ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Προύντζος: "Στο ΟΑΚΑ ο τελικός"

Προύντζος: "Στο ΟΑΚΑ ο τελικός"

Ο πρόεδρος της επιτροπής της διοργάνωσης του κυπέλλου, Νίκος Προύντζος, ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή ενός ενδεχόμενου τελικού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Στον ΑΝΤ1 ο τελικός.
Ο πρόεδρος της επιτροπής της διοργάνωσης του κυπέλλου, Νίκος
Προύντζος, φιλοξενήθηκε στον "ARENA 89,4 FM", ξεκαθαρίζοντας την διεξαγωγή ενός ενδεχόμενου τελικού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, όπως υπογραμμίζει από την αρχή η προκήρυξη της διοργάνωσης.
Για το αν υπάρχει υπόσταση στα σενάρια που αιωρούνται για αλλαγή έδρας του τελικού σε περίπτωση που φιναλίστ είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός: "Είμαστε σε μια φάση σεναρίων, ο καθένας λέει ότι θέλει. Αν πάρετε την προκήρυξη που έχει σταλεί και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Κύπελλο Ελλάδας, το γήπεδο διεξαγωγής είναι το ΟΑΚΑ.

Έχουν γίνει πολλά παιχνίδια της βαρύτητας των ομάδων και του ζευγαριού, Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, όπως Παναθηναϊκός- Άρης που είχαμε από 25.000 φιλάθλους εκατέρωθεν και δεν υπήρχαν προβλήματα.

Η εμπειρία μας από τη διεξαγωγή του θεσμού του Κυπέλλου, είναι πως το ασφαλέστερο γήπεδο για να γίνει ο τελικός της διοργάνωσης, είναι το ΟΑΚΑ. Όποτε πήγαμε στην περιφέρεια, είχαμε πολλά προβλήματα. Επομένως, καταλήγουμε στο ΟΑΚΑ".

Και συνέχισε, λέγοντας για τις συνθήκες διεξαγωγής και κυρίως τα εισιτήρια: "Η νομική εγκύκλιος είναι σαφέστατη. Τα εισιτήρια είναι 50-50 και μετά από τις συσκέψεις και τις αποφάσεις της αστυνομίας, καταλήγουμε σε συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Περίπου 25.000 εισιτήρια δικαιούται η κάθε ομάδα, αλλά είναι και ανάλογα με τις κενές ζώνες και τα μέτρα που θα λάβει η αστυνομία.

Τα εισιτήρια της ΕΠΟ είναι τα πιο ακριβά και διατίθενται ισομερώς στις δύο ομάδες. Έχουμε μπει στους ρυθμούς του τελικού, ετοιμαζόμαστε ώστε να είναι όλα έτοιμα. Ο τελικός θα γίνει στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι".

Στον ΑΝΤ1 ο τελικός

Ο ΑΝΤ1 θα είναι το ελεύθερης εμβέλειας κανάλι που θα δείξει τον τελικό του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Ελλάδας, στις 11 Μαίου. Η μετάδοση του τελικού θα γίνει παράλληλα με τον ΟΤΕ TV.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου