ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Δηλωσεις προπονητων-Τι γραφουν τα ξένα ΜΜΕ

 Δηλωσεις προπονητων-Τι γραφουν τα ξένα ΜΜΕ

25/04/2013

Κλοπ: "Ευτυχώς φάγαμε γκολ"

Πάντα ιδιαίτερος στις δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ, στάθηκε στο γκολ που δέχτηκε η Ντόρτμουντ από την Ρεάλ, καταλήγοντας πως μάλλον αποδείχθηκε καλό!
Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, αμέσως μετά το ματς σχολίασε το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του και όχι τα 4 που έβαλε ο Λεβαντόβσκι.
"Δείξαμε λίγο να τα χάνουμε όταν δεχτήκαμε το γκολ, όπως και να έχει όμως, αν δεν μας είχαν ισοφαρίσει αμφιβάλλω πως θα είχαμε πετύχει 4 γκολ", τόνισε ο Γερμανός προπονητή

Μουρίνιο: "Πολύ καλύτερη η Ντόρτμουντ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως η Ντόρτμουντ ήταν πολύ καλύτερη από την Ρεάλ και νίκησε δίκαια, ενώ πιστεύει πως μπορεί η ομάδα του κάνει την ανατροπή στο "Μπερναμπέου"
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο, παραδέχτηκε πως η Ντόρτμουντ ήταν πολύ καλύτερη της ομάδας του και νίκησε δίκαια στον πρώτο ημιτελικό.
Ο Πορτογάλος βέβαια πιστεύει πως η "βασίλισσα" μπορεί στην ρεβάνς του Μπερναμπέου να κάνει την μεγάλη ανατροπή.
"Η καλύτερη ομάδα και με διαφορά, νίκησε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο και πρόσθεσε: "Ατομικά και συνολικά η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη και άξιζε την νίκη".
"Ήταν πρώτοι σε κάθε μπάλα και είχαν πολύ περισσότερη ένταση από εμάς. Δυσκολευτήκατε πολύ να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας όταν μας πίεζαν".
"Νομίζω πως όλοι οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή".

Τα ξένα ΜΜΕ για το σόου του Λεβαντόβσκι και της Ντόρτμουντ

Διαβάστε τι γράφουν τα ισπανικά, γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά ΜΜΕ για τη μεγάλη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Ρεάλ Μαδρίτης και το καρέ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Αποθεώνεται ο Πολωνός, "καταστροφή" για τους Μαδριλένους.
Αρχικό θέμα σε κάθε ξένο ΜΜΕ είναι η επικράτηση της Ντόρτμουντ επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο των ημιτελικών του Champions League.
Οι Γερμανοί πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πήραν πολύ σαφές προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (30/4).
 
Όπως ήταν λογικό σχεδόν όλα τα ΜΜΕ του εξωτερικού στέκονται στο επίτευγμα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ και κυρίως στο σόου του Λεβαντόβσκι. Δείτε αναλυτικά τι γράφουν:
"As": Αναγκαστικά ένα θαύμα ελέω Λεβαντόβσκι
"Marca": Καταστροφή για τη Μαδρίτη
"Mundo Deportivo": Πραγματικά συνολική κατάρρευση της Ρεάλ στο Ντόρτμουντ
"Bild": Καρέ του τρελοΛεβαντόβσκι
"Kicker": Η τρέλα συνεχίζεται: Ο Λεβαντόβσκι πυροβολεί τη Ρεάλ!
"Spiegel": Τέσσερις φορές πυροβόλησε ο Λεβαντόβσκι για τον τελικό-όνειρο της Ντόρτμουντ
"L' Equipe": Σχεδόν τέλεια η Ντόρτμουντ
"France Football": Ο Λεβαντόβσκι διέλυσε τη Ρεάλ
"Gazzetta Dello Sport": Πόκερ σόου από Λεβαντόβσκι. Μάθημα στη Ρεάλ η Ντόρτμουντ
"Corrierre Dello Sport": Λεβαντόβσκι, τι καρέ!
"Tuttosport": LOVE-ANDOFSKI. Τερατώδης Λεβαντόβσκι, τέσσερα γκολ και συγκλονισμένη η Ρεάλ
"Daily Mail": Ο Λεβαντόβσκι ηγήθηκε του ξεσηκωμού απέναντι στη Ρεάλ με εντυπωσιακή εμφάνιση και τα ισπανικά όνειρα για το "Γουέμπλεϊ" κόπηκαν.
"Sky Sports": LEW BEAUTY. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σκόραρε και τα τέσσερα γκολ στη νίκη της Ντόρτμουντ με 4-1 επί της Ρεάλ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου