ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


25/04/2013


Αφιέρωμα στον Λάζαρ λόγω γενεθλίων

24/04/2013
 Με αφορμή τα γενέθλια του Κοστίν Λάζαρ που γίνεται 32 ετών, η ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξενεί αφιέρωμα στον Ρουμάνο μέσο.

Αφιέρωμα στον Λάζαρ λόγω γενεθλίων
Το κείμενο ξεκινά με τις ευχές στη μητρική γλώσσα του ποδοσφαιριστή (La multi ani, Costin), ενώ ακολουθεί εκτενής αναφορά στην καριέρα του.

Αναλυτικά:

«Ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ γεννήθηκε στις 24/04/1981 στο Βουκουρέστι. Άρχισε την καριέρα του από την ομάδα της Σπόρτουλ Στούντεντεσκ το 1999 και μετά από μια επταετή παρουσία, πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Ραπίντ Βουκουρεστίου, όπου αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2011 όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του και αποφάσισε να κάνει το άλμα προς το εξωτερικό. Η επιλογή του ήταν η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ.

Στις 21 Ιουλίου 2011 εντάχθηκε στο δυναμικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση της απόκτησής του (μετά την φυγή του Victor Vitolo) και υπογραφή τριετούς συμβολαίου προκάλεσε έκπληξη, έστω κι αν ο Costin ήταν επί τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη και είχε περάσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Λίγα λεπτά συμμετοχής σε ένα φιλικό ματς στην Τούμπα κόντρα στον Πιερικό και αμέσως πέφτει… στα βαθιά. Ο Lazslo Boloni θα τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Valerenga στις 28 Ιουλίου για τα προκριματικά του Europa League.

Στο Ullevaal Stadion του Οσλο ο Lazar θα εντυπωσιάσει με την άριστη τεχνική κατάρτισή του, ειδικά με την ασίστ του προς τον Vieirhna στη φάση του πρώτου γκολ για τον «Δικέφαλο». Από το ντεμπούτο του και μετά μέτρησε 39 συνολικά συμμετοχές και 4 γκολ την πρώτη του χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Europa League και αισίως φέτος έφτασε τις 34 συμμετοχές με 3 γκολ.

Αν κάτι έχει «σημαδέψει» την καριέρα του στην Ραπίντ ήταν η απόφασή του να παραδεχθεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον της Οτελούλ το 2009 ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του, ωστόσο ο Lazar σηκώθηκε και με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού έδειξε στον διαιτητή ότι είναι λάθος αυτή η απόφαση. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν ο ρέφερι να πάρει πίσω την απόφαση του και να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι. Για την ενέργειά του αυτή πήρε βραβείο fair play, ωστόσο είχε δυσαρεστήσει ορισμένους συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων και τον Juliano Spadacio (που πέρασε από τον ΠΑΟΚ), ο οποίος επρόκειτο να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι».

Σε Κατσουράνη και Παπαδόπουλο τα βραβεία

24/04/2013
 Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Κώστας Κατσουράνης αναδείχθηκε MVP της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ενώ καλύτερο γκολ ψηφίστηκε εκείνο που σημείωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος του Πανθρακικού.

Σε Κατσουράνη και Παπαδόπουλο τα βραβεία
Συγκεκριμένα για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας υπήρξαν τα εξής αποτελέσματα:

Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ) 85,74%
Αναστάσιος Μπακασέτας (Αστ. Τρίπολης) 11,45%
Βίκτορ Βιτόλο (Παναθηναϊκός) 2,81%


Αντίστοιχα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal:

Δημήτρης Παπαδόπουλος (Πανθρακικός) 70,84%
Ανδρέας Σάμαρης (Πανιώνιος) 23,91%
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός) 5,25%

Την Παρασκευή κληρώνει για πλέι οφ

24/04/2013
 Την προσεχή Παρασκευή (26/4) θα γίνει γνωστό πρόγραμμα των πλέι οφ της φετινής σεζόν με την κλήρωση που ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί η Σούπερ Λιγκ.

Την Παρασκευή κληρώνει για πλέι οφ
ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα θα μπουν στην κληρωτίδα την Παρασκευή στην 14.00, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η Σούπερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα Play Off ΟΠΑΠ 2013 στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου της Super League»

«Θα ακολουθήσω την ΑΕΚ παντού»

24/04/2013
 Τρεις μέρες μετά, ο Κώστας Νεστορίδης δεν μπορεί να μην δακρύζει όταν μιλά για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ. Δεν μπορεί όμως και να την αποχωριστεί -όπως τόνισε- όπου κι αν βρίσκεται.

«Θα ακολουθήσω την ΑΕΚ παντού»
Η εικόνα και οι δακρυσμένες απαντήσεις του σε όποιον τον ρωτάει για την ΑΕΚ είναι από τις πιο περιγραφικές καταστάσεις του δράματος που ζει απ’ την Κυριακή η «Ένωση».

Ο Κώστας Νεστορίδης όμως δεν πτοείται. Κι ας πλησιάζει τα 84.

Μιλώντας λοιπόν στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης -κι αφού χαρακτήρισε ντροπή για όλους, συμπεριλαμβανομένης και της διαιτησίας, το ότι έκαναν όλη την Ελλάδα να κλαίει γι’ αυτή την ιστορική ομάδα- δήλωσε έτοιμος ν’ ακολουθήσει παντού τον σύλλογο.

Διότι «δεν μπορώ να την αποχωριστώ, το σπίτι μου όλο είναι ΑΕΚ», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.


Αναλυτικά όσα είπε ο Νεστορίδης

Για το πως αισθάνεται τις τελευταίες μέρες: «Δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Να το πω προβοκάτσια; Να πω ότι ήταν μελετημένη όλη αυτή η υπόθεση; Να πω για την διαιτησία; Για ποιο πράγμα να πρωτομιλήσω;

Η ΑΕΚ, αυτή η μεγάλη ομάδα με την μεγαλύτερη ιστορία στην Ελλάδα, είχε την διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια εναντίον της. Αυτό σημαίνει πως έχουν ειδοποιηθεί όλοι τους για το πώς θα παίζουν την ΑΕΚ. Είναι ντροπή για αυτούς που κάνανε να κλαίει όλη η Ελλάδα για αυτό το ιστορικό σωματείο».


Για το αν πιστεύει πως το κακό της ΑΕΚ το ήθελαν και άνθρωποι που ήταν μέσα στην ομάδα: «Μπορεί να υπάρχουν και μέσα στην ΑΕΚ. Η ομάδα έχει και καλούς ανθρώπους και κακούς. Τους κακούς δεν τους ξέρω, όμως ξέρω τους καλούς και είναι πάρα πολλοί. Λένε ότι είναι και άνθρωποι μέσα από την ΆΕΚ σε αυτή την ιστορία. Αν αυτό είναι αλήθεια τότε είναι μεγάλη ντροπή».

Για το αν οι παλαίμαχοι της ομάδας δραστηριοποιούνται για την επόμενη μέρα: «Κανένας απολύτως από τους παλαίμαχους δεν με έχει πάρει τηλέφωνο για να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν θέλω να πω ότι δεν ενδιαφέρονται ή ότι δεν κλαίνε και αυτοί, αλλά πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε».

Για το αν φαντάστηκε ποτέ πως θα δει την ΑΕΚ να υποβιβάζεται: «Δεν το φαντάστηκα ποτέ, αλλά τι να κάνουμε; Αν δεν μπορούμε να κερδίζουμε και στη Β’ Εθνική, θα την βλέπουμε και θα κλαίμε. Εγώ θα ακολουθήσω την ΑΕΚ παντού. Δεν μπορώ να την αποχωριστώ την ομάδα, γιατί εμένα το σπίτι μου είναι όλο ΑΕΚ».

Όλοι δίπλα στον Φορμίκα

24/04/2013
 Δίπλα στον άτυχο Λαουτάρο Φορμίκα έσπευσε -αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του- σύσσωμη η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Όλοι δίπλα στον Φορμίκα
Το δυσάρεστο νέο για τον σοβαρό τραυματισμό του Λαουτάρο Φορμίκα έπεσε σαν κεραυνός στον Αστέρα Τρίπολης.

Όλη η οικογένεια του αρκαδικού συλλόγου ωστόσο έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό του Αργεντινού μπακ.

Μετά το σοβαρό ατύχημα στο Ναύπλιο (υπέστη κάταγμα σπονδύλων) ο Φορμίκα μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου του έγινε ανάταξη και τοποθετήθηκαν βίδες στο σημείο του τραυματισμού.

Εκεί λοιπόν τον επισκέφθηκαν άμεσα οι συμπαίκτες του και όλο το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα, που ανέβαλε φυσικά την πρωινή προπόνηση γι’ αυτόν τον λόγο.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι στις πρώτες κουβέντες με τα μέλη της οικογένειας του Αστέρα ο Φορμίκα έδειχνε να παίρνει κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια (θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες για σταθεροποίηση και αποσυμπίεση), ενώ και σύσσωμη η ομάδα υποσχέθηκε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου για να την αφιερώσει και σ’ εκείνον.

Χριστοβασίλης: «Κάναμε ό,τι μας ζήτησαν…»

24/04/2013
 Εν αναμονή των αρμόδιων οργάνων για τον φάκελο που αφορά την αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της επόμενης σεζόν βρίσκεται ο Γιώργος Χριστοβασίλης, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Χριστοβασίλης: «Κάναμε ό,τι μας ζήτησαν…»
Κανένα παραπάνω σχόλιο το θέμα της αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της επόμενης σεζόν δεν ήθελε να κάνει ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του «Άγιαξ της Ηπείρου» τόνισε ότι από την πλευρά του έχουν γίνει όλες εκείνες οι διαδικασίες που του ζητήθηκαν από τους αρμόδιους φορείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη

Για την επικείμενη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη για το γήπεδο της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν:

«Θα έχουμε μία συζήτηση για το γήπεδο των Ζωσιμάδων… Έτσι όπως είναι σήμερα το γήπεδο είναι ακατάλληλο για ευρωπαϊκούς αγώνες και εκείνους της Σούπερ Λίγκας. Χρειάζονται εργασίες. Είναι απίθανο να γίνουν αγώνες ευρωπαϊκού επιπέδου εκεί.

Τα πλέι οφ θα τελειώσουν 2 Ιουνίου. Δεν ξέρουμε, όμως, πότε θα παίξουμε εντός ή εκτός έδρας. Ο πρώτος αγώνας είναι στις 18 Ιουλίου. Ο στόχος μας είναι να αποφασίσουμε για τη χρήση του γηπέδου και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Και να πάρουν δύο μήνες παραπάνω εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για την αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της επόμενης σεζόν

«Δεν θα ήθελα να δώσω μεγάλη συνέχεια, εμείς από την πλευρά μας, κάναμε ότι μας ζήτησαν. Από εκεί και πέρα, εμείς θα περιμένουμε και δεν θα ήθελα να πω τίποτα άλλο για αυτό το θέμα. Τους έχουμε δώσει κάποια επιπλέον στοιχεία».

Για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Δεν έχω τίποτα με τον Παναθηναϊκό. Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον της ομάδας του».

Δέλλας: «Μη βιαστείτε, η ΑΕΚ θα γυρίσει»

24/04/2013
 Ο μόνος που πραγματικά θυμίζει ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Κι ενόψει των αποφάσεων που αναγκαστικά θα πάρουν και οι παίκτες του, το θύμισε με παθιασμένο τρόπο και σ’ εκείνους.

Δέλλας: «Μη βιαστείτε, η ΑΕΚ θα γυρίσει»
Το πάθος και η αποφασιστικότητά του είναι τα μόνα που θυμίζουν ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό.

Και παρά την πίκρα για τον υποβιβασμό, ο Τραϊανός Δέλλας τα επιστράτευσε ξανά στην πρώτη προπόνηση της «Ένωσης» μετά το τραγικό βράδυ της Κυριακής.

Μιλώντας λοιπόν στους παίκτες του, ο «Κολοσσός» αναγνώρισε πως η φάση που περνούν είναι δυσβάσταχτη. Τόνισε ωστόσο ότι όποιες αποφάσεις κι αν λάβουν για το μέλλον τους, θα πρέπει να το κάνουν με ένα δεδομένο: Πως η ΑΕΚ θα γυρίσει γρήγορα και δυνατή.

«Είναι δύσκολη στιγμή και για την ΑΕΚ και για εμάς. Δεν πρέπει όμως να πάρουμε βεβιασμένες αποφάσεις. Σίγουρα θα κοιτάξετε το μέλλον σας, αλλά μη βιαστείτε να αποφασίσετε το πού θα πάτε», τους είπε λίγο πριν την προπόνηση.

Κι αφού τους τόνισε χαρακτηριστικά πως «όπου κι αν παίζει του χρόνου -είτε στη Σούπερ Λίγκα, είτε στη δεύτερη, είτε στην τρίτη κατηγορία- η ΑΕΚ θα γυρίσει σύντομα πίσω», κατέληξε:

«Γι' αυτό μη βιαστείτε. Σκεφτείτε καλά τι απόφαση θα πάρετε. Δεν σας λέω να μείνετε, εσείς θα αποφασίσετε τι θα κάνετε. Αυτό που σας λέω εγώ είναι να μη βιαστείτε. Γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει».

«Τσεκάρισμα» στη Λεωφόρο

24/04/2013
 Ένας Άγγλος μηχανικός μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο πέρασαν μια… βόλτα από την Λεωφόρο, βλέποντας το γήπεδο και συζητώντας διάφορα περί… ανακαίνισης!

«Τσεκάρισμα» στη Λεωφόρο
Αυτοψία στην Λεωφόρο έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με έναν Άγγλο μηχανικό. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για επέκταση χωρητικότητας αλλά και διάφορα άλλα τεχνικά ζητήματα, μιας και ο Παναθηναϊκός από την νέα σεζόν επιστρέφει στην ιστορική του έδρα. Βέβαια, για να ξεκινήσουν οι εργασίες και να τελειώσουν γρήγορα, πρέπει να μπουν οι υπογραφές με τον ερασιτέχνη.

Σάντος: «Καταστροφή ο υποβιβασμός της ΑΕΚ»

24/04/2013
 Έζησε μεγάλες στιγμές μαζί της. Δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του. Ανεξάρτητα από τα συναισθήματά του όμως, ο Φερνάντο Σάντος τόνισε ότι ο υποβιβασμός της ΑΕΚ είναι καταστροφή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σάντος: «Καταστροφή ο υποβιβασμός της ΑΕΚ»
Απογοητευμένος από την κατάσταση της ΑΕΚ -όχι μονάχα ως πρώην προπονητής της, αλλά και ως άνθρωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου- εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος.

Μιλώντας στη «LIFO», ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως «ο υποβιβασμός της ΑΕΚ είναι μια μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μια πραγματική καταστροφή».

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «θα πρέπει πλέον να έχουν όλοι ανοιχτό το μυαλό τους για ρεαλιστικές λύσεις και όχι άλλα ευχολόγια», εξέφρασε την άποψή του και για την επόμενη μέρα:

«Είναι πολλά τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ και είναι πιθανόν να μην μπορέσει να αντεπεξέλθει στη Β’ Εθνική όπου δεν υπάρχουν έσοδα. Αυτό όμως είναι δουλειά των υπευθύνων να το δουν», ανέφερε.

Παρόλο που παραδέχθηκε λοιπόν πως «ίσως είναι μια λύση να πτωχεύσει και να αρχίσει από την αρχή», κατέληξε:

«Αυτό όμως δεν θα το πω εγώ. Η απόφαση βαραίνει όσους εμπλέκονται με τον σύλλογο. Είναι δύσκολο να αγοράσει άλλο ΑΦΜ η ΑΕΚ. Έχει πολύ μεγάλη ιστορία για να κάνει κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν όντως ήταν μια λύση. Ο κόσμος δεν θα το δεχόταν και η ΑΕΚ χωρίς τον κόσμο της θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη».

Μια ζωγραφιά για τον ΠΑΟΚ

24/04/2013
 Σε διαγωνισμό ζωγραφικής “Πως φαντάζεστε τον ΠΑΟΚ και την πόλη της Θεσσαλονίκης” προσκαλεί τους μικρούς φίλους της ομάδας η ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Ποιο το έπαθλο για τους έντεκα νικητές.

Μια ζωγραφιά για τον ΠΑΟΚ
Σε μια πρωτότυπη κίνηση για να προσελκύσει τους μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ, προχώρησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Συγκεκριμένα τους προσκαλεί σε διαγωνισμό ζωγραφικής με έπαθλο για τους 11 νικητές να συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα των πλέι οφ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς φίλους μαθητές του δημοτικού, να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να δείξουν μέσα από μια δική τους ζωγραφιά πώς βλέπουν και πώς φαντάζονται την αγαπημένη ομάδα τους και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο διαγωνισμός “Πως φαντάζεστε τον ΠΑΟΚ και την πόλη της Θεσσαλονίκης” θα διαρκέσει ως τις 15 Μαϊου και οι 11 καλύτεροι ζωγράφοι θα συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα των play off!

Αναμένουμε τις δημιουργίες των παιδιών στη διεύθυνση: “ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54351?, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@paokfc.gr.
Στο πίσω μέρος κάθε ζωγραφιάς (ή στα στοιχεία του ηλεκτρονικού μηνύματος) θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα, το σχολείο του παιδιού κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας».

Του έφτιαξαν τη μέρα

24/04/2013
 Στιγμές χαράς στον μικρό φίλο της ομάδας, Γιώργο Μάστορα, που νοσηλεύεται σε κλινική, προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκαν με μεγάλη χαρά οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον νεαρό φίλο της ομάδας, Γιώργο Μάστορα να συναντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη αγάπη του Γιώργου Μάστορα και αυτό δεν φαίνεται μόνο από το γεγονός ότι έχει μετατρέψει σε ασπρόμαυρη κερκίδα το δωμάτιο της κλινικής στην οποία νοσηλεύεται, αλλά κυρίως από το πώς φωτίζεται το πρόσωπό του όταν ακούει το όνομα της αγαπημένης ομάδας του.

Οι γονείς του Γιώργου γνωρίζοντας τον ρόλο που έχει ο ΠΑΟΚ στην καθημερινότητα του παιδιού τους, και θέλοντας να του προσφέρουν λίγη χαρά, ελπίδα και δύναμη στο δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίζει του επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη: Με τη αρωγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν το όνειρό του να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα και να γνωρίσει τα ινδάλματά του.
Ο Γιώργος με την συνοδεία των γονιών του βρέθηκε σε μια προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί γνώρισε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, συνομίλησε μαζί τους και τους είδε να υπογράφουν σε μια εμφάνιση της ομάδας και να βγαίνουν μαζί του αναμνηστικές φωτογραφίες. H έκπληξή του ολοκληρώθηκε μια ημέρα αργότερα, όταν επέστρεψε και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα και να χαρεί τη νίκη της αγαπημένης του ομάδας».

Πένθος στον Λεβαδειακό

24/04/2013
 Δύσκολες στιγμές για τον Κωνσταντίνο Ρούσσαρη… Όπως έγινε γνωστό και με σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός έχασε τον πατέρα του.

Πένθος στον Λεβαδειακό
Δύσκολες στιγμές για τον Κωνσταντίνο Ρούσσαρη… Όπως έγινε γνωστό και με σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός έχασε τον πατέρα του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

"Απεβίωσε χθες το βράδυ ο πατέρας του προέδρου της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, Κωνσταντίνος Ρούσσαρης.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ειδικότερα στον πρόεδρό της κ. Αριστείδη Ρούσσαρη.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ θα παραβρεθεί στην κηδεία που θα γίνει σήμερα στις 17:00 στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονος, στη Λιβαδειά".

Απόβαση στην Τρίπολη

24/04/2013
 Μετά το καμίνι της Τούμπας, οι φίλοι του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Απόβαση στην Τρίπολη
Παράκληση στους φίλους του ΠΑΟΚ, που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο να μην μεταβούν στην Τρίπολη, απευθύνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, μια και τα 1.200 κομμάτια που εξασφάλισε αποδείχθηκαν λίγα για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τους Αρκάδες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. εξασφάλισε 1.200 εισιτήρια από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με την οποία συνεργάζεται σε πολύ καλό κλίμα για τις ανάγκες του επαναληπτικού ημιτελικού (Σάββατο 27/4, 20.00). Τα εισιτήρια έχουν διατεθεί στους φίλους του ΠΑΟΚ, που θα βρεθούν για ακόμη μια φορά στο πλευρό της ομάδας για να την στηρίξουν στην προσπάθειά της να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναγνωρίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι πολύ λίγα για τις πραγματικές ανάγκες των φιλάθλων μας, καθώς η κρισιμότητα του αγώνα κάνει πιο έντονο το ενδιαφέρον τους, ωστόσο αποτελεί θερμή παράκληση της ΠΑΕ να ΜΗΝ ταξιδέψουν φίλοι του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη χωρίς εισιτήρια».

Συνεχίζουν τις προπονήσεις στον Άρη

24/04/2013
 Οι επίσημες υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν, όχι όμως και οι προπονήσεις στον Άρη.

Συνεχίζουν τις προπονήσεις στον Άρη
Μετά τον τελευταίο επίσημο αγώνα της σεζόν στην Ξάνθη, ο Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Οι «κίτρινοι» επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις στο Ν. Ρύσιο, ενώ τελικά δε θα διεξαχθεί το οικογενειακό διπλό με την μεικτή ομάδα των ακαδημιών του συλλόγου, καθώς η διοργανώτρια αρχή όρισε για την Κυριακή το εξ αναβολής παιχνίδι της ομάδας Κ-20 με την αντίστοιχη του ΟΦΗ.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και την Μ. Εβδομάδα, με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν αντίπαλο για φιλικό.

Μετά από 48 ώρες τα ασφαλή συμπεράσματα για Φορμίκα

24/04/2013
 Δεν είναι σε θέση οι γιατροί να μιλήσουν με ασφάλεια για την ακριβή κατάσταση της υγείας του Φορμίκα όπως επεσήμανε ο γιατρός του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Δημητρακόπουλος.

Μετά από 48 ώρες τα ασφαλή συμπεράσματα για Φορμίκα
Μετά το πέρας 48 ωρών θα μπορέσουν να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση της υγείας του Φορμίκα μετά τον τραυματισμό του στον αυχένα!

Αυτό επεσήμανε ο γιατρός του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Δημητρακόπουλος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “arcadia-sports”.

«Πρέπει να περάσουν 48 ώρες για να είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα πράγματα με ασφάλεια. Στην περιοχή υπάρχει οίδημα που πιέζει τα νευρικά στοιχεία και αυτό είναι κάτι που θέλει συνεχή παρακολούθηση. Ο κίνδυνος φαίνεται να απομακρύνεται, καθώς έχει περάσει το πρώτο 24ωρο. Ο ποδοσφαιριστής έχει μπει σε ενδοφλέβια αντιοιδηματική αγωγή και ακινησία, φοράει ειδικό κολάρο και αύριο θα αποφασιστεί αν θα μπει άλλο κολάρο ή θα ακολουθηθεί άλλη αγωγή», τόνισε.

Να γίνουν τα τελευταία λεπτά ζητάει η ΑΕΚ

24/04/2013
 Μέχρι και την τελευταία πιθανότητα σωτηρίας της θέλει να κυνηγήσει η ΑΕΚ. Στην εκδίκαση της έφεσης στην ΕΠΟ, η «Ένωση» ζήτησε τη διεξαγωγή των τελευταίων λεπτών του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Να γίνουν τα τελευταία λεπτά ζητάει η ΑΕΚ
«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται», λέει ο λαός. Και ο μόνος τρόπος να αποφύγει πια η ΑΕΚ τον πνιγμό στη Football League είναι η διεξαγωγή των τελευταίων 12-13 λεπτών του αγώνα με τον Πανθρακικό και η ανατροπή του σκορ.

Αυτή είναι (ανεξάρτητα από το πόσο ρεαλιστική μοιάζει και το πόσο αποδεκτή είναι από τον κόσμο της) η μόνη πιθανότητα και αυτή διεκδίκησε στην εκδίκαση της έφεσης που έγινε σήμερα στην ΕΠΟ.

Παρουσία λοιπόν και των Κωστή, Σεραφείδη, Γιαννίση και Καπετανόπουλου, ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης», Χάρης Γρηγορίου, υποστήριξε εκ νέου ότι κακώς διεκόπη οριστικά το ματς και έβαλε ξανά εναντίον του Σταύρου Τριτσώνη.

Στην αγόρευσή του ο Γρηγορίου τόνισε πως ο διαιτητής αποφάσισε μόνος -και χωρίς να πάρει τη γνώμη των υπόλοιπων αξιωματούχων του αγώνα- να λήξει εκείνος εις βάρος της ΑΕΚ.

Αφού το αντιπαρέβαλε λοιπόν με το παράδειγμα του Τάσου Κάκου στο περσινό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (όταν είχαν γίνει τρεις συσκέψεις έως ότου διακοπεί οριστικά) σημείωσε πως τόσο η Αστυνομία, όσο και οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ και ο παρατηρητής έδιναν τη συγκατάθεσή τους για να τελειώσει το παιχνίδι.

Αντίθετα ο Τριτσώνης, όπως υποστήριξε ο Γρηγορίου, το διέκοψε «επειδή βρήκε φθορές που δεν υπήρχαν» (μιας και είχαν αποκατασταθεί). Ένας λόγος που, σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι προσχηματικός και αβάσιμος» και αυτό αποδεικνύεται από τα όσα έλεγαν οι υπόλοιποι φορείς του αγώνα. «Όλοι έλεγαν ψέματα και μόνο εκείνος λέει την αλήθεια», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Εκτός αυτού, δε, ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ στάθηκε και στην αποκάλυψη της εκπομπής «Δίκη» (που δεν διαψεύστηκε από κανέναν, όπως ανέφερε) σύμφωνα με την οποία ο διαιτητής συνομιλούσε στο τηλέφωνο με τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ, Θανάση Μπριάκο. Όπως, μάλιστα, υποστήριξε στο δικαστήριο ο δικηγόρος, Γιώργος Παναγόπουλος, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου υπηρετεί ο Θανάσης Μπριάκος ως αξιωματικός της αστυνομίας, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ, ο οποίος εξάλλου εμπλέκεται και στην υπόθεση των "στημένων πινάκων διαιτησίας" που ερευνάται από την εισαγγελία.

Ο Χάρης Γρηγορίου, λοιπόν, αφού τόνισε ότι «προφανώς ο Τριτσώνης έπαιρνε εντολές από ανθρώπους που ήθελαν να γίνουν δρομοδείκτες της τύχης της ΑΕΚ», δεν δίστασε να σημειώσει πως «αίσθησή μου είναι ότι ήθελε να διακόψει το ματς για να υποβιβαστεί η ΑΕΚ». Κάτι που χαρακτήρισε απαράδεκτο, μιας και «δεν μπορεί ένας διαιτητής να κρίνει μόνος του το μέλλον μιας ομάδας».

Άλλωστε, όπως ανέφερε, ο λόγος διακοπής που ανέφερε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα δεν αφορά στα επεισόδια (σ.σ. επικαλείτο τις φθορές) ενώ έχουν προηγηθεί περιπτώσεις, όπως η περσινή στο Άρης-Αστέρας με το μπουκάλι στη βοηθό Κουρομπύλια, όπου έχει ανατραπεί το φύλλο αγώνα.

Με βάση όλα αυτά, λοιπόν, η ΑΕΚ ζήτησε να διεξαχθούν τα τελευταία λεπτά του αγώνα -ή στη χειρότερη περίπτωση να μην ισχύσει η αφαίρεση βαθμών (που θα την απαλλάξει τουλάχιστον από το -2 την επόμενη χρονιά).

Όσο για την απόφαση, αναμένεται να εκδοθεί πλέον την Πέμπτη.

Μέσα το Πάσχα οι «πράσινοι»

24/04/2013
 Λόγω του μπαράζ που θα διεξαχθεί 5 με 7 μέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα πάρουν άδεια μόνο το Μεγ.Σάββατο και Κυριακή, αντί για μία εβδομάδα που περίμεναν!

Μέσα το Πάσχα οι «πράσινοι»
Κάθε τι καλό, κρύβει κάτι κακό και το αντίστροφο. Φράση, που ταιριάζει γάντι στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», ναι μεν βλέπουν σαν δώρο το γεγονός πως τελικά το μπαράζ με την Ξάνθη για την κατάληψη της έκτης θέσης θα γίνει σύντομα και όχι τον Ιούνιο όπως νόμιζαν(δεν θα είχαν αγωνιστικό ρυθμό), αλλά η ημερομηνία, τελικά τους «χαλάει» κάτι άλλο.

Μιας και το ματς με την Ξάνθη θα διεξαχθεί 10-12 Μαΐου, μία εβδομάδα μετά το Πάσχα. Κι αυτό έχει συνέπεια οι άδειες τους να μειωθούν δραματικά για να μην… βαρύνουν στις γιορτές. Εκεί που οι παίκτες περίμεναν μία εβδομάδα ξεκούραση (Μεγάλη Πέμπτη με Τετάρτη του Πάσχα), τελικά, θα λείψουν μόνο Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα.

Περαστικά στον Φορμίκα από ΠΑΟΚ

24/04/2013
 Ταχεία ανάρρωση εύχεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Λαουτάρο Φορμίκα του Αστέρα Τρίπολης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Περαστικά στον Φορμίκα από ΠΑΟΚ
Σε μία κίνηση fair play και λίγο από έναν πολύ κρίσιμο αγώνα μεταξύ τους, η διοίκηση του ΠΑΟΚ ευχήθηκε περαστικά στον Λαουτάρο Φορμίκα του Αστέρα Τρίπολης για τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ χτύπησε στον αυχένα, διατρέχει σοβαρό κίνδυνο να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και ασφαλώς χάνει τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου στην Τρίπολη απέναντι στους Αρκάδες το Σάββατο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε να εκφράσει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στα γήπεδα στον Lautaro Formica», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Ο Τριτσώνης έλεγε ότι θα του κρεμάσουν τη σφυρίχτρα»

24/04/2013
 Στην ξεκάθαρη, σύμφωνα με τον ίδιο, παρέμβαση που έγινε από τρίτο για να διακοπεί οριστικά το ματς με τον Πανθρακικό βάσισε τις ελπίδες δικαίωσης της ΑΕΚ ο Χρήστος Κωστής.

«Ο Τριτσώνης έλεγε ότι θα του κρεμάσουν τη σφυρίχτρα»
Τις απειλές που του μετέφερε ο Σταύρος Τριτσώνης ότι δέχθηκε κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό επικαλέστηκε ο Χρήστος Κωστής.

Μετά την εκδίκαση της έφεσης της ΑΕΚ στην ΕΠΟ, ο γενικός αρχηγός της εμφανίστηκε αισιόδοξος για δικαίωση. Το βάσισε, δε, στο ότι υπήρξε εμφανής παρέμβαση για να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι.

«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει τύχη στην ένσταση. Υπάρχουν μαρτυρίες, καταγεγραμμένα γεγονότα από όλους τους φορείς ότι ο αγώνας μπορούσε και έπρεπε να συνεχιστεί», σημείωσε.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «εμένα ο κ. Τριτσώνης με διαβεβαίωσε πως “αν συνεχιστεί το ματς, θα μου κρεμάσουν την σφυρίχτρα, εμένα με ενδιαφέρει η καριέρα μου», συμπλήρωσε:

«Ήταν συνεχώς με ένα τηλέφωνο στο χέρι, δεν μας άφησε να έχουμε καμία συμμετοχή. Απλά ο Πανθρακικός -και προς τιμήν του- συμφώνησε να συνεχιστεί το ματς, ενώ και οι παρατηρητές και η Αστυνομία και το ΟΑΚΑ απορούν για ποιο λόγο και από ποιόν δέχθηκε πιέσεις ο κ. Τριτσώνης και δεν συνέχισε το ματς».

Εκτός του συγκεκριμένου ματς, ωστόσο, ο Κωστής στάθηκε και στη γενικότερη αντιμετώπιση της ΑΕΚ από τη διαιτησία φέτος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από την αρχή της χρονιάς η ΑΕΚ κατά συρροή αδικείται, έχουν ασελγήσει πάνω στο πτώμα της και ειδικά τις πρώτες 10 αγωνιστικές. Εμείς το μόνο που ζητήσαμε είναι ισονομία».

«Είμαστε αισιόδοξοι για Φορμίκα»

24/04/2013
 Ο Λαουτάρο Φορμίκα απέφυγε τα χειρότερα και μπορεί να ελπίζει πως θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Δημητρακόπουλος

«Είμαστε αισιόδοξοι για Φορμίκα»
Ζημιά ανάλογη εκείνης του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς λίγο έλειψε να υποστεί ο Λαουτάρο Φορμίκα, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» και τον Τόλη Χριστοφοράκη ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Δημητρακόπουλος.

Όπως τόνισε, θα χρειαστεί χρόνος για να διαπιστωθεί αν ο Αργεντινός μπακ θα καταφέρει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αυχένα, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία.

«Σαν παιδί κι αυτός, πήγε στο ρεπό του για κολύμβηση. Εκεί τραυματίστηκε. Κάτι ανάλογο συνέβη με την περίπτωση του Γιάνκοβιτς, με τη διαφορά ότι η βία δεν ήταν τόσο μεγάλη στον τραυματισμό του Φορμίκα. Υπέστη κάταγμα στον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο. Τις πρώτες ώρες που τον παρακολουθήσαμε δεν έβγαλε νευρολογικά προβλήματα. Αυτό είναι υπέρ του. Είναι σε μία ειδική έλξη που τον έχουμε βάλει και θα τον παρακολουθούμε», ανέφερε ο γιατρός των Αρκάδων.

Όσο για την ψυχολογική κατάσταση του ποδοσφαιριστή, είπε: «Δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, αλλά είναι ένα παιδί αισιόδοξο και πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά. Από τη στιγμή που το παιδί κινεί τα χέρια του, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν έχει νευρολογικά προβλήματα, είμαστε αισιόδοξοι. Του εξηγήσαμε πως όλα θα πάνε καλά. Θα παραμείνει άλλες 48 ώρες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο κι από εκεί και πέρα θα κινητοποιηθεί ξανά και θα δούμε».

Τέλος, ερωτηθείς αν ο Φορμίκα θα καταφέρει να παίξει ποδόσφαιρο, απάντησε: «Όλα είναι σχετικά. Αυτό το κάταγμα θέλει 6-8 εβδομάδες να κολλήσει, θα είναι ακινητοποιημένος, θα αρχίσει φυσικοθεραπεία και ασκήσεις ενδυνάμωσης, θα δούμε τι κινητικότητα θα αποκτήσει και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Αν δεν έχει προβλήματα, μουδιάσματα κλπ., ελπίζουμε να είναι εντάξει. Σε αθλητές είναι σπάνιοι τέτοιοι τραυματισμοί, να καρφωθείς κάτω. Τέτοιες κακώσεις έχουμε συνήθως σε τροχαία ή στη θάλασσα».

«Δεν περιέγραψε την αλήθεια ο Τριτσώνης»

24/04/2013
 Αισιόδοξος ότι θ’ αποκαλυφθεί τελικά ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Σταύρος Τριτσώνης διέκοψε οριστικά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό εμφανίστηκε ο Χάρης Γρηγορίου.

«Δεν περιέγραψε την αλήθεια ο Τριτσώνης»
Τα «πυρά» εναντίον του Σταύρου Τριτσώνη συνέχισε και μετά την εκδίκαση της έφεσης της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Χάρης Γρηγορίου.

Ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης» τόνισε ότι ο διαιτητής δεν περιέγραψε την αλήθεια στο φύλλο αγώνα και τόνισε ότι ήρθε η ώρα αυτή ν’ αποκαλυφθεί.

«Η υπόθεση στην Δευτεροβάθμια κρίνεται από την αρχή. Με τα πραγματικά περιστατικά και το ίδιο αποδεικτικό υλικό και ελπίζουμε ότι εδώ θα δικαιωθούμε πραγματικά. Προστέθηκε το στοιχείο της αποκάλυψης του τηλεφωνήματος του κ. Τριτσώνη με τον κ. Μπριάκο, ο καθένας ας αναλογιστεί την θέση του.

Όλοι όσοι μπορούν και παρέχουν μια προστασία στον κ. Τριτσώνη, θα πρέπει τώρα να αναδιπλώσουν την θέση τους για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Δεν είναι αυτή που περιγράφει ο κ. Τριτσώνης στο φύλλο αγώνος»
, ανέφερε.

Κι αφού σημείωσε ότι «έννοια της ενστάσεως είναι να συνεχιστεί το ματς από το σημείο της διακοπής και αυτό προσπαθήσαμε να αποδείξουμε σήμερα», τόνισε πως «η πεμπτουσία της Δικαιοσύνης είναι ότι έχεις δικαίωμα σε ένα δεύτερο βαθμό, να μπορείς να αποδεικνύεις και να βελτιώνεις την θέση του και να μπορείς πραγματικά να βρεις το δίκιο σου».

Πιο ουσιαστική απ’ όλα ωστόσο ήταν η παραδοχή του Χάρη Γρηγορίου ότι η ΑΕΚ σκέφτεται να βγει στα χαρακώματα με τον Άρη -με αφορμή την υπαγωγή του στο άρθρο 99- λέγοντας πως «υπάρχει μία σκέψη για καταγγελία εις βάρος του Άρη, αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί».

Πλατανιάς: Άριστη συνεργασία με ΕΛ.ΑΣ

24/04/2013
 Την ικανοποίησή της για την άριστη συνεργασία που είχε με την Αστυνομία καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν του πρωταθλήματος εκφράζει η ΠΑΕ Πλατανιάς με ανακοίνωσή της.

Πλατανιάς: Άριστη συνεργασία με ΕΛ.ΑΣ
Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη την Αστυνομία και συγκεκριμένα την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.

Αφορμή για αυτή στάθηκε η καλή συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Στο τέλος της –μάλιστα- εύχεται η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί στο «ακέραιο με τα ίδια θετικά αποτελέσματα», όπως αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:


Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και τηνΑστυνομική Διεύθυνση Χανίων για την άριστη συνεργασία και την επαγγελματικότητα που επέδειξε το έμψυχο δυναμικό τους καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Ειδικότερα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ.Μανώλη Παραβολιδάκη, τον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων και νυν Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου κ. Μανώλη Πετράκη, τον πρώην Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Χανίων και νυν Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων κ. Αρτέμη Κουτσαυτάκη, τους ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, το σύνολο των αντρών και γυναικών του Τμήματος Τροχαίας και όλες τις Δυνάμεις της Έλληνικής Αστυνομίας για την ουσιαστική συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή όλων των παιχνιδιών της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευελπιστεί ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί στο ακέραιο, με τα ίδια θετικά αποτελέσματα, και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Απών ο Ταυλαρίδης

24/04/2013
 Ο Ναπολεόνι προπονήθηκε κανονικά αλλά ο Ταυλαρίδης, λόγω ενός προβλήματος, απουσίαζε!

Απών ο Ταυλαρίδης
Από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Ατρόμητου μέχρι και τη Μεγάλη Δευτέρα θα απουσιάζει ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου δεν συμμετείχε σήμερα σε καμία από τις δύο προπονήσεις (πρώι – βράδυ) που έγιναν σήμερα καθώς ταλαιπωρείται από μία σύσπαση στη γάμπα.

Όπως σήμερα έτσι και τις επόμενες ημέρες θα κάνει θεραπεία και εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς την Μεγάλη Δευτέρα.

Αντίθετα με τον Ταυλαρίδη, ο Στέφανο Ναπολεόνι γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε.

Blue Vayeros κατά ΠΑΟ!

24/04/2013
 Κατά του Παναθηναϊκού και του προέδρου του, Γιάννη Αλαφούζου επιτίθενται οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα, Blue Vayeros, με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί για την αδειοδότηση της ομάδας.

Blue Vayeros κατά ΠΑΟ!
Κατά του Παναθηναϊκού και του προέδρου του, Γιάννη Αλαφούζου επιτίθενται οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα, Blue Vayeros, με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί για την αδειοδότηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει…


"Η επιτυχημένη φετινή πορεία της αγαπημένης μας ομάδας, έχει δημιουργήσει ατελείωτους εφιάλτες στο αθηνοκεντρικό κατεστημένο, που στο παρελθόν έχει πλήξει αδίκως τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Τους χαλάσαμε τα σχέδια και την πίττα που είχαν συνηθίσει να την κόβουν στα μέτρα τους.

Αυτό που θα πρέπει να θυμούνται όλοι τους πολύ καλά, είναι ότι δεν θα υπάρξει πλέον κανένα σημείο ανοχής στα σχέδια του πράσινου παρασκηνίου και των συν αυτώ. Όλη η φίλαθλη Ελλάδα έχει καταλάβει τις ραδιουργίες και το κυνηγητό που έχουν εξαπολύσει στην ομάδα μας, ΑΛΛΑσκΟΥΖΩντας, για να ξεπεράσουν τις δικές τους διοικητικές γκάφες και την δική τους αγωνιστική ανυπαρξία."

Το «φροντιστήριο» του Δώνη

24/04/2013
 Το "φροντιστήριο" του Γιώργου Δώνη και όσα περιμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το «φροντιστήριο» του Δώνη
Ομαλά συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Γιώργο Δώνη ν’ αναλύει μέσο βίντεο τα «θέλω» του σε άμυνα και επίθεση, εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα.

Το οικογενειακό διπλό δεν έδειξε κάτι διαφορετικό όσον αφορά στις σκέψεις του για την ενδεκάδα, καθώς φαίνεται ότι θα πορευτεί με τις σίγουρες λύσεις. Προς το τέλος του προγράμματος αποχώρησε ο Ιντζίδης εξαιτίας ενός χτυπήματος στο μετατάρσιο, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό. Από εκεί και πέρα, Βούκιτς, Σταφυλίδης και Κατσικάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Φιλική ισοπαλία για ΟΦΗ

24/04/2013
 Ισόπαλος 3-3 ήρθε ο ΟΦΗ με τον Ατσαλένιο σε φιλικό ματς που έγινε την Τετάρτη στο Βαρδινογιάννειο.

Φιλική ισοπαλία για ΟΦΗ
Ο Γιάννης Πετράκης είχε την ευκαιρία να τεστάρει τους νέους και αναπληρωματικούς παίκτες της ομάδας του, βγάζοντας θετικά συμπεράσματα.

Για τον ΟΦΗ, σκόραραν οι Ροβίθης (2) και Παπάζογλου, ενώ για τον Ατσαλένιο σκόραραν οι Σκουλούδης, Μ. και Π. Γιακουμάκης.


OΦΗ: Αγριμάκης, Κουρδάκης, Χατζηκοσμάς, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακρής, Κυζιρίδης, Ροβίθης, Νύκταρης, Καπουράνης

Έπαιξαν και οι Φαζός, Δαμιανάκης, Κωσταντίνου, Παπαδιός, Μπολάκης, Βλαχάκης, Κολακουδάκης και Μπαμπουλάκης.


Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν την Πέμπτη στις 18:00.

Τρία προβλήματα για Ουζουνίδη

24/04/2013
 Το μπαράζ με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει την έκτη θέση της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας, άλλαξε τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη στη SKODA Ξάνθη.

Τρία προβλήματα για Ουζουνίδη
Ο Μακεδόνας τεχνικός αποφάσισε να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη οι εργομετρικές εξετάσεις, ενώ οι προπονήσεις θα διεξαχθούν Παρασκευή και Σάββατο.

Πάντως, στην απογευματινή της Τετάρτης στο προπονητήριο των Πηγαδιών, οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα, ενώ, στη συνέχεια, το βάρος έπεσε στην κατοχή μπάλας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σάκης Πρίττας και Πέτρος Μάνταλος, ενώ ο Δημήτρης Γούτας αγωνίστηκε στη φιλική νίκη της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Ουκρανίας.

Παρασκευή 10/5 το μπαράζ ΠΑΟ-Ξάνθη

24/04/2013
 Την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 19:00, στο ΑΕΛ FC Arena, θα διεξαχθεί το μπαράζ για την 6η θέση της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ξάνθης.

Παρασκευή 10/5 το μπαράζ ΠΑΟ-Ξάνθη
Μετά από συμφωνία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, η Σούπερ Λίγκα προτίθεται να ορίσει το μπαράζ για την 6η θέση (που πιθανόν να οδηγήσει στην Ευρώπη αν κάποια ΠΑΕ από αυτές που θα παίξουν στα πλέι οφ δεν αδειοδοτηθεί) μεταξύ των δύο ομάδων, για την Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρα 19:00, στο ΑΕΛ FC Arena.

Την ίδια μέρα διεξάγονται και οι ημιτελικοί του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ενώ την επομένη, Σάββατο 11/5, είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ.

Το παραπάνω αποτελεί απόφαση της διοργανώτριας, με βάση τη συμφωνία των δύο ομάδων. Ωστόσο, το τυπικό "οκέι" θα δοθεί αύριο Πέμπτη, μετά από επαφή που θα έχει η Σούπερ Λίγκα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (αστυνομία κλπ.).

Απόντες οι διεθνείς

24/04/2013
 Πέρασαν αρκετές μέρες από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας, όμως την Τετάρτη σήμανε η ώρα να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες της Κέρκυρας.

Απόντες οι διεθνείς
Το τεχνικό τιμ διαπίστωσε στα Γαζάτικα πως απουσίαζαν οι διεθνείς Νίκος Κρητικός και Κυριάκος Ανδρεόπουλος, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την Εθνική Νέων κόντρα στην Ουκρανία.

Οι ποδοσφαιριστές αναλώθηκαν, κυρίως, σε παιχνίδια με μπάλα και φυσική κατάσταση, με τον Πέτρο Μίχο να γυμνάζει τους παίκτες, καθώς ο Γιάννης Παπακώστας απουσιάζει στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.

Τόσο την Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή, οι Φαίακες θα γυμναστούν στις 18:00 στα Γαζάτικα, ενώ για το σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Έχουν δουλειά στην Παιανία

24/04/2013
 Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις και πλέον στρέφουν την προσοχή στο μπαράζ με τη Skoda Ξάνθη στο «ΑΕΛ FC Arena».

Έχουν δουλειά στην Παιανία
Κι όμως, η σεζόν δεν τελείωσε για τον Παναθηναϊκό. Ο ορισμός του μπαράζ για την κατάληψη της έκτης θέσης με τη Skoda Ξάνθη, που ορίστηκε για τις 10 Μαΐου στο «ΑΕΛ FC Arena» της Λάρισας, αλλά και η πιθανότητα να μην πάρει άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα, υποχρεώνουν τους «πράσινους» να παλέψουν μέχρι τέλους για μία θέση στο Europa League.

Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες του Γιάννη Βονόρτα επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης στις προπονήσεις, με τον προπονητή του «τριφυλλιού» να ζητεί από τους παίκτες του να μην ρίξουν ρυθμούς αφού οι υποχρεώσεις δεν ολοκληρώθηκαν.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Σεϊταρίδης και Μαυρίας, με τον πρώτο λόγικά να προλαβαίνει και τον δεύτερο δύσκολα, ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Κουίνσι (δεν υπολογίζεται) και Μαρίνος (θα είναι έτοιμος για το μπαράζ). Λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων απουσίαζε ο Χουχούμης, ενώ άδεια είχε ο Βιτόλο για ιατρικούς λόγους. O Iσπανός μεσοαμυντικός, όπως και ο Σπυρόπουλος, χάνουν το μπαράζ λόγω τιμωρίας.

Οι «πράσινοι» δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας κι έπαιξαν δίτερμα. Μετά τον ορισμό του μπαράζ η άδεια για το Πάσχα περιορίζεται στο Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Tη Μεγάλη Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό με την Ομόνοια στη Λευκωσία.

Παρελθόν ο Ρεάνο

24/04/2013
 Δε θα συνεχίσει στη Βέροια την καριέρα του ο Νταβίντ Ρεάνο.

Παρελθόν ο Ρεάνο
Η διοίκηση της «βασίλισσας του Βορρά» ανακοίνωσε την Τετάρτη τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού ο Αργεντινός αμυντικός δεν κατάφερε να αγωνιστεί και να προσφέρει στον σύλλογο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Νταβίντ Ρεάνο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Αλλάζουν οι Ζωσιμάδες

24/04/2013
 Εργασίες για τη ριζική ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των Ζωσιμάδων συμφώνησαν να αρχίσουν Πολιτεία και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αλλάζουν οι Ζωσιμάδες
Ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση του κάκιστου αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Ζωσιμάδων έγινε σήμερα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τη Γενική Γραμματέα Αθλητισμού, Κατερίνα Γιαννακίδου, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, Παντελή Κολόκα.

Η απόφαση που λήφθηκε είναι πως με τη στήριξη της Πολιτείας θα γίνει πλήρης ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των Ιωαννίνων. Τα έργα δεν αφορούν απλώς την αντικατάσταση χλοοτάπητα, καθώς έχει αποδειχτεί πως δεν είναι αυτό αρκετό, αλλά και έργα αποστραγγιστικά και αρδευτικά.

Οι εργασίες θα αρχίσουν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του ΠΑΣ Γιάννινα στα play offs της Σούπερ Λίγκας και υπολογίζεται να ολοκληρωθούν σε δύο μήνες. Αυτό σημαίνει πως αν ο ΠΑΣ Γιάννινα λάβει κανονικά μέρος στο Europa League, εφόσον δεν τερματίσει τουλάχιστον τρίτος στα play offs και αρχίσει έτσι αργότερα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, θα υποχρεωθεί να αναζητήσει έδρα αφού το δικό του γήπεδο δεν θα είναι έτοιμο προς χρήση.

Μένει η ανακοίνωση για Αναστασίου

24/04/2013
 Οι ανακοινώσεις απομένουν για την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου. Η επιβεβαίωσε μέσω Reuters και η συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Μένει η ανακοίνωση για Αναστασίου
Τυπική διαδικασία είναι πλέον η ανακοίνωση της πρόσληψης του Γιάννη Αναστασίου στη θέση του προπονητή του Παναθηναϊκού, όπως και των Δημήτρη Σαραβάκου και Νίκου Νταμπίζα ως τεχνικού διευθυντή και συμβούλου αντίστοιχα.

Ο 40χρονος προπονητής πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα και συνεχίζει τις επαφές με τη διοίκηση για το σχεδιασμό εν όψει της επόμενης περιόδου. Δημοσίευμα του Reuters αναφέρει πως στέλεχος της ομάδας επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου τονίζοντας πως μένουν πλέον μόνο οι ανακοινώσεις.

Μεγαλώνει η Λεωφόρος!

24/04/2013
 Στο χέρι του Παναθηναϊκό είναι στη νέα αγωνιστική σεζόν, όχι μόνο να αγωνίζεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά και σε ένα «Απόστολος Νικολαϊδης» με μεγαλύτερη χωρητικότητα από αυτή που έχει μέχρι σήμερα!

Μεγαλώνει η Λεωφόρος!
Άκρως θετικά ήταν τα μηνύματα που έλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος σήμερα από τη… βόλτα που έκανε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σήμερα πέρασε από το χώρο του γηπέδου μαζί με πολιτικούς μηχανικούς για να διαπιστωθεί από πρώτο χέρι ποιες αλλαγές μπορούν να γίνουν.

Οι πολιτικοί μηχανικοί διαπίστωσαν και ενημέρωσαν σχετικά τον Γιάννη Αλαφούζο ότι οι αλλαγές που θέλει ο Παναθηναϊκός να κάνει στο γήπεδο μπορούν να γίνουν και μάλιστα χωρίς να καθυστερήσει η επιστροφή του τριφυλλιού!

Εκτός αυτών οι πολιτικοί μηχανικοί ενημέρωσαν ότι εάν το θέλει ο Παναθηναϊκός, να αυξηθεί και η χωρητικότητα του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης»!

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς η χωρητικότητά του μπορεί να αυξηθεί κατά τρείς με τέσσερις χιλιάδες θεατές, με κατάλληλα υποστυλώματα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου