ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Οι διαιτητές με Αναντολού Εφές

Οι διαιτητές με Αναντολού Εφές

Έγιναν γνωστοί οι τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν την πέμπτη και καθοριστική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές την Παρασκευή (26/4) στο ΣΕΦ. Πρόκειται για τους Χοσέ Μαρτίν, Μπόρις Ρίζικ και Φερνάντο Ρότσα.
Την Παρασκευή (26/4, 21:45 NET) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές στην πέμπτη και καθοριστική αναμέτρηση των δύο αντιπάλων στα προημιτελικά της Euroleague, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Final-4 του Λονδίνου.
Οι τρεις ρέφερι που θα διευθύνουν το κρίσιμο αυτό παιχνίδι είναι ο Ισπανός Χοσέ Μαρτίν, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Πορτογάλος Φερνάντο Ρότσα.

Ο Μαρτίν ήταν ένας εκ των τριών διαιτητών του τελικού της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ενώ ήταν παρών στην ήττα των ερυθρολεύκων από την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ (61-79), στη νίκη επί της Μπεσίκτας στην Τουρκία (60-79) αλλά και στην επικράτηση των Πειραιωτών επί της Αναντολού Εφές στο πρώτο ματς της σειράς στο Φάληρο (67-62).

Στο μοναδικό ματς (πλην προημιτελικών) που έχει σφυρίξει μέχρι στιγμής ο Ισπανός ρέφερι την Εφές, οι Τούρκοι νίκησαν εκτός έδρας την Άλμπα με 86-91.

Με διαιτητή τον Ρίζικ, ο Ολυμπιακός μετρά 3/3 τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα με τον Ουκρανό στην διαιτητική τριάδα οι ερυθρόλευκοι έχουν νικήσει την Τσεντεβίτα (79-77), την Αρμάνι Μιλάνο (82-81) και την Σιένα (67-68), με όλα τα παιχνίδια να είναι "γκραν γκινιόλ"! Με τον Ρίζικ η Εφές έχει δύο ήττες, από ΤΣΣΚΑ Μόσχας (90-71) και Ρεάλ Μαδρίτης (86-66).

Ο Ρότσα έχει διευθύνει τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 82-71 και Ολυμπιακός - Χίμκι 79-70, όπως και τα Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές 80-75 και Ζαλγκίρις - Αναντολού Εφές 79-71.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου