ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Νο 52 Ταλαιπωριακός-Βραδυποριακός 4-3 (pics+video)

Νο 52 Ταλαιπωριακός-Βραδυποριακός  4-3 (pics+video)

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, όπως κάθε Μεγάλη Παρασκευή έτσι και φέτος, αντιμετώπισαν στη Νίκαια εκείνους της Προοδευτικής.
Αγώνας Νο. 52  αυτός της Μεγάλης Παρασκευής (3/5/2013) ανάμεσα στον Βραδυποριακό και τον Ταλαιπωριακό, στο γήπεδο της Νίκαιας. Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, τα μεγάλα ονόματα της ιστορίας της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, τέθηκαν εκ νέου αντιμέτωποι με εκείνους της Προοδευτικής.
Ο αγώνας έγινε, όπως κάθε χρόνο, με πάσα επισημότητα, ενώ πριν από την έναρξή του τιμήθηκαν οι θρυλικοί, αείμνηστοι Στέλιος Μπέσης, Κώστας Μεσολογγίτης και Βασίλης Τερκεσίδης, οι οποίοι πολύ πρόσφατα έφυγαν από κοντά μας.

  
Oι βραβευσεις
 


 Στο αγωνιστικο κομματι ο Ταλαιπωριακός κέρδισε με 4-3 τον Βραδυποριακό δύο γκολ πέτυχε ο Γκόγκιτς και ένα ο Καλογερόπουλος για τον Ολυμπιακό.

Ο θρυλικός Ηλίας Ρωσίδης οπως καθε φορα ετσι και φετος έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα, και του χρονου μπαρμπα-Ηλια...

Οι Βετεράνοι των ερυθρολεύκων, πάντως, εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι η Προοδευτική χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς παίκτες 25 και 30 ετών.Η γκρινια του αγωνα....και αυτη θεσμος..παντα συνεβαινε και σε αληθινους αγωνες μεταξυ των δυο ομαδων... Οσοι εχουν ζησει την δεκαετια 70S αγωνες τετοιους οπως εγω...εχουμε δει διαφορες τεχνικες και απο τις δυο ομαδες με σκοπο παντα την νικη...

 


Για τους Βετεράνους του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι Ασπρογέρακας, Γκαϊτατζής, Ιωαννίδης,  ΡωσσιδηΣιδέρης, Αγγελής, Πουρσανίδης, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Γκόγκιτς, Καλογερόπουλος, Βαμβακούλας.

Θέση στο ματς πήραν, εν συνεχεία και οι Καλύκας, Γεωργουδάκης, Παπαμιχαήλ, Λάλλας, Καλτσάς, Μπαρμπαρής, Γ. Γκαβέζος, Δαμιανίδης, Γλύκας, Κτενάς, Κωττάκης, Γαϊτανάρος, Σάννης, Βασιλειάδης, Πασσάς, Βέλλιος.

Προπονητής ήταν ο Αντώνης Τζανετουλάκος, φροντιστές οι Ρηγούτσος, Ντουλγέρογλου, Κανέλλος, ενώ το παρών στο γήπεδο της Νίκαιας έδωσαν μεγάλες μορφές του Ολυμπιακού, όπως οι Δαρίβας, Μαργιόλης, Κελεσίδης, Σ. Γκαβέζος, Υφαντής, Καραπατής, Ψύχος, Ρωσίδης, Καραβίτης, Σταυρόπουλος, Μίλησης, Ντούμας, Σωρότος, Ρούβαλης, Σταμάτης, Κασελίμμης.

Η ζεστη συνεχιζει να ειναι αφορητη και με το σφυριγμα του ημιχρονου ολοι σπευδουν ταχεως...για λιγη δροσια...δειτε φωτο απο το δροσισμα των...πρωταγωνιστων






 Ωρα για ενημερωση για τον Ηλια Ρωσσιδη

Και ερχεται και το τελικο σφυριγμα με νικητη τον Ταλαιπωριακό να νικα με 4-3 τον Βραδυποριακό, και ολοι αγκαλιαζονται διδασκοντας στους θεατες και στις επομενες γενεες γενικοτερα το φιλαθλο πνευμα και ευχονται να ειναι ολοι του χρονου εκει αλλα και οι ευχες για τις Αγιες ημερες του Πασχα δινουν και παιρνουν , ενα υπεροχο , ανθρωπινο πανω απο ολα κλιμα αναμεσα σε δυο σκληρους αντιπαλους του παρελθοντος που και οι δυο ομαδες δειχνουν τον δρομο που θα πρεπει να βαδιζουν ολες οι ομαδες οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο...ας μην ξεχναμε οτι ο αγωνας-θεσμος αυτος ειναι ο παλαιωτερος.
Υγεια , ετυχια, αγαπη και στις δυο ομαδες βετερανων απο τον ALEX WEB RADIO/TV και καλη Ανασταση και Καλο Πασχα σε ολες και ολους.

Δειτε βιντεο απο την  εκδηλωση-θεσμο


Το βιντεο το πηραμε απο το http://lib.tilesport.tv/



ALEX WEB RADIO/TV



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου