ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Η τελευταια ευκαιρία του Πίνο

Η τελευταια ευκαιρία του Πίνο


Το σήριαλ Πίνο έχει ήδη πολλά κεφάλαια στον Ολυμπιακό και τώρα παίζεται αυτό της... επιστροφής και επανένταξης του Κολομβιανού βιρτουόζου άσου στο ρόστερ της ομάδας.
Ως γνωστόν ο Χουάν Πάμπλο Πίνο αποκτήθηκε το περασμένο φθινόπωρο από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος παίκτης και απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής τον Γενάρη. Στις πρώτες του εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα έδειξε πως πρόκειται για έναν παίκτη με ποιότητα που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Ή μάλλον λάθος.

Η ποδοσφαιρική αξία του 26χρονου μεσοεπιθετικού ήταν γνωστή, δεν φάνηκε στον Ολυμπιακό. Όπως γνωστό ήταν και γιατί δεν κατάφερε να παίξει σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Πίνο ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που λέμε πως συνηθίζουν την παραβατική συμπεριφορά.

Κάτι που για τον Κολομβιανό δεν άργησε να φανεί και στον Ολυμπιακό.

Αρχικά το επεισόδιο με τον Νικοπολίδη στην Κομοτηνή που δεν βγήκε για ζέσταμα μαζί με τους συμπαίκτες του και ο Αντώνης τον "πακέταρε" για Αθήνα, και εν συνεχεία η αδικαιολόγητη απουσία του Πίνο από μια Σαββατιάτικη πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη που ανάγκασε τον Μίτσελ να βάλει "X" στον παίκτη.

Ο ιδιόρρυθμος άσος συνέχισε να προπονείται μόνος του στο Ρέντη και παραδόξως ήταν σωστός και τυπικός με την συμπεριφορά του απέναντι στις υποχρεώσεις του με την ομάδα. Γεγονός που ώθησε τους ερυθρόλευκους να σκεφτούν πως ίσως ο παίκτης αξίζει μια ακόμη ευκαιρία. Ο Πίνο μίλησε με τον Μίτσελ, κάμφθηκε και το τελευταίο "εμπόδιο" και έτσι ο Κολομβιανός επέστρεψε προ ολίγον ημερών στις προπονήσεις της ομάδας.  

 Ο Πίνο αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά από σχεδόν 3 μήνες στο φιλικο με τον Ατρομητο.

Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 30 Ιανουαρίου και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου είχε αγωνιστεί για περίπου μισή ώρα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται να προσπαθεί σκληρά ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ και να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία που του δίνει ο Ολυμπιακός και ο Ισπανός τεχνικός ώστε να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τη νέα σεζόν. Θα τα καταφέρει; Ο χρόνος θα δείξει.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου