ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Καθησυχάζουν για το διάστρεμμα του Πρίντεζη

Καθησυχάζουν για το διάστρεμμα του Πρίντεζη

Γύρισε ο αστράγαλος του Πρίντεζη στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο με αποτέλεσμα να προστατευθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Καθησυχάζουν από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως δεν είναι κάτι σοβαρό.
Η... κακιά στιγμή "χτύπησε" για ακόμη μία φορά φέτος παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά ευτυχώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όπως αναφέρουν από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στη Νέα Σμύρνη, σε μία ανύποπτη φάση, ο Γιώργος Πρίντεζης γύρισε τον αστράγαλο του, νιώθοντας ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον απέσυρε στον πάγκο, το ιατρικό-τιμ κοίταξε το πόδι του 28χρονου φόργουορντ και ο κόουτς αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει στο δεύτερο μέρος ώστε να τον προφυλάξει.

Τόσο ο παίκτης, όσο και τα μέλη της ομάδας, ανησύχησαν με το περιστατικό, αλλά από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο καθησυχάζουν τονίζοντας πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Πρίντεζης γύρισε αρκετά τον αστράγαλο του, αλλά δεν πρόκειται για κάτι "βαρύ". Ο παίκτης αρχικά θα ξεκουραστεί και στη συνέχεια θα δοκιμάσει το πόδι του στην προπόνηση.

Δεν τίθεται θέμα να χάσει τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του Final-Four, για όσους φοβήθηκαν τα χειρότερα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου