ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Σε καλό δρόμο η παραμονή Σωτήρχου και Καζάζη

Σε καλό δρόμο η παραμονή Σωτήρχου και Καζάζη

Τέλης Σωτήρχος και Δημήτρης Καζάζης είχαν μια πρώτη κουβέντα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, και όλα δείχνουν πως η παραμονή τους στην τεχνική ηγεσία των τμημάτων βόλεϊ γυναικών και ανδρών αντίστοιχα, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Πάταγο έκανε φέτος το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού! Οι άνδρες κατέκτησαν και τους τρεις εγχώριους τίτλους, οι γυναίκες έκαναν ένα επικό νταμπλ κόντρα στην ΑΕΚ και φυσικά μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία πιστώνονται οι τεχνικοί Τέλης Σωτήρχος και Δημήτρης Καζάζης.
Αμφότεροι είχαν μια πρώτη κουβέντα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, και το πλέον πιθανό σενάριο είναι να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην άκρη του πάγκου καθοδηγώντας το τμήμα βόλεϊ σε νέες επιτυχίες.

Από εκεί και πέρα σε άνδρες και γυναίκες είναι αρκετές οι εκκρεμείς υποθέσεις συμβολαίων με τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου με τους οποίους υπήρχε συμφωνία για ένα χρόνο.

Η συνεργασία με τον Ποτόσνικ δύσκολα θα ανανεωθεί, ενώ Γιούρισιτς, Φιλίποφ, Μαρούλης, Σμαραγδής, Γιορντάνοφ και Παπαδόπουλος μένουν ελεύθεροι και πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να γίνουν συζητήσεις για να παραμείνουν και τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τις γυναίκες, η Όλγα Τρατς θα ψαχτεί για ένα πρωτάθλημα ποιοτικότερο από το ελληνικό και η Ιβάνα Λούκοβιτς πιθανότατα θα αποχωρήσει καθώς δεν ικανοποίησε με την συνολική της παρουσία μέσα στη σεζόν.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου