ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Mεταγραφολογία...τελος !!!

Mεταγραφολογία...τελος !!!

25/04/2013
 Φρένο… στην μεταγραφολογία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός που ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία επαφή για Τζόναθαν και Τζιοβάνι Ντος Σάντος αλλά και ότι δεν θα γίνει καμία μεταγραφή μέχρι τον Ιούνιο.

«Καμία επαφή με τους Ντος Σάντος»
Τα ονόματα των Τζιοβάνι και Τζόναθαν Ντος Σάντος βρέθηκαν για αρκετές μέρες στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και έτσι η ΠΑΕ αποφάσισε να πάρει θέση και να βάλει… φρένο στα σενάρια.

Με ανακοίνωσή της λοιπόν, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία επαφή με τις ομάδες ή τους εκπροσώπους των δύο αυτών παικτών ενώ τόνισε ότι δεν θα γίνει καμία μεταγραφική κίνηση μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός με αφορμή τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τους ποδοσφαιριστές Τζιοβάνι και Τζόναθαν Ντος Σάντος και για να προφυλάξει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού από την παραπληροφόρηση, ξεκαθαρίζει τα εξής:

1. Δεν υπάρχει καμιά επαφή της ομάδας μας με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ή τους εκπροσώπους τους.

2. Η ομάδα μας δεν πρόκειται να κάνει καμιά μεταγραφική κίνηση μέχρι τις αρχές Ιουνίου, εποχή που τελειώνουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και θα υπάρχουν και οι τελικές εισηγήσεις του προπονητή της ομάδας μας κ. Μίτσελ.


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου