ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

«Φουλάρει» για το νταμπλ

«Φουλάρει» για το νταμπλ

29/04/2013
 Το έκτο νταμπλ την τελευταία δεκαετία θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

«Φουλάρει» για το νταμπλ
Πλώρη για το 26ο Κύπελλο Ελλάδας και το 16ο νταμπλ στην ιστορία του έχει βάλει ο Ολυμπιακός, ύστερα από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλου Ελλάδας.

Εκεί οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος απέκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο τον ΠΑΟΚ από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Σε γενικές γραμμές οι «ερυθρόλευκοι» δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν στον θεσμό του Κυπέλλου, έχοντας ξεπεράσει αντιπάλους όπως η Παναχαϊκή, η Καβάλα, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανθρακικός.

Πρωταγωνιστής του χθεσινού ματς στην Κομοτηνή ήταν (ξανά) ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να φτάσει τα 20 συνολικά τη φετινή σεζόν.

Ο διεθνής φορ δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και απάντησε σε όσους πίστευαν ότι ο Τζεμπούρ είναι ο μοναδικός μπορεί να αποτελέσει απειλή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες.

Ωστόσο, σε ακόμη έναν αγώνα δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά η άμυνα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο Ρόι Κάρολ κλήθηκε σε δύο-τρεις φάσεις να βγάλει το… φίδι από την τρύπα και να μην καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα της εστίας του.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι Πειραιώτες δείχνουν ευάλωτοι αμυντικά, ενώ δεν υπήρξαν ιδιαίτερες βοήθειες πίσω από τους Φέισα και Μανιάτη.

Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Μανωλάς δεν φαίνεται πως έχει κάτι σοβαρό και περισσότερο αντικαταστάθηκε για προληπτικούς λόγους.

Από την πλευρά τους, ο Τζεμπούρ και ο Αμπντούν δεν έπαιξαν ούτε για λίγο στο χθεσινό ματς και φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα μετά την εμφάνιση που είχαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού την επομένη παραπονέθηκαν για μικροενοχλήσεις και δεν είχαν παίξει ούτε στο πρώτο ματς με τον Πανθρακικό.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παίξουν ούτε στον τελικό του Κυπέλλου…


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου