ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


27/04/2013


Φτάνει πρόταση για Πίντο στον ΠΑΟ

26/04/2013
 Κρούση από Ουκρανία φέρεται να έχει ο Αντρέ Πίντο και θα κατατεθεί σύντομα πρόταση ύψους 400.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του.

Φτάνει πρόταση για Πίντο στον ΠΑΟ
Από εκεί που δεν το περιμένει μπορεί αν βρει χρήματα ο Παναθηναϊκός. Ουκρανικές ομάδες φέρονται να έχουν στο στόχαστρο τους τον Αντρέ Πίντο και μάλιστα το ενδιαφέρον τους είναι τόσο σοβαρό που οι πληροφορίες αναφέρουν ό,τι σύντομα θα φτάσει στο «τριφύλλι» επίσημη πρόταση ύψους 400.000 ευρώ.

Οι ομάδες που ακούγονται είναι η Μέταλιστ και η Ντνιέπρ αλλά το θέμα είναι πως το ποσό που ακούγεται κρίνεται ικανοποιητικό από τους «πράσινους». Όπως είναι φυσικό, θα γίνουν ορισμένες διαπραγματεύσεις ούτως ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται αφού για τον Πίντο έχει ποσοστό μεταπώλησης και η Πόρτο.

Αν ο Πίντο αποχωρήσει από τους «πράσινους» τότε λογικά θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση δύο στόπερ, πλην του Φυτανίδη, αφού ο μόνος σίγουρος είναι ο Τριανταφυλλόπουλος ενώ ο Βελάσκες δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.

Δεν λέει «όχι» για Ανάκογλου ο Αστέρας

26/04/2013
 Την περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου φαίνεται να καλοβλέπει ο Αστέρας Τρίπολης.

Δεν λέει «όχι» για Ανάκογλου ο Αστέρας
Από την ώρα που και τυπικά η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στην Football League, πολλές είναι οι ομάδες που αρχίζουν να ενδιαφέρονται για παίκτες της. Ένας από τους παίκτες που προσελκύει πολλά βλέμματα είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου για τον οποίο φαίνεται να ενδιαφέρεται πιο πολύ ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες θεωρούν πολύ αξιόλογη περίπτωση αυτή του 22χρονου μέσου αλλά θα κινηθούν μόνο αν μείνει ελεύθερος από την Ένωση. Επίσης, ο Αστέρας έχει ρίξει τα δίχτυα του σε όλη την ελληνική αγορά αφού δεν θα πει «όχι» σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν αποδείξει πως αξίζουν.

Δύο ακόμη φιλικά για τον ΟΦΗ

26/04/2013
 Ρούβα και Πλατανιά περιλαμβάνει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει ο ΟΦΗ τις επόμενες ημέρες.

Δύο ακόμη φιλικά για τον ΟΦΗ
Εν αναμονή των εξελίξεων συνεχίζονται τα φιλικά και οι προπονήσεις στον ΟΦΗ, οι οποίες και θα ολοκληρωθούν τον Μάιο.

Το μυαλό των διοικούντων την ΠΑΕ βρίσκεται στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας με τον τεχνικό, Γιάννη Πετράκη, να είναι έτοιμος προς αποχώρηση, ενώ προτεραιότητα τους είναι η αδειοδότηση της ομάδας.

Ωστόσο, στα αγωνιστικά η ομάδα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας αύριο (Σάββατο, 27/4) τον Ρούβα και τη Μεγάλη Τρίτη (30/4) τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ».

«Είναι αλήθεια για ΠΑΟΚ»

26/04/2013
 Στην επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Άντι Λίλα προχώρησε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας σε μέσα της χώρας του.

«Είναι αλήθεια για ΠΑΟΚ»
Φαίνεται πως πίσω από τον καπνό υπάρχει και φωτιά και μετά την χθεσινή φημολογία περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ να εντάξει στο δυναμικό του τον Άντι Λίλα, τώρα ήρθε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να το επιβεβαιώσει.

Ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και τόνισε πως είναι αλήθεια πως τον θέλει ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να πω τι θα συμβεί το καλοκαίρι, αφού πρέπει να προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων. Θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με τρομερούς οπαδούς και πάνω απ' όλα θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, συνεχίζω να είμαι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και όσο θα βρίσκομαι στην ομάδα, είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ τη φανέλα που φορώ», ήταν τα λόγια του Άντι Λίλα.

Προτάθηκε ο Μιράντα στον ΠΑΟ

26/04/2013
 Τον Ραφαέλ Μιράντα πρότειναν στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Προτάθηκε ο Μιράντα στον ΠΑΟ
Ο Ραφαέλ Μιράντα προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο Μιράντα είναι 29 ετών, κατάγεται από την Βραζιλία και στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν μένει ελεύθερος από την Μαρίτιμο.

Μπορεί να αγωνιστεί στον άξονα, ως αμυντικό αλλά και επιτελικό χαφ. Στην εφετινή σεζόν έχει παίξει σε 24 παιχνίδια.

Και αυτός όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στο τριφύλλι εξετάζεται από τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος έχει ενημερώσει ότι επιθυμεί τουλάχιστον δύο κεντρικοί χαφ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Κάποιοι θέλουν να γλιτώσουν τα κεφάλια τους»

26/04/2013
 Πικραμένος με τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στην ΑΕΚ εμφανίστηκε στον NovaΣΠΟΡ FM ο Νίκος Πανταζής, ο οποίος εξέφρασε την απορία για το πώς βρέθηκαν 300.000 ευρώ για την δόση του άρθρου 44.

«Κάποιοι θέλουν να γλιτώσουν τα κεφάλια τους»
Έκδηλη ήταν η πίκρα του Νίκου Πανταζή στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο οποίος εξέφρασε την απορία του για το πώς βρέθηκαν τα χρήματα (300.000 ευρώ) για να πληρωθεί η δόση του άρθρου 44 ενώ έδωσε και την δική του εξήγηση πως κάποιοι θέλουν να γλιτώσουν τα κεφάλια τους θέλοντας να παίξει η ΑΕΚ σε επαγγελματική κατηγορία.

Επίσης, τόνισε πως μόνη λύση για να χτιστεί μια υγιής ομάδα είναι να πέσει κατηγορία η ΑΕΚ για να καθαρίσει από τα χρέη και να έχει νέες βάσεις.

Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Πανταζής στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για το πώς έζησε τον υποβιβασμό της ΑΕΚ:
«Πραγματικά τις τελευταίες ημέρες ζούσα ένα δράμα. Αυτό που έγινε είναι τραγωδία για την ΑΕΚ. Εδώ και δύο-τρία χρόνια ξεκίνησε η αποψίλωση της ομάδας και φέτος καταντήσαμε να έχουμε μπάτζετ ερασιτεχνικής ομάδας. Με παίκτες που δεν είχαν την γνώση της κατηγορίας και ερασιτέχνες. Αυτό που ζήσαμε όλη την χρονιά ήταν πρωτόγνωρο για εμάς. Δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε ως επαγγελματική ομάδα με τις συνθήκες που επικρατούσαν. Έχουν φταίξει πολλά πράγματα για να φτάσουμε ως εδώ».

Για το τι έφταιξε: «Και να σωνόταν φέτος η ΑΕΚ θα υποβιβαζόταν του χρόνου. Έχει καταβληθεί από τα χρέη η ομάδα. Όλο τον χρόνο οι παίκτες ήταν υπό έξωση, δεν είχαν χρήματα για να έρθουν στην προπόνηση και ξαφνικά βρέθηκαν 300.000 ευρώ για να πληρωθεί η δόση του άρθρου 44. Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν αυτό δηλαδή; Γιατί; Η εξήγηση είναι πως θέλουν η ΑΕΚ να παίξει επαγγελματική κατηγορία για να γλιτώσουν μερικοί τα κεφαλάκια τους. Που βρέθηκαν αυτά τα λεφτά; Η ΑΕΚ μέχρι χθες δεν είχε ούτε πενηνταράκι.

Με τι ονόματα να μιλήσουμε; Από το 2004 και μετά ξεκίνησε η προσπάθεια να αναστηλωθεί η ομάδα με το άρθρο 44. Όμως αυτό δεν μας παραδειγμάτισε σαν ομάδα. Βρεθήκαμε να χρωστάμε πάλι. Ξαναπήραμε δάνεια από την Morgan Stanley, κάναμε χρέη από την Empire και δεν κάναμε τίποτα καλό για την ΑΕΚ. Ορισμένοι διαχειρίστηκαν μεγάλα ποσά κι άλλοι μικρά αλλά όλοι έχουν την ευθύνη τους».

Για την λύση Βιντιάδη: «Για τον Βιντιάδη δεν ήταν κανένας πεπεισμένος πως θα γίνει. Όλο αυτό γινόταν για να αγοραστεί χρόνος».

Για το αν σωνόταν η κατηγορία φέτος ή όχι: «Την κατηγορία την έσωνε φέτος εντάξει αλλά αύριο τι θα γινόταν; Παίζαμε τελευταίο παιχνίδι και οι πραγματικοί ΑΕΚτζήδες λέγαμε πρέπει να νικήσουμε για να σωθούμε ή να χάσουμε για να πέσουμε και να καθαρίσουμε. Η ΑΕΚ βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης και δεν το έχει καταλάβει κανένας.

Τα παιδιά που έπαιξαν φέτος προσπάθησαν και έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις αλλά αλλά κι αυτοί είχαν όρια αντοχής. Ήταν πρωτόγνωρο για εκείνους το αγωνιστικό φορτίο που έπρεπε να κουβαλήσουν στο τέλος και είδαμε ότι κλάταραν. Τις πιο κρίσιμες μέρες της ιστορίας της ΑΕΚ ήταν όλοι χαμένοι εκτός των Δέλλα, Ζήκου, Μπορμπόκη. Όλοι οι άλλοι εξαφανίστηκαν».

Για το τι γίνεται από εδώ και πέρα: «Σίγουρα η ΑΕΚ είναι μεγάλο όνομα αλλά πρέπει όλοι αυτοί που την έφτασαν σε αυτό το σημείο να λειτουργήσουν προς το συμφέρον της ΑΕΚ και όχι το προσωπικό τους συμφέρον Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς γήπεδο. Πρέπει να καθαρίσει. Δεν μπορεί να κουβαλά τα χρέη στην πλάτη της και να χτιστεί μια υγιή ομάδα. Πάλι άρρωστη θα είναι η ΑΕΚ αν έχει τα χρέη αυτά που έχει. Πως θα ξεπεραστούν όλα αυτά;».

Για το τι θα κάνει ο ίδιος: «Είχα πάρει απόφαση να σταματήσω αν έμενε η ΑΕΚ στην Σουπερλίγκα. Αλλά αν και εφόσον υπάρχει υγιή προσπάθεια με το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ θα είμαι πρώτος σε αυτή την προσπάθεια. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και να έρθει κοντά να την βοηθήσει γιατί τώρα είναι που τον έχει ανάγκη η ΑΕΚ. Ο σωστός κόσμος, ο υγιής που μπορεί η ΑΕΚ να έχανε αλλά στα 90 λεπτά φώναζε για αυτήν».

Θέλει το μπαράζ ο Πηλαδάκης

26/04/2013
 Να γίνει το μπαράζ Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη στο γήπεδο της ΑΕΛ επιθυμεί ο Κώστας Πηλαδάκης.

Θέλει το μπαράζ ο Πηλαδάκης
Υπέρ της χρήσης του γηπέδου της ΑΕΛ για τη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την SKODA Ξάνθη τάχθηκε ο Κώστας Πηλαδάκης με σχετική ανακοίνωση.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕ Λάρισας, σε αυτή, επισημαίνει την ανάγκη των εσόδων καθώς εκείνος συνεχίζει να είναι ο χρηματοδότης της ομάδας ακόμη και τώρα παρά την έντονη κριτική που δέχεται ακόμη αλλά και την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι από την ημέρα που ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ στη Λάρισα, υπήρξαν αντιδράσεις για την πραγματοποίηση της αναμέτρησης στην πόλη.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση του Κώστα Πηλαδάκη:


"Βρίσκομαι χιλιάδες μίλια μακριά και εργάζομαι για να πληρώνω – μεταξύ άλλων – και υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι με την οικογένειά μου και τους ανθρώπους μου και στην κερκίδα, χωρίς άγχος, να υποστηρίζω και να χειροκροτώ την ΑΕΛ μας, όπως πολλοί άλλοι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φταίω εγώ για όλα…

Για τα στημένα, για τα φαλτσοσφυρίγματα, ακόμη και για το αν ένας παίκτης χάσει μια ευκαιρία…

Είναι γνωστό ότι, εδώ και λίγα χρόνια, με τους οργανωμένους φιλάθλους μας διαφωνούμε σε κάποια θέματα και ότι στο παρελθόν χρειάστηκε, κάποια στιγμή, να κάνω πίσω σε κάποιο εκβιαστικό και χωρίς κανένα ουσιαστικό επιχείρημα δίλλημα, σεβόμενος την ηρεμία και το καλό της ομάδας, αλλά και την επιθυμία των φιλάθλων.

Η ιστορία θα κρίνει αν ήταν σωστό ή λάθος.

Σήμερα, πάλι εγώ ο «απών», συνεχίζω και στηρίζω μόνος μου – οικονομικά και με όλες μου τις δυνάμεις – την ομάδα, έχοντας δηλώσει ότι μόλις βρεθεί κάποιος αξιόπιστος επενδυτής, θα αποχωρήσω.

Δεν γνωρίζω, τελικά, αν θα γίνει ή όχι το μπαράζ στο γήπεδό μας. Πάντως, η ομάδα έχει ανάγκη από οποιοδήποτε αξιόλογο και νόμιμο έσοδο και προσπαθώ να καταλάβω γιατί εν έτει 2013 είναι κακό να γίνει στο γήπεδό μας ένας αγώνας μπαράζ και ειδικότερα από τη στιγμή που η κερκίδα-σπίτι των οργανωμένων φιλάθλων μας θα παραμείνει κλειστή.

Έμειναν μόλις λίγες αγωνιστικές μέχρι το τέλος και πρέπει η ομάδα μας να εξαντλήσει τις πιθανότητες επίτευξης του στόχου της. Πιστεύω στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές μας και στα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας και θα είμαι δίπλα τους – με όσα μέσα διαθέτω – σε αυτή τη μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια".

Φιλικό με πολλές απουσίες

26/04/2013
 Φιλικό παιχνίδι με την Κοζάνη θα δώσει η Βέροια (28/4), η οποία ωστόσο θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες.

Φιλικό με πολλές απουσίες
Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η Βέροια στον φιλικό αγώνα με την Κοζάνη (28/4).

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε παίκτες για το εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο έχει χαρακτήρα γιορτής, μια και η Κοζάνη ανέβηκε στην Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία.

Ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Σνάουτσνερ, Μπαργκάν, Μπάρμπα, Καλί και Γκιγέρμο, οι οποίοι μάλιστα δεν πήραν μέρος στο χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Προσεχώς εξελίξεις…

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Δημήτρη Καλαϊτζίδη με τη διοίκηση της Βέροιας, το οποίο θα κρίνει το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Κατσουράνης: «Να μην ασχοληθούμε με τον διαιτητή»

26/04/2013
 Μόνο για ένα αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (27/4) δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης κατά τη βράβευσή του.

Κατσουράνης: «Να μην ασχοληθούμε με τον διαιτητή»
Στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (27/4), αλλά και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Κατσουράνης κατά τη βράβευσή του ως ο MVP της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο άσος του «Δικέφαλου του Βορρά» σχολίασε το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τον ορισμό του Σπάθα, δηλώνοντας πως αν επικεντρωθούν στον διαιτητή θα χάσουν την πρόκριση.

Ακόμη, τόνισε πως προς το παρόν το μυαλό τους βρίσκεται στον αγώνα του Σαββάτου και όχι στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά τη βράβευσή του:

Για το αν με αυτό το βραβείο «στέλνει» μήνυμα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:
«Θεωρώ πως δεν είναι κάτι προσωπικό. Όλη η ομάδα έχει καλά αποτελέσματα. Ακόμη και σε ματς που δεν παίζει καλά. Το σημαντικό είναι η ομάδα να παίρνει αυτό που θέλει».

Για το αν από εδώ και πέρα θα κριθεί η χρονιά:
«Τώρα κρίνονται όλα... Υπάρχουν κάποια ματς που είναι πιο σημαντικά που αυτά κρίνουν τους κόπους μιας χρονιάς».

Για την κλήρωση των πλέι οφ:
«Δεν έχω σκεφτεί καν τα πλέι οφ. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Εγώ σκέφτομαι μόνο το ματς του Σαββάτου».

Για το ότι εδώ και πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος και το ότι «πάει» στη Τρίπολη για δύο αποτελέσματα:
«Η νίκη είναι το πιο σημαντικό αποτέλεσμα. Δουλεύεις όλη την εβδομάδα με χαρά και αυτό είναι το κλειδί. Αύριο είναι πολύ σημαντικό ματς και πρέπει να μπούμε να το κερδίσουμε. Εμείς δεν πρέπει να πάμε για δύο αποτελέσματα. Πρέπει να πάμε λες και είναι το ματς 0-0».

Για το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί για την διαιτησία μετά τον ορισμό του Σπάθα στο ματς του Σαββάτου:
«Έχω ζήσει πάρα πολλά. Είμαι σίγουρος πως το Σάββατο δεν πρέπει να ασχοληθούμε με τον διαιτητή και πρέπει να ασχοληθούμε μόνο με το τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Το τι θα κάνει ο διαιτητής, θα το κρίνουμε μετά το ματς. Ας κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει. Η εμπειρία μου λέει πως αν ασχοληθούμε με τον διαιτητή, θα χάσουμε την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να πάρουμε την πρόκριση και αν γίνει κάτι τραγικό θα ασχοληθούμε μετά το ματς»

Μάχη στο Περιστέρι!

26/04/2013
 Τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας όπως έγινε γνωστό σήμερα από την κλήρωση.

Μάχη στο Περιστέρι!
Τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας όπως έγινε γνωστό σήμερα από την κλήρωση.

Οι δύο πρώτοι της ειδικής βαθμολογίας, δηλαδή, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης θα συναντηθούν στην τρίτη (3η) και την τέταρτη (4η) αγωνιστική της, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην πόλη της Αρκαδίας.

Οι ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων θα οριστούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα των αγώνων των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας:


1η Αγωνιστική (Τετάρτη 15/5/2013)
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

2η Αγωνιστική (Κυριακή 19/5/2013)
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

3η Αγωνιστική (Τετάρτη 22/5/2013)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος.
Αστέρας Τρίπολης -Π.Α.Ο.Κ.

4η Αγωνιστική (Κυριακή 26/5/2013)
Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

5η Αγωνιστική (Τετάρτη 29/5/2013)
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

6η Αγωνιστική (Κυριακή 2/6/2013)
ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ.
Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

Η Βαθμολογία
ΠΑΟΚ 4
Αστέρας Τρίπολης 2
Ατρόμητος 0
ΠΑΣ Γιάννινα 0

Σπανός: «Αν κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ όλα γίνονται»

26/04/2013
 Στο Champions League στοχεύει ο Ατρόμητος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Σπανός κατά την κλήρωση των αγώνων των πλέι οφ.

Σπανός: «Αν κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ όλα γίνονται»
Τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League έθεσε ως στόχο του Ατρομήτου ο Γιώργος Σπανός.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό, δηλώνοντας πως αν σε αυτό πάρουν τη νίκη πολλά μπορούν να συμβούν.

Όσον αφορά στο μέλλον του στην προεδρία της ομάδας ο Σπανός δήλωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσει τι θα κάνει.

«Ευελπιστούμε σε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε στα πλέι οφ και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μας είναι το Champions League, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, απέχουμε τέσσερις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, είναι πάρα πολύ σημαντικό το πρώτο ματς, αν το κερδίσουμε όλα γίνονται», δήλωσε ο πρόεδρος του Ατρομήτου για να αναφερθεί στη συνέχεια στο μέλλον του στην ομάδα:

«Στο τέλος της σεζόν θα πάρω τις αποφάσεις μου».

Πρόβλημα με το μπαράζ ΠΑΟ – Ξάνθης

26/04/2013
 Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δεν συναινεί στη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ στο γήπεδο της Λάρισας στις 10 Μαΐου, όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6!

Πρόβλημα με το μπαράζ ΠΑΟ – Ξάνθης
Ένα μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και του Άρη Ασβεστά, η Αστυνομική Διεύθυνσή Θεσσαλίας με σχετική της επιστολή δεν συναινεί στην πραγματοποίηση της αναμέτρησης στο γήπεδο της Λάρισας με τον κύριο λόγο της να έχει να κάνει με την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα!

Το μπαράζ έχει προγραμματισθεί για την Παρασκευή 10 Μαϊου, δηλαδή, μια ημέρα πριν τον Τελικό Κυπέλλου. Η Αστυνομία φοβάται ότι σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ στο μεγάλο παιχνίδι της 11ης Μαϊου υπάρχει μεγάλος κίνδυνος συνάντησης των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» οι οποίοι θα «κατεβαίνουν» στην Αθήνα με εκείνους του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας προτείνει πως θα μπορούσε η σέντρα της αναμέτρησης να μεταφερθεί μια ημέρα νωρίτερα, δηλαδή, την Πέμπτη.

Η απόφαση της Σούπερ Λίγκας για το ζήτημα δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα.

Δεν συζητήθηκε η καταγγελία της ΑΕΚ

26/04/2013
 Η καταγγελία της ΑΕΚ κατά του Άρη δεν συζητήθηκε στο ΔΣ της ΕΠΟ.

Δεν συζητήθηκε η καταγγελία της ΑΕΚ
Δεν συζητήθηκε στο ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η καταγγελία της ΑΕΚ κατά του Άρη.

Ωστόσο αυτή βρίσκεται –ήδη- στα χέρια των ανθρώπων της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας.

Σε αυτή η ΑΕΚ αναφέρει αναλυτικά όλες τις περιπτώσεις των τελευτούν ετών που ομάδες προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια και είτε η ΕΠΟ τις απείλησε και απέσυραν τις προσφυγές τους, είτε τους επέβαλλε ποινές.

Χριστοβασίλης: «Κανένα θέμα με την αδειοδότηση»

26/04/2013
 «Δεν υπάρχει θέμα με την αδειοδότηση», δήλωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στο πλαίσιο της κλήρωσης των αγώνων των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Χριστοβασίλης: «Κανένα θέμα με την αδειοδότηση»
Ως μία εμπειρία χαρακτήρισε ο Γιώργος Χριστοβασίλης τη συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στα πλέι οφ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως ότι και να κάνει η ομάδα του θα είναι επιτυχία.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο θέμα της αδειοδότησης, δηλώνοντας πως όλα είναι τακτοποιημένα.

«Είναι μία εμπειρία για εμάς. Ο ΠΑΣ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στα πλέι οφ. Ότι και να κάνουμε θα είναι επιτυχία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της αδειοδότησης της ομάδας:

«Όλα είναι εντάξει με την αδειοδότηση, είμαστε τακτοποιημένοι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η συζήτηση. Εμείς δεν επηρεαζόμαστε από αυτά».

Συνεχίζει με Παναγόπουλο

26/04/2013
 Στον πάγκο του Πανιωνίου θα παραμείνει ο Κώστας Παναγόπουλος στη νέα αγωνιστική σεζον.

Συνεχίζει με Παναγόπουλο
Με τον Κώστα Παναγόπουλο στον πάγκο του θα πορευτεί ο Πανιώνιος στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι κυανέρυθροι σήμερα μέσω της ιστοσελίδας προέβησαν στη σχετική ανακοίνωση.

Οι δύο πλευρές είχαν ουσιαστικά συμφωνήσει και απλώς σήμερα επισημοποιήθηκε αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως προπονητής της ομάδας για την περίοδο 2013-14 θα είναι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος».

Βρύζας: «Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

26/04/2013
 Μικρής σημασίας χαρακτήρισε τη σειρά των αγώνων των πλεί οφ ο Ζήσης Βρύζας. Ακόμη, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στους διαιτητές της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Βρύζας: «Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»
Στην επαναληπτική αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε ο Ζήσης Βρύζας στο περιθώριο της κλήρωσης των αγώνων των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εξέφρασε την επιθυμία οι διαιτητές της εν λόγω αναμέτρησης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ενώ όσον αφορά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανέφερε πως η κοινή γνώμη είναι καχύποπτη λόγω των λαθών που έχουν γίνει κατά της ομάδας.

Σχετικά με την κλήρωση δήλωσε πως η σειρά των αγώνων έχει μικρή σημασία.

«Ελάχιστη σημασία έχει η σειρά των αγώνων», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τον ορισμό του διαιτητή Σπάθα στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

«Εύχομαι να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Έχουμε δεχτεί πολλά πλήγματα από τη διαιτησία και η κοινή γνώμη είναι καχύποπτη. Πιστεύω ότι όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Μποροβήλος: «Πιστεύουμε στην υπέρβαση»

26/04/2013
 Στην υπέρβαση πιστεύει ο Γιώργος Μποροβήλος, όπως δήλωσε στο περιθώριο της κλήρωσης των αγώνων των πλέι οφ της Σούπε Λίγκας.

Μποροβήλος: «Πιστεύουμε στην υπέρβαση»
Την πεποίθηση ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να κάνει την υπέρβαση στα πλέι οφ και να πλασαριστεί ακόμη και στην πρώτη θέση που οδηγεί στο Champions League εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας, Γίωργος Μποροβήλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε πως πλέον η συμμετοχή στα πλέι οφ έχει περάσει στη συνείδηση του κόσμου.

«Η συμμετοχή των πλέι οφ έχουν περάσει στη συνείδηση του κόσμου. Πιστεύω ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια. Οι καλύτερες και οι πιο τυχερές ομάδες θα πάρουν τις καλύτερες θέσεις στη διαδικασία των πλέι οφ. Το αβαντάζ των βαθμών δίνει κάποιο προβάδισμα. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι άθλημα των εκπλήξεων. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύουμε στην υπέρβαση. Ακόμη, την ίδια βαρύτητα δείχνουμε και στο Κύπελλο».

«Καμία συζήτηση με ΠΑΟΚ»

26/04/2013
 Κατηγορηματικά διέψευσε ο Άντι Λίλα μέσω δήλωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει επαφές με τον ΠΑΟΚ.

«Καμία συζήτηση με ΠΑΟΚ»
Μόνο τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα έχει στο μυαλό του ο Άντι Λίλα, ο οποίος διέψευσε παράλληλα φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Η δήλωση του Άντι Λίλα:

«Για τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχω μιλήσει με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για μεταγραφή μου στην ομάδα τους, έχω να δηλώσω ότι ουδέποτε είχα μαζί τους καμιά συνάντηση ή συζήτηση και όλα όσα ακούγονται δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Το μόνο που με απασχολεί αυτή την εποχή είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μου και τίποτε περισσότερο».

«Ναι» για το γήπεδο της ΑΕΚ

26/04/2013
 Την πρόθεσή του να συμμετάσχει στο πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη για κατασκευή νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αποκάλυψε ο Πόλυς Χατζηιωάννου. Διαβάστε ολόκληρη την γραπτή δήλωση του Έλληνα εφοπλιστή.

«Ναι» για το γήπεδο της ΑΕΚ
Μια θετική εξέλιξη φαίνεται να διαγράφεται για την ΑΕΚ, καθώς ο Πόλυς Χατζηιωάννου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή νέου γηπέδου.

Ο Έλληνας εφοπλιστής επιβεβαίωσε τις επαφές με τον «Τίγρη», αλλά και την πρόθεσή του να συνεισφέρει οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια. Επισημαίνει, δε, ότι δεν σκοπεύει να αναμειχθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στην «Ένωση».

Η γραπτή δήλωση του Πόλυ Χατζηιωάννου που έπαιξε στο δελτίο της ΝΕΤ:

«Παρακολουθώ με προσοχή τις εξελίξεις στην ΑΕΚ και τις προσπάθειες που δρομολογούνται για την αναγέννηση. Οι θέσεις που έχω εκφράσει από το 2010 αναφορικά με το χώρο του ποδοσφαίρου, όταν αποχώρησα από την ΑΕΚ πληρώνοντας τα χρέη που μου αναλογούσαν, ισχύουν στο ακέραιο.

Πρόθεσή μου είναι και θα είναι να μην αναμειχθώ στα θέματα της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετοχικά, διοικητικά ή στα αγωνιστικά. Θεωρώ όμως ότι μία κίνηση για την κατασκευή νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα πρέπει να τύχει υποστήριξης από όλους τους φίλους της, που έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Όποιος επιχειρηματίας μπορεί, άλλος με 100 χιλιάδες, άλλος με 500 χιλιάδες ευρώ, άλλος με ένα εκατομμύριο ευρώ, ας συνδέσει το όνομά του με την αναγέννηση της ομάδας. Έχω μιλήσει με τον κ. Μελισσανίδη, μου ανέλυσε το όραμά του και ξέρει ότι σαν φίλαθλος θα συμμετέχω και εγώ με συγκεκριμένο ποσό, κατά το χτίσιμο του γηπέδου της ΑΕΚ.

Εύχομαι στον κ. Μελισσανίδη που φαίνεται ότι επιθυμεί να παίξει ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της σημερινής κρίσης, να βρει τη χρυσή τομή και να δώσει νέα προοπτική στην ομάδα. όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να τον στηρίξουν».

Με μια αλλαγή ο ΠΑΟΚ

26/04/2013
 Με τον Πέλκα αντί του Κωνσταντινίδη (υπέστη θλάση) ταξιδεύει η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, για την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα.

Με μια αλλαγή ο ΠΑΟΚ
Μια απουσία της τελευταίας στιγμής μέτρησε ο Γιώργος Δώνης πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Τρίπολη.

Οι εξετάσεις του Δημήτρη Κωνσταντινίδη έδειξαν πως έχει υποστεί «θλάση στον τετρακέφαλο» κι έτσι θα μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Παρόλα αυτά ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μεταβεί στην αρκαδική πρωτεύουσα με 22 ποδοσφαιριστές, καθώς ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να πάρει μαζί του και τον Δημήτρη Πέλκα.

Να θυμίσουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βούκιτς, Σταφυλίδης, Κατσικάς, οι οποίοι σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην Τούμπα.

Η αποστολή: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Πέλκας, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Ολίσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

«Αλαφούζε δεν μας εκφράζεις»

26/04/2013
 Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως δεν θα πάει στο φιλικό της Ομόνοιας με τον Παναθηναϊκό στο ΓΣΠ εξέδωσε η «Θύρα 13 Κύπρου», η οποία λέει πως δεν την εκφράζει ο Γιάννης Αλαφούζος!

«Αλαφούζε δεν μας εκφράζεις»
«Δεν μας εκφράζει ούτε με τα λόγια του, ούτε με τις πράξεις του», γράφει η ανακοίνωση της «Θύρας 13 Κύπρου» για τον Γιάννη Αλαφούζο.

«Αποφασίσαμε, το απαράδεκτα υψηλό για φιλικό αγώνα εν μέσω πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης αντίτιμο του εισιτηρίου που θα κατέβαλε ο καθένας μας, να συγκεντρωθεί από όλους μας και να δοθεί για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού», είναι το τέλος μιας σκληρής ανακοίνωσης που εξέδωσαν σύσσωμοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το φιλικό της ομάδας τους με την Ομόνοια την Πρωτομαγιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών του τριφυλλιού από την Κύπρο:

«Οι σύνδεσμοι της Θ13 στην Κύπρο ομόφωνα αποφασίσαμε σε έκτακτη συνέλευση να απέχουμε από τον προγραμματισμένο φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ομόνοια Λευκωσίας την 1η Μαΐου στο στάδιο ΓΣΠ. Επιλέγουμε αυτή τη στάση για να στείλουμε το μήνυμα στον κ. Γιάννη Αλαφούζο ότι δε μας εκφράζει ούτε με τα λόγια του, ούτε με τις πράξεις του. Το δηλώνουμε όσο πιο ευγενικά γίνεται, καθώς επέδειξε ασυνέπεια στα λεγόμενά του προς εμάς κατά την επίσκεψή του στο νησί μας το καλοκαίρι του 2012, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Πιστεύουμε ότι η παρουσία του κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-13, χαρακτηριζόμενη ως "τρόικα" από τον ίδιο, επιδείνωσε όλα τα προβλήματα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Η απορία μας είναι "σε τι ακριβώς αποσκοπεί". Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, αλλά σε ενήλικες με κρίση και κυρίως με άδολη αγάπη για το Σύλλογο. Δεν είμαστε εκ πεποιθήσεως "αντιδραστικοί", να μη μας αρέσει τη μία ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και την άλλη ο Γιάννης Αλαφούζος. Απαιτούμε όμως κοινή λογική και πάθος για την ομάδα. Δεν μπορούμε άλλο να κάνουμε τα στραβά μάτια στα κακώς κείμενα, που εξακολουθούν στα του Συλλόγου, με πρόσφατο αποκορύφωμα "το ηθικό πρόσωπο με το οποίο γίνονται ακόμα κάποιες επαφές". Δεν θα περιγράψουμε την κατάσταση, όλοι γνωρίζουμε.

Ο φιλικός χαρακτήρας του αγώνα της Πρωτομαγιάς μας δίνει τη δική μας ευκαιρία να πάρουμε θέση. Παρά την τρελή επιθυμία μας να δούμε την ομάδα στο γήπεδο, αποφασίσαμε να απέχουμε. Η στάση μας σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε να είναι ένα πρώτο "καμπανάκι" δράσεων για όλους μας. Για το τι θα πράξουμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν και εφόσον επιστρέψουμε στη Λεωφόρο, θα το αποφασίσει η Θ13, με την οποία και θα συνταχθούμε, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Αποφασίσαμε τέλος, το απαράδεκτα υψηλό για φιλικό αγώνα εν μέσω πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης αντίτιμο του εισιτηρίου που θα κατέβαλε ο καθένας μας, να συγκεντρωθεί από όλους μας και να δοθεί για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Υ.Γ.: Η ανακοίνωση εσκεμμένα είναι όσο πιο τυπική γίνεται, άλλο θα θέλαμε να είναι το ύφος της. Αυτό ας το λάβει σοβαρά υπόψη του ο κ. Αλαφούζος.

Θύρα 13 Λευκωσίας
Θύρα 13 Παραλιμνίου
Θύρα 13 Πάφου
Θύρα 13 Λεμεσού»

Καλαϊτζίδης: «Έκλεισε ένας ακόμη κύκλος»

26/04/2013
 Την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας, γνωστοποίησε μέσω γραπτής δήλωσης ο Δημήτρης Καλαΐτζίδης.

Καλαϊτζίδης: «Έκλεισε ένας ακόμη κύκλος»
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η διοίκηση της Βέροιας. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, παρότι βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, εντούτοις αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Έκλεισε ακόµη ένας κύκλος µου στην οµάδα της Βέροιας. Για το εάν θα ανοίξει επόµενος κύκλος, και πότε ο χρόνος θα το δείξει» αναφέρει στη γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη:

«Επειδή έχω διατελέσει ίσως ο «µακροβιότερος» προπονητής της Βέροιας (έστω και µε τα διαλείµματα της απουσίας µου, που τελικά - όπως έδειξε η ζωή - µας ένωναν περισσότερο....) θα µου επιτρέψετε να ξεκινήσω την αναφορά µου για την φετινή περίοδο αρχίζοντας από την περσινή.

Ο λόγος είναι το ότι εκείνη η οµάδα κέρδισε την άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ, παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο, όπως οµολογούσαν και µας παρασηµοφορούσε αυτή η οµολογία, η συντριπτική πλειοψηφία των αγωνιστικών αντιπάλων µας, των προπονητών, των ποδοσφαιριστών, των δηµοσιογράφων αλλά και των φιλάθλων που µας χειροκροτούσαν στα περισσότερα γήπεδα.

Όταν ανέλαβα την φετινή οµάδα, στις 20 Νοεµβρίου 2012 και µε καλυµµένο το 1/3 του φετινού πρωταθλήµατος, οι ήδη διαµορφωµένες συνθήκες ήταν διαφορετικές, δυσκολότερες, περισσότερο πολύπλοκες, συν την πιεστική ανάγκη να ξεφύγουµε από την προτελευταία θέση της βαθµολογίας και να αυξήσουµε την βαθµολογική συγκοµιδή από τους µονοψήφιους 9 πόντους.

Ευτυχώς, στην οµάδα υπήρχαν µερικά από τα παιδιά που είχαµε δουλέψει µαζί την προηγούµενη χρονιά, κι αυτό σηµαίνει µε απλά λόγια πως ήταν ήδη εκπαιδευµένοι στην αγωνιστική φιλοσοφία µου, όπως κι εγώ γνώριζα καλά τις δυνατότητές τους και τον καλό τους χαρακτήρα. Αυτό µας έδωσε χρόνο ώστε να προσαρµοστούν γρηγορότερα και αποτελεσµατικότερα και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, που τελικά έφεραν σε πέρας, µε επιτυχία, την αποστολή που µας ανατέθηκε.

Η φετινή οµάδα κατάφερε και συνέχισε τις καλές εµφανίσεις στις οποίες είχε συνηθίσει η περσινή οµάδα, και πέρα από την παραµονή µας στην Σούπερ Λιγκ, κατορθώσαµε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, θεαµατικό και παραγωγικό, ίσως όχι στον µέγιστο βαθµό που επιθυµούσαµε, αλλά οι καλές κριτικές που πήραµε από εσάς τους δηµοσιογράφους και από τους φιλάθλους, τόσο των αντίπαλων οµάδων όσο και από τους δικούς µας, µας χαροποιούν πολύ.

Το µέγεθος της προσφοράς των περισσότερων ποδοσφαιριστών µας συνοψίζεται - µολονότι το λεξιλόγιό µου δεν είναι επαρκές για να το διατυπώσω ακριβώς όπως το αισθάνομαι - συνοψίζεται σε µια πρόταση: χωρίς αυτούς δεν θα είχαµε πετύχει το προσδοκώµενο για την οµάδα και την πόλη της Βέροιας. Εξίσου σηµαντική συµβολή στην πραγµατοποίηση του στόχου µας, είχαν•

Ο µεγαλοµέτοχος και πρόεδρος της οµάδας Κος Γιώργος Αρβανιτίδης και οι συν αυτώ στην διοίκηση.

Ο Γιώργος Κυκερίδης, ο οποίος για ακόµη µία σεζόν ήταν πολύπλευρα ωφέλιµος στην οµάδα και εµένα προσωπικά.

Ο Στέφανος Γαϊτάνος.

Οι συνεργάτες µου στην εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών, Χρήστος Τσελιόπουλος και Κώστας Λιάπης.

Η οµάδα που είχε την ευθύνη για την αποκατάστασης της υγείας των ποδοσφαιριστών Κοι Γιώργος Γιακουµίδης, Αναστάσιος Τυφλίδης και Αλέξανδρος Χουιλίδης.

Ο φροντιστής Σάκης Βούλγαρης.

Όλοι οι προαναφερόµενοι και µόνον αυτοί κατά την προσωπική µου εκτίµηση είναι οι πολύτιµοι συνεργάτες, που η χρησιµότητα και η αποτελεσµατικότητά τους ήταν αξεπέραστη.

Συνειδητά άφησα τελευταίο τον φίλαθλο κόσµο της πόλης, ο οποίος ήταν παρών και στα δύσκολα, βοήθησε µαζικότερα από κάθε άλλη φορά, στην πραγµάτωση της επιθυµίας του, να παραµείνει η οµάδα στην Σούπερ Λιγκ.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω, εσάς τους δηµοσιογράφους, όλους µαζί και τον καθένα ξεχωριστά για την συνεργασία µας, την κριτική σας και την βοήθεια που δώσατε στην οµάδα. Έκλεισε ακόµη ένας κύκλος µου στην οµάδα της Βέροιας.

Και αυτή την φορά, ευτυχής συγκυρία; Θεού θέληµα; Έφερε τους συγκεκριµένους ανθρώπους να συνεργαστούν και καθένας από τον τοµέα ευθύνης του να συµβάλει στην υλοποίηση του στόχου και την προσδοκία της οµάδας.

Για το εάν θα ανοίξει επόµενος κύκλος, και πότε ο χρόνος θα το δείξει».

Στις 9 Μαΐου το μπαράζ

26/04/2013
 Οριστικά την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 20:00, στο ΑΕΛ FC Arena, θα διεξαχθεί το μπαράζ για την 6η θέση της βαθμολογίας, μεταξύ Παναθηναϊκού και SKODA Ξάνθης, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.

Στις 9 Μαΐου το μπαράζ
Όπως αποκλειστικά είχε μεταδώσει από το μεσημέρι ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας αρνούνταν τη διεξαγωγή του μπαράζ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ξάνθης για την Παρασκευή 10/5, στη Λάρισα, με το φόβο ότι από την Παρασκευή το βράδυ θα κατέβαιναν οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου (11/5) και πιθανόν να είχαμε... συναντήσεις με αυτούς του "τριφυλλιού".

Κατόπιν, η Σούπερ Λίγκα ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τις δύο ομάδες, αλλά και την αστυνομία, και το αποτέλεσμα ήταν να συμφωνήσουν όλοι στη διεξαγωγή του μπαράζ για την Πέμπτη 9/5 στις 20:00, στο ίδιο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

"Σε συνέχεια συμφωνίας των δύο ομάδων και κατόπιν επικοινωνίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας για λόγους ασφαλείας, ανακοινώνεται ότι ο αγώνας κατάταξης (μπαράζ) μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ ορίζεται την Πέμπτη 9 Μαϊου και ώρα 8:00 μ.μ. στο γήπεδο AEL FC ARENA".

Γενική είσοδος πέντε ευρώ

26/04/2013
 Πέντε ευρώ όλα τα εισιτήρια για το φιλικό του Άρη με τον Πιερικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ δεν θα ισχύσουν τα διαρκείας.

Γενική είσοδος πέντε ευρώ
Οι επίσημες υποχρεώσεις τελείωσαν, όμως οι προπονήσεις συνεχίζονται για τον Άρη, που θα δώσει φιλικό με αντίπαλο τον Πιερικό την Μεγάλη Εβδομάδα (Τρίτη 30/04, 18:00). Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ορίστηκε γενική είσοδος πέντε ευρώ, ενώ δεν θα ισχύσουν τα διαρκείας. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι "κίτρινοι" θα ανοίξουν την Θύρα 7 (επισήμων).

Στο περιθώριο του φιλικού, θα διοργανωθεί στο Aris Megasotre ένα ακόμη φιλανθρωπικό bazaar σε συνεργασία με τον Σύλλογο παιδιών με σύνδρομο Down. Μετά την ολοκλήρωσή του, θα μεταβεί εκεί και αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα συμμετάσχει στην πασχαλινή εκδήλωση.

«Μέσα» Μάνταλος-Πρίττας

26/04/2013
 Κανονικά συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση της SKODA Ξάνθης οι Πέτρος Μάνταλος και ο Σάκης Πρίττας.

«Μέσα» Μάνταλος-Πρίττας
Στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη τέθηκε τόσο ο Πέτρος Μάνταλος, όσο και ο Σάκης Πρίττας οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Με την υπόλοιπη ομάδα ενσωματώθηκε και ο Δημήτρης Γούτας που επέστρεψε μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων στην Ουκρανία.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, αυτή κινήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς καθώς η επόμενη είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου, ενώ την Πέμπτη (25/4) οι παίκτες της Ξάνθης είχαν υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις.

«Υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας»

26/04/2013
 Στην διαφορά φιλοσοφίας απέδωσε το «διαζύγιο» του με τον Λεβαδειακό ο Γιάσμινκο Βέλιτς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Φυσικά, με ενδιαφέρει να αναλάβω ομάδα Σούπερ Λίγκας», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας»
Ένα μήνα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Λεβαδειακού, ο Γιάσμινκο Βέλιτς αποτελεί παρελθόν, με τον ίδιο να αποδίδει το διαζύγιο στην διαφορετική φιλοσοφία των δύο πλευρών, όπως είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Βόσνιος τεχνικός δεν έχει κανένα παράπονο από την συνεργασία του με τους Βοιωτούς, έκανε έναν απολογισμό των τεσσάρων παιχνιδιών που βρέθηκε στο «τιμόνι» του συλλόγου, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να βρίσκεται στον πάγκο ομάδας Σούπερ Λίγκας την επόμενη σεζόν.

«Είμαι σίγουρος πως έχουν ικανότητες, όσοι επιλέχθηκαν», ανέφερε για την νέα προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη:

Για το διαζύγιο με τον Λεβαδειακό: «Η συνεργασία μου με τον Λεβαδειακό χωρίζεται σε τρία κεφάλαια. Ο πραγματικός λόγος είναι η διαφορά φιλοσοφίας. Όταν βλέπει κανείς γύρω του, πως άλλα σκεφτόμαστε, άλλα λέμε κι άλλα γίνονται στην πράξη, τότε δύσκολα μπορείς να συνεχίζεις μαζί με κάποιον. Το να ορίζεις οποιοδήποτε στόχο στα λόγια είναι εύκολο, αλλά στην πράξη δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει να προκαθορίζεις τον τρόπο να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Λεβαδειακός έχει δυνατότητες για μια διαφορετική πολιτική στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει κάποια πράγματα στην ομάδα να αλλάξουν. Την… πόρτα που άφησαν ανοιχτή για εμένα, το εκλαμβάνω ως μια πιθανότητα στο μέλλον να υπάρξει μια συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ίσα-ίσα τους ευχαριστώ για την συνεργασία. Εύχομαι κι ελπίζω να διδάχθηκαν κι αυτοί κάποια πράγματα από μένα και ειλικρινά τους εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον».

«Ήρθα σε μια δύσκολη εποχή, όταν τέλειωνε το πρωτάθλημα και σε ομάδα που είχε μήνες να κερδίσει. Στους πρώτους δύο αγώνες με εμένα στον πάγκο, εξασφαλίσαμε και μαθηματικά την παραμονή, στο τρίτο ματς με τον ΠΑΟΚ, θεωρήθηκε ως το καλύτερο δικό μας παιχνίδι στην σεζόν, παρά τις απουσίες που είχαμε τότε. Και πέραν από αυτά, καταφέραμε σε πολύ μικρό διάστημα να βγάλουμε δύο παιδιά κάτω των 20, που είναι παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου. Νομίζω πως αυτό είναι υπεραρκετό. Είμαι ευχαριστημένος και από την συνεργασία που είχα με τους παίκτες και θέλω να το πω δημόσια».

Για το μέλλον του στους πάγκους: «Εννοείται πως με ενδιαφέρει να αναλάβω τον πάγκο μιας ομάδας. Πιθανώς τις προσεχείς ημέρες να προκύψει κάτι. Θέλω να δουλέψω σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας και μακάρι να υπάρξει μια περίπτωση όπου η ομάδα να ‘χει απαιτήσεις από τον εαυτό της».

Για την νέα προσπάθεια στον Παναθηναϊκό: «Για να είμαι ειλικρινής, έχω χάσει τα τελευταία επεισόδια στον Παναθηναϊκό. Όλοι τους είναι… ποδοσφαιροάνθρωποι, που έχουν εμπειρίες από τον χώρο. Είμαι σίγουρος πως από την στιγμή που επιλέχθηκαν από την ΠΑΕ, έχουν ικανότητες να υπηρετήσουν τον σύλλογο».

Για τις εντυπωσιακές νίκες των Γερμανών κόντρα στους Ισπανούς στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Νομίζω πως το γερμανικό ποδόσφαιρο έχει μεγάλη δυναμική. Τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα της Γερμανίας έχει αναπτυχθεί κι άλλο. Ήταν αναμενόμενη η συμμετοχή αυτών των τεσσάρων ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που είδαμε τις περασμένες ημέρες αποτελεί μια μίνι έκπληξη και στις δύο περιπτώσεις, κυρίως ως προς την έκταση του σκορ. Τόσο η Μπάγερν, όσο και η Ντόρτμουντ μου άρεσαν περισσότερο από κάθε άλλη την φετινή σεζόν, γιατί είναι πολύ ολοκληρωμένες και οργανωμένες. Δίκαια τα αποτελέσματα, μάλλον γερμανικός εμφύλιος στον τελικό.

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού

26/04/2013
 Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της Ερμιονίδας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Παιανία. Τοτσέ και Αποστολόπουλος οι σκόρερς του «τριφυλλιού».

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού
Ο Τοτσέ και ο Αποστολόπουλος ήταν οι σκόρερς του Παναθηναϊκού στη φιλική νίκη των «πράσινων» επί της Ένωσης Ερμιονίδας που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας. Ο Ισπανός άνοιξε το σκορ στο 10’, ο Αποστολόπουλος στο 50’ έκανε το 2-0 και οι ερασιτέχνες πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 85’.

Για τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκαν οι εξής:
Κοτσόλης, Λαγός, Κάιπερ, Μπουμσόνγκ (Πίντο), Βελάσκες (Τριανταφυλλόπουλος), Σο (Ζέκα), Καζιγιάμα (Φουρλάνος), Σισοκό (Μπαρμπαρούσης), Ντίνας (Εσπάρθα), Φορναρόλι (Αποστολόπουλος), Τοτσέ (Φιγκερόα).

Ατομικά προπονήθηκαν οι Μαρίνος(ανέτοιμος να παίξει από τώρα), Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης και Μαυρίας(τραυματίες). Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Κουίνσι. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Χουχούμης που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα Νέων ενώ οι Καπίνο, Καρνέζης και Ταμπάκης γυμνάστηκαν με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Αγριογιάννη.

Παραιτήθηκε ο Μπρουσιανός

26/04/2013
 Την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ υπέβαλλε ο Ηλίας Μπρουσιανός για προσωπικούς λόγους, όπως ξεκαθάρισε μέσω δήλωσής του. Παρελθόν και από το Δ.Σ. των Supporters.

Παραιτήθηκε ο Μπρουσιανός
Μέσω δήλωσής του, ο Ηλίας Μπρουσιανός έκανε γνωστή την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου στην ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και από το διοικητικό συμβούλιο των Supporters.

Επιπρόσθετα, ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να συνεχιστεί ούτε σαν απλό μέλος του Δ.Σ. για καθαρά προσωπικούς λόγους, ενώ κάλεσε τους αρμόδιους να προβούν άμεσα στην αντικατάστασή του.

Η δήλωσή του:

«ΠΡΟΣ

Την ΠΑΕ ΑΕΚ, Σπάτα, θέση Μαζαρέκο, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο αυτής Κο Ανδρέα Δημητρέλο

Με την παρούσα σας δηλώνω ρητός και ανεπιφυλάκτως τη βούληση μου να παραιτηθώ από τη θέση του αντιπρόεδρου του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΑΕΚ ΠΑΕ αλλά και από απλό μέλος του Δ.Σ

Της ΑΕΚ ΠΑΕ για καθαρά προσωπικούς λόγους.

Σας ευχαριστώ όλους για την ως τώρα συνεργασία που είχαμε ακόμα και σε κρίσιμες και οριακές για την ιστορία της ομάδας μας στιγμές.

Κατόπιν τούτου σας καλώ όπως προβείτε ΑΜΕΣΑ σε όλες τις επιβαλλόμενες κατά νόμων ενέργειες για την αντικατάσταση μου από το Δ.Σ. της εταιρίας, την γνωστοποίηση των ενεργειών αυτών στις αρμόδιες εποπτικές αρχές και την ενημέρωση μου.

ΑΘΗΝΑ 26-4-2013

Με εκτίμηση

ΗΛΙΑΣ ΜΠΡΟΥΣΙΑΝΟΣ»

Επικοινωνία Μελισσανίδη-Ντέμη

26/04/2013
 Στο πλευρό του για την… αναγέννηση της ΑΕΚ θέλει τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κι αυτό φρόντισε να του δείξει μετά από επικοινωνία που είχαν οι δυο τους.

Επικοινωνία Μελισσανίδη-Ντέμη
Έχει βάλει μπροστά το σχέδιο αναγέννησης της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο «τίγρης» -μετά από δική του πρωτοβουλία- επικοινώνησε την Παρασκευή με τον Ντέμη Νικολαΐδη και φρόντισε να του δείξει πως τον υπολογίζει για το αύριο της «Ένωσης».

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ από την αρχή έχει ταχθεί στο πλευρό του Μελισσανίδη, καθώς τον θεωρεί καθ' όλη αρμόδιο για να βγει μπροστά σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.

Σίγουρα η επικοινωνία των δύο δείχνει το... δρόμο και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να δρομολογηθούν περαιτέρω εξελίξεις. Πολύ πιθανό είναι να υπάρξει και κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ανδρών, ούτως ώστε να συζητηθούν εκτενέστερα θέματα «ζωτικής» σημασίας για την ΑΕΚ.

«Η αρπαγή της Ευρώπης»

26/04/2013
 Όμορφες στιγμές έζησαν το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι επισκέφθηκαν το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων.

«Η αρπαγή της Ευρώπης»
Την αποθέωση από τους μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, γνώρισαν οι παίκτες του ΠΑΣ. Αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τους Τζημόπουλο, Βίλα, Λίλα και Ντε Βινσέντι, αλλά και τον τεχνικό Γιάννη Χρστόπουλο, βρέθηκε εκεί και δέχτηκε ένα εξαιρετικό δώρο.

Πρόκειται για μια καρικατούρα με θέμα την «ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Η ανακοίνωση: «Ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία της πόλης μας (περισσότεροι των 350 μαθητών) το 10ο δημοτικό σχολείο Ιωαννίνων επισκέφθηκε αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών μας , με επικεφαλής τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Χριστόπουλο, αποτελούμενη από τους Τζημόπουλο, De Vincenti, Lila και Vila.

Οι νεαροί μαθητές υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και αποθέωσαν την αντιπροσωπεία της ομάδας μας που δεν χόρταινε να απολαμβάνει τα παιδικά χαμόγελα ενώ τα συνθήματα με κυρίαρχο το «ΠΑΣ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ» κυριολεκτικά δονούσαν συθέμελα τις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Οι μαθητές επεφύλαξαν και μια μεγάλη έκπληξη στην αντιπροσωπεία της ομάδας μας εφόσον τραγούδησαν ένα καινούριο ύμνο για τον ΠΑΣ που την μουσική και τους στίχους έγραψε η δασκάλα τους των μουσικών κα Σοφία Αγιοπετρίτου.

Οι ποδοσφαιριστές μας και ο κόουτς φωτογραφήθηκαν με όλα τα παιδιά, μοίρασαν αυτόγραφα, ενώ τους δόθηκαν και φόρεσαν μπλούζες με τα ονόματά τους, της ομάδας RUN AND OUT του σχολείου. Όπως είναι γνωστό στο 10ο δημοτικό σχολείο δημιουργήθηκε το άθλημα του RUN AND OUT που τόσο ραγδαία αναπτύσσεται και διαδίδεται σε όλη την Ελλάδα.

Με το τέλος της επίσκεψης τα παιδιά δώρισαν στην ομάδα μας καρικατούρα με θέμα την «ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ», που φιλοτέχνησε ο Δημήτρης Δημαρέλος και ζωγραφιές μαθητών με θέμα τον ΠΑΣ, που παρέλαβε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Η λατρεία των μαθητών του 10ου δημοτικού για τον AJAX ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, και ο ενθουσιασμός που προκάλεσε η παρουσία των ποδοσφαιριστών και του προπονητή μας στο σχολείο είναι ένα δείγμα του πόσο κοντά στην ομάδα μας βρίσκεται η νέα γενιά των οπαδών μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ευχαριστεί τον Διευθυντή του σχολείου Γιάννη Βασδέκη, τους Συλλόγους Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων για την εξαιρετική φιλοξενία τους".

Το ‘ψησαν στον ΟΦΗ

26/04/2013
 Μπάρμπεκιου περιελάμβανε το… μενού της Παρασκευής για τους παίκτες του ΟΦΗ, δείγμα και του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί στον σύλλογο.

Το ‘ψησαν στον ΟΦΗ
Αφού το άγχος της παραμονής έφυγε, στον ΟΦΗ βρήκαν ευκαιρία να το γιορτάσουν.

Έτσι, την Παρασκευή, μετά την προπόνηση, στήθηκε μπάρμπεκιου στο ΒΑΚ, μετά από επιθυμία των παικτών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάνθος Πουλινάκης, ανταποκρίθηκε άμεσα και μάλιστα έδωσε και ο ίδιος το «παρών», θέλοντας να περάσει ευχάριστα λίγες ώρες.

Το κλίμα –φυσικά- ήταν πολύ καλό, το φαγητό ήταν άφθονο και αν μη τι άλλο οι Κρητικοί το διασκέδασαν.

Τα προβλήματα… παραμένουν

26/04/2013
 Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για τα πλέι οφ, με τα προβλήματα να είναι δύο και να παραμένουν. Ταυλαρίδης και Καραγκούνης ήταν και πάλι εκτός.

Τα προβλήματα… παραμένουν
Η ώρα για την μικρή διακοπή του Πάσχα πλησιάζει για τους παίκτες του Ατρόμητου. Το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση, ενώ από εκεί και μετά μέχρι την Μεγάλη Δευτέρα θα είναι ελεύθεροι.

Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένουν και πάλι οι Καραγκούνης και Ταυλαρίδης, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Tη Mεγάλη Δευτέρα το πρωί η ομάδα του Περιστερίου θα βρεθεί για μια ακόμη φορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου «Από Καρδιάς» του οποίου είναι μόνιμη χορηγός για να προσφέρει αρνιά στους άπορους και άνεργους συμπολίτες μας μαζί με τις ευχές εν όψει του Πάσχα.

Την αντιπροσωπεία θα αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Σκόνδρας, Βαγγέλης Νάστος, Σωκράτης Φυτανίδης, Νίκος Λαζαρίδης, Ελίνι Δημούτσος και η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Κάτια Κοξένογλου.

Νέα παραίτηση στους Supporters

26/04/2013
 Μετά τον Ηλία Μπρουσιανό και ο Γιώργος Τριανταφυλλάκης υπέβαλλε την παραίτηση του από τους Supporters.

Νέα παραίτηση στους Supporters
Παραιτήσεων συνέχεια στην ΑΕΚ και συγκεκριμένα στους Supporters. Λίγες ώρες μετά τον Ηλία Μπρουσιανό, την αποχώρηση του από το Διοικητικό Συμβούλιο, υπέβαλε ο Γιώργος Τριανταφυλλάκης ενόψει της Γ.Σ. του Μαΐου και των εκλογών για το Δ.Σ.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα εν όψει της Γ.Σ. του Μαΐου και των εκλογών για το Δ.Σ. υποβάλλω την παραίτηση μου από το Δ.Σ. των Supporters A.E. ευχαριστώντας σας για τη συνεργασία. Τουλάχιστον μέσα στις τραγικές εξελίξεις της φετινής χρονιάς, είχα την ευκαιρία να είμαι μάρτυρας προσπαθειών, για τη διάσωση της ομάδας, που έγιναν από εσάς. Είναι κρίμα που η προσπάθεια των Supporters αναζητεί ακόμα αναγνώριση. Θα είμαι απλός μέτοχος δίπλα σε κάθε προσπάθεια».

Οι υποψηφιότητες στον Άρη

26/04/2013
 Δώδεκα υποψηφιότητες κατατέθηκαν για το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Οι υποψηφιότητες στον Άρη
Δώδεκα είναι τελικά οι υποψηφιότητες για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη, που θα προκύψει κατά την αυριανή γενική συνέλευση του φορέα. Δείτε ποιοι διεκδικούν το χρίσμα.

Αναλυτικά, οι υποψηφιότητες:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Αθανασιάδης Μιχάλης του Δημητρίου, με ΑΜ 8555

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος του Γεωργίου, με ΑΜ 1133

Ιατρού Νικόλαος του Χριστόδουλου, με ΑΜ 51

Ματθαίου Νικήτας του Οδυσσέα, με ΑΜ 2833

Μισιρλής Αγαθάγγελος του Αντωνίου, με ΑΜ 8476

Παπαδόπουλος Λάζαρος του Δημητρίου, με ΑΜ 8978

Παυλόπουλος Νικόλαος του Γεωργίου, με ΑΜ 5572

Στεφανίδης Παναγιώτης του Αριστείδη, με ΑΜ 1789

Ταμπακούλης Αναστάσιος του Κλεομένη, με ΑΜ 50

Τανούλας Θεόδωρος του Σταύρου, με ΑΜ 1470

Τατάκης Δημήτριος του Χρήστου, με ΑΜ 5642

Φουρλίγκας Βασίλειος του Γεωργίου, με ΑΜ 2014

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Ιωάννου Σταύρος του Νικολάου, με ΑΜ 3420

Σιδέρης Ανδρέας του Ιωάννη, με ΑΜ 3107

Χατζής Γεώργιος του Αθανασίου, με ΑΜ 1706

«Ένωση» για το γήπεδο και το μέλλον της

27/04/2013
 Συστράτευση δυνάμεων στην ΑΕΚ για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια κι ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα. Στο πλευρό του Μελισσανίδη ο Χατζηϊωάννου και άλλοι. Όλα δείχνουν… Γ’ Εθνική.

«Ένωση» για το γήπεδο και το μέλλον της
Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ φαίνεται πως αποτελεί απαρχή της αντεπίθεσής της σε όλα τα επίπεδα, με πρώτο βήμα τη συσπείρωση δυνάμεων και δεύτερο την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έτοιμος να ηγηθεί της νέας προσπάθειας και πρώτο του μέλημα είναι να αποκτήσει η «Ένωση» και πάλι το δικό της σπίτι. Σε αυτή την προσπάθειά του έχει ήδη δίπλα του αρκετούς συμμάχους. Ο Πόλυς Χατζηϊωάννου δήλωσε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να συμμετέχει στο εγχείρημα, ενώ ο «τίγρης» πέραν της δεδομένης στήριξης και του Πέτρου Παππά φέρεται να έχει ήδη τη βοήθεια δύο ακόμη οικονομικά επιφανών φίλων της ομάδας, αλλά και να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με έναν τρίτο. Παράλληλα απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στον Ντέμη Νικολαΐδη να βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ θετικός εμφανίζεται στη συμμετοχή του στο σχέδιο και ο Τάκης Κανελλόπουλος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ήδη κάνει συζητήσεις με τον Στέλιο Αγιοστρατίτη, αρχιτέκτονα που είχε σχεδιάσει και το πλάνο για την «Αγία Σοφιά» το 2005, το οποίο ωστόσο τότε δεν είχε προχωρήσει λόγω της άρνησης των μετόχων της ΠΑΕ. Οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν θα είναι τάχιστες, κάτι που επιτρέπει και το νέο νομικό πλαίσιο για αναπτυξιακά έργα, στο οποίο προβλέπονται γρήγορες διαδικασίες και ελάχιστες καθυστερήσεις γραφειοκρατικού τύπου.

Το πιθανότερο είναι η ΑΕΚ να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο γήπεδο της Ριζούπολης, καθώς το ΟΑΚΑ είναι ασύμφορο για ομάδα που δεν αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.

Η ενασχόληση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τα του γηπέδου δεν θα περιοριστεί σε αυτό το πεδίο. Όλα συνηγορούν στο ότι έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην ηγεσία της ΑΕΚ, έχοντας στο πλευρό του αρκετούς «ισχυρούς» ομοϊδεάτες. Αυτό και μόνο αποτελεί ένα αισιόδοξο μήνυμα για την… επανεκκίνηση που θα κάνει η «Ένωση», όπως όλα δείχνουν αγωνιζόμενη στην τρίτη κατηγορία και «καθαρή» από τα περισσότερα χρέη του παρελθόντος.

«Χτίζουν» το νέο Παναθηναϊκό

27/04/2013
 Σε πλήρη εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν από Αναστασίου, Σαραβάκο και Νταμπίζα. Επαφές και κατασκοπεία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έρχεται πρόταση για Καρνέζη.

«Χτίζουν» το νέο Παναθηναϊκό
Η… τριανδρία του Παναθηναϊκού έχει θέσει σε πλήρη εφαρμογή το μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο Γιάννης Αναστασίου μαζί με τους Δημήτρη Σαραβάκο και Νίκο Νταμπίζα βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τα σχέδιά τους για το «χτίσιμο» της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Ο νέος προπονητής της ομάδας βρίσκεται στην Ολλανδία και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να παρακολουθήσει, αλλά και να έχει επαφές με κάποιους παίκτες εκμεταλλευόμενος τις εξαιρετικές διασυνδέσεις του στη χώρα. Παίκτες θα παρακολουθήσει και ο Νίκος Νταμπίζας, που επίσης έχει καλές επαφές στο εξωτερικό και ειδικά στην Αγγλία.

Το μπάτζετ της ομάδας είναι πολύ περιορισμένο και ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών που θα είναι είτε ελεύθεροι, είτε δανεικοί, είτε θα αγοραστούν με πολύ μικρό κόστος. Τα περισσότερα συμβόλαια δεν θα ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ ετησίως και η υπέρβαση μπορεί να γίνει (όχι πάνω από 400-500 χιλ. ευρώ) για 1-2 παίκτες μόνο. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολο να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπεργκ του Αμβούργου. Πάντως τα περισσότερα χρήματα θα δαπανηθούν για την απόκτηση σέντερ φορ, αν και υπάρχουν επαφές για απόκτηση χαφ και αμυντικού.

Από την ελληνική αγορά πέραν του Σωκράτη Φυτανίδη, που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, δεν υπάρχει για την ώρα κάποια άλλη προχωρημένη υπόθεση.

Λεφτά από Αλαφούζο και… Καρνέζη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συνάψει ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ και πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό αυτό θα το βάλει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος και με τα μισά από αυτά τα χρήματα θα καλυφθούν επείγουσες υποχρεώσεις της ομάδας ως το τέλος του μήνα. Εφόσον ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν πάρει πίσω αυτά τα χρήματα στο εγγύς μέλλον, αυτά θα περάσουν σαν μετοχές είτε στην κατοχή του ιδίου, είτε στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ έχει την ενημέρωση πως μετά το μπαράζ με τη Skoda Ξάνθη (9/5) θα έρθει πρόταση από το εξωτερικό για τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιο δυνατό πρωτάθλημα. Αν αυτή η πρόταση κριθεί ικανοποιητική (και ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ), τότε είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί και να στηριχτεί ο Παναθηναϊκός στον Στέφανο Καπίνο.

«Μήνυμα» στους παίκτες της ΑΕΚ

27/04/2013
 Περιζήτητοι είναι οι παίκτες της ΑΕΚ μετά τον υποβιβασμό της ομάδας. Ποιο είναι το μήνυμα που τους έχει… σταλεί για την επόμενη μέρα.

«Μήνυμα» στους παίκτες της ΑΕΚ
Μπορεί η ΑΕΚ να υποβιβάστηκε, ωστόσο αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις και θεωρούνται παίκτες με προοπτικές για το μέλλον. Οι περισσότεροι ούτως ή άλλως είχαν συμβόλαια που έληγαν, ενώ σε ενδεχόμενο πτώχευση της ΠΑΕ και μετατροπή της σε ερασιτεχνική ομάδα, που θα λάβει μέρος όχι στη Football League αλλά στην τρίτη κατηγορία, κανένα συμβόλαιο δεν θα είναι σε ισχύ.

Ήδη αρκετοί παίκτες ή οι εκπρόσωποί τους έχουν δεχτεί κρούσεις και είναι περιζήτητοι, τόσο από ομάδες της Σούπερ Λίγκας όσο και από το εξωτερικό. Στη λίστα αυτή ανήκουν οι Φούντας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος, Τσουμάγκας, Φέτσης, Μητρόπουλος (που είναι δανεικός από τον Παναιτωλικό), Πετρόπουλος, Ανάκογλου και όχι μόνο, ενώ ήδη έχουν προσφύγει στη FIFA οι Γκερέιρο και Γιάγκο για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους και πιθανότητα θα ακολουθήσει ο Κορδέρο.

Πάντως ήδη σε αρκετούς παίκτες έχει περάσει το «μήνυμα» να μην πάρουν βιαστικές αποφάσεις. Με την ενεργοποίηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και άλλων επιφανών φίλων της ΑΕΚ κάτι καλό φαίνεται να ξημερώνει για την ομάδα και στους ποδοσφαιριστές που έχουν αρχίσει να… λοξοκοιτούν αφήνεται να εννοηθεί πως θα ήταν καλό για τους ίδιους, αλλά και για την ομάδα να κάνουν λίγο υπομονή και να συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια της «Ένωσης» για άμεση επιστροφή σε ρόλο πρωταγωνίστριας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν βιάζεται ο Κομπότης

27/04/2013
 Στην Πορτογαλία και την Ισπανία αναζητά ο Γιάννης Κομπότης τον διάδοχο του Γιάσμινκο Βέλιτς στον πάγκο του Λεβαδειακού.

Δεν βιάζεται ο Κομπότης
Χωρίς βιασύνη θα ψάξει ο Γιάννης Κομπότης τον διάδοχο του Γιάσμινκο Βέλιτς για την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακός.

Χρόνο για μία τέτοια απόφαση υπάρχει, αν και στις τάξεις των Βοιωτών θεωρούν πως το ιδανικό θα ήταν το θέμα να κλείσει το αργότερο μέχρι τις 10 Μαΐου.

Όπως γράφει η εφημερίδα «SportDay», ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ψάχνει και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία και την Ισπανία, αν και το πιθανότερο είναι να προτιμήσει την ελληνική αγορά (Λεμονής, Αναστόπουλος, Γκώνιας είναι τα ονόματα που «παίζουν»).

Από Χανιώτες έγιναν… Λεβαντίνοι

27/04/2013
 Στην Ισπανία και συγκεκριμένα την Βαλένθια βρίσκονται ο Στέλιος Βαρουξάκης και ο Μανώλης Μαθιουλάκης, έχοντας σε πρώτο πλάνο την ενίσχυση του Πλατανιά εν όψει της νέας σεζόν.

Από Χανιώτες έγιναν… Λεβαντίνοι
Τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν έχουν θέσει σε εφαρμογή στον Πλατανιά.

Για αυτό τον λόγο ο Στέλιος Βαρουξάκης και ο Μανώλης Μαθιουλάκης ταξίδεψαν στη Βαλένθια, ώστε να «τσεκάρουν» από κοντά κάποιες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει εν όψεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, οι παράγοντες της κρητικής ΠΑΕ θα συναντηθούν με τον μάνατζερ του Κριστιάν Καστέλς Ορτέγκα, με τον οποίο είχαν μιλήσει ξανά στο προηγούμενο ταξίδι τους στην Ισπανία πριν από έναν μήνα.

Οι δύο πλευρές θα μιλήσουν για ποδοσφαιριστές που έχει να προτείνει ο εν λόγω μάνατζερ και τους οποίους οι Χανιώτες έχουν ξεχωρίσει.

Χαμόγελα στον ΠΑΣ για τα πλέι οφ

27/04/2013
 Καλή χαρακτηρίζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα την κλήρωση των πλέι οφ.

Χαμόγελα στον ΠΑΣ για τα πλέι οφ
Ικανοποιημένοι έμειναν στον ΠΑΣ Γιάννινα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης των πλέι οφ, όπου την πρώτη αγωνιστική οι Ηπειρώτες υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης.

Έχουν τη δυνατότητα, δηλαδή, να ξεκινήσουν με νίκη και να καλύψουν τη διαφορά που έχουν από τους Αρκάδες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, έδωσε το «παρών» στην κλήρωση και τόνισε πως «ό,τι κερδίσει η ομάδα από δω και πέρα στη διαδικασία θα είναι επιτυχία».

Επανέλαβε, μάλιστα, σε σχετική ερώτηση, ότι δεν ανησυχεί καθόλου για την αδειοδότηση.

Σχεδιάζουν χωρίς να «καίγονται»

27/04/2013
 Οι απαραίτητες προεργασίες για την επόμενη σεζόν γίνονται στον Ατρόμητο, αν και πολλά θα εξαρτηθούν απ’ τον παράγοντα Γιώργο Σπανό.

Σχεδιάζουν χωρίς να «καίγονται»
Καμία μεταγραφική κίνηση δεν θα υπάρξει το επόμενο διάστημα στον Ατρόμητο, αφού προτεραιότητα αποτελεί η διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», όλα τα ζητήματα θα είναι… παγωμένα μέχρι ο Γιώργος Σπανός να αποφασίσει για το μέλλον του στην ΠΑΕ.

Αυτό, όπως είχε τονίσει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας.

Μέχρι τις 2 Ιουνίου θα γίνει η απαραίτητη προεργασία, ώστε να είναι έτοιμοι για την επόμενη σεζόν.

Θεωρείται σίγουρο πως ο Γιάννης Αγγελόπουλος θα ετοιμάσει λίστα με υποψήφιους παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Περιστεριωτών φέρονται να βρίσκονται οι Μαραμά Βαϊρουά και ο Αντριάν Λουσέρο του Πανθρακικού.

Εφόσον ο Σπανός παραμείνει στη διοίκηση, θα καθοριστεί το μπάτζετ ανάλογα με τις προσθήκες που θα υπάρξουν.

Αποδεκατισμένη η Κέρκυρα

27/04/2013
 Ούτε ενδεκάδα δεν θα συμπληρώνει η Κέρκυρα.

Αποδεκατισμένη η Κέρκυρα
Η πορεία της Κέρκυρας προς τη Football League θα βρει την ομάδα αποδεκατισμένη, δεδομένου ότι αρκετοί παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει και αρκετοί ακόμη έχουν εκφράσει την επιθυμία να αναζητήσουν το μέλλον τους σε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς αναμένεται οι Φαίακες να μην συμπληρώνουν ούτε ενδεκάδα, δεδομένου ότι στην ομάδα αναμένεται να μείνουν λιγότεροι από δέκα παίκτες.

Στα αγωνιστικά, παίκτες και τεχνικό team θα ξεκουραστούν το σαββατοκύριακο όπου έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Μεγάλη Δεύτερα.

«Κλαίω μέσα μου για την ΑΕΚ»

27/04/2013
 Ο Ιταλός μάνατζερ, Λορέντζο Ντελισάντι, μίλησε για την κατάσταση στην ΑΕΚ με πόνο.

«Κλαίω μέσα μου για την ΑΕΚ»
Ο υποβιβασμός και τα προβλήματα της ΑΕΚ έχουν γίνει είδηση σε όλο τον κόσμο. Ο Ιταλός μάνατζερ, Λορέντζο Ντελισάντι, που έχει κάνει «δουλειές» με την ομάδα στο παρελθόν, μίλησε στο Tuttomercato για την κατάσταση στην ομάδα και δεν έκρυψε την πίκρα του.

«Η κατάσταση είναι δραματική και υπό τις παρούσες συνθήκες η ομάδα δεν θα μπορεί να παίξει στη δεύτερη κατηγορία λόγω χρεών. Το πιθανότερο είναι να κάνει ένα νέο ξεκίνημα από την τρίτη κατηγορία, που δεν είναι πλέον επαγγελματική, αλλά έτσι θα κληρονομήσει τα χρέη της προηγούμενης διοίκησης. Γίνεται κουβέντα για τον πρώην πρόεδρο, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που μπορεί να αναλάβει την ομάδα από την τρίτη κατηγορία», τόνισε.

«Εδώ και τρία χρόνια η κατάσταση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Η ομάδα είχε πτωτική πορεία και αντιμετώπιζε σοβαρές δυσκολίες από την αρχή της σεζόν. Εγώ που έχω συνεργαστεί με την ομάδα λυπάμαι γι’ αυτή. Βλέποντας αυτή την κατάσταση κλαίω μέσα μου, γιατί η ΑΕΚ ήταν σαν οικογένεια. Μαζί είχαμε ζήσει μεγάλες στιγμές στο Champions League με τον Τσιρίλο και τον Σορεντίνο. Τώρα υπάρχει σκοτάδι. Τα χρέη είναι μεταξύ 40 και 70 εκατ. ευρώ και δεν βλέπω πώς μπορεί κάποιος να βγάλει από αυτή την τρύπα την ομάδα», πρόσθεσε.

Ο Λορέντζο Ντελισάντι γνωρίζει πως η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Είναι πιο εύκολο να πούμε ποιες ομάδες δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα και είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας και η Skoda Ξάνθη. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι γενικά σε κρίση», είπε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου