ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

«Βλέπει» Βερδού ο Μίτσελ

«Βλέπει» Βερδού ο Μίτσελ

04/05/2013
 Την περίπτωση του Γιον Βερδού εξετάζει «ζεστά» ο Μίτσελ, όπως αποκαλύπτει σήμερα (04/05) η SportDay. Το πρόβλημα, όμως, για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Καταλανός χαφ απασχολεί και άλλους συλλόγους.

«Βλέπει» Βερδού ο Μίτσελ
Στην ισπανική αγορά ψάχνει ο Μίτσελ για ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό σε θέσεις-κλειδιά εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο 50χρονος προπονητής έχει έρθει σε επαφή για κάποιες περιπτώσεις και βρίσκεται εν αναμονή απαντήσεων, ώστε να κάνει τις τελικές εισηγήσεις στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, ένας από τους παίκτες που αρέσουν στον Μίτσελ είναι ο Γιον Βερδού.

Πρόκειται για τον 30χρονο μέσο της Εσπανιόλ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αρκετές ισπανικές ομάδες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Φέτος έκανε αρκετά καλό πρωτάθλημα, έχοντας παίξει σε 32 ματς (9 γκολ και 3 ασίστ) σε 2668’ χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, έχει γίνει διερευνητική κρούση στην πλευρά του Καταλανού χαφ, ο οποίος έχει οργανωτικές ικανότητες (κάτι που ψάχνει ο Μίτσελ, λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην ομάδα στον συγκεκριμένο τομέα).

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, πάντως, αναφέρει πως η υπόθεση του Βερδού δεν είναι εύκολη, αφού η Εσπανιόλ έχει καταθέσει πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους και ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει η Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη.

Επίσης, ο 30χρονος μέσος δέχθηκε πρόταση και από μία ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και, μάλιστα, με πολύ καλές αμοιβές, όμως ήδη έχει απαντήσει αρνητικά.

Παράλληλα, μία ακόμη περίπτωση που ενδεχομένως να απασχολήσει τους Πειραιώτες είναι εκείνη του Εστέμπαν Γκρανέρο.

Η ΚΠΡ στην οποία αγωνίζεται ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης υποβιβάζεται, όμως ο Ισπανός μέσος αναμένεται να προσελκύσει την προσοχή αρκετών συλλόγων του εξωτερικού.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό περιμένουν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ντέρεκ Μπόατενγκ.

Προχθές οι εκπρόσωποι του Γκανέζου χαφ υποστήριζαν ότι ο παίκτης πιθανότατα θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος μήπως γίνει η… στραβή και εκείνος επιλέξει τη Φούλαμ (βρίσκεται στην 11η θέση της Premier League).

Από την πλευρά του, ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε) έχει προτείνει την επιστροφή του Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Ρούμπιν Καζάν.

Όσον αφορά την υπόθεση του Τζόναθαν ντος Σάντος, ο Μεξικανός χαφ της Μπαρτσελόνα δεν παρουσιάζεται αρνητικός αυτή τη στιγμή να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Μίτσελ, Μαριάνο Αγιλάρ, φέρεται να έχει αναλάβει σε πρώτη φάση τις επαφές με την πλευρά του διεθνούς χαφ και την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως να σημειωθούν εξελίξεις.

Ο Ισπανός τεχνικός, με τη σειρά του, έχει ήδη ψαχτεί στην ισπανική αγορά και για τερματοφύλακα.

Δύο από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει είναι εκείνες του Αλβάρες της Εσπανιόλ, που μένει ελεύθερος και του Ρούμπεν της Μάλαγα, η οποία τον έδωσε φέτος δανεικό στη Ράγιο Βαγεκάνο και φέρεται διατεθειμένη να τον δώσει αυτό το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, από τη Γαλλία ακούγονται ο Οσπίνα της Νις και ο Οτσόα της Αζαξιό, όμως έχουν πολύ υψηλά κασέ και δύσκολα θα προχωρήσουν οι περιπτώσεις τους.



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου