ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Δηλωσεις ......

Δηλωσεις ......

22/04/2013

Παππάς: "Nα βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε"

Ο Ολυμπιακός την Δευτέρα (22/4, 18:00) θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό στο ΣΕΦ και τόνισε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να βελτιώσουν τα λάθη τους ενόψει του πέμπτου ματς κόντρα στην Εφές.
Ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία της Basket League, Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα (22/4) το απόγευμα (18:00) τον Πανελευσινιακό για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, μίλησε για το ματς λέγοντας τα εξής: "Έχουμε να δώσουμε αυτό το ματς εν μέσω μιας πολύ δύσκολης σειράς με την Αναντολού Εφές στην Ευρωλίγκα και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σωστά ώστε να μας βοηθήσει ενόψει του τελευταίου προημιτελικού την Παρασκευή.

Πλέον, ό,τι έγινε στα ματς με την Εφές δεν αλλάζει και έτσι πρέπει να σκεφτούμε μόνο το παιχνίδι με την Ελευσίνα και πως θα βελτιώσουμε κάποια λάθη που κάναμε".

Κατσίβελης: "Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και πνευματικά"

Ο Κατσίβελης παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο να μην σκέφτεσαι την σειρά παιχνιδιών με την Εφές, αλλά θεωρεί πως αγώνα κόντρα στον Πανελευσινιακό θα βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά και πνευματικά.
Ο 22χρονος γκαρντ των ερυθρολεύκων, Δημήτρης Κατσίβελης, μίλησε για το ματς της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό την Δευτέρα (22/4) το απόγευμα (18:00) στο ΣΕΦ.
Στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Κατσίβελης είπε το εξής για το παιχνίδι: "Eίναι δύσκολο να μην σκέφτεσαι τα παιχνίδια που έγιναν στην Πόλη, αλλά και εκείνο που έχουμε μπροστά μας την Παρασκευή.

Οφείλουμε, όμως,  να τα αφήσουμε όλα στο πίσω μέρος του μυαλού μας και να αντιμετωπίσουμε σωστά το παιχνίδι με την Ελευσίνα. Θεωρώ πως αυτό το ματς θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά, αλλά και πνευματικά".

Πρίντεζης: "Εμείς να χαμογελάσουμε στο τέλος"

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το 5ο ματς με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, ενώ αναφέρθηκε στο δικό του χαμένο ριμπάουντ στο δεύτερο παιχνίδι της Πόλης που θα μπορούσε να είχε στείλει ήδη τους ερυθρόλευκους στο Λονδίνο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης:
Για το κρίσιμο χαμένο ριμπάουντ στην άστοχη βολή του Φάρμαρ:

"Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν νίκησε η Εφές, αλλά εμείς χάσαμε το παιχνίδι. Μέσα από τα χέρια μας και με τρόπο που μας στεναχωρεί αφάνταστα. Φταίω και εγώ γιατί στη φάση της χαμένης βολής του Φάρμαρ δεν κατάφερα να συγκρατήσω την μπάλα, να πάρω το ριμπάουντ και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι".

Για την συνολική εμφάνιση του Ολυμπιακού:

"Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι για την πρόκριση. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και αν εξαιρέσεις τα ριμπάουντ κάναμε όσα έπρεπε για να τελειώσουμε την υπόθεση από απόψε. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο και η τύχη.

Αυτή ήταν με το μέρος της Αναντολού Εφές, που δεν είναι τυχαία ομάδα. Διαθέτει παίκτες με ταλέντο που δεν τα παρατούν ποτέ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως άξιζαν να ισοφαρίσουν με βάση την εικόνα των ομάδων σε 2-2".

Για το τι χρειάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο στο πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ:

"Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να "καθαρίσουμε" το μυαλό μας απ' όσα έγιναν και να ξεκουραστούμε πνευματικά και σωματικά. Να σηκώσουμε το κεφάλι και να δούμε τι έφταιξε ώστε να το διορθώσουμε.

Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, για το οποίο θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, ώστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος".

Τσατσένκο: "Προτιμώ την Εφές στον ημιτελικό"

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό της φετινής Ευρωλίγκας με αντίπαλο την Αναντολού Εφές στα ημιτελικά, παρά τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Βλάντιμιρ Τσατσένκο.
Την Αναντολού Εφές και όχι τον Ολυμπιακό θα προτιμούσε ο Βλάντιμιρ Τσατσένκο ως αντίπαλο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο. Ο 56άχρονος Ουκρανός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε με σεβασμό για την ομάδα του Πειραιά.
"Θα προτιμούσα την τουρκική ομάδα στα ημιτελικά για την ΤΣΣΚΑ, καθώς πιστεύω πως με την Εφές δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι φέτος αυτός που ήταν, ωστόσο παραμένει μία επικίνδυνη ομάδα και θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά γενικά, εάν η ΤΣΣΚΑ παίξει προσεκτικά και είναι καλή στην άμυνα, πιστεύω πως δεν θα είχε πρόβλημα με καμία ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βλάντιμιρ Τσατσένκο στην ιστοσελίδα "rsport.ru".



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου