ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


22/04/2013




Η 30η αγωνιστικη



























Και τώρα… πλέι οφ!

22/04/2013
 Η κανονική περίοδος της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα των πλέι οφ. Διαβάστε με πόσους βαθμούς ξεκινούν την προσπάθειά τους ΠΑΟΚ, Αστέρας, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα.

Και τώρα… πλέι οφ!
Η 30ή και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έφερε δύο δεδομένα: Τον οριστικό υποβιβασμό της ΑΕΚ (ηττήθηκε 1-0 από τον Ατρόμητο) ανεξάρτητα από την τύχη της έφεσης που έχει καταθέσει και το «κλείδωμα» της βαθμολογίας με την οποία θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα στα πλέι οφ.

Συγκεκριμενα:

ΠΑΟΚ 4
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0

Μοναδική εκκρεμότητα παραμένει το αν θα καταφέρει η ομάδα των Ιωαννίνων να εξασφαλίσει αδειοδότηση για τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση τη θέση διεκδικούν Παναθηναϊκός και SKODA Ξάνθη οι οποίοι ισοβαθμούν απόλυτα στην 6η θέση!

Τα αποτελεσματα της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Skoda Ξάνθη – Άρης 0-0
Μέσα σε μια σεζόν με πολλές περιπέτειες, με πολύ άγχος, ο Άρης τα κατάφερε! Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με την Ξάνθη και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, κέρδισαν την παραμονή τους!


Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-1
Ο ΟΦΗ, μπορεί να έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης, με σκορ 2-1, όμως αυτό που τον ενδιέφερε είναι πως παρέμεινε στην κατηγορία, μετά την ήττα της ΑΕΚ στο Περιστέρι.


Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0
Η Μεγάλη Παρασκευή ήρθε πρόωρα φέτος για την ΑΕΚ… Η «Ένωση» πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε και το γκολ του Γιαννούλη στις καθυστερήσεις (1-0) υπέγραψε οριστικά τον υποβιβασμό της στη Football League…

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-1
Την μέρα της… γιορτής του για την κατάκτηση του τίτλου, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη και ολοκλήρωσε με «τρίποντο» τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.


ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές στο β’ ημίχρονο και με τέρματα των Γεωργιάδη, Κατσουράνη, επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Με τέσσερις βαθμούς στα πλέι οφ οι Θεσσαλονικείς.


Παναθηναϊκός – Βέροια 3-2
Οι «πράσινοι» αποχαιρέτησαν το… παγωμένο ΟΑΚΑ(επιστροφή στη Λεωφόρο την επόμενη σεζόν) με τον τρόπο που πρέπει, επικρατώντας 3-2 της Βέροιας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πανθρακικός – Κέρκυρα 2-1
Στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας!


Πλατανιάς – Λεβαδειακός 2-0
Δεν το… κουνάει ο Πλατανιάς από την Σούπερ Λίγκα, καθώς μετά και τη νίκη του στα Περιβόλια 2-0 επί του Λεβαδειακού για την τελευταία αγωνιστική, κέρδισε την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Δέλλας: «Αισθάνομαι βαθιά θλίψη»

21/04/2013
 Με λόγια που δύσκολα έβγαιναν από το στόμα του ο Τραϊανός Δέλλας εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Δέλλας: «Αισθάνομαι βαθιά θλίψη»
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-0 και τον οριστικό υποβιβασμό της «Ένωσης», ο Τραϊανός Δέλλας βρήκε το κουράγιο να πει δύο κουβέντες στην κάμερα της NOVA:

«Δεν υπάρχουν λόγια για περιγράψουν τα συναισθήματά μου. Προσπάθησαν τα παιδιά. Δεν τους αξίζει αυτή η τύχη, όπως άλλωστε και στην ΑΕΚ. Λυπάμαι πάρα πολύ, προσπαθήσαμε να τους ανεβάσουμε το ηθικό αλλά δεν τα καταφέραμε. Αισθάνομαι βαθιά θλίψη για όσα έγιναν. Τώρα κοιτάμε την επόμενη ημέρα».

Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες της ΑΕΚ 

21/04/2013
 Συγκινητικές εικόνες ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ στο Περιστέρι, ο οποίος σήμανε τον υποβιβασμό της για πρώτη φορά έπειτα από 89 χρόνια ιστορίας.

Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες της ΑΕΚ (pics)
Με τη λήξη του αγώνα στο Περιστέρι και με τη συνειδητοποίηση ότι η ΑΕΚ αποχαιρετά την κατηγορία πολλοί παίκτες της δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμούς.

Ο Τραϊανός Δέλλας ανέλαβε να συμπαρασταθεί σε όλους. Στην πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.

Δείτε τις φωτογραφίες…



Φιλικό «διαζύγιο» Ουζουνίδη-Ξάνθης!

21/04/2013
 Παρελθόν από τον πάγκο της Ξάνθης αποτελεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά από επιθυμία του ίδιου «να κάνει το βήμα παραπάνω», όπως γνωστοποίησε ο μεγαλομέτοχος, Χρήστος Πανόπουλος.

Φιλικό «διαζύγιο» Ουζουνίδη-Ξάνθης!
Χωρίζουν φιλικά οι δρόμοι του Μαρίνου Ουζουνίδη και της Ξάνθης. Μετά την ισοπαλία των ακρίτων με τον Άρη, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου έκανε δήλωση με την οποία γνωστοποίησε το «διαζύγιο» με τον Έλληνα τεχνικό.

Όπως αναφέρει ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ οι δύο πλευρές χωρίζουν φιλικά, αφού ήταν επιθυμία του Ουζουνίδη να αποχωρήσει, ούτως ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Πανόπουλου:

«Στο τέλος Μαρτίου βρέθηκα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να συζητήσουμε την επόμενη μέρα. Ο Ουζουνίδης εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Ως εκ τούτου δεν υπήρχε θέμα συζήτησης. Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη έχω να πω τα καλύτερα και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Του εύχομαι όπως κι όλοι εμείς εδώ στην SKODA ΞΑΝΘΗ κάθε επιτυχία. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προπονεί την ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου.

Δέλλας: «Οι καπετάνιοι είχαν πηδήξει εδώ και καιρό»

21/04/2013
 Απογοήτευση, κατήφεια, προβληματισμό και… αιχμές προς όλους όσους άφησαν την ΑΕΚ να «βουλιάξει» περιελάμβαναν οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα.

Δέλλας: «Οι καπετάνιοι είχαν πηδήξει εδώ και καιρό»
Καμία διάθεση να κρύψει τα λόγια του και εμφανώς πικραμένος από την έκβαση των πραγμάτων εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στην συνέντευξη Τύπου. Ο «Τράι» ήταν απογοητευμένος, τα έβαλε- μιλώντας με σκληρές εκφράσεις- με όσους πέρασαν στο παρελθόν από διοικητικά πόστα από την «Ένωση» ενώ ύψωσε ασπίδα προστασίας στους ποδοσφαιριστές του.

«Θα ήθελα την κατανόησή σας γι ‘αυτό που βιώνει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Οι καταστάσεις είναι πάρα πολύ δύσκολες αλλά δυστυχώς θα πρέπει να τις διαχειριστούμε. Έχω να πω πάρα πολλά αλλά όπως έκανα και την προηγούμενη φορά, θεωρώ ότι είναι πιο φρόνιμο αυτή τη στιγμή είναι να συμπαρασταθώ στους ποδοσφαιριστές μου.

Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο όσο είναι εφικτό. Εδώ και πάρα πολύ καιρό βρέθηκαν αυτά τα παιδιά μόνα και αβοήθητα να οδηγούν ένα καράβι που λέγανε ΑΕΚ και όλοι οι καπετάνιοι είχαν πηδήξει στη θάλασσα.

Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να δουλέψω με τα παιδιά αυτά, αλλά έβλεπα το πάθος και την διάθεση. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 18,5 και τους δόθηκε η ευκαιρία για κάποιους να παίξουν στην ΑΕΚ, χωρίς να έχουν σκεφτεί. Αυτά τα παιδιά θέλουν προστασία και προσέγγιση αλλά θα έπρεπε να τους δείξουν πέντε πράγματα. Αυτό δεν έγινε και τα παιδιά δεν άντεξαν την πίεση αυτή.

Είναι παράλογο να αφήσουν αυτά τα παιδιά μόνα τους να παλεύουν για την σωτηρία της ομάδας τους. Οι στιγμές είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες. Ότι και να πω ίσως φανεί υπερβολικό αλλά θέλω να μπω ασπίδα μπροστά στα παιδιά. Όχι γιατί είμαι ήρωας, αλλά δεν θέλω να δώσω την ευκαιρία σε κανέναν, να γλιτώσει από το κακό που έχει κάνει στην ΑΕΚ. Αυτά τα παιδιά είναι τα τελευταία που φταίνε.

Χρόνος υπάρχει για να βρεθεί. Πρέπει να δούμε, αν το έγκλημα που έγινε κατά της ΑΕΚ ήταν προμελετημένο και εξ αμελείας».

Αλαφούζος: «Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία…»

21/04/2013
 Με ειρωνικό τρόπο ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε μέσω Twitter το δικό του σχόλιο για την συνολική εικόνα της διαιτησίας την φετινή σεζόν.

Αλαφούζος: «Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία…»
Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό με νίκη κόντρα στην Βέροια.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Αλαφούζος «χτύπησε» μέσω Twitter, σχολιάζοντας ειρωνικά τα διαιτητικά «όργανα» του ποδοσφαίρου.

«Προς κο Σαρρή Κουρίδη Δούρο κλπ. Τα θερμα μου συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία. Πάντα τέτοια!», έγραψε σχετικά.

Πετράκης: «Πετύχαμε τον στόχο μας»

21/04/2013
 Στην Σούπερ Λίγκα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο ΟΦΗ, παρά την ήττα με σκορ 2-1 που γνώρισε από τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό των Κρητικών, Γιάννη Πετράκη.

Πετράκης: «Πετύχαμε τον στόχο μας»
Απόλυτα ικανοποιημένος για το γεγονός πως ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην Σούπερ Λίγκα, παρά την ήττα που γνώρισε από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός των Κρητικών υπογράμμισε πως αυτός ο στόχος πραγματοποιήθηκε μετά από αρκετές δυσκολίες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα καλύτερα στους Αρκάδες, οι οποίοι θα συμμετέχουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης:

«Από την ένταση του αγώνα, έκλεισε η φωνή μου. Σπουδαία χρονιά για τον ΟΦΗ, ειδικά αν σκεφτούμε πως ξεκίνησε και που φτάσαμε. Παραμένουμε στην κατηγορία και αυτό είναι σπουδαίο. Είχαμε καλή εικόνα, μπορούσαμε και 2ο γκολ, δεν απειληθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο εκτός από το δοκάρι του Κάφα. Παίζαμε την κατηγορία. Προσπαθήσαμε στο 2ο μέρος να μη χάσουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι που πετύχαμε το στόχο μας, αλλά ταυτόχρονα είμαστε στενοχωρημένοι για την ήττα. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο β' μέρος. Είμαι συγκινημένος γιατί ήρθα σε γνώριμα μέρη. Ευχαριστώ τον Αστέρα για τη φιλοξενία. Μακάρι να πετύχει τους στόχους της η ομάδα της Αρκαδίας. Να φτάσει εκεί που ονειρεύονται οι ιδιοκτήτες. Το αξίζουν, έχουν κάνει θυσίες. Εκπροσωπούμε ένα μεγάλο σωματείο σαν τον ΟΦΗ και υπάρχει μεγάλη ευθύνη. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Οι καταστάσεις είναι δύσκολες, όμως οφείλαμε να αντιμετωπίσουμε όσα συνέβαιναν και να παλέψουμε για τη σωτηρία».

Τσιώλης: «Και τώρα ο μεγάλος ημιτελικός»

21/04/2013
 Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Σάκης Τσιώλης μετά την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ και τη νίκη της ομάδας του. Οι Αρκάδες είναι στα πλέι οφ, όμως το μυαλό πλέον, πάει στον ΠΑΟΚ.

Τσιώλης: «Και τώρα ο μεγάλος ημιτελικός»
Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι αυτό που παίρνει θέση στο μυαλό των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν του ΟΦΗ, με δύο γκολ του Μπακασέτα και ο Σάκης Τσιώλης είναι απόλυτα ικανοποιημένος για τα όσα είδε. Ακόμα, αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ, αλλά και στην εξαιρετική παρουσία τόσο του σκόρερ, όσο και του νεαρού τερματοφύλακα, Γιώργου Γεωργακόπουλου.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για την απόδοση και τη φετινή συγκομιδή βαθμών. Πλέον κοιτάζουμε απερίσπαστοι τον αγώνα του Σαββάτου. Συγχαρητήρια στο Γεωργακόπουλο που έδειξε γιατί είναι στον Αστέρα. Μπορεί να γίνει σπουδαίος γκολκίπερ. Χωρίς αυτόν δε θα τα καταφέρναμε. Τον πιστεύω πολύ. Και ο Μπακασέτας ήταν σπουδαίος σήμερα. Έχει το γκολ και το απέδειξε απόψε.

Ο αντίπαλος βρήκε χώρους για το γκολ. Πρέπει να προβληματιστούμε από το πρώτο ημίχρονο. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί, πρέπει να βελτιωθούμε. Ο Ουρτάδο βοήθησε πολύ στο δεύτερο μέρος. Καταφέραμε να έχουμε πολλές ευκαιρίες, να παράξουμε επιθετικό παιχνίδι. Μακάρι ο ΟΦΗ να λύσει τα προβλήματά του και να συνεχίσει δυνατός. Συγχαρητήρια στο Γιάννη Πετράκη.

Από την Τρίτη ξεκινάμε την προετοιμασία μας για ένα μεγάλο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Το πλάνο για τη νέα σεζόν καταρτίζεται σιγά σιγά. Δε θα πρέπει να μιλήσουμε τώρα γι' αυτό, γιατί κυνηγάμε 2 στόχους ακόμα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια, καμία δυσλειτουργία. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα ασχοληθούμε με όλα τα ζητήματα ενίσχυσης της ομάδας, όταν τελειώσει η χρονιά».

Παπαδόπουλος: «Ο Άρης δεν πρέπει να πανηγυρίζει την σωτηρία του»

21/04/2013
 Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα πρέπει να παίζει για την παραμονή του, όπως τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη.

Παπαδόπουλος: «Ο Άρης δεν πρέπει να πανηγυρίζει την σωτηρία του»
Μέσα από πολύ άγχος μέσα στην σεζόν, ο Άρης πέτυχε το στόχο της παραμονής, όμως ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως η ομάδα είναι έχει μεγάλη ιστορία και δεν θα πρέπει στο μέλλον να βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση.

«Ήμουν σίγουρος πως θα τα καταφέρω», τόνισε σχετικά με την παρουσία του στον πάγκο των «κίτρινων», ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει στην παρούσα φάση το μέλλον του στον πάγκο του συλλόγου.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήμασταν αυτές τις μέρες μαζί και τα έξι παιχνίδια που δώσαμε. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον Άρη στη μεγάλη κατηγορία. Δεν πρέπει όμως να πανηγυρίζει για τη σωτηρία του. Αυτή να είναι η τελευταία φορά που γίνεται αυτό. Είναι μια ομάδα που συγκαταλέγεται μέσα στις μεγαλύτερες της Ελλάδας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο, που ήταν συνέχεια ήταν δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», τόνισε αρχικά για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, ενώ συνέχισε για το παιχνίδι με την Ξάνθη:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να παίξουμε για δύο αποτελέσματα. Αγωνιστικά ήμασταν πιο καλοί από τον αντίπαλο. Μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στο μισό γήπεδο με αντεπιθέσεις. Δεν της δώσαμε χώρο και με μια καλύτερη πάσα στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω».

Για το μέλλον του στον Άρη είπε: «Δεν είναι δουλειά μου να το σχολιάσω. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλαμε πρώτα να σώσουμε αγωνιστικά την ομάδα και το καταφέραμε. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν με ενδιαφέρει αυτό. Είναι νωρίς».

Τα άκουσαν Δημητρέλος-Μπρουσιανός

21/04/2013
 Στο στόχαστρο οπαδών της ΑΕΚ που βρέθηκαν στα επίσημα του γηπέδου του Περιστερίου μπήκε η διοίκηση της ΠΑΕ.

Τα άκουσαν Δημητρέλος-Μπρουσιανός
Σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, η διοίκηση της ΑΕΚ έμεινε μέχρι τέλους σήμερα στο γήπεδο.

Πριν την αποχώρησή της λοιπόν, υπέστη αυτό που μοιάζει εύλογο από τη στιγμή που επί των ημερών της η ομάδα υποβιβάστηκε: Τα άκουσε για τα καλά από τον κόσμο.

Φίλοι της «Ένωσης» λοιπόν που παρακολούθησαν -χωρίς διακριτικά- το παιχνίδι από τα επίσημα, αποδοκίμασαν έντονα τους Ανδρέα Δημητρέλο και Ηλία Μπρουσιανό που βρίσκονταν εκεί.

Κι αφού τους άκουσαν να τους λένε ότι «καταφέρατε και ρίξατε την ομάδα, περιμένατε από αμούστακα παιδιά να σώσουν την ΑΕΚ», τους κατηγόρησαν ότι κάλυπταν τόσον καιρό τους μετόχους και ανέφεραν χαρακτηριστικα ότι «όλοι θα πάρετε, όμως, αυτό που σας αξίζει».

Βονόρτας: «Να μην ξαναγίνουν τα ίδια»

21/04/2013
 Να χρησιμοποιήσει ο Παναθηναϊκός την εμπειρία από τη φετινή χρονιά ώστε να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη καλεί τους διοικούντες την ομάδα ο Γιάννης Βονόρτας.

Βονόρτας: «Να μην ξαναγίνουν τα ίδια»
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-2 επί της Βέροιας, ο Γιάννης Βονόρτας δεν μίλησε μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ευχήθηκε η φετινή άσχημη εμπειρία να χρησιμεύσει ως αντιπαράδειγμα ώστε να αποφευχθούν τα ίδια λόγια, ενώ επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα χωρίς να τον ενδιαφέρει οποιοδήποτε πόστο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βονόρτας:

Γιατί ο Παναθηναϊκός παρουσίασε δυο πρόσωπα στην εικόνα του;

«Ξεκινήσαμε υποτονικά το παιχνίδι. Αυτό βέβαια μας βοήθησε στο να βγάλουμε αντεπίθεση από τα πλάγια δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωση στην διάρκεια του παιχνιδιού. Ίσως η κούραση, ίσως είχαν λίγο άγχος. Και όταν λέω κούραση εννοώ ψυχολογική κούραση, όχι σωματική».

Η επόμενη μέρα του Γιάννη Βονόρτα ποια είναι στον Παναθηναϊκό;

«Έχουμε πει από την αρχή ότι πρόθεση είναι να μείνω. Πρέπει όμως πρώτα να τελειώσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Δεν γνωρίζω ποιο πόστο θα πάρω αλλά θέλω να μείνω».

Θα ήθελε ο Γιάννης Βονόρτας μια δεύτερη ευκαιρία καθώς όλοι οι οπαδοί λένε γιατί να μην μείνει ο Βονόρτας ο οποίος τα πήγε πολύ καλά και κόντρα στον Ολυμπιακό;

«Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Είχα κάνει την συμφωνία να αναλάβω την ομάδα μέχρι τέλος της περιόδου και εγώ θα σεβαστώ την όποια επιθυμία της διοίκησης. Θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό να βοηθάω όσο μπορώ και από όπου μπορώ».

Τι μπορεί να κρατήσει ο Παναθηναϊκός μετά από μια τόσο κακή χρονιά;

«Την εμπειρία που αποκομίσαμε από όλα αυτά που έγιναν ώστε να μην ξαναγίνουν στο μέλλον και να πάμε με μια πιο σταθερή πορεία τα επόμενα χρόνια».

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε με ένα χαμηλό μπάτζετ να διεκδικήσει τίτλο ή θα πρέπει να περιμένουμε λίγα χρόνια;

«Βλέπουμε ότι κυκλοφορούν αρκετά καλοί παίκτες οι οποίοι δεν είναι και ακριβοί πλέον. Με σωστή δουλειά μπορεί να γίνει ένα σύνολο ανταγωνιστικό».

Σε ποιο επίπεδο μπορούν να οδηγήσουν τα παιδιά από την ακαδημία τον Παναθηναϊκό, είναι έτοιμα για να μπουν στην πρώτη ομάδα άμεσα;

«Άμεσα όχι δεν είναι έτοιμα ακόμα. Είναι και μικρά σε ηλικία και εμπειρίες δεν έχουν. Ήδη προπονούνται κάποιοι μαζί μας. Θα έρθουν και άλλα να προπονούνται, χρειάζονται χρόνο. Μπορούν να αποτελέσουν λύσεις αλλά όχι να πρωταγωνιστήσουν».

Τι κρατάει ο Γιάννης Βονόρτας από αυτή τη σύντομη περίοδο ως πρώτος προπονητής;

«Είναι θαυμάσια περίοδος και εξαιτίας της εικόνας της ομάδας. Με κάνει ευτυχισμένο και χαρούμενο και μακάρι να υπάρξει και η Ευρώπη γιατί έμαθα ότι η Ξάνθη έφερε ισοπαλία και μάλλον πάμε σε μπαράζ αν δεν πάρει άδεια ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλάζει εντελώς πλέον όλη η κατάσταση. Βέβαια αυτό ήταν γνωστό από την αρχή ότι ήταν στενά τα περιθώρια. Κάποια στιγμή εξαντλήθηκαν τελείως αλλά τώρα υπάρχουν πάλι κάποιες πιθανότητες».

Δώνης: «Είναι εύκολο να τα χώνεις σε Έλληνα τεχνικό»

21/04/2013
 Στην κριτική που συνεχίζει να δέχεται παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εντός των στόχων του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0).

Δώνης: «Είναι εύκολο να τα χώνεις σε Έλληνα τεχνικό»
Ο ΠΑΟΚ με τη σημερινή νίκη επί του ΠΑΣ, εξασφάλισε το +4 στα πλέι οφ, με τον Γιώργο Δώνη να τονίζει ότι ναι μεν ότι πρόκειται για μια αμφίρροπη διαδικασία, αλλά να επισημαίνει την υποχρέωση του «Δικεφάλου» να επιβεβαιώσει ότι είναι το φαβορί για την πρωτιά.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αναφέρθηκε μόνο στην εικόνα της ομάδας του και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα, αλλά και στην κριτική που δέχεται.

«Ξέρω πως λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι πιο εύκολο να τα χώσεις σε ένα Έλληνα προπονητή παρά σε έναν ξένο. Ο κάθε άνθρωπος που έχει αξία πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και νομίζω πως οι άξιοι άνθρωποι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Νομίζω πως πετύχαμε ένα επιμέρους στόχο που ήταν να βγούμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Μαζέψαμε 31 στον πρώτο γύρο και 31 στο δεύτερο. Στα πλέι οφ πηγαίνουμε με ένα πλεονέκτημα, κάθε βαθμός παίζει σημαντικό ρόλο. Υπάρχουν συνεχόμενα ματς και δεν ξέρεις το απώλειες που θα έχεις. Νομίζω πως τα παιδιά που ήταν το καλοκαίρι και αυτά που ήρθαν τον χειμώνα δούλεψαν σκληρά και πειθαρχημένα. Από εδώ και πέρα έχουμε βασικούς στόχους, ο ένας είναι να πάμε στον τελικό και να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Απαιτείται σκληρή δουλειά για να μη χαλάσουμε όλα αυτά που έχουμε πετύχει έως τώρα και όλα αυτά που μας έκαναν να διεκδικήσουμε τους δύο στόχους.

Ήταν βαρετό το πρώτο ημίχρονο σήμερα, λυπόμουν τους ανθρώπους που πλήρωσαν εισιτήριο. Το κίνητρο είναι διαφορετικό σε κάθε ματς, οι παίκτες πιθανόν να είχαν το μυαλό τους αλλού. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη ζωντάνια και διάθεση και φτάσαμε στη νίκη. Είναι σημαντικό που υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σε πολλές θέσεις».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός σε ό,τι αφορά αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου. Εάν κάποιος θεωρεί πως αυτό που βλέπει είναι κουραστικό, τότε διαφωνούμε. Με τις συνθήκες του καλοκαιριού και μετά αυτές που βρήκαμε, που ήταν ιδανικές, άλλαξαν οι προσδοκίες. Στον ΠΑΟΚ αναβαθμίζονται πολλά πράγματα και υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Να μη είναι τόσο αυστηροί αυτό που βλέπουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε μια διαφορετική τροχιά και πρέπει να δούμε πώς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που θα ελκύει τον κόσμο. Θεωρώ πως παίξαμε φέτος πιο ευχάριστα από άλλες χρονιές, δίχως να θέλω να υποτιμήσω τους προηγούμενους προπονητές».

Για την απόδοση του Λόρενς: «Μπορεί να είναι ταλαιπωρημένος ο Λόρενς, ποτέ δεν ξεκουράζεται στη προπόνηση. Όμως 1-2 ματς αν ένας παίκτης μας δεν παίξει καλά, αυτό δεν μας ανησυχεί. Πιστεύω πως το Σάββατο (με τον Αστέρα) θα είναι καλά».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα: «Περιμένω να είμαστε αποτελεσματικοί. Είμαστε 14 ματς συνεχόμενα ματς αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις και τώρα πάμε το Σάββατο για το αποτέλεσμα. Δεν μας ενδιαφέρει αν παίξουμε καλά ή άσχημα. Θα έχουμε τον Αθανασιάδη, τον Σίλντενφελντ, τον Ρομπέρ και ο Ολίσε θα είναι διαθέσιμος. Ο Σταφυλίδης και ο Βούκιτς θα μπουν μετά από 10 μέρες».

Για τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος του: «Είναι μια συνήθεια που γίνεται λατρεία να βρίζουν την μάνα μου. Χάνουμε και κερδίζουμε, νομίζω πως θα συνεχίσουν να την βρίζουν».

Για το αν είναι άδικη η κριτική που δέχεται: «Δεν έχει νόημα να μπω σε αυτή την διαδικασία. Ξέρω πως λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι πιο εύκολο να τα χώσεις σε ένα Έλληνα προπονητή παρά σε έναν ξένο. Μας αρέσει να υποτιμούμε τους Έλληνες προπονητές, άσχετα αν είμαστε Έλληνες. Αυτό ισχύει μόνο στην Ελλάδα γιατί σε άλλες χώρες κοιτάνε τους δικούς τους ανθρώπους. Ο κάθε άνθρωπος που έχει αξία πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και νομίζω πως οι άξιοι άνθρωποι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα».

Για την διαδικασία των πλέι οφ: «Δεν μπορείς να προδικάσεις τι θα γίνει. Θα παίξει ρόλο η ψυχολογία, είναι μια διαδικασία με πολλά κοντινά ματς, άρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Εμείς είμαστε φαβορί σαν όνομα και σαν φανέλα και έχουμε και το αβαντάζ των δύο βαθμών».

Βιτόλο: «Τιμή μου να φοράω την πράσινη φανέλα»

21/04/2013
 Για μία ακόμη φορά ο Βίκτορ Βιτόλο επανέλαβε πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θα αποχωρήσει μόνο αν η παρουσία του δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα.

Βιτόλο: «Τιμή μου να φοράω την πράσινη φανέλα»
Ένας από τους παίκτες που έχουν δεθεί με τον Παναθηναϊκό είναι ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος μιλώντας μετά το 3-2 επί της Βέροιας, τόνισε πως θέλει να μείνει στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όποιος φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι υποχρεωμένος πάντα να κερδίζει. Θέλαμε ν' αποχαιρετίσουμε τη χρονιά με νίκη κυρίως για τους φιλάθλους μας. Πιο σημαντικό από τα γκολ είναι η νίκη για την ομάδα. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνουν μεγάλη μια ομάδα και ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Δεν τα πήγαμε καλά σε όλους τομείς τη φετινή σεζόν. Ήταν ένα σύνολο λαθών και όλοι είμαστε υπεύθυνοι. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη τη νέα σεζόν», δήλωσε αρχικά ο μέσος του Παναθηναϊκού για να συμπληρώσει:

«Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο και από ότι έχω καταλάβει, η διοίκηση θέλει να με κρατήσει. Είναι τιμή μου να φοράω τη φανέλα μιας από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ο μόνος λόγος να φύγω είναι να αποτελέσω πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό».

Ο απολογισμός του Ουζουνίδη

21/04/2013
 Έναν μίνι απολογισμό της φετινής σεζόν και γενικά της παρουσίας του στον πάγκο της Ξάνθης έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στο τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής των ακριτών.

Ο απολογισμός του Ουζουνίδη
Το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Άρη ήταν το τελευταίο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο των ακριτών και γι’ αυτό θέλησε στην συνέντευξη Τύπου να κάνει έναν μίνι απολογισμό όσων πέτυχε η ομάδα.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τους Θεσσαλονικείς, ενώ ξεκαθάρισε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος γνώρισε εξ’ αρχής τις προθέσεις του.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Παρασυρθήκαμε από τον αντίπαλο σε ένα αργό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις. Δεν είναι εύκολο να παίξεις τέτοια παιχνίδια. Παρόλα αυτά τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο. Ήταν μια περίεργη χρονιά που έκλεισε καλά για εμάς. Θα μπορούσαν όμως να είναι καλύτερα τα πράγματα μετά τα καλά εκτός έδρας αποτελέσματα. Πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα, όπως και η βοήθεια του κόσμου πρέπει να είναι μεγαλύτερη».

«Αλλάξαμε αρκετά πράγματα. Πήραμε σπουδαία αποτέλεσμα, κυρίως εκτός έδρας και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα τερματίζαμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη σπουδαία δουλειά που κάναμε. Οι δυνατότητες τους είναι μεγάλες και το έδειξαν στο δεύτερο μισό. Εύχομαι τη νέα χρονιά να πάνε καλύτερα τα πράγματα και η ομάδα να βρεθεί πιο ψηλά».

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ξάνθης: «Είχα μιλήσει με τον πρόεδρο και ήξερε την απόφαση μου. Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και θεωρώ ότι τα πράγματα πήγαν όπως τα θέλαμε. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Έχει αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε βάλει στην ομάδα έξι παιδιά από τις ακαδημίες. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Εύχομαι να συνεχιστεί, γιατί υπάρχουν παιδιά από πίσω που του χρόνου θα φανούν και αυτά. Και εγώ και ο κ. Πανόπουλος πρέπει να αισθανόμαστε δικαιωμένοι».

Καλαϊτζίδης: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά»

21/04/2013
 Με ένα διαφορετικό αποτέλεσμα αντί της ήττας 3-2 από τον Παναθηναϊκό θα ήθελε να κλείσει η χρονιά ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος πρόσθεσε πως ήταν μια δύσκολη σεζόν.

Καλαϊτζίδης: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά»
Ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε μετά την ήττα με σκορ 3-2 από τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θα ήθελε τόσο οι «πράσινοι» όσο και οι υπόλοιπες ομάδες να αναγεννηθούν την επόμενη χρονιά για το καλό του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Διαφορετικά επιθυμούσαμε να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Θέλαμε να είχαμε μια καλή παρουσία και ταυτόχρονα βαθμολογικά οφέλη. Πετύχαμε μόνο το πρώτο γιατί ενώ παίζαμε με 10 παίκτες για 50 λεπτά και ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μετά το 3-2 να δημιουργήσουμε και πάλι καταστάσεις για την ισοφάριση. Όπως προείπα το αριθμητικό μας μειονέκτημα δεν μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε αυτό που θέλαμε αγωνιστικά. Εκτιμώ ότι ήταν μια δύσκολη σεζόν. Το σημαντικό για μας είναι ότι στα αποδυτήρια και στο διοικητικό κομμάτι υπάρχουν στελέχη ικανά τα οποία μας βοήθησαν να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας.

Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο επιθυμούν ο Παναθηναϊκός και οι άλλες ομάδες που δεν είχαν καλές επιδόσεις φέτος να αναγεννηθούν για να δημιουργήσουμε ένα πιο ποιοτικό πρωτάθλημα. Και εγώ επιθυμώ αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος επαγγελματίας στο χώρο. Θα είναι για το καλό του ποδοσφαίρου μας. Επιθυμώ να είναι καλύτερη η νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες στη νέα σεζόν».

Παράσχος: «Είναι λυπηρό να πέφτει η ΑΕΚ»

21/04/2013
 Στο άγχος που είχαν οι παίκτες του, στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Παράσχος: «Είναι λυπηρό να πέφτει η ΑΕΚ»
Πολύ άγχος περιελάμβανε η προετοιμασία του Ατρόμητου, την περασμένη εβδομάδα, κάτι στο οποίο στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι, αλλά και τα πλέι οφ που έρχονται.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κλείσαμε με μία πολύ αγχωτική νίκη. Ίσως αυτά που είχαν συμβεί στο ματς με τον Άρη να επηρέασαν τα παιδιά, που έπαιζαν με άγχος, αφού με άλλο αποτέλεσμα θα άκουγαν πάρα πολλά. Επηρεάστηκε η απόδοση τους, αλλά αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα ήμασταν εμείς και δίκαια τα καταφέραμε. Πήραμε μια θέση, την τέταρτη, που αξίζαμε σε όλο το πρωτάθλημα. Πλέον θα συγκεντρωθούμε και θα δουλέψουμε εν όψει πλέι οφ».

Ο Παράσχος σχολίασε και τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ΑΕΚ: «Είναι δραματικές στιγμές. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μια τόσο μεγάλη ομάδα πέφτει. Φταίνε πάρα πολλά, είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα».

Παραμένει αισιόδοξος ο Καπίνο

21/04/2013
 Αισιόδοξος πως η επόμενη ημέρα θα είναι καλή για τον Παναθηναϊκό παραμένει ο Στέφανος Καπίνο.

Παραμένει αισιόδοξος ο Καπίνο
Ο νεαρός τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» μίλησε μετά το 3-2 επί της Βέροιας και τόνισε πως θα χρειαστεί να αλλάξουν τα πράγματα στην ομάδα, όμως πιστεύει πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

«Ήταν ένα ματς στην έδρα μας που έπρεπε να κερδίσουμε. Κλείσαμε νικηφόρα μια χρονιά που δεν πήγε καλά. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν δει τι φταίει ώστε να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν αξίζει στον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά», ήταν τα λόγια του Στέφανου Καπίνο.

Δερμιτζάκης: «Ιστορική επιτυχία η παραμονή»

21/04/2013
 Παρά τις αντιξοότητες μέσα στην σεζόν, ο Πανθρακικός πέτυχε τον στόχο της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα και αν μη τι άλλο, ο Παύλος Δερμιτζάκης ήταν πολύ χαρούμενος.

Δερμιτζάκης: «Ιστορική επιτυχία η παραμονή»
Περήφανος για τους παίκτες του και γενικά τον Πανθρακικό δήλωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά την νίκη επί της Κέρκυρας και την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων αναφέρθηκε στις δυσκολίες μέσα στην σεζόν, παρά το γεγονός πως η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως τις προσεχείς ημέρες θα συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας.

Τέλος ευχήθηκε στην Κέρκυρα να επιστρέψει γρήγορα στα «σαλόνια», ενώ όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο των Θρακιωτών αρκέστηκε να πει πως είναι ακόμη νωρίς.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους συντελεστές της φετινής επιτυχίας του Πανθρακικού. Είχα πει πριν μερικές αγωνιστικές, ότι η ομάδα είχε βρεθεί σε τεντωμένοι σχοινί. Κινδύνεψε η ομάδα να υποβιβαστεί, παρά την πολύ καλή πορεία της. Είχα πει όμως επίσης, ότι αν μέναμε θα ήταν μια ιστορική επιτυχία, σε συνδυασμό με την πορεία μας στο κύπελλο. Γι’ αυτό λοιπόν αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην παραμονή του Πανθρακικού στην κατηγορία. Αν ισχύουν όλα όσα ισχύουν και σήμερα, η ομάδα με 36 βαθμούς θα είναι στην όγδοη θέση της κατάταξης.

Θέλαμε τη νίκη για λόγους πρεστίζ αλλά και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα έφτασε για πρώτη φορά τους 36 βαθμούς, έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στη Σούπερ Λιγκ και επαναλαμβάνω ότι ήταν μια ιστορική επιτυχία.

Είχαμε πει και πριν τον αγώνα, πως η Κέρκυρα δεν είχε άγχος και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο κόσμος μπορεί να περίμενε να κερδίσουμε με 4-0 ή 5-0, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με άγχος. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι για το θεσμό του κυπέλλου και μετά θα έχουμε το χρόνο για να κάνουμε έναν απολογισμό αλλά και να δούμε τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον.Εύχομαι στην Κέρκυρα, που είναι μια ιστορική ομάδα, να γυρίσει γρήγορα στη Σούπερ Λιγκ».

Για το αν θα παραμείνει στον Πανθρακικό: «Είναι πολύ νωρίς να το συζητήσουμε αυτό. Δεν είναι της παρούσης».

Για τον τραυματισμό του Μουνάφο: «Ο Μουνάφο έσπασε το αριστερό χέρι του και μάλλον αύριο θα χειρουργηθεί. Θεωρώ ότι η επάνοδός του θα είναι σε περίπου 1,5 μήνα».

Για τα συναισθήματά του: «Επειδή τους τελευταίους 2 μήνες, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε πολύ άγχος κι εγώ προσωπικά αλλά και η οικογένειά μου περάσαμε δύσκολα, δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσει την επιτυχία μας. Θεωρώ ότι τις επόμενες ημέρες θα αισθάνομαι στο μέγιστο βαθμό το συναίσθημα της χαράς. Ίσως πολλοί να μην αντιλαμβάνονται το μέγεθος της επιτυχίας μας. Ήμασταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού στις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις, παρά την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες. Τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα και φτάσαμε να παίζουμε στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Είμαι χαρούμενος αλλά και πολύ υπερήφανος για την ομάδα αλλά και για όλα όσα ζήσαμε φέτος».

Μπακασέτας: «Περιμένουμε πώς και πώς τον ΠΑΟΚ»

21/04/2013
 Ήρθε από τον πάγκο και με δύο γκολ «λύτρωσε» τον Αστέρα Τρίπολης και έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες κόντρα στον ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος έκανε λόγο για αναμονή ενόψει ΠΑΟΚ.

Μπακασέτας: «Περιμένουμε πώς και πώς τον ΠΑΟΚ»
Τα δύο γκολ που πέτυχε χάρισαν τους τρεις πόντους στον Αστέρα και ο Τάσος Μπακασέτας δηλώνει έτοιμος ενόψει ΠΑΟΚ. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος, μετά από καιρό πήρε λεπτά συμμετοχής, σκόραρε και μιλώντας μετά έκανε λόγο για αναμονή στις τάξεις της ομάδας ενόψει ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν φανταζόμουν τέτοια εξέλιξη του παιχνιδιού. Ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πέτυχα αυτά τα δύο γκολ. Φυσικά η νίκη δεν ανήκει μόνο σε μένα, όλη η ομάδα βοήθησε στο να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μπαίνει πολύ νωχελικά αλλά μην ξεχνάει ο κόσμος, πως αυτή η ομάδα έχει ξεκινήσει από τέλη Ιουνίου και έχει κάνει μα φανταστική πορεία που κανείς δεν την περίμενε. Τώρα περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να προκριθούμε στον τελικό.

Δεν επηρέασαν την εικόνα της ομάδας οι πολλές αλλαγές. Σε όλα τα παιχνίδια δεν αγωνίζεται η ίδια ενδεκάδα. Είμαστε μια ομάδα και όσοι παίκτες ανήκουν στο ρόστερ του Αστέρα, ανήκουν επειδή τους αξίζει και όχι χαριστικά. Υπάρχει δικαιοσύνη. Στα τελευταία παιχνίδια είχαμε δεχθεί κριτική, δείξαμε όμως πως ο Αστέρας γίνεται μεγάλη ομάδα όσο περνούν τα χρόνια και δεν έχει να φοβάται κανέναν αντίπαλο. Τα δύο γκολ θέλω να τα αφιερώσω σε δύο φίλους που έχασα. Μου δίνουν ώθηση να συνεχίσω πιο δυνατά και να καταφέρω ακόμα περισσότερα με τον Αστέρα».

Ατματσίδης: «Δεν μπορεί, είναι πρωταπριλιάτικο…»

21/04/2013
 Για πολλά χρόνια υπερασπιζόταν τα δοκάρια της. Πανηγύρισε τίτλους μαζί της. Γι’ αυτό μορφές της ΑΕΚ σαν τον Ηλία Ατματσίδη δυσκολεύονται λίγο παραπάνω να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη σήμερα.

Ατματσίδης: «Δεν μπορεί, είναι πρωταπριλιάτικο…»
Η σημερινή είναι μέρα δύσκολη για την οικογένεια της ΑΕΚ.

Τόσο δύσκολη, όσο δύσκολο είναι να πιστέψουν μεγάλες φυσιογνωμίες της -όπως ο Ηλίας Ατματσίδης- ότι υποβιβάστηκε.

Σε μήνυμα του λοιπόν στο Facebook, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας έγραψε: «Σήμερα μαύρος ουρανός, σήμερα μαύρη μέρα για όσους αγαπούν την ΑΕΚάρα μας…»

Ενδεικτικό είναι, δε, ότι λίγο μετά προχώρησε σε δεύτερη ανάρτηση, όπου έλεγε χαρακτηριστικά: «Δεν το πιστεύω… Δεν μπορεί… Είναι πρωταπριλιάτικο».

«Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει…»

21/04/2013
 Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του Πανιωνίου, ο Κώστας Παναγόπουλος που εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.

«Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει…»
Ο Πανιώνιος μπορεί να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη αλλά η εμφάνισή του ήταν πολύ καλή και σε αυτό στάθηκε ο Κώστας Παναγόπουλος μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους», λέγοντας:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την δίκαιη κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Έχει υγεία σε όλους τους τομείς και μακάρι να χτίσει κάτι καλό για τα επόμενα χρόνια. Για το παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος, κατεβήκαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είχαμε δύο ευκαιρίες με τους Μπούζα και Κολοβό για να προηγηθούμε και να βρεθούμε μπροστά στο σκορ. Σίγουρα τα παιδιά είχαν μία νευρικότητα και άγχος, αλλά έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες και ότι σέβονται την ιστορία της ομάδας».

Για τους παίκτες του, είπε: «Εμείς πριν από κάθε παιχνίδι μαζευόμαστε, αγκαλιαζόμαστε, γιατί αυτό που βγαίνει από τον Πανιώνιο είναι αυτό που λέμε υγεία. Είμαστε οικογένεια, αντιμετωπίζουμε προβλήματα, αλλά όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα και τα βιώνεις, δένεις περισσότερο. Μαζευτήκαμε και είπαμε να παίξουμε για την ιστορία του συλλόγου».

Για τον Ανδρέα Σάμαρη, σχολίασε: «Ο Ανδρέας μπορεί και μιλάει μέσα στο γήπεδο με την αγωνιστική του συμπεριφορά. Νομίζω ότι είναι σπάνιο ταλέντο για τα ελληνικά δεδομένα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι επειδή δουλεύει πολύ, θα καταξιωθεί. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό»

Τέλος, για το δικό του μέλλον, συμπλήρωσε: «Δεν το γνωρίζω ακόμα. Επιθυμία μου είναι να παραμείνω. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω κάτι. Τα πάντα θα κριθούν με τις συζητήσεις που θα έχω με την διοίκηση»

Χριστόπουλος: «Πληρώσαμε στιγμιαία λάθη»

21/04/2013
 Για έλλειψη συγκέντρωσης και στιγμιαία λάθη, έκανε λόγο ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά την ήττα (2-0) του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Χριστόπουλος: «Πληρώσαμε στιγμιαία λάθη»
Στην αδυναμία του ΠΑΣ Γιάννινα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο α’ μέρος, αλλά και στα λάθη του δευτέρου ημιχρόνου, στάθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος. «Ουσιαστικά πληρώσαμε κάποια στιγμιαία λάθη, ενώ σίγουρα δεν μου άρεσε η αντίδρασή μας μετά το 1-0», σχολίασε ο τεχνικός του ΠΑΣ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος καθόλου από την ήττα, όχι για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε αλλά λόγω του τρόπο που ήρθε αυτή. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν μας απείλησε καθόλου και νομίζω στις φάσεις που κάναμε και κυρίως σε εκείνη του Λίλα, αν είχαμε σκοράρει το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να γυρίσει.

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, παρουσιάστηκε πολύ πιο καλός στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και εμείς αλλάξαμε πράγματα με στόχο να προσαρμοστούμε. Ουσιαστικά πληρώσαμε κάποια στιγμιαία λάθη, ενώ σίγουρα δεν μου άρεσε η αντίδρασή μας μετά το 1-0. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και για αυτό δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ. Ίσως να ευθύνεται πως ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όμως δεν δικαιολογούμαστε. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι.

Πλέον, εγώ θα δώσω στα παιδιά τέσσερις - πέντε μέρες να ξεκουραστούν και στη συνέχεια θα μιλήσω μαζί τους για να δω τι κίνητρο έχουν εν όψει πλέι οφ».

Παπακώστας: «Κάναμε αξιοπρεπή προσπάθεια»

21/04/2013
 Όλοι στην Κέρκυρα προσπάθησαν να κρατήσουν στην Σούπερ Λίγκα την Κέρκυρα, ωστόσο παρά την προσπάθεια δεν τα κατάφεραν, όπως τόνισε και ο Γιάννης Παπακώστας.

Παπακώστας: «Κάναμε αξιοπρεπή προσπάθεια»
Το «κύκνειο άσμα» της Κέρκυρας στην Σούπερ Λίγκα δόθηκε στην έδρα του Πανθρακικού, με τον Γιάννη Παπακώστα να ξεκαθαρίζει πως έγινε «αξιοπρεπή προσπάθεια» για να παραμείνουν στην κατηγορία οι Φαίακες, όμως δεν τα κατάφεραν.

Για το μέλλον του στον πάγκο των Κερκυραίων, ανέφερε πως έχει ήδη γίνει μια συζήτηση, όμως ακόμη τα πράγματα είναι ρευστά.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για την πορεία που έκανε αλλά και για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ και έναν αξιόλογο προπονητή. Εμείς στο τέλος του πρωταθλήματος κάναμε μία αξιοπρεπή προσπάθεια, αλλά δεν μπορέσαμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Και σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά είναι δύσκολο να βρεις κίνητρο σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πλέον η μπάλα περνά στη διοίκηση, που θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας», είπε αρχικά και τόνισε για το μέλλον του στην ομάδα:

«Έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση, ωστόσο θα εξαρτηθεί και από το πλάνο που θα έχει η ομάδα για την επόμενη χρονιά».

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

21/04/2013
 Η θλίψη για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ μετατράπηκε σε οργή. Κι εκείνη έφερε, με τη σειρά της, επεισόδια το βράδυ της Κυριακής στον σταθμό του Περισσού.

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η πίκρα για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ έγινε αφορμή για επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εξοργισμένοι οπαδοί της «Ένωσης» έβαλαν κατά πάντων και ξέσπασαν το μένος τους σε σταθμευμένα και διερχόμενα αυτοκίνητα κοντά στον σταθμό του Περισσού.

Όταν έφτασαν, δε, εκεί τα ΜΑΤ το πλήθος συνεπλάκη μαζί τους, ενώ ακολούθησε κυνηγητό με τις αστυνομικές δυνάμεις στους γύρω δρόμους.

«Προστασία» σε Δώνη, μήνυμα σε παίκτες

21/04/2013
 Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) στο γήπεδο της Τούμπας, ο Ιβάν Σαββίδης είχε τετ-α-τετ με τον Γιώργο Δώνη, ενώ μίλησε και στους ποδοσφαιριστές του "Δικέφαλου του Βορρά".

«Προστασία» σε Δώνη, μήνυμα σε παίκτες
Τα συνθήματα από την εξέδρα σε βάρος του Γιώργου Δώνη (μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ) υπέπεσαν στην αντίληψη του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε τετ-α-τετ με τον Έλληνα τεχνικό.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ τον διαβεβαίωσε ότι θα μεριμνήσει για να σταματήσουν τέτοιες αντιδράσεις, και του συνέστησε να συγκρατεί τα νεύρα του.

Ο 53χρονος μίλησε και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αφού τους έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, τόνισε πως περιμένει να ανεβάσουν την απόδοσή τους στα πλέι οφ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να τους είπε ότι «θέλω να σας δώσω μπράβο για την επίτευξη του στόχου, της κατάκτησης της 2ης θέσης, όμως είμαι προβληματισμένος με την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Ετσι δεν πάμε πουθενά. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη».

Στο νοσοκομείο με αδιαθεσία ο Παυλής!

21/04/2013
 Πιθανότατα είναι πολλοί οι οπαδοί της ΑΕΚ που ένιωσαν αδιαθεσία με τα όσα έγιναν σήμερα στο Περιστέρι. Κι ο Μιχάλης Παυλής δεν είναι κρυφό ότι -πέρα από ποδοσφαιριστής- είναι και οπαδός της «Ένωσης».

Στο νοσοκομείο με αδιαθεσία ο Παυλής!
Είναι γνωστό ότι ο Μιχάλης Παυλής έβαλε ακόμα και την υγεία του φέτος κάτω από την ΑΕΚ.

Ε, σήμερα παραλίγο να τη βλάψει παρακολουθώντας το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Βλέποντας λοιπόν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και συνειδητοποιώντας πως η ομάδα πέφτει οριστικά πλέον κατηγορία, ο νεαρός επιθετικός δεν αισθάνθηκε καλά.

Τόσο πολύ ώστε να πάει στο Ιατρικό Κέντρο για να εξεταστεί από παθολόγο -η πρώτη διάγνωση του οποίου ωστόσο αναφέρει ευτυχώς ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Παρόλα αυτά κρίθηκε προτιμότερο για την ηρεμία του να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, όπου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα του ο Χρήστος Αρκούδας, ενώ μετέβησαν αργότερα και άλλοι άνθρωποι της ΑΕΚ.

«Μετράει η παραμονή»

22/04/2013
 Στη σημασία της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα στάθηκε ο Γιασμίκο Βέλιτς, μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τον Πλατανιά.

«Μετράει η παραμονή»
Ο Σέρβος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους Χανιώτες για τη νίκη και στους παίκτες του για την προσπάθεια και δικαιολόγησε τα «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση των «πράσινων».

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε. Παράλληλα, εξασφάλισε την παραμονή του, ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες εξελίξεις. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Στην αρχή είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πάνω και κάτω στην απόδοση. Όμως, το σημαντικό είναι ότι εξασφαλίσαμε την παραμονή, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος».

Απαγόρευση στ' αποδυτήρια της ΑΕΚ για Δημητρέλο

22/04/2013
 Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δεν θέλησαν να δουν τον Ανδρέα Δημητρέλο μετά το τέλος της συνάντησης με τον Ατρόμητο

Απαγόρευση στ' αποδυτήρια της ΑΕΚ για Δημητρέλο
Δείγμα του τεράστιου εκνευρισμού αλλά και της δίκαιης οργής που τρέφουν για την διοίκηση της «Ένωσης», οι παίκτες της, ήταν η απαγόρευση της εισόδου στα αποδυτήρια του προέδρου της ΑΕΚ. Όταν αυτός πήγε να μπει στα αποδυτήρια της «Ένωσης» μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο που σηματοδότησε και τον υποβιβασμό της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές δεν θέλησαν να του επιτρέψουν την είσοδο.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, υπάλληλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, φέρονται να επενέβησαν μιας και ήταν ήδη ενήμεροι για την ψυχολογική κατάσταση των παικτών και ήταν εκείνοι που εξήγησαν στον Δημητρέλο πως θα ήταν προτιμότερο να μην επισκεφθεί τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» εκείνη τη στιγμή.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποχώρησε με μοτοσυκλέτα και φορώντας κράνος, για να αποφευχθεί η αναγνώριση του από οπαδούς της κιτρινόμαυρης ομάδας, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα γύρω από το γήπεδο.

Aνακούφιση και αυτοκριτική από Πουλίδο

22/04/2013
 Ανακουφισμένος, αλλά και ιδιαίτερα καυστικός για τα λάθη που έγιναν την χρονιά που πέρασε στον Άρη, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Ρούμπεν Πουλίδο

Aνακούφιση και αυτοκριτική από Πουλίδο
Ο αμυντικός του Άρη επισήμανε πως ναι μεν είναι όλοι χαρούμενοι που η ομάδα, πέτυχε τον στόχο της παραμονής στην Σούπερ Λίγκ, ωστόσο υποστήριξε πως θα πρέπει ν’ αλλάξουν τα κακώς κείμενα στην ομάδα. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και νιώθω πολύ καλά καθώς έτσι όπως κύλησε η χρονιά στόχος ήταν η σωτηρία και κάποια στιγμή ήταν δύσκολο να υλοποιηθεί. Η ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, μπήκαν πολλά εμπόδια στον δρόμο της και όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Κρατήσαμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Πλέον με ηρεμία θα ξεκουραστούμε, η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει τα κακώς κείμενα, να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να παρουσιαστεί ο ΑΡΗΣ καλύτερος και δυνατός την επόμενη χρονιά».

Ο Πουλίδο μίλησε και για το πώς έμαθε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, το γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ από τον Ατρόμητο: «Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έγινε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο όταν ακούσαμε τους πανηγυρισμούς των οπαδών μας. Ρωτήσαμε τον πάγκο αλλά καταλάβαμε πως κάτι έγινε. Μας ενδιέφερε γιατί γνωρίζαμε ότι εκκρεμεί μια δικαστική απόφαση για την ΑΕΚ. Θέλαμε όμως να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τη δική μας παραμονή στον αγωνιστικό χώρο. Η ικανοποίηση είναι διπλή γιατί κρατήσαμε την ομάδα στην κατηγορία και το πετύχαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την ψυχή που δείξαμε. Έγιναν πολλά λάθη φέτος και θα πρέπει να διδαχθούμε απ’ αυτά ενόψει της νέας χρονιάς. Να κοιτάξουμε τι έγινε λάθος. Να κρατήσουμε τα θετικά ως παρακαταθήκη και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα».

Το βάρος στο Κύπελλο

22/04/2013
 Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στη ρεβάνς με τον Αστέρα, συγκριτικά με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ, εξέφρασε ο Άλβες Λίνο

Το βάρος στο Κύπελλο
Ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ, αφού πρώτα υπογράμμισε πως η ομάδα του, δεν ήταν καθόλου καλή, αλλά και πολύ αργή στο πρώτο μέρος κόντρα στον ΠΑΣ, έκανε ένα συνολικό σχόλιο για τους δύο στόχους που θα κυνηγήσει πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά.

«Στην προετοιμασία δουλέψαμε σκληρά για να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Δυστυχώς ο πρωταθλητής κλείδωσε πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας και αυτό ήταν πολύ νωρίς για εμάς. Σε αυτά τα πέντε τελευταία ματς, ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι για τη δεύτερη θέση. Τώρα έχουμε μπροστά τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου και εκεί πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Ο Λίνο μίλησε και για τις αναμετρήσεις των πλέι –οφ, λέγοντας: «Θα είναι περίπλοκα παιχνίδια. Έχουμε ένα αβαντάζ και τη θέληση να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς στην έδρα μας».

Από την πλευρά του ο σκόρερ, Γιώργος Γεωργιάδης εξέφρασε την χαρά του για το γκολ που πέτυχε και αναφέρθηκε και αυτός στο ματς με τον Αστέρα για το Κύπελλο: « Θεωρώ πως είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε όλοι μας, ο κόσμος, εμείς, η διοίκηση, γενικά όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ και από την πλευρά μας θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε και στην ομιλία του Ιβάν Σαββίδη προς τους παίκτες: «Μας έδωσε συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου που είχαμε στο πρωτάθλημα, αλλά δεν του άρεσε σήμερα η απόδοσή μας και πως για να φτάσουμε στον τελικό θα πρέπει να έχουμε πολύ καλύτερη απόδοση».

Οι τελευταίοι που φταίτε…

22/04/2013
 Ο Τραϊανός Δέλλας προσπάθησε να τονώσει το καταρρακωμένο ηθικό των παικτών της ΑΕΚ, ενώ το πότε θα ξαναμαζευτούν εξαρτάται από την τύχη της έφεσης που θα καταθέσει σήμερα η ΑΕΚ

Οι τελευταίοι που φταίτε…
Ο «Κολοσσός» για μια ακόμα φορά προσπάθησε να βάλει πλάτη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» που βρίσκονταν σε τραγική ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα με τον Ατρόμητο. Μόλις έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, ο Δέλλας τους είπε: «Είσαστε οι τελευταίοι που φταίτε για ότι έγινε σήμερα και αυτό που λέω ξέρετε πως το εννοώ. Ωστόσο όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και θα πρέπει ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του».

Επίσης τους ενημέρωσε πως θα πάρουν διήμερο ρεπό και πως την Τετάρτη θα τους ειδοποιήσει εκ νέου για το πότε θα μαζευτούν ξανά. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τύχη της έφεσης που θα καταθέσει η «Ένωση», την Δευτέρα 22/4. Αν η ΑΕΚ κερδίσει την έφεση, τότε οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν άμεσα προπονήσεις, αλλιώς το πιθανότερο είναι να τους δοθεί περισσότερος χρόνος, ώστε να συνέλθουν ψυχολογικά και να μαζευτούν και πάλι μετά από κάποιες μέρες.

Και τώρα… «χτίζουμε»

22/04/2013
 Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό και πλέον οι «πράσινοι» στρέφονται στη δημιουργία νέας ομάδας. Επισημοποιείται η τριανδρία Αναστασίου, Σαραβάκου και Νταμπίζα. Αρχίζουν οι επαφές με παίκτες.

Και τώρα… «χτίζουμε»
Μία εφιαλτική σεζόν ολοκληρώθηκε χθες για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα τερμάτισε έκτη μένοντας εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια και μοναδική περίπτωση εξόδου στο Europa League είναι να μην εξασφαλίσει άδεια ο ΠΑΣ Γιάννινα (σε αυτή την περίπτωση θα γίνει μπαράζ με τη Skoda Ξάνθη), κάτι που όμως συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Πλέον δεν επιτρέπονται ανάλογα λάθη… Για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός ψηλά χρειάζονται σωστές και προσεκτικές επιλογές, παρότι τα οικονομικά μέσα θα είναι ακόμη πιο περιορισμένα σε σχέση με τη φετινή περίοδο. Το «χτίσιμο» της νέας ομάδας θα αναλάβει η τριανδρία Αναστασίου, Σαραβάκου και Νταμπίζα.

Ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα. Δεν πήγε στο ΟΑΚΑ για το ματς με τη Βέροια, αλλά είχε επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζου (κατά κάποιες πηγές οι δυο τους δείπνησαν μαζί) και η πρόσληψή του στη θέση του προπονητή θα επισημοποιηθεί πιθανότατα Τρίτη ή Τετάρτη. Το ίδιο ισχύει και για τους Δημήτρη Σαραβάκο και Νίκο Νταμπίζα, που προορίζονται για τις θέσεις του τεχνικού διευθυντή και συμβούλου αντίστοιχα. Οι δυο τους λέγεται πως είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και μένει να αποσαφηνιστούν και να διαχωριστούν οι αρμοδιότητές τους.

Ξεκαθάρισμα στο ρόστερ

Επί τάπητος θα τεθεί σε πρώτο πλάνο το υπάρχον ρόστερ. Θα αποχωρήσουν παίκτες που δεν βοήθησαν, όπως οι Κάιπερ, Εσπάρθα, Φορναρόλι, Βελάσκες και Καζιγιάμα, ο ικανός πλην όμως ιδιόρρυθμος και ασύμφορος οικονομικά Κουίνσι και ο πανάκριβος για τα νέα δεδομένα Μπουμσόνγκ (με τους δύο τελευταίους πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για το διαζύγιο). Τοτσέ και Βιτόλο, που πρόσφεραν στην ομάδα, θα μείνουν μόνο αν δεχτούν πολύ μεγάλη μείωση, κάτι που μοιάζει πολύ δύσκολο, ενώ δύσκολα θα παραμείνει ο δανεικός Σισοκό. Στόχος είναι να ανανεωθεί η συνεργασία με τους Σεϊταρίδη, Μαρίνο, Φιγκερόα και πιθανώς τον Μπαρμπαρούση. Παρελθόν θα αποτελέσει ο Φουρλάνος, που έχει προσύμφωνο με την Μπριζ.

Όσο για τα μεταγραφικά, η τελική απόφαση θα ανήκει στους Αναστασίου, Σαραβάκο και Νταμπίζα.

Η τελευταία και… μακρινή ελπίδα της ΑΕΚ

22/04/2013
 Κανονικά θα καταθέσει η ΑΕΚ έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για αφαίρεση τριών βαθμών. Το πολύ μακρινό σενάριο στο οποίο ποντάρει η «Ένωση» για τη σωτηρία της.

Η τελευταία  και… μακρινή ελπίδα της ΑΕΚ
Ένα σενάριο που μοιάζει… επιστημονικής φαντασίας έμεινε στην ΑΕΚ για να ελπίζει στην παραμονή της στην κατηγορία μετά τη χθεσινή της ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα προχωρήσει σήμερα κανονικά στην κατάθεση έφεσης για την πρωτόδικη τιμωρία που προέβλεπε αφαίρεση βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα. Εφόσον δικαιωθεί και αποφασιστεί να παιχτούν τα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ (το ματς είχε διακοπεί στο 87’ και μαζί με τις πολλές καθυστερήσεις υπολογίζεται πως θα παίζονταν άλλα 10-12 λεπτά), η «Ένωση» παραμένει στην κατηγορία αν ανατρέψει το 0-1.

Κι αυτό γιατί έχοντας 30 βαθμούς με τους τρεις που θα της επιστραφούν εφόσον κερδίσει την έφεση και άλλους τρεις εφόσον κάνει την ανατροπή απέναντι στον Πανθρακικό, θα φτάσει τους 33, έναν περισσότερο από τον ΟΦΗ.

Ασφαλώς πρόκειται για ένα πολύ μακρινό σενάριο με απειροελάχιστες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Όμως πρέπει να το αναφέρουμε…

Κάποιοι ποντάρουν ακόμη και σε ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών από τον Άρη για την υπόθεση Σηφάκη και το χρέος των «κιτρίνων» απέναντι στο διεθνή τερματοφύλακα, αλλά και αυτό το σενάριο φαντάζει πολύ μακρινό.

«Τσέκαραν» παίκτες στην Πορτογαλία

22/04/2013
 Στην Πορτογαλία βρίσκονται ορισμένοι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ εν όψει της επόμενης σεζόν, αφού ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης παρακολούθησαν από κοντά δυο αγώνες.

«Τσέκαραν» παίκτες στην Πορτογαλία
Το παιχνίδι της Πάσος Φερέιρα με τη Ρίο Άβε και εκείνον της Πόρτο με την Μορεϊρένσε παρακολούθησαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «A'Bola».

Οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και μία από αυτές είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο φέρονται να εκπροσώπησαν ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης, οι οποίοι προχωρούν τον προγραμματισμό της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Όπως γράφει, μάλιστα, η SportDay στον ΠΑΟΚ φέρονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με έναν «κόφτη» και με έναν εξτρέμ, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υποθέσεις του κεντρικού αμυντικού και του αριστερού μπακ.

Όσον αφοράν τον επαναληπτικό αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Γιώργος Δώνης απάντησε ότι στη διάθεσή του επιστρέφουν «οι Σίλντενφελντ, Ρομπέρ κι Αθανασιάδης θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Τρίπολης, όπως κι ο Ολίσε. Αντίθετα οι Σταφυλίδης και Βούκιτς θα είναι έτοιμοι μετά από 10 μέρες».

Μοναδικός απών θα είναι ο Κατσικάς.

«Δεν υπήρξαν διαιτητικά λάθη»

22/04/2013
 Χωρίς διαιτητικά προβλήματα διεξήχθη η τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν υπήρξαν διαιτητικά λάθη»
Ήσυχο ήταν το χθεσινό απόγευμα για τους περισσότερους διαιτητές της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με το σχόλιο του Παναγιώτη Βαρούχα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σε γενικές γραμμές δεν είχαμε παρατράγουδα τη χθεσινή ημέρα», τόνισε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ

«Πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ δεν υπάρχει. Κακά τα ψέματα… Οι αποφάσεις έπρεπε να ληφθούν… χθες για την ΑΕΚ. Ο ένας τα αφήνει στον άλλον και το πρόβλημα μεγαλώνει. Οι αποφάσεις έπρεπε να είναι άμεσες, αφού η ΑΕΚ δεν είναι οποιοσδήποτε σύλλογος.

Αυτές τις στιγμές, στις όποιες κλαίνε οι οπαδοί, οι παίκτες και , είναι κρίσιμες. Το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη άλλαξε την ιστορία. Το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι το αγωνιστικό, αλλά το οικονομικό και το διοικητικό που είναι άρρητα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Πρέπει να ενεργήσουν άμεσα οι διοικούντες και οι ιθύνοντες του συλλόγου
».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

«Ο Λαμπρόπουλος ήταν σωστός και πέρασε απαρατήρητος. Σωστά δεν έδωσε το πέναλτι στον Μήτρογλου, ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Ο δεύτερος διαιτητής είχε μία φάση, στην οποία σήκωσε τη σημαία στο γκολ του Παπαδόπουλου και στη συνέχεια την κατέβασε γιατί ο παίκτης δεν επηρέαζε τη φάση».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - A.E.K.

«Ο Παππάς λειτούργησε σωστά σε ένα παιχνίδι ψυχολογίας. Τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολο, λόγω των συνθηκών που συναντούν οι διαιτητές».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ

«Ο Ζαχαριάδης έκανε μία καλή χρονιά. Σωστά έδωσε τα πέναλτι και τις κόκκινες κάρτες, από τη στιγμή που σε φάσεις για γκολ υπήρξαν αντικανονικά μαρκαρίσματα».

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ

«Ο Κομίνης δεν χρειαζόταν σε αυτό το ματς και πέρασε και αυτός απαρατήρητος»

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

«Ήταν καλή η διαιτησία του Μαντάκη, αν και έπρεπε να αποβάλει με απευθείας».

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Ο.Φ.Η.

«Πέρασε και αυτός απαρατήρητος ο Κάκος»

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ

«Ο Δελφάκης σωστά δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Παπαδόπουλου και του έδωσε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία»

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

«Και ο Ιωαννίδης πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα, χωρίς να κάνει λάθη στο παιχνίδι που σφύριξε».

Για το πέναλτι του Απόλλωνα κόντρα στην Καλλιθέα

«Πρέπει να εξάρουμε τον πρόεδρο του Απόλλωνα, ο οποίος είπε ότι η ομάδα του έπρεπε να πάρει πέναλτι. Οι παίκτες πήγαν για κόρνερ και μετά διαπίστωσαν με έκπληξη πως κέρδισαν πέναλτι. Ήρθε νωρίτερα το πασχαλιάτικο δώρο για εκείνους»

Για το ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη

«Ο διαιτητής πρέπει να έχει το μυαλό του για ψυχολογικά θέματα πώς θα αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ορισμένοι διαιτητές πιστεύουν ότι με τις πολλές κίτρινες και κόκκινες κάρτες τα έχουν καταφέρει Το θέμα, όμως, είναι μα νη φτάνουμε σε αυτό το σημείο».

Για το πέναλτι που πήρε ο Ινιέστα στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Λεβάντε

«Εσείς που βλέπετε πολύ Ευρώπη να δικαιολογείτε τους Έλληνες διαιτητές. Αν γινόντουσαν εδώ αυτά τα λάθη, θα γινόταν χαμός».

Δεν είναι το τέλος. Μπορεί να γίνει νέα αρχή

22/04/2013
 Είναι γεγονός… Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε. Δεν πρόκειται όμως για το τέλος μίας μεγάλης ομάδας. Ίσως, δε, αποτελεί την ευκαιρία της για μία νέα αρχή. Το www.sport-fm.gr αναλύει την επόμενη μέρα.

Δεν είναι το τέλος. Μπορεί να γίνει νέα αρχή
Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε. Μοιάζει σαν ψέμα, σαν κακόγουστο αστείο για τους απανταχού φίλους της, αλλά και τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που αντιλαμβάνονται πως δίχως αυτή το πρωτάθλημα δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο. Όμως είναι η πικρή αλήθεια.

Πάλεψε με θεούς και δαίμονες, με εχθρούς ακόμη και μέσα στις τάξεις της, πληγώθηκε από τους άλλοτε… ευεργέτες της και τελικά «έπεσε» χθες μαχόμενη αλλά με ψηλά το κεφάλι. Χωρίς δεκανίκια, χωρίς χάρες από αντιπάλους, χωρίς καμία βοήθεια παρά μόνο του κόσμου της. Ενός κόσμου που παρά την πίκρα του φωνάζει «ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚάρα στα δύσκολα»…

«Ο αετός πεθαίνει στον αέρα», λέει, το γνωστό τραγούδι. Όμως ο «Δικέφαλος Αετός» δεν πέθανε. Κι όπως ο φοίνικας, το μυθολογικό πουλί, μπορεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

Μονόδρομος η τρίτη κατηγορία

Ένα ακραίο, σχεδόν… επιστημονικής φαντασίας σενάριο, μπορεί να κρατήσει ακόμη και τώρα την ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία. Όμως ο κόσμος της «χόρτασε» από φρούδες ελπίδες. Επιβάλλεται ρεαλιστική αντιμετώπιση της πραγματικότητας για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει το ταχύτερο δυνατό.

Αγωνιστικά η «Ένωση» υποβιβάστηκε στη Football League, αλλά δεν αναμένεται να αγωνιστεί σε αυτή. Κι αυτό γιατί αν αυτό συμβεί παραμένει σαν ΠΑΕ ΑΕΚ και μαζί της όλα τα χρέη της, ύψους περίπου 35 εκατ. ευρώ. Χρέη που ήταν δυσβάσταχτα γι’ αυτή στα χρόνια που βρισκόταν στη Σούπερ Λίγκα, πόσω μάλλον για τη δεύτερη κατηγορία με τα πολύ περιορισμένα έσοδα από τηλεοπτικά, εισιτήρια και χορηγούς. Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα καταλήξει στη Football League 2, δηλαδή την πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία, μέσω της διαδικασίας της πτώχευσης.

Τι γίνεται με τα χρέη

Μετά την πτώχευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, το σωματείο μετατρέπεται σε ερασιτεχνικό και από το συνολικό της χρέος, που υπολογίζεται στα 35 εκατ. ευρώ, θα μείνει μόνο το 10% (που αντιστοιχεί στο ποσοστό της Ερασιτεχνικής στην ΠΑΕ), ήτοι περίπου 3,5 εκατ. ευρώ, συν τις οφειλές προς ποδοσφαιριστές. Θα γίνει εκποίηση των λιγοστών περιουσιακών στοιχείων της ομάδας (πούλμαν, αθλητικό υλικό, γραφεία κλπ.) και όσα χρήματα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους πιστωτές, με τους εργαζόμενους και το Δημόσιο να έχουν προτεραιότητα, ενώ τα υπόλοιπα χρέη θα βαρύνουν φυσικά πρόσωπα.

Η άνοδος

Εφόσον επιλεγεί η λύση της πτώχευσης, η ΑΕΚ θα παίξει στη Football League 2, που μετά την αναδιάρθρωση και την ενοποίησή της με τη Δ’ Εθνική θα περιλαμβάνει 96 ομάδες (66 από Δ’ Εθνική, 14’ από Γ’ Εθνική, οι δύο που θα πέσουν από τη Β’ Εθνική και 14 από ΕΠΣ), που θα χωριστούν σε έξι ομίλους και έξι ομάδες θα ανεβαίνουν στη Football League.

Σημειώνεται πως η ΑΕΚ δεν υποχρεούται, όπως είχε γραφτεί, να παραμείνει τουλάχιστον δύο χρόνια στη Football League 2. Η διαδικασία εκκαθάρισης δεν διαρκεί πλέον 30 μήνες, καθώς με την τελευταία τροποποίηση του νόμου, που έγινε τον Ιανουάριο, αυτή περατώνεται μέσα σε τρεις μήνες. Συνεπώς εφόσον εξασφαλίσει αγωνιστικά την άνοδό της την επόμενη σεζόν στη Football League, δεν θα έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία.

Κάποιος να αποφασίσει

Στην ΑΕΚ παρατηρείται… κενό εξουσίας. Η διοίκηση Δημητρέλου (που χθες αποχώρησε με κράνος από το Περιστέρι και δεν έγινε δεκτός από τους παίκτες στα αποδυτήρια) είναι υπό παραίτηση, ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς αγνοείται, αλλά κάποιος πρέπει να πάρει αποφάσεις. Και νωρίτερα από τις 14 Μαΐου, όταν έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση των μετόχων.

Σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ θα παίξει η Original, καθώς με την πολύ πιθανή πτώχευση, το σωματείο θα γίνει ερασιτεχνικό και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ομάδας ελέγχει εδώ και χρόνια τη βάση των μελών της Ερασιτεχνικής. Χθες έγινε λόγος για αλλαγή σελίδας στην Original, με την αποχώρηση του εκ των ιδρυτών της Δημήτρη Χατζηχρήστου. Την Τετάρτη θα γίνει ΔΣ στην Ερασιτεχνική, που είναι ακέφαλη μετά την παραίτηση του Κώστα Παπαδημητρίου από την προεδρία.

Ασφαλώς όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ ελπίζουν στην εμφάνιση ενός επενδυτή, είτε λέγεται Μελισσανίδης, είτε Βιντιάδης, είτε… οπωσδήποτε, που θα αναλάβει να ηγηθεί της ομάδας στη νέα εποχή. Και δεν πρόκειται για μακρινό όνειρο, καθώς μία σχεδόν «καθαρή» ΑΕΚ, έστω και στην τρίτη κατηγορία, με τόσο κόσμο δίπλα της, μπορεί να αποτελέσει μία καλή επένδυση...

* Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες, που θα συνεχίσουν να προπονούνται μέχρι να τους δοθεί καλοκαιρινή άδεια. Πάντως τους είπε πως «… δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ την Τετάρτη μαζί σας. Άλλοι πρέπει να αποφασίσουν».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου