ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Σχίζας: "Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα"

Σχίζας: "Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα"

Ο Τάσος Σχίζας υποστήριξε πως το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει ουσιαστικά για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στους τελικούς με την Βουλιαγμένη. Δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Ντόσκας.
Οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου ζευγάρωσαν την Παρασκευή (26/4) τις νίκες τους επί του Ν.Ο. Αργοστολίου και στους τελικούς των πλέι οφ θα αντιμετωπίσουν, με πλεονέκτημα έδρας, τον  πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας Ν.Ο. Βουλιαγμένης, ο οποίος απέκλεισε επίσης με 2-0 νίκες τον Ν.Ο. Χίου.
"Όλο αυτό το διάστημα στο μυαλό μας έχουμε τους τελικούς της Α1 και το Final - 4 του Κυπέλλου. Εκεί έχουμε εστιάσει και την προετοιμασία μας στο πλαίσιο της οποίας ήταν και οι δύο ημιτελικοί με το Αργοστόλι. Σίγουρα οι αγώνες αυτοί δεν είχαν τον βαθμό δυσκολίας που θα επιθυμούσαμε.

Την έλλειψη ανταγωνιστικότητας την πληρώσαμε εφέτος στην Ευρώπη αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι.

Τώρα αρχίζει ουσιαστικά το πρωτάθλημα και καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στην νταμπλούχο Βουλιαγμένη", τόνισε μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού ο αρχηγός της ομάδας μας, Τάσος Σχίζας και ο Γιώργος Ντόσκας δήλωσε:

"Γνωρίζαμε τη διαφορά δυναμικότητας με τους αντιπάλους μας αλλά θεωρώ ότι κερδίσαμε και τους δύο ημιτελικούς εύκολα καθώς ήμασταν και εμείς συγκεντρωμένοι στην τακτική μας. Κάναμε δηλαδή το έργο μας ακόμη ευκολότερο. Όλη τη χρονιά δουλεύουμε για τους αγώνες που θα κρίνουν τους δύο εφετινούς τίτλους.

Θα παίξουμε κόντρα στην ομάδα που έχει τα σκήπτρα και του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας. Το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει τη Βουλιαγμένη δύο φορές στην κανονική περίοδο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Το κοντέρ έχει μηδενίσει και τα παιχνίδια που δίνουν τίτλους ξεκινούν σε λίγες ημέρες".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου