ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Εισιτήρια τέλος, καμινι το ΣΕΦ!

Εισιτήρια τέλος, καμινι το ΣΕΦ!

Το πρώτο sold-out για φέτος στο ΣΕΦ είναι γεγονός. Έκαναν... φτερά τα 11.200 εισιτήρια για το ματς της Παρασκευής (26/4, 21:45), στο οποίο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στο τελευταίο ματς των playoffs ενόψει Final-Four.
Πρωτοφανής ήταν η ζήτηση του κόσμου για τα εισιτήρια του αγώνα της Παρασκευής (26/4, 21:45), Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές, για το πέμπτο και τελευταίο ματς των playoffs, το οποίο θα κρίνει το ποια θα είναι η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στο Final-Four του Λονδίνου.
Εισιτήρια τέλος (!), καθώς υπάρχει sold-out για πρώτη φορά φέτος στο ΣΕΦ, με τον κόσμο να δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση. Ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού "έσπασε" τα τηλέφωνα, ενώ οι κρατήσεις μέσω ίντερνετ πήραν... φωτιά, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να πηγαίνουν και στην επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ για να αποκτήσουν ένα εισιτήριο. Είναι χαρακτηριστικό πως τα "μαγικά χαρτάκια" έκαναν... φτερά μέσα σε λίγες ώρες, πριν ακόμη ανοίξουν τα εκδοτήρια, τα οποία όπως γίνεται αντιληπτό δεν θα λειτουργήσουν από την στιγμή που έχουμε sold-out. Όσοι δώσουν το "παρών" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσουν μία "καυτή" ατμόσφαιρα, με ένταση, ρυθμό και παλμό, ώστε να ωθήσουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στη νίκη-πρόκριση στο Final-Four του Λονδίνου ώστε να υπερασπιστούν το στέμμα τους.
 
Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός του sold-out τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι, με εισιτήρια να μην φτάνουν ποτέ στα εκδοτήρια λόγω της ανεπανάληπτης ζήτησης! Σημάδι του ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι σε... παράκρουση για το 5ο ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές και αναμένεται να δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, σπρώχνοντας την ομάδα στη νίκη-πρόκριση στο Final-4 του Λονδίνου!


 
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Τα εκδοτήρια του ΣΕΦ δεν θα ανοίξουν την Τετάρτη (24/4), όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, αφού δεν υπάρχουν πλέον εισιτήρια προς διάθεση.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού εξαφάνισαν μέσα σε λίγες ώρες όλα τα εισιτήρια που διατέθηκαν μέσα από το Official Olympiacos BC Store και διαδικτυακά από το επίσημο site της ομάδας".


ALEX WEB RADIO/TV


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου