ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Κόκκινο… κόσκινο!


Κόκκινο… κόσκινο!

26/04/2013
 Άστραψε και βρόντηξε στου Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πλέον τα «κλειδιά» της ομάδας περνούν στα χέρια του Μίτσελ για να κάνει το ξεσκαρτάρισμα.

Κόκκινο… κόσκινο!
Το ρόστερ είχε κριθεί… υπεράριθμο εδώ και καιρό. Το σίγουρο ήταν πως ο Μίτσελ θα έκανε ένα ξεδιάλεγμα προκειμένου να πάρει μαζί του τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα δουλέψει μαζί τους το καλοκαίρι.

Ειδικά τώρα όμως μετά την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στους παίκτες, η δουλειά του Μίτσελ έχει ακόμα πιο πολύ ενδιαφέρον αφού όπως είπε ο πρόεδρος της ομάδας, δεν καταλαβαίνει από… ονόματα. Πλέον, ο Ισπανός τεχνικός έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι και μαζί με αυτά απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Μαρινάκη.

Πάντως, το έργο του Μίτσελ δεν είναι και τόσο εύκολο αν αναλογιστούμε πως θα πρέπει να προστεθούν στο ρόστερ οι Σάμαρης, Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι, Σαλίνο και Μπόατενγκ ενώ σίγουρα θα προωθηθούν και ορισμένοι παίκτες από την πετυχημένη ομάδα Κ-20. Οπότε θα πρέπει ο Ισπανός να επιλέξει ποιους «μικρούς» θα πάρει μαζί του, ποιους θα κρατήσει από τους δανεικούς Τάτο, Ζαραδούκα, Διαμαντάκο, Κάταϊ, Γκρμπιτς, Σουμπίνιο και Ποτουρίδη ενώ θα πρέπει να δώσει και το τελικό «οκ» για την ανανέωση των συμβολαίων των Πάντελιτς, Ιμπαγάσα, Ντιακιτέ, Μοντέστο και Κάρολ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου