ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Συνεργασία με Ιμπάνιεθ

Συνεργασία με Ιμπάνιεθ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ζήτησε από τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ δύο δυνατά ονόματα προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν.
Ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή μοιάζει με τυπική διαδικασία για τον Ολυμπιακό (σ.σ. οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με σκορ 6-2 στο Φάληρο στο πρώτο ματς) και ο τελικός της διοργάνωσης (με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ) θα είναι και η τελευταία επίσημη υποχρέωση των Πειραιωτών για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Όπως είναι φυσιολογικό λοιπόν, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες ανεύρεσης ποδοσφαιριστών ικανών να ενισχύσουν ποιοτικά (καθώς η ποσότητα περισσεύει) το ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Πέραν των "κλεισμένων" Ολαϊτάν, Ντε Βισέντι, Μπόατενγκ, Σάμαρη και Σαλίνο, οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν ακόμη έναν ή δύο παίκτες που αυτόματα θα ανεβάσουν επίπεδο το σύνολο.

Σύμφωνα με το "ΦΩΣ", από ισπανικές πηγές προκύπτει επαφή του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον γνωστό μάνατζερ Ινιάκι Ιμπάνιεθ με το θέμα συζήτησης φυσικά να εκτυλίσσεται γύρω από τα μεταγραφικά.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ισπανός ατζέντης (ήταν προσκεκλημένος και στην φιέστα της Κυριακής 21/4) έχει κάνει πολλές δουλειές τα τελευταία χρόνια με τον Ολυμπιακό καθώς είναι ο εκπρόσωπος του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και παικτών όπως οι Φουστέρ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Όσκαρ και Γέστε.

Κατά τους Ισπανούς λοιπόν, ο πρόεδρος των Πειραιωτών φέρεται να ζήτησε από τον Ιμπάνιεθ να ανιχνεύσει την αγορά προκειμένου να βρει δύο παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στην ομάδα, ενώ στο άκουσμα της απόκτησης τους θα αναθαρρήσει και ο κόσμος.

Απομένει να δούμε αν όντως ισχύουν όσα υποστηρίζουν οι Ισπανοί και αν πράγματι ο Ιμπάνιεθ θα μπορέσει να βρει ένα "πακέτο" ελκυστικό για τον Ολυμπιακό όσον αφορά την σχέση τιμής/ποιότητας.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου