ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


26/04/2013

Ψάχνουν κάλυψη!

25/04/2013
 Η χρονιά που πέρασαν οι παίκτες του Πανιωνίου σε οικονομικό επίπεδο ήταν πολύ δύσκολη και άλλο τόσο δύσκολη προμηνύεται και η επόμενη.

Ψάχνουν κάλυψη!
Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, οι παίκτες του Πανιωνίου ψάχνουν τρόπους να κατοχυρώσουν τα δεδουλευμένα τους. Μπορεί η «κυανέρυθρη» διοίκηση να μοίρασε 30.000 ευρώ και να περιμένει τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο για να εξοφλήσει ποδοσφαιριστές αλλά η αβεβαιότητα παραμένει.

Άλλωστε, οι περισσότεροι παίκτες έχουν να κάνουν με τις αντοχές τους και το πόσο μπορούν να μείνουν απλήρωτοι.

Αρέσει στον Αναστασίου ο Μπεργκ

25/04/2013
 Εξαιρετικά δύσκολη θεωρείται για τον Παναθηναϊκό η περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Γιάννης Αναστασίου.

Αρέσει στον Αναστασίου ο Μπεργκ
Την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ φέρεται να παλεύει ο Γιάννης Αναστασίου για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» γνωρίζει πολύ καλά τον Σουηδό επιθετικό από τη θητεία του στην Ολλανδία (έχει αγωνιστεί σε Γκρόνινγκεν και Αϊντχόφεν).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως ο 26χρονος φορ μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και να αποτελέσει μαζί με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα ένα πολύ ισχυρό δίδυμο για τους «πράσινους».

Σε κάθε περίπτωση, η περίπτωση του διεθνούς άσου δεν είναι εύκολο και πρέπει να υπάρξει οικονομική υπέρβαση από πλευράς Παναθηναϊκού για να γίνει πραγματικότητα.

Αυτή τη στιγμή οι ετήσιες απολαβές του παίκτη ανέρχονται στις 800.000 ευρώ, όμως ο ίδιος δεν παρουσιάζεται πρόθυμος να πάει σε άλλη ομάδα με λιγότερα από 450-500 χιλ. ευρώ.

Ο Μπεργκ παρουσιάζεται «φευγάτος» από το Αμβούργο και θέλει να βρει κάποια ομάδα, ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Βγάζουν συμπεράσματα για του… χρόνου

25/04/2013
 Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης.

Βγάζουν συμπεράσματα για του… χρόνου
Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης.

Οι Ακρίτες θέλουν να βγάλουν συμπεράσματα για την πορεία της κατάστασης των παικτών από τον Σεπτέμβριο, όταν είχαν υποβληθεί για τελευταία φορά σε αυτές τις εξετάσεις.

Οι παίκτες περνούσαν ανά δυάδες τις εξετάσεις που τους υπέβαλε ο εργοφυσιολόγος Dr. Γιώργος Ζιώγας και οι συνεργάτες του, υπό την επίβλεψη του γυμναστή Παύλου Γκότση.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων θα προκύψουν ατομικά προγράμματα των ποδοσφαιριστών, ώστε να μην μείνουν πίσω κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος το καλοκαίρι.

Θέλει και Βαζέχα στο νέο ΠΑΟ!

25/04/2013
 Συνάντηση με τον Χριστόφ Βαζέχα θα έχει ο Γιάννης Αλαφούζος με θέμα το ενδεχόμενο ανάληψης ενός πόστου στον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου από τον Πολωνό.

Θέλει και Βαζέχα στο νέο ΠΑΟ!
Μετά από τον Δημήτρη Σαραβάκο ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής σεζόν και με άλλον έναν μεγάλο άσο που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα.

Τον Χριστόφ Βαζέχα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει συνάντηση με τον Βαζέχα στην οποία, οι δύο άνδρες θα συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας και… εισόδου του Πολωνού στον Παναθηναϊκό σε ένα πόστο που θα μπορέσει να προσφέρει στο τριφύλλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως ο Χριστόφ Βαζέχα έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει να ασχολείται με την προπονητική κάτι που ίσως να βάλει και… φρένο στην προσπάθεια του προέδρου του τριφυλλιού.

Με τα γνωστά προβλήματα…

25/04/2013
 Μόνοι τους προπονήθηκαν σήμερα ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και ο Κενάν Μπαργκάν στη Βέροια.

Με τα γνωστά προβλήματα…
Χωρίς τους Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Κενάν Μπαργκάν πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της Βέροιας.

Ο Πολωνός μπακ και ο Έλληνας χαφ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Από την πλευρά τους, οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Αύριο η «βασίλισσα του Βορρά» έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση ορίστηκε το Σάββατο στις 11.00 στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Προσφυγή ο Γκερέιρο

25/04/2013
 Τις διαδικασίες για να καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ άρχισε ο Ρότζερ Γκερέιρο, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό σε συνομιλία με τους συμπαίκτες του.

Προσφυγή ο Γκερέιρο
Συνεχίζονται οι κακές ειδήσεις για την ΑΕΚ!

Μετά την απόρριψη της έφεσης της ΠΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έρχεται άλλη μια να κάνει ακόμη χειρότερο το κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

Ο Γκερέιρο σε συνομιλία που είχε με τους συμπαίκτες του στην προπόνηση τους έκανε γνωστό ότι άρχισε τις διαδικασίες για να καταθέσει προσφυγή κατά της Ένωσης.

Κύριος στόχος του άσου της ΑΕΚ είναι να κατοχυρώσει τα χρήματα που του οφείλονται.

Το ποσό το οποίο φέρεται να οφείλει η Ένωση στον πολιτογραφημένο Πολωνό αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Το ανησυχητικό για την ΑΕΚ είναι ότι η προσφυγή που θα καταθέσει ο Γκερέιρο θα είναι απλώς η αρχή από σειρά προσφυγών που αναμένεται να καταθέσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Θα ξαναπαίξεις και κιθάρα και παιχνίδια»

25/04/2013
 Μπορεί να διατηρεί σελίδα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμως σπάνια ασχολείται. Το έκανε μετά το σοβαρό ατύχημα του Λαουτάρο Φορμίκα. Ο λόγος για τον Γιώργο Μποροβήλο, πρόεδρο του Αστέρα.

«Θα ξαναπαίξεις και κιθάρα και παιχνίδια»
Το ατύχημα του Λαουτάρο Φορμίκα έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, αφού ο παίκτης του Αστέρα Τριπολης, για λίγα χιλιοστά, δεν έμεινε ανάπηρος. Ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος, επέλεξε να τοποθετηθεί και να δώσει… κουράγιο στον παίκτη της ομάδας του, μέσω του facebook.

«Κιθάρα, χαρά, παιχνίδι....κάποιος ζήλεψε και πήγε να κάνει ζημιά.....που αλλού?...στο παιχνίδι...ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!!!!!....θα ξαναπαίξεις και κιθάρα και πολλά πολλά παιχνίδια!!!!!!!!!!!!!!!!», έγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Δέλλας: «Είμαι εδώ σε ό,τι με χρειαστείτε»

25/04/2013
 Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στην ΑΕΚ, ο Τραΐανός Δέλλας δήλωσε «παρών» σε μελλοντικά προβλήματα που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν οι νεαροί παίκτες.

Δέλλας: «Είμαι εδώ σε ό,τι με χρειαστείτε»
Την τελευταία του ομιλία ως προπονητής της ΑΕΚ έκανε ο Τραϊανός Δέλλας, μέσα σε συγκινητικό και ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα στα Σπάτα.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Ένωσης για τη φετινή σεζόν, μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί για το μέλλον της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο «κολοσσός» θέλησε να πει δύο λόγια στους νεαρούς παίκτες και στους συνεργάτες του, τονίζοντας πως θα είναι δίπλα τους στο μέλλον σε ό,τι τον χρειαστούν.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη στάση σας αυτές τις μέρες που ήμασταν μαζί, όπως θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου, που ήταν δίπλα μου. Θέλω να σας πω κάποια πράγματα», ανέφερε αρχικά ο 37χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Είναι μια κρίσιμη στιγμή για την καριέρα σας και πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, γιατί καταλαβαίνετε ότι παίζουν σημαντικό ρόλο. Δεν έχει σημασία ότι εμείς σταματάμε σήμερα. Εσείς πρέπει να συνεχίζετε να δουλεύετε και στο γήπεδο και εκτός από αυτό. Να προσπαθήσετε να βελτιώνεστε καθημερινά και ως παίκτες και ως άνθρωποι. Πρέπει κάθε μέρα να μαθαίνετε από τα λάθη σας, γιατί μόνο έτσι θα γίνετε καλύτεροι».

Καταλήγοντας, ο Δέλας είπε: «Είμαι στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε από εδώ και πέρα…».

«This is Toumba»!

25/04/2013
 Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν τα συνθήματα που τοποθετήθηκαν στον χώρο που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

«This is Toumba»! (pics)
Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα των συνθημάτων που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο πριν από την έξοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Πριν από λίγο καιρό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει μία δημοσκόπηση, στην οποία η ΠΑΕ ζητούσε την γνώμη των οπαδών για τα συνθήματα.

Αυτά που επικράτησαν ήταν το «Εδώ είναι Τούμπα» και το «Μια πόλη μια ομάδα».

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στους προσωπικούς λογαριασμούς στο Facebook του Αμπντούλ Καμαρά και του Στέφανου Αθανασιάδη.

Υπήρξαν τέσσερις επιλογές και από την ψηφοφορία αναδείχθηκαν οι εξής:

Εδώ είναι Τούμπα! (36%)

Μια πόλη – Μια ομάδα (33%)

Εμπρός αϊτέ… (21%)

Εδώ μόνο εμείς (10%)

Ιταλική γκάφα για την ΑΕΚ

25/04/2013
 Γκάφα ολκής έκανε η «Gazzetta dello Sport» σε δημοσίευμά της σχετικά με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ. Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι αναφέρουν στο σχετικό ρεπορτάζ ότι ιδρυτές της «Ένωσης» ήταν Τούρκοι πρόσφυγες!

Ιταλική γκάφα για την ΑΕΚ
Η ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας αναφερόμενη στον οριστικό υποβιβασμό της ΑΕΚ, για πρώτη φορά στα 89χρόνια ιστορίας, έπειτα και από την απόρριψη της έφεσης από την ΕΠΟ έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία των «κιτρινόμαυρων», η οποία μόνο εύστοχη δεν ήταν.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως η ΑΕΚ ιδρύθηκε το 1924 από Τούρκους πρόσφυγες.

Αναλυτικά: Η ΑΕΚ, ιδρύθηκε το 1924 από μία ομάδα Τούρκων μεταναστών και είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες, έχοντας κατακτήσει 28εγχώριους τίτλους. Υποβιβάστηκε στα 89χρόνια ιστορίας της.

Παπαδόπουλος: «Υπήρχαν περιθώρια να πάμε καλύτερα»

25/04/2013
 Το γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κόντρα στην Κέρκυρα, βραβεύτηκε ως το κορυφαίος της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, την Πέμπτη έγινε και η βράβευση του.

Παπαδόπουλος: «Υπήρχαν περιθώρια να πάμε καλύτερα»
Στους συμπαίκτους του αλλά και στον πρόεδρο της ομάδας, τον οποίο χαρακτήρισε «ωραίο άνθρωπο» αφιέρωσε το βραβείο του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για το κορυφαίο γκολ της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο έμπειρος επιθετικός παρέλαβε την Πέμπτη το βραβείο του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Τάσος Καραολάνης ευχαρίστησε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο για την προσφορά του, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στον Πανθρακικό, ο παίκτης και του χρόνου.

Δηλώσεις πραγματοποίησε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που ψήφισαν το δικό μου γκολ ως το καλύτερο της 30ης αγωνιστικής. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω με αυτό το γκολ αλλά και με τα άλλα που σημείωσα ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Υπήρχαν περιθώρια να πάμε και καλύτερα και να τερματίσουμε ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία. Το τέρμα θα ήθελα να το αφιερώσω στον κ. Καραολάνη γιατί είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Είναι δίπλα στην ομάδα αλλά και δίπλα στην Κομοτηνή και βοηθάει τον κόσμο».

Ο Τάσος Καραολάνης κατά την βράβευση του «Παπ» δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Δημήτρη και όλους τους συμπαίχτες του για την προσφορά τους την φετινή αγωνιστική περίοδο και την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η Διοίκηση. Εύχομαι στον ίδιο ανάλογες επιτυχίες με υγεία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Ήταν ένα όμορφο γκολ το οποίο βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης. Βέβαια ο Δημήτρης μέσα στην χρονιά πέτυχε και άλλα τέρματα τα οποία μας βοήθησαν. Θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας και ευελπιστούμε να τον έχουμε κοντά μας και την επόμενη σεζόν».

Φορμίκα: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό»

25/04/2013
 Μπορεί όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα να σοκαρίστηκε με το ατύχημά του, όμως ο ίδιος είναι αισιόδοξος πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα και θα βγει πιο δυνατός. Ο λόγος για τον Λαουτάρο Φορμίκα του Αστέρα.

Φορμίκα: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό»
Ο Λαουτάρο Φορμίκα, συγκλόνισε την Ελλάδα και το εξωτερικό με τον τραυματισμό του. Ο Αργεντινός αμυντικός έφτασε μια ανάσα από το να μην μπορέσει να περπατήσει ξανά, όμως ο ίδιος από το κρεβάτι του πόνου έσπευσε να… δώσει κουράγιο σε όλους.

Πιο συγκεκριμένα μέσω του twitter, ο 27χρονος άσος τόνισε: «Νιώθω καλύτερα! Σήμερα έκανα μια μικρή επέμβαση και όλα θα πάνε καλά. Σας ευχαριστώ για όλα».

Παράλληλα, το πρώτο «τιτίβισμα» ήρθε το βράδυ της Τετάρτης, λίγες μόνο ώρες μετά το ατύχημα: «Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει ισονομία»

25/04/2013
 Για έλλειψη ισονομίας έκανε λόγο ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Γιάννη Αλαφούζου, Γιάννης Κάρμης στην απολογία του για τη δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

«Δεν υπάρχει ισονομία»
Να μην τιμωρηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Κάρμης στην απολογία του σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας.

Αφορμή για τη δίωξη κατά του Γιάννη Αλαφούζου ήταν δύο… τιτιβίσματα και μια δήλωση με θέματα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Ο νομικός εκπρόσωπος των "πράσινων" ξεκαθάρισε ότι ο λογαριασμός που διατηρεί στο twitter ο κ.Αλαφούζος είναι προσωπικός και απευθύνεται στους φίλους του, αλλά μπορούν να διαβάζουν τα όσα γράφει όσοι θέλουν.

«Είναι προσωπικές απόψεις και δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί η ΠΑΕ να έχει αντικειμενική ευθύνη για αυτά», υποστήριξε ο κ. Κάρμης.

«Συγχαρητήρια στους κκ.Σαρρή και Δούρο. Μόνο έτσι μπορούσατε να κερδίσετε. Αλλά... διαιτησία – ΠΑΟ 1-1», είχε γράψει ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ στο twitter και σε δήλωσή του μετά το τέλος του ντέρμπι είχε… προαναγγείλει τεράστια σκάνδαλα που θα βγουν στη δημοσιότητα…

«Ο κόσμος δεν θα πάει στο επόμενο ντέρμπι για τις δηλώσεις Αλαφούζου ή για τις ενέργειες του κ.Μπαλόκα που παγίδεψε το πούλμαν τον ΠΑΟ;», αναρωτήθηκε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνέχισε:

«Ο κ. Εισαγγελέας αρέσκεται να ασκεί διώξεις στον ΠΑΟ και τον κ.Αλαφούζο. Για τον κ.Μπαλόκα όμως δεν έκανε τίποτα. Όταν ο Μαρινάκης λέει σκουπίδι τον Αλαφούζο ο Εισαγγελέας δεν λέει τίποτα. Δεν υπάρχει καμία ισονομία. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα», τόνισε.

"Αυτό που έγραψε για την ΑΕΚ ήταν μια έκφραση συμπάθειας για όσα περνάει αυτή η ομάδα αυτή την στιγμή. Δεν μπορεί να ασκηθεί δίωξη για αυτό το πράγμα", κατέληξε ο κ. Κάρμης.

«Εάν υποβιβαστεί η κατακρεουργημένη από την διαιτησία ΑΕΚ, θα έχει συντελεστεί ένα τεράστιο έγκλημα και η παράγκα θα είναι πάλι νικητής», είχε γράψει ο κ.Αλαφούζος.

Πλήρωσε 300.000 η ΑΕΚ!

25/04/2013
 Το αύριο είναι άγνωστο. Το ποιος θα μπει μπροστά επίσης. Ούτε σε ποια κατηγορία θα παίζει δεν ξέρει ακόμα η ΑΕΚ. Τη μέρα που οριστικοποιήθηκε ωστόσο ότι έπεσε, η ΠΑΕ διέθεσε 300.000 για το άρθρο 44.

Πλήρωσε 300.000 η ΑΕΚ!
Το μόνο που περισσεύει στην ΑΕΚ -ιδιαίτερα από το μεσημέρι της Πέμπτης κι έπειτα, όταν απορρίφθηκε και η έφεση στην ΕΠΟ- είναι η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα.

Αυτά που σε καμία περίπτωση δεν τις περίσσευαν (ωστόσο φρόντισε να τα έχει κρατήσει η διοίκηση) είναι οι 300.000 ευρώ που διατέθηκαν στην Εφορία για το άρθρο 44.

Σύμφωνα με όσα διαρρέει η διοίκηση, αυτό το ποσό προέρχεται από έσοδα που αναμενόταν από τον ΟΠΑΠ για τη διαφήμιση στη φανέλα.

Έπρεπε, δε, κατά την ίδια, να δοθεί στο Δημόσιο (και όχι σε παίκτες και υπαλλήλους που παρέμεναν τόσο καιρό απλήρωτοι) διότι σε διαφορετική περίπτωση θα γινόταν διάρρηξη της συμφωνίας και τα χρέη θα επανέρχονταν στα ύψη των 160 εκατ. ευρώ και άνω.

Κάτι που θα προκαταλάμβανε, εφόσον συνέβαινε, τις εξελίξεις (μιας και θα ήταν δεδομένη η πτώχευση) και ουσιαστικά θα μεταβίβαζε την ευθύνη της απόφασης για την επόμενη μέρα στην παρούσα διοίκηση.

Σούλης ο… σωτήρας και ο ψήστης

25/04/2013
 Πριν από μερικές ημέρες ο Σούλης Παπαδόπουλος… έσωσε τον Άρη και με τη… βούλα. Λίγες ημέρες αργότερα θα διοργανώσει μπάρμπεκιου για να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες του την παραμονή.

Σούλης ο… σωτήρας και ο ψήστης
Αναμφίβολα ο Σούλης Παπαδόπουλος έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παραμονής του Άρη στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Θεσσαλονικείς πριν από λίγες μέρες στην Ξάνθη πανηγύρισαν την σωτηρία τους, σε μία ομολογουμένως πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο. Από την στιγμή λοιπόν που τέλος καλό, όλα καλά, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να αφήσει τον ρόλο του… σωτήρα και να αναλάβει αυτόν του… ψήστη.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος λοιπόν θα κάνει το τραπέζι στους παίκτες του και στο τεχνικό επιτελείο στο Ρήσιο, όπου θα πραγματοποιήσει μπάρμπεκιου, ώστε να πανηγυρίσουν όλη μαζί την παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Μία ακόμη κίνηση από τον έμπειρο προπονητή, που αποδεικνύει πόσο έχει «δεθεί» με τους «κίτρινους».

Από εκεί και πέρα την Πέμπτη το βράδυ θα συνεδριάσει η Κοινωνία Μελών Άρη, ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τα θέματα της προσεχούς γενικής συνέλευσης του Σαββάτου.

Θα κυνηγήσει Άρη η ΑΕΚ

25/04/2013
 Η έφεση για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό απορρίφθηκε. Η ΑΕΚ ωστόσο θα κυνηγήσει και το τελευταίο περιθώριο σωτηρίας της. Αυτό που θεωρείται ότι υπάρχει μέσω καταγγελίας του Άρη για το άρθρο 99.

Θα κυνηγήσει Άρη η ΑΕΚ
Η απόρριψη της έφεσης για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό τελείωσε το (όχι ακριβώς ευπρόσδεκτο στις τάξεις του κόσμου της) σενάριο να γίνουν τα τελευταία λεπτά και η ΑΕΚ να γυρίσει το ματς.

Η ΠΑΕ ωστόσο θεωρεί υποχρέωσή της να κυνηγήσει και την τελευταία πιθανότητα για να μείνει η «Ένωση» στην κατηγορία. Μπορεί λοιπόν η διοίκησή της να είναι υπό παραίτηση, ωστόσο αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά την καταγγελία του Άρη για την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια.

Έτσι, τα σχετικά έγγραφα (μέσω των οποίων η ΑΕΚ υποστηρίζει πως η χρήση της διαταγής για πάγωμα οφειλών του Άρη σε διαιτητικά δικαστήρια της ΕΠΟ συνιστά παράβαση του άρθρου 35 και γι’ αυτό τον λόγο δεν θα έπρεπε να ορίζονται παιχνίδια του) θα βρίσκονται ως το βράδυ στην ομοσπονδία.

Ομάδα που κερδίζει…

25/04/2013
 Αστέρας Τρίπολης και Nike συνεχίζουν την συνεργασία τους μέχρι τον Μάιο του 2015, όπως ανακοίνωσε η αρκαδική ομάδα την Πέμπτη.

Ομάδα που κερδίζει…
Την πετυχημένη συνεργασία τους θα συνεχίσουν και για τα επόμενα δύο χρόνια Αστέρας Τρίπολης και Nike. Η γνωστή εταιρία προμηθεύει την ομάδα της Τρίπολης με αθλητικό υλικό και όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, θα συνεχίσουν να το κάνουν οδηγώντας τον Αστέρας ε μελλοντικές επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και η Nike ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασία τους για ακόμη δύο χρόνια, μέχρι και το Μάιο του 2015.

Η πρώτη χρονιά της συνεργασίας συνδυάστηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα, ενώ για τον Αστέρα ήταν η καλύτερη σεζόν στην ιστορία του με την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, τη διεκδίκηση του εισιτηρίου για τον τελικό Κυπέλλου και τη συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δεύτερη συνεχή χρονιά».

Πρόστιμα για Ολυμπιακό και ΟΦΗ

25/04/2013
 Τον πόνο του υποβιβασμού τον γλίτωσε. Τον πόνο στην… τσέπη όμως δεν τον απέφυγε ο ΟΦΗ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Πρόστιμο και στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Πρόστιμα για Ολυμπιακό και ΟΦΗ
Ακριβά (τουλάχιστον για τα οικονομικά δεδομένα του) θα πληρώσει ο ΟΦΗ τα όσα έγιναν στη ματς με τον Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική.

Το γεγονός λοιπόν ότι οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου για λόγους ασφαλείας έφερε πρόστιμο 15.000 ευρώ από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Την ίδια ώρα, με 10.000 ευρώ συνολικά θα πληρώσει ο Ολυμπιακός τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στα δυο τελευταία παιχνίδια (με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο).


Αναλυτικά οι ποινές στις ομάδες

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 29η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν. Τσαμπουράκης (Υπεύθυνος ποδ/κου τμήματος): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Τσαμπουράκη καθώς επίσης διότι:

«Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η φιλοξενούμενη ομάδα παρέμεινε εντός του αγωνιστικού χώρου πλησίον του πάγκου της, για λόγους ασφάλειας»: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ.

Επίσης επιβάλλει στον κ.Ν. ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗ α) χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 28η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή χιλίων εκατό ευρώ.

Από την τσέπη του ο Σαββίδης!

25/04/2013
 Με το δικό του τρόπο ο Ιβάν Σαββίδης έκλεισε το «μάτι» στον κόσμο του ΠΑΟΚ αφού σε κίνηση με συμβολικό χαρακτήρα, πλήρωσε από την τσέπη του το κόστος των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την τσέπη του ο Σαββίδης!
Ασφαλώς για έναν επιχειρηματία με την οικονομική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη ένα ποσό της τάξεως των 12.000 ευρώ δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.

Υπό αυτήν την έννοια, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως η κίνηση του «αφεντικού» του ΠΑΟΚ να αγοράσει με δικά του χρήματα τα εισιτήρια του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στοχεύει απευθείας στην… καρδιά του μέσου ΠΑΟΚτσή.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει την εκτίμησή του προς τους οργανωμένους αλλά και να τονίσει τη μεγάλη σημασία που δίνει στην παρουσία τους στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα και ο ΠΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση 1.200 οπαδών στη μάχη του Σαββάτου (20:00) όταν και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 από το ματς της Τούμπας.

Τέλος Βέλιτς και Κασναφέρης

25/04/2013
 Παρελθόν από τον Λεβαδειακό αποτελούν από την Πέμπτη οι Γιάσμινκο Βέλιτς και Γιώργος Κασναφέρης, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στο σύλλογο της Λιβαδειάς.

Τέλος Βέλιτς και Κασναφέρης
Γιάσμινκο Βέλιτς και Γιώργος Κασναφέρης τέλος από τον Λεβαδειακό!

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν με την διοίκηση της ομάδας της Λιβαδειάς την Πέμπτη και αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους. Μάλιστα, υπήρξαν και δύο ανακοινώσεις, ευχαριστήριες για την προσφορά και των δύο.

Πλέον, οι «πράσινοι» αρχίζουν να εξετάζουν τους προπονητές που είναι ελεύθεροι με τον Τάκη Λεμονή να είναι ο πρώτος που έχει ακουστεί και φαντάζει, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ο επικρατέστερος.

Η ανακοίνωση για Βέλιτς: «Σήμερα στα γραφεία του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. συναντήθηκαν ο προπονητής κ. Jasminko Velic με τον κ. Γιάννη Κομπότη. Μετά από πολύωρη συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, αποφάσισαν κοινή συναινέσει τη λήξη της συνεργασίας του κ. Velic με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Η Π.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τον προπονητή κ. Velic για την προσφορά του στην ομάδα. Η «πόρτα» της Π.Α.Ε. θα είναι πάντα ανοικτή σε μια μελλοντική συνεργασία».

Η ανακοίνωση για Κασναφέρη: «Μετά από συνάντηση του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. κ. Γιάννη Κομπότη με τον κ. Γιώργο Κασναφέρη αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Κασναφέρη για την προσφορά του στην ομάδα».

Ζαραδούκας: «Τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός»

25/04/2013
 Τον πρώτο λόγο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον έχει ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Γιάννης Ζαραδούκας. Τι είπε για την πορεία του Άρη και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους».

Ζαραδούκας: «Τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός»
Ο δανεισμός του Γιάννη Ζαραδούκα στον Άρη ολοκληρώθηκε και ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Αφού λοιπόν μιλήσει με τον Μίτσελ και ξεκαθαρίσει το αν βρίσκεται στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού ενόψει της νέας σεζόν, τότε θα γνωρίζει και ο ίδιος την επόμενη... στέγη του.

Επιπλέον, ο διεθνής μπακ αναφέρθηκε στην σκληρή «μάχη» που έδωσαν οι Θεσσαλονικείς για την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα, βγάζοντας το καπέλο στους συμπαίκτες του, στον Σούλη Παπαδόπουλο και τον κόσμο.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για το πώς έζησε αυτό το 4μηνο στον Άρη: «Η ομάδα είχε πάρα πολύ πίεση και πολλές απαιτήσεις , εγώ το γνώριζα αυτό από την αρχή που ήρθα εδώ. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, γι΄ αυτό και ήρθαμε εδώ εμείς από τον Ολυμπιακό, για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.»

Για το πια θεωρεί ότι ήταν τα πιο κρίσιμα σημεία στην προσπάθεια του Άρη για την παραμονή: «Θεωρώ πως το πιο κομβικό σημείο ήταν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου εκεί καταφέραμε να πετύχουμε τη νίκη.»

Για το αν μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ένιωσε ότι υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρουν: «Επικρατούσε μια μεγάλη απογοήτευση σε όλους και ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Τα βάλαμε όμως όλα κάτω και είπαμε ότι θα πάμε να τα δώσουμε όλα για όλα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Για το τι άλλαξε στα τελευταία παιχνίδια και πήραν αυτά τα αποτελέσματα: «Καταρχήν εγώ όταν ήρθα βρήκα μια ομάδα που είχε πολλά προβλήματα στο τακτικό κομμάτι και ήταν αδούλευτη. Πιστεύω με τις προσθήκες του Διαμαντάκου, του Τάτου, την δικιά μου και του κ. Σούλη η ομάδα άρχισε να δένει και στο τέλος είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα.»

Για το αν θεωρεί πως τώρα που τελείωσε η χρόνια και οι νεαροί παίκτες που πήραν εμπειρίες θα μπορέσουν να είναι καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί του χρόνου: «Μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες που θ΄ ανέβουν από την Φούντμπολ Λιγκ θα είναι πολύ πιο ενισχυμένες και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με φέτος. Ο Άρης χρειάζεται πολλές προσθήκες και θα παίξει τον ρόλο του αν θα μείνει ο κ. Σούλης ή αν έρθει καινούργιος προπονητής.»

Για το αν σκέφτεται να μείνει στον Άρη: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και τον πρώτο λόγο τον έχει αυτός. Θέλω να συζητήσω με τον προπονητή μου στον Ολυμπιακό, για να δω τι σκέφτεται και όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, τότε θα καταλάβω σε πια ομάδα θα συνεχίσω.»

Για το πιο είναι αυτό που του μένει στο μυαλό, μετά από αυτήν την προσπάθεια που έκανε με τον Άρη: «Μου μένει ότι κάποιοι παίκτες όπως οι Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Βελλίδης , Παπαζαχαρίας και μέχρι και οι ξένοι που ήταν στην ομάδα, είχαν προσωπικότητα και είναι πολύ δύσκολο σε μια ομάδα με τόσο μικρό ρόστερ να έχει τέτοιους παίκτες.»

Για το αν θα ήταν καλό για τον Άρη να κρατήσει αυτά τα παιδιά ως κορμό για τη νέα περίοδο: «Πιστεύω ότι ο βασικός κορμός πρέπει να κρατηθεί και μετά να γίνουν οι προσθήκες, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φάνηκε αυτά τα παιδιά πόσο αγαπάνε την ομάδα και ήθελαν να την κρατήσουν ψηλά.»

Για το αν τα νέα παιδιά έδειξαν δυνατότητες και απέκτησαν εμπειρίες: «Στην ομάδα είχαμε πολλά ταλέντα αλλά για να βοηθήσεις αυτά τα παιδιά να πάει καλά η ομάδα, χρειάζονται και οι έμπειροι παίκτες. Πιστεύω ότι οι παίκτες ήταν πολύ καλοί και τους βοήθησε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι ο κ. Παπαδόπουλος και γι΄ αυτό μερικοί μεταμορφώθηκαν.»

Για το πόσο κακό ήταν για την προσπάθεια του Άρη οι πολλές αλλαγές προπονητή: «Ήταν πολύ κακό γιατί αλλάζαμε συνέχεια τακτική και φιλοσοφία. Αυτό μπλόκαρε τους παίκτες και δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στο γήπεδο.»

Για τους οπαδούς του Άρη: «Σε μια ομάδα παίζει μεγάλο ρόλο ο κόσμος. Το «Βικελίδης» είναι μια από τις καυτές έδρες του πρωταθλήματος και σου δίνει ώθηση για να παίξεις καλύτερα μέσα στο γήπεδο.»

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ και για το πόσο θα στοιχίσει αυτό στο Ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν μπορώ να πάρω θέση σε αυτό, γιατί αν δεν έπεφτε η ΑΕΚ θα ήμουν εγώ σε αυτή τη θέση. Βέβαια είναι λυπητερό για μια μεγάλη ομάδα να πέφτει Β? Εθνική αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτό το έχουμε δει πολλές φορές στο εξωτερικό. Γνωρίζω ότι στην ΑΕΚ ήταν όλα τα παιδιά απλήρωτα εδώ και καιρό, οπότε ο σωστός τρόπος, επειδή έχει πολλά χρέη, ήταν να ξαναγίνει μια ομάδα απ΄ την αρχή και να βρει τον δρόμο της όπως της αρμόζει.»

«Σοκαρίστηκα με την ΑΕΚ»

25/04/2013
 Δούλεψε στην ΑΕΚ στην τελευταία καλή εποχή της. Παρόλο λοιπόν που τα πράγματα για τον ίδιο συνεχίστηκαν καλά (με την πορεία του ΠΑΣ) ο Γιάννης Χριστόπουλος δήλωσε σοκαρισμένος για τον υποβιβασμό της.

«Σοκαρίστηκα με την ΑΕΚ»
Η καλή πορεία του ΠΑΣ δεν τον εξέπληξε. Άλλωστε είχε εξαρχής εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ ωστόσο ήταν σοκ για τον ίδιο, όπως ομολόγησε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Μιλώντας στην «ΟΠΑΠ ΤV», ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στενοχωρημένος που η «Ένωση», από την υποδειγματική λειτουργία της κατά την περίοδο που βρισκόταν κι εκείνος εκεί (με πρόεδρο Νικολαΐδη, τεχνικό διευθυντή Ίβιτς και υπεύθυνο ακαδημιών Σαβέβσκι), έφτασε σήμερα στη δεύτερη κατηγορία.

Αναφερόμενος, δε, στη σημερινή του ομάδα και την εξαιρετική πορεία της, ο Χριστόπουλος τόνισε ότι πρώτος στόχος πλέον είναι ν’ αποκτήσει σταθερότητα. Κι όταν ρωτήθηκε για τη δική του συμβολή στην επιτυχία, ευχήθηκε «να γίνει το… τυράκι ώστε να τσιμπήσουν κι άλλοι πρόεδροι και να δώσουν ευκαιρίες σε Έλληνες προπονητές».


Αναλυτικά όσα είπε ο Χριστόπουλος

Για το ξεκίνημα της πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα: «Κάθε αρχή και δύσκολη. Μόνο που για μας τα πράγματα στο ξεκίνημα ήταν περισσότερο δύσκολα απ' ότι περιμέναμε. Η άρση της αδειοδότησης, το γενικότερο περιβάλλον, το άσχημο ξεκίνημα. Ευτυχώς ήρθε ο Απρίλιος και μας βρήκε στη θέση που είμαστε τώρα. Στα πλέι οφ».

Για το κατά πόσο μπορεί να κρατηθεί ψηλά ο ΠΑΣ: «Όταν κάνεις μικρά και σταθερά βήματα και όταν στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου, μπορείς να κρατηθείς. Ξέρω ότι δεν είναι εφικτό πάντα τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα, αλλά όταν γίνονται είναι υπέροχο».

Για το σκεπτικό της σεζόν που τελείωσε: «Ήθελα να δώσω στην ομάδα ταχύτητα και να ισχυροποιήσω την αμυντική μας γραμμή. Έπρεπε όποιος μπαίνει να δίνει όχι το 100% των δυνατοτήτων του, αλλά κάτι παραπάνω. Βλέπετε, οι άλλες ομάδες είχαν ποιοτικότερα ρόστερ κι εμείς έπρεπε να προσπαθούμε περισσότερο για να καλύψουμε τη διαφορά».

Για τις μεταγραφές: «Υπάρχουν καλοί και φθηνοί ποδοσφαιριστές. Το διαπιστώσαμε το καλοκαίρι όταν για εμάς η επιλογή αυτή ήταν… μονόδρομος. Το θέμα δεν είναι το πόσο κοστίζει ένας ποδοσφαιριστής, αλλά τι κίνητρο έχει να παίξει ποδόσφαιρο. Κι εμείς είχαμε κίνητρο. Μεγάλο κίνητρο. Αυτό ήταν πολύ σπουδαίο».

Για την ευκαιρία να γίνει πρώτος προπονητής: «Πριν γίνω πρώτος προπονητής στον ΠΑΣ, είχα 14 χρόνια ως επαγγελματίας στο χώρο. Είχα δουλέψει στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό, στην ΑΕΚ, αλλά και σε άλλες ομάδες. Ακόμα και στον ΠΑΣ ήμουν σκάουτερ τους έξι τελευταίους μήνες, γεγονός που μου φάνηκε χρήσιμο αργότερα. Ήξερα καλύτερα την αγορά.

Όταν μου πρότεινε τη θέση ο κ. Χριστοβασίλης δεν δίστασα. Έκανα ό,τι και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είχα άγχος. Αν ήμουν Ισπανός ή Γάλλος, θα είχα γίνει ανάρπαστος. Ως Έλληνας έπρεπε να περιμένω. Θεωρώ ότι το ρίσκο που πήρε πέρσι ο πρόεδρος ήταν μικρότερο από το να έβαζε ένα βετεράνο ποδοσφαιριστή. Μακάρι να είμαι εγώ το τυράκι που θα… τσιμπήσουν κι άλλοι πρόεδροι να δώσουν ευκαιρίες σε Έλληνες προπονητές που έχουν διάθεση να δουλέψουν»
.

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου το καλοκαίρι. Ήταν απλά ένα μέρος του προβλήματος. Δείτε ότι οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν δεν είχαν αδειοδότηση. Αυτό κάνει τη πορεία μας ακόμα σημαντικότερη».

Για την ΑΕΚ: «Σοκαρίστηκα με τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της. Δούλεψα σε αυτή την ομάδα επί προεδρίας Νικολαΐδη. Τότε ήταν ο κ. Ίβιτς τεχνικός διευθυντής και ο κ. Σαβέβσκι υπεύθυνος Ακαδημιών. Άλλη εποχή. Βρέθηκα, πιστεύω, στην ΑΕΚ σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της. Λυπάμαι που στον μεταξύ μας αγώνα εντάθηκαν τα προβλήματα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Τα ματς τα δίνουμε στα γήπεδα.

Να σας πω χαρακτηριστικά ότι στον αγώνα με την Κέρκυρα θέλαμε τη νίκη, ενώ η αντίπαλός μας είχε υποβιβαστεί. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε συλλογικό. Κι όμως δεν υπήρξε καμία προσυνεννόηση και για αυτό και πανηγυρίσαμε έξαλλα το γκολ που πετύχαμε»
.

Για τον Τάσο Πάντο: «Είναι μαχητής. Το βλέπουμε και στις κίτρινες που έχει πάρει. Κι υπόδειγμα στις προπονήσεις. Το καλύτερο παράδειγμα για ένα νέο ποδοσφαιριστή».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Ετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά, αλλά πρέπει να λυθούν κάποια θέματα. Θέλω να μπορώ να βλέπω τους ποδοσφαιριστές στα μάτια. Και πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να βγαίνουμε κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Το δέντρο είναι η Ευρώπη. Το δάσος είναι να γίνουμε ισχυρή ομάδα στην Ελλάδα με σταθερότητα στην απόδοση. Τις επόμενες 7-10 μέρες θα συναντηθώ με τον πρόεδρο. Θα πρέπει να βάλω εκτός από το συναίσθημα και τη λογική. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα μου δώσει τις απαντήσεις».

Φιλικό με Πιερικό ο Άρης

25/04/2013
 Η ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας αναγκάζει τον Άρη να ψάχνει αντίπαλο για φιλικά, μέχρι την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών των παικτών.

Φιλικό με Πιερικό ο Άρης
Έτσι, την Πέμπτη οι «κιτρινόμαυροι» οριστικοποίησαν τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Πιερικό για τη Μ. Τρίτη στη Θεσσαλονίκη στις 18:00. Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, ειδικά αυτών που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμέτοχης στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Την Πέμπτη, οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το τριήμερο ρεπό, στο Ν. Ρύσιο, ενώ θα προπονηθούν κανονικά και την Παρασκευή.

Όπως αποφασίστηκε, το απόγευμα του Σαββάτου στο Ν. Ρύσιο θα γίνει τελικά το διπλό προπονητικού χαρακτήρα με τη μικτή ομάδα των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, αποτελούμενη από παίκτες της Κ-20 και της Κ-17.

Τέλος, την Κυριακή έχει προγραμματιστεί ρεπό.

«Αποφασίστε με καθαρό μυαλό, η ΑΕΚ θα επιστρέψει»

25/04/2013
 Με τους περισσότερους ίσως δεν ξανασυναντηθεί. Πριν αποχαιρετήσει τους παίκτες ωστόσο, ο Άκης Ζήκος τους είπε ό,τι και ο Δέλλας: Να αποφασίσουν τι θα κάνουν γνωρίζοντας πως η ΑΕΚ θα επιστρέψει.

«Αποφασίστε με καθαρό μυαλό, η ΑΕΚ θα επιστρέψει»
Η Πέμπτη ήταν μέρα αποχαιρετισμών στην ΑΕΚ. Όχι μόνο επειδή αποχαιρέτισε και την τελευταία ελπίδα (μετά την απόρριψη της έφεσης στην ΕΠΟ) να μείνει στη Σούπερ Λίγκα. Αλλά κι επειδή ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του αποχαιρέτισαν τους ποδοσφαιριστές.

Μετά την ομιλία του «Κολοσσού» λοιπόν, στην οποία τους συμβούλεψε να βελτιώνονται και ως ποδοσφαιριστές και ως άνθρωποι, τον λόγο πήρε και ο Άκης Ζήκος.

Κι εκτός των ευχαριστιών για τη συνεργασία και τη σχέση εμπιστοσύνης που -ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα- έχτισαν, προσπάθησε να τους εξηγήσει αυτό που είπε και προ ημερών ο Δέλλας: Ότι η ΑΕΚ που γνώρισαν δεν είναι η πραγματική. Και ότι -όποια κι αν είναι η επόμενη μέρα- θα επιστρέψει γρήγορα.

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως το ζήσατε φέτος. Και πολύ περισσότερο δεν είναι αυτή η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι γεννημένη να πρωταγωνιστεί και λόγω των προβλημάτων που και εσείς βρήκατε όταν ήρθατε, αναγκάστηκε να παλεύει φέτος για την παραμονή της».

Πριν τους αποχαιρετίσει λοιπόν τους τόνισε ότι δεν μπορεί να τους πει τι θα γίνει από ‘δω και πέρα, ωστόσο τους συμβούλεψε να αποφασίσουν με σκέψη και υπομονή το πώς θα συνεχίσουν την καριέρα τους:

«Μη θεωρήσετε δεδομένο ό,τι ακούσετε και να αποφασίσετε με καθαρό μυαλό για το πώς θα πορευτείτε από εδώ και πέρα, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ΑΕΚ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί και πάλι να πρωταγωνιστεί γιατί είναι καταδικασμένη να το κάνει. Να είστε σίγουροι γι' αυτό και να το έχετε στο μυαλό σας. Ήμουν και θα είμαι δίπλα σας για οτιδήποτε θελήσετε».

ΟΦΗ-Πλατανιάς τη Μ. Τρίτη

25/04/2013
 Οριστικά τη Μ. Τρίτη θα διεξαχθεί το φιλικό του ΟΦΗ με τον Πλατανιά.

ΟΦΗ-Πλατανιάς τη Μ. Τρίτη
Οι δυο ομάδες ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή του ματς, που θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ» στις 17:00 και θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Όσον αφορά την Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε κανονικά προπόνηση με την συμμετοχή και αρκετών παικτών από την ομάδα Κ20 του συλλόγου.

Προπόνηση έχει προγραμματιστεί και την Παρασκευή στις 18:00, ενώ το Σάββατο υπάρχει φιλικό κόντρα στον Ρούβα στο Βαρδινογιάννειο στις 17:30.

Ενοχλήσεις ο «Κάρα»

25/04/2013
 Πρόβλημα στους κοιλιακούς προέκυψε με τον Θανάση Καραγκούνη στον Ατρόμητο, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ενοχλήσεις ο «Κάρα»
Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ατρόμητου. Στο πρόγραμμα δεν έλαβε μέρος ο Στάθης Ταυλαρίδης που ακολούθησε θεραπεία.

Λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς ο Θανάσης Καραγκούνης έκανε ατομικό και αποθεραπεία.

Αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση. Το Σάββατο οι παίκτες θα προπονηθούν πρωί και την Κυριακή θα έχουν ρεπό.

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον γιατρό της ομάδας μας Πέτρο Καπράλο και την οικογένειά του για το θάνατο της αγαπημένης του μητέρας.

Εξώδικο από τον Γιάγκο

25/04/2013
 Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αμφίβολο αν θα υπάρχει του χρόνου. Ό,τι κι αν γίνει όμως, οι παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος -με νέο παράδειγμα τον Γιάγκο- θα επιδιώκουν να εξασφαλίσουν τα οφειλόμενα.

Εξώδικο από τον Γιάγκο
Η πλήρης αβεβαιότητα για το αύριο της ΑΕΚ δεν επιτρέπει σχέδια στους ποδοσφαιριστές της.

Ούτε εκδήλωση των προθέσεών τους.

Είναι λογικό όμως να οδηγεί -τους ξένους ειδικά- στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν όπως μπορούν τα χρήματά τους.

Μετά την παραδοχή λοιπόν του Ρότζερ Γκερέιρο στους συμπαίκτες του ότι σκοπεύει να καταθέσει προσφυγή, ο Γιάγκο απέστειλε εξώδικο σήμερα στην ΠΑΕ.

Όχι φυσικά για να δημιουργήσει πρόβλημα, αλλά επειδή (γνωρίζοντας πως δεν θα μείνει) θέλει να διασφαλίσει τα οφειλόμενα ύψους 77.000 ευρώ.

Μέσα κι ο Στέργος

25/04/2013
 Όπως αναμένονταν, ο Στέργος Μαρίνος ξεπέρασε το πρόβλημά του και συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, μειώνοντας τα προβλήματα του Γιάννη Βονόρτα ενόψει μπαράζ.

Μέσα κι ο Στέργος
Μειώνονται σιγά – σιγά τα αγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού στην προετοιμασία που κάνει για τον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη. Στην προπόνηση της Πέμπτης συμμετείχε κανονικά και ο Στέργος Μαρίνος, ξεπερνώντας το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε την τελευταία εβδομάδα.

Σημαντική επιστροφή για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, αφού ο δεξιοπόδαρος αμυντικός μπορεί να καλύψει τα κενά είτε δεξιά είτε αριστερά στην άμυνα. Ειδικά από την στιγμή που ο Σπυρόπουλος είναι τιμωρημένος και ο Σεϊτερίδης αμφίβολος, είναι δεδομένο πως ο Μαρίνος θα βοηθήσει σε ένα από τα δύο άκρα.

Από εκεί και πέρα Σεϊταρίδης και Μαυρίας συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Κουίνσι. Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Ερμιόνη, το Σαββατοκύριακο οι «πράσινοι» έχουν ρεπό και Μεγάλη Δευτέρα επιστρέφουν και πάλι σε κανονικό ρυθμό.

«Μου χρωστάει δυο χρόνια η ΑΕΚ»

25/04/2013
 Τα λεφτά που χρωστάει η ΑΕΚ στον Ρότζερ Γκερέιρο είναι πολλά. Τόσο πολλά που, όπως εξήγησε ο ίδιος, η προσφυγή ήταν μονόδρομος για να τα διεκδικήσει.

«Μου χρωστάει δυο χρόνια η ΑΕΚ»
Την πρόθεσή του να καταθέσει προσφυγή εναντίον της ΑΕΚ δικαιολόγησε ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Μιλώντας στο MEGA, ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι τα οφειλόμενα από την «Ένωση» φτάνουν στα δυο χρόνια συμβολαίου. Εξήγησε λοιπόν ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να βρεθεί λύση.

«Δεν θέλω να μιλήσω για το ποσό. Μου χρωστάνε σχεδόν δυο χρόνια συμβολαίου. Είναι πολλά λεφτά και τώρα έχω σοβαρά προβλήματα με την οικογένειά μου στην Βραζιλία. Τώρα μίλησα με τον δικηγόρο μου για να βρούμε μια λύση. Το συμβόλαιό μου τελείωσε και προσπαθώ να κάνω μια συμφωνία. Έγιναν 3-4 στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν τηρήθηκαν. Δούλεψα πολύ για την ΑΕΚ», ανέφερε.

Όταν του ζητήθηκε, δε, να μιλήσει για την επόμενη μέρα του συλλόγου, ο Γκερέιρο επιβεβαίωσε πως δέθηκε μαζί του. Αφού τόνισε λοιπόν ότι «είναι δύσκολη εποχή για την ΑΕΚ», κατέληξε:

«Όλα είναι λάθος. Σε οικονομικό επίπεδο, πέρυσι δεν παίξαμε στο UEFA, δεν μπορούμε να αγοράσουμε ακριβούς παίκτες. Πρέπει να δουλευτούν τα νέα παιδιά λόγω κρίσης και σε δυο χρόνια η ΑΕΚ θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα. Τώρα επιστρέφω σε άλλο σύλλογο, αλλά ελπίζω η ΑΕΚ να βρει λύση γιατί έχει μεγάλη ιστορία και οπαδούς που στερούνται τα πάντα για να πάνε στο γήπεδο».

«Μπορεί να γίνει επανεκκίνηση στην ΑΕΚ»

25/04/2013
 Το μέλλον της ΑΕΚ μοιάζει -τουλάχιστον- αβέβαιο. Κατά τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο όμως, η «επανεκκίνηση» είναι εφικτή για την «Ένωση».

«Μπορεί να γίνει επανεκκίνηση στην ΑΕΚ»
Μετά και την οριστικοποίηση του υποβιβασμού, στην ΑΕΚ δεν ξέρει κανείς τι ξημερώνει.

Ή τουλάχιστον κανείς από τους παίκτες.

Ένας από τους αρχηγούς τους ωστόσο, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος πιστεύει πως υπάρχουν βάσεις για να αναγεννηθεί η «Ένωση».

Αφού τόνισε λοιπόν στο MEGA ότι «είναι θέμα των ανθρώπων που τρέχουν τα θέματα της ομάδας το τι θα γίνει», υπογράμμισε πως «υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει σωστά η επανεκκίνηση, όταν μάθουμε οριστικά που θα παίζει η ΑΕΚ την νέα σεζόν».

Είδε Αναστασίου, Νταμπίζα και Σαραβάκο ο Αλαφούζος

25/04/2013
 Τετ α τετ με τους Γιάννη Αναστασίου, Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο είχε την Πέμπτη ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος συζήτησε όλα τα τρέχοντα θέματα του ρόστερ. Ανακοινώσεις μετά το μπαράζ.

Είδε Αναστασίου, Νταμπίζα και Σαραβάκο ο Αλαφούζος
Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Αυτό ισχύει και για τον Γιάννη Αλαφούζο, αναφορικά με τα θέματα του Παναθηναϊκού, αφού από τα φετινά του λάθη, προφανώς έμαθε.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε συνάντηση με τους Γιάννη Αναστασίου, Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο και συζήτησε πολλά και διάφορα θέματα αναφορικά με το ρόστερ.

Ανακοινώσεις για την συνεργασία με όλους, δεν θα υπάρξουν πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων (10Μαΐου στη Λάρισα με την Ξάνθη) εκτός αν γίνει μόνο ε τον Σαραβάκο. Παρόλα αυτά και οι τρεις ήδη παρακολουθούν στόχους σε Ελλάδα και εξωτερικό και θα συνεχίσουν να το κάνουν παρότι δεν ανακοινώθηκαν ακόμη.

Χαμόγελα με Λαμπρόπουλο στον Πανιώνιο

25/04/2013
 Ατομικά προπονείται το τελευταίο διάστημα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που είχε υποστεί ρήξη χιαστών μέσα στην σεζόν κι από του χρόνου θα προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του στον Πανιώνιο!

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του την φετινή σεζόν.

Κι αυτό γιατί υπέστη ρήξη χιαστών κι έχασε όλο το δεύτερο γύρο, την ώρα μάλιστα που ήταν εκ των κορυφαίων του Πανιωνίου.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει αφήσει για τα καλά πίσω του την άσχημη εμπειρία και ετοιμάζεται να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ.

Τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, δείχνει πως ανεβάζει ρυθμό κι αναμένεται να αποτελέσει βασικό «γρανάζι» του Ιστορικού ενόψει της νέας περιόδου.

Ρωτάει για Φιλαδέλφεια ο Μελισσανίδης

26/04/2013
 Έχει ξεκαθαρίσει πως το γήπεδο είναι θεμέλιος λίθος για να ξαναχτιστεί η ΑΕΚ. Παραμένει σαφές ότι θα το «τρέξει» μόνο με σύμπραξη άλλων. Εν τω μεταξύ όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάνει σχετικές επαφές

Ρωτάει για Φιλαδέλφεια ο Μελισσανίδης
Οι συμπαίκτες που έχει χαρακτηρίσει απαραίτητους δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα.

Για κάποιους απ’ αυτούς υπάρχει αισιοδοξία (όπως ο Πέτρος Παππάς), για άλλους εξακολουθεί να φαντάζει δύσκολη η συμμετοχή τους σε σχέδιο αναγέννησης της ΑΕΚ (όπως ο Πόλυς Χατζηιωάννου).

Όπως και να ‘χει, όμως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αρχίσει να ψάχνεται για τον «πυλώνα» αυτού του σχεδίου -όπως το ξεκαθάρισε και στη συνάντησή του με τους οπαδούς: Την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ο πρώην ιδιοκτήτης φέρεται να είχε επαφή με τον Γιάννη Βούρο, με εισήγηση του οποίου είχε περάσει σχετική τροπολογία από τη Βουλή.

Μια προσέγγιση που δεν ήταν η πρώτη και η οποία παρουσιάζεται να είναι ενταγμένη σε ένα γενικότερο κύκλο επαφών που έχει ξεκινήσει για να διερευνήσει το έδαφος πάνω στο θέμα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που παραμένει δεδομένο είναι πως ο Μελισσανίδης θεωρεί απαραίτητη τη σύμπραξη των μετόχων ή άλλων ισχυρών οικονομικά παραγόντων της κοινωνίας της ΑΕΚ για να «τρέξει» το έργο. Και από την ανταπόκριση των τελευταίων θα κριθεί το αν και πότε εκείνο θα ξεκινήσει και θα μετατραπεί στον κύριο άξονα αντεπίθεσης του συλλόγου.

Αυτούς θέλει ο Αναστασίου!

26/04/2013
 Ο σχεδιασμός του νέου Παναθηναϊκού με τον Αναστασίου στο τιμόνι έχει ήδη ξεκινήσει και ο «Ολλανδός» ξεκαθάρισε στον Γιάννη Αλαφούζο τι «υλικά» χρειάζεται.

Αυτούς θέλει ο Αναστασίου!
Μπορεί ο Γιάννης Αναστασίου να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα από τον Παναθηναϊκό αλλά ο 40χρονος έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει την ομάδα της νέας περιόδου.

Ο «Ολλανδός» μαζί με τους Δημήτρη Σαραβάκο και Νίκο Νταμπίζα προσπαθούν να φτιάξουν το πλάνο με το οποίο θα πορευθούν τη καινούργια σεζόν και σε συνάντηση που είχαν με τον Γιάννη Αλαφούζο και Γιάννη Βονόρτα τους ξεκαθάρισε τι παίκτες χρειάζεται.

Ο Γιάννης Αναστασίου λοιπόν θέλει τουλάχιστον ένα στόπερ, έναν αριστερό μπακ, δύο χαφ στον άξονα (ειδικά στην περίπτωση που δεν μείνει ο Βιτόλο), δύο ακραίους χαφ κι έναν τουλάχιστον φορ (αν μείνει ο Φιγκερόα).

Αυτό σημαίνει 7 μεταγραφές!

Εκεί όμως που έδωσε βάση ο Αναστασίου είναι στην θέση του «κόφτη» αφού όπως είπε θέλει έναν παίκτη εκεί που να έχει τρεξίματα, αντοχές και την ικανότητα να μεταβιβάζει γρήγορα και σωστά την μπάλα από την άμυνα στα χαφ και την επίθεση. Ο 40χρονος τεχνικός αναχώρησε για Ολλανδία εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι και το ματς-μπαράζ με την Ξάνθη και θα κάνει επαφές με διάφορους μάνατζερ και θα εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Στο μυαλό του «Τίγρη»

26/04/2013
 Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προ ημερών είχε πει στους οπαδούς της ΑΕΚ που συνάντησε πως κάτι έχει στο μυαλό του και έτσι ακόμα υπάρχει η ελπίδα επιβίωσης της Ένωσης!

Στο μυαλό του «Τίγρη»
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν δεσμεύτηκε πως θα επιστρέψει στην ΑΕΚ. Ούτε που ανέφερε κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι όμως πως θα μπορούσε να μπει ο «Τίγρης» και με ποιες προϋποθέσεις.

Το… σιγουράκι είναι πως ο πρώην ιδιοκτήτης της Ένωσης θέλει μία ΑΕΚ που να μην έχει χρέη. Αυτό που επίσης ανέφερε είναι πως επιθυμεί γήπεδο και μάλιστα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για αυτό ήδη έχει αρχίζει να ρωτάει. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η επαφή που φέρεται να είχε επαφή με τον Γιάννη Βούρο ο Μελισσανίδης σε ένα γενικότερο κύκλο επαφών που έχει ξεκινήσει για να διερευνήσει το έδαφος πάνω στο θέμα.

Ακόμα ένα ζητούμενο είναι το τι θα γίνει με τους «συμπαίκτες». Εννοείται πως ο Μελισσανίδης θα ήθελε να συμπορευτεί με τον Πόλυ Χατζηιωάννου αφού θεωρεί πως εκτός από πολύ σοβαρός επιχειρηματίας, έχει και την οικονομική δύναμη για την ανέγερση του γηπέδου. Για την ΑΕΚ πάντως τώρα αρχίζουν όλα αφού αναμένονται εξελίξεις σε διοικητικό θέμα και ίσως τραβήξουν αρκετά!

Πρόκριση για τρεις λόγους

26/04/2013
 Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που ο ΠΑΟΚ θέλει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την κατάκτησή του τροπαίου!

Πρόκριση για τρεις λόγους
Είναι περιττό να αναφερθεί ότι ο ΠΑΟΚ θέλει όσο τίποτα άλλο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ξεπερνώντας το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης στον ημιτελικό.

Οι παίκτες της ομάδας αλλά και ο Γιώργος Δώνης έχουν δώσει όρκο πρόκρισης για τον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι λόγοι που δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο για να πάρουν το εισιτήριο στο μεγάλο παιχνίδι.

Οι καλά γνωρίζοντες θεωρούν ότι οι περιπτώσεις των παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους θα τακτοποιηθούν πιο γρήγορα. Λογικό καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει περισσότερο εύκολα το «ΟΚ» για τις διαπραγματεύσεις εάν θα γνωρίζει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει περάσει στον τελικό και σε ένα παιχνίδι διεκδικεί και έναν τίτλο, τον πρώτο του στο πρώτο χρόνο παρουσίας του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ.

Μεγάλο είναι και το καθαρά αγωνιστικό κίνητρο των παικτών της ομάδας που θέλουν να εκμεταλλευτούν την μεγάλη ευκαιρία και να συνδέσουν τα ονόματά τους με μια επιτυχία, η οποία θα σηματοδοτήσει και την διαφοροποίηση –και στην πράξη- των δεδομένων για νέα ημέρα της ομάδας.

Τέλος, και ο Δώνης επιθυμεί να οδηγήσει τον «Δικεφάλο του Βορρά» σε μια επιτυχία όχι μόνο για το όνομά του αλλά και γιατί θα κάμψει τις όποιες αντιδράσεις υπάρχουν από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών προς το πρόσωπό του και –φυσικά- θα έχει χρόνο και ηρεμία για να σχεδιάσει την ομάδα της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Φτάνει πρόταση για Πίντο στον ΠΑΟ

26/04/2013
 Κρούση από Ουκρανία φέρεται να έχει ο Αντρέ Πίντο και θα κατατεθεί σύντομα πρόταση ύψους 400.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του.

Φτάνει πρόταση για Πίντο στον ΠΑΟ
Από εκεί που δεν το περιμένει μπορεί αν βρει χρήματα ο Παναθηναϊκός. Ουκρανικές ομάδες φέρονται να έχουν στο στόχαστρο τους τον Αντρέ Πίντο και μάλιστα το ενδιαφέρον τους είναι τόσο σοβαρό που οι πληροφορίες αναφέρουν ό,τι σύντομα θα φτάσει στο «τριφύλλι» επίσημη πρόταση ύψους 400.000 ευρώ.

Οι ομάδες που ακούγονται είναι η Μέταλιστ και η Ντνιέπρ αλλά το θέμα είναι πως το ποσό που ακούγεται κρίνεται ικανοποιητικό από τους «πράσινους». Όπως είναι φυσικό, θα γίνουν ορισμένες διαπραγματεύσεις ούτως ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται αφού για τον Πίντο έχει ποσοστό μεταπώλησης και η Πόρτο.

Αν ο Πίντο αποχωρήσει από τους «πράσινους» τότε λογικά θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση δύο στόπερ, πλην του Φυτανίδη, αφού ο μόνος σίγουρος είναι ο Τριανταφυλλόπουλος ενώ ο Βελάσκες δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου