ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


03/05/2013


Βλέπουν Κυβελίδη-Ηλιάδη στη Βέροια

02/05/2013
 Το δίδυμο της Κέρκυρας, Κυβελίδη και Ηλιάδη, εξετάζει ξανά η Βέροια.

Βλέπουν Κυβελίδη-Ηλιάδη στη Βέροια
Την επόμενη ημέρα σχεδιάζουν στη Βέροια με τη διοίκηση να έχει ως πρωταρχικό μέλημα την ανεύρεση τεχνικού, ύστερα από την αποχώρηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη από τον πάγκο της «Βασίλισσας του Βορρά».

Ωστόσο, στη Βέροια δεν δείχνουν πρόθυμοι να καθυστερήσουν και την ενδυνάμωση του ρόστερ τους.

Στο προσκήνιο βρίσκονται –ξανά- τα ονόματα των Κυβελίδη και Ηλιάδη, που όλα δείχνουν θα αποτελέσουν παρελθόν από την Κέρκυρα, η οποία την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Football League.

Το… δίδυμο των Φαιάκων έχει προταθεί στη Βέροια και αναμένεται να εξεταστεί σοβαρά από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία «άκουσε» τα παράπονα του Κόστλι μέσω τουTwitter για τον τρόπο πληρωμής.

Ξεκινά με τεχνικό διευθυντή

02/05/2013
 Τεχνικό διευθυντή αναζητά η Κέρκυρα για το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Ξεκινά με τεχνικό διευθυντή
Το σχεδιασμό της Κέρκυρας για την επόμενη μέρα που τη βρίσκει στη Football League θέλει να ξεκινήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Γιώργος Λιμπάντσης.

Πρωταρχικό μέλημα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ είναι να προσλάβει έναν τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα τρέξει τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν, ενώ θα έχει λόγο και στο θέμα του προπονητή.

Οι «Φαίακες» χτες (1/5) πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση.

Τετέ για μεγάλα πράγματα…

02/05/2013
 Μετά το απλό ενδιαφέρον των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού έρχεται και η Σάλτσμπουργκ για να βάλει τον Αμπντούλ Αζίζ Τετέ ψηλά στην μεταγραφική της λίστα.

Τετέ για μεγάλα πράγματα…
Οι εμφανίσεις που έκανε ο Αμπντούλ Αζίζ Τετέ στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου με τη φανέλα του Φωκικού έκανε τον Πλατανιά να βγάλει από τα ταμεία του ένα ποσό κοντά στις 30.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Μετά, με τις απαιτήσεις να είναι μεγαλύτερες τα έβγαλε πέρα και μάλιστα τα πήγε πολύ καλά.

Τόσο καλά που ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός άρχισαν να τον τσεκάρουν και να ενδιαφέρονται για εκείνον. Όμως, είναι πολύ πιθανό να τους προλάβει η Σάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί φαίνονται διατεθειμένοι να πληρώσουν την ρήτρα των 500.000 ευρώ που έχει βάλει ο Πλατανιάς στο συμβόλαιο του αφού θεωρούν πως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει προοπτική εξέλιξης και μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

«Τρελάθηκαν που αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο»

02/05/2013
 Στους Έλληνες οπαδούς αναφέρθηκε ο Λίαμ Λόρενς μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας τους, χαρακτηρίζοντας χαώδη την κατάσταση στην Ελλάδα.

«Τρελάθηκαν που αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο»
Στον τρόπο που οι οπαδοί δέχτηκαν τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον τελικό του Κυπέλλου αναφέρθηκε ο Λίαμ Λόρενς σε Μέσα της πατρίδας του.

Ο Ιρλανδός μέσος του «Δικέφαλου του Βορρά» δήλωσε χαρακτηριστικά πως οι οπαδοί τους τρελάθηκαν όταν έχασαν από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ, όταν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας και να τιμωρηθεί η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε Μέσα της πατρίδας του:

«Οι οπαδοί θέλουν άμεση επιτυχία εδώ στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καθόλου υπομονή μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Οι οπαδοί μας τρελάθηκαν όταν χάσαμε στο Κύπελλο από τον Αστέρα και αποκλειστήκαμε από τον τελικό της διοργάνωσης. Και εδώ οι οπαδοί παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν», δήλωσε ο άσος του ΠΑΟΚ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Την ίδια ώρα η κατάσταση στην Ελλάδα είναι χαώδης. Οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο ΠΑΟΚ έδιωξε τον προπονητή παρά το γεγονός ότι τερμάτισε δεύτερος. Ήθελαν να τον τιμωρήσουν επειδή αποκλείστηκε από το Κύπελλο. Ένας αξιωματούχος της ομάδας ισχυρίστηκε πως η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της που έχασε στο Κύπελλο και ζήτησε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ συγχώρεση».

«Μήνυμα» από τους «Πάνθηρες» στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας

02/05/2013
 Επίθεση με σπρέι στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας από τους «Πάνθηρες» που αντιδρούν στην πραγματοποίηση του αγώνα μπαράζ Παναθηναϊκός - ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη στη Ν. Σμύρνη. Ανακοίνωση αναμένεται από τη Λίγκα!

«Μήνυμα» από τους «Πάνθηρες» στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας
Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης οι «Πάνθηρες» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εξέφραζαν την έντονη αντίδρασή τους για την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να ορίσει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης ως έδρα για τον αγώνα μπαράζ του Παναθηναϊκού με την SKODA Ξάνθη.

Η αντίδραση αυτή είχε και συνέχεια, τα αποτελέσματα της οποία έγιναν αντιληπτά σήμερα το πρωί!

Οι υπεύθυνοι της Σούπερ Λίγκας είδαν μηνύματα γραμμένα στους τοίχους του κτιρίου…

«Το γήπεδο είναι δικό μας» και «εδώ παίζει μόνο ο Πανιώνιος» ανέφεραν κάποια από αυτά με την υπογραφή «Πάνθηρες» να τα… συνοδεύουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη Λίγκα σκέφτονται να βγάλουν ανακοίνωση και να καταγγείλουν το γεγονός στον εισαγγελέα και την αστυνομία.

«Φουλάρουν» οι Σταφυλίδης – Βούκιτς

02/05/2013
 Την Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμούς οι Σταφυλίδης και Βούκιτς στον ΠΑΟΚ.

«Φουλάρουν» οι Σταφυλίδης – Βούκιτς
Έτοιμοι να επιστρέψουν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων είναι οι Σταφυλίδης και Βούκιτς.

Σήμερα οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν σε ισοκινητικό έλεγχο ο οποίος αποτελεί το τελικό τεστ για να ενταχθεί κάποιος ποδοσφαιριστής σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης.

Αυτό εκτιμάται να συμβεί αύριο, Μεγάλη Παρασκευή και να τεθούν στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στα παιχνίδι με των πλέι-οφ.

Αντίθεση ο Κατσικάς έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλά και ο Καμαρά λόγω της επιβάρυνσης στη μέση.

Το σημερινό πρόγραμμα συμπεριελάμβανε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Τετάρτη του Πάσχα τα εισιτήρια!

02/05/2013
 Την Τετάρτη του Πάσχα θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων που έχει πάρει ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Τετάρτη του Πάσχα τα εισιτήρια!
Την Τετάρτη του Πάσχα θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων που έχει πάρει ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν σχετικά σήμερα με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει λάβει 33.000 εισιτήρια από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. το Σάββατο 11/5/2013 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, την Τετάρτη 8/5 και ώρες 10:00 – 18:00 και την Πέμπτη 09/5 και ώρες 10:00 – 18:00, με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς του, ως εξής:

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 4, 5, και 21, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 5, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.
Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των υπόλοιπων θυρών, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο με τιμές 15€, 20€, 25€, 30€, μέχρι εξαντλήσεώς τους.
Για τους κατόχους σουιτών και εισιτηρίων διαρκείας VIP, από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (είσοδος VIP), με τιμή εισιτηρίου 30€ και 50€.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλων κατόχων διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσει το δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς του καθώς επίσης τις κάρτες διαρκείας.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν στους φιλάθλους μας, πάντα με την επίδειξη δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, από το εκδοτήριο έξω από την θύρα 17, από την Τετάρτη 8/5 και ώρες 10:00 – 18:00 έως την εξαντλήσεώς τους.

Ακόμη, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, από την Τετάρτη 8/5 έως την Πέμπτη 9/5 μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, στο τηλ.  8015007777 .

Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank Visa, θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 25 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Παρασκευή 10/5 και ώρες 10:00 - 18:00.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Ξέρει για Ντέμη ο Μελισσανίδης

02/05/2013
 Στην ίδια κατεύθυνση -και όχι παράλληλα- με την πρωτοβουλία Μελισσανίδη είναι οι κινήσεις του Ντέμη Νικολαΐδη. Εν γνώσει του πρώην ιδιοκτήτη οι επαφές για εκχώρηση της οφειλής Ψωμιάδη στο Δημόσιο.

Ξέρει για Ντέμη ο Μελισσανίδης
Οι διεργασίες για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ συνεχίζονται. Και είναι γεγονός ότι -πέραν του Δημήτρη Μελισσανίδη- κινήσεις γίνονται και από άλλους θεσμικούς ή εξωθεσμικούς παράγοντες.

Ανεξάρτητα από τι ισχύει όμως με τις ενέργειες του μετώπου Αδαμίδη, Θανόπουλου, Δημητρέλου (για αποφυγή της πτώχευσης και των ευθυνών που θα έχουν οι ίδιοι σε αυτή την περίπτωση), εκείνες του Ντέμη Νικολαΐδη δεδομένα συμπλέουν με την πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι η συναντήσεις του ίδιου και του Χάρη Οικονομόπουλου με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη, που αναφέρονται σε σημερινό δημοσίευμα της «Βραδυνής», έχουν γίνει. Εκείνο που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ωστόσο, είναι πως γίνονται για να δρομολογήσουν άλλη λύση απ’ αυτή που προωθεί ο Μελισσανίδης.

Κι αυτό διότι μοναδικός στόχος του Νικολαΐδη είναι να καρπωθεί επιτέλους η ΑΕΚ κάποιο όφελος από την απόφαση για τον Μάκη Ψωμιάδη και τα 44 εκατ. ευρώ (συν φόρους) που τελεσίδικα της έχουν επιδικαστεί. Κάτι που μπορεί να γίνει με εκχώρηση της οφειλής προς το Δημόσιο -ώστε να αποπληρωθεί από ‘κει το χρέος 20 εκατ. ευρώ της ΠΑΕ προς αυτό.

Και κάτι που -αν γίνει τελικά δεκτό- αφενός θα είναι προς όφελος του κράτους (μιας και θα αποφευχθεί η πτώχευση και θα υπάρχει ένας έστω τρόπος για να πάρει τα χρήματά του) και αφετέρου θα επιτρέπει στην ΑΕΚ να μη χρειαστεί να πέσει στη Γ’ κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι κινήσεις των Νικολαΐδη-Οικονομόπουλου είναι εν γνώσει του Μελισσανίδη (φέρεται να υπήρξαν σχετικές επαφές την περασμένη εβδομάδα) και το αποτέλεσμά τους θα φανεί μέχρι το τέλος του μήνα -όταν και αναμένεται να υπάρξει απάντηση από τα στελέχη της κυβέρνησης.

Αντέδρασε η Σούπερ Λίγκα

02/05/2013
 «Η τέλεση του αγώνα δεν εξαρτάται από τις διαθέσεις ανώνυμων υβριστών», αναφέρει η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας με αφορμή την επίθεση με σπρέι στο κτίριο που εδρεύει.

Αντέδρασε η Σούπερ Λίγκα
Να πράξουν τα «δέοντα» για την ασφαλή τέλεση του μπαράζ Παναθηναϊκός – Σκόντα Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη ζητά η Σούπερ Λίγκα από τα αρμόδια όργανα με ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τα μηνύματα με σπρέι στους τοίχους του κτιρίου που εδρεύει.

«Αλίμονο αν αποδεχθούμε ως οργανωμένο ποδόσφαιρο αλλά και ως ευνομούμενη Πολιτεία ότι η τέλεση του οποιουδήποτε αγώνα θα εξαρτάται στο μέλλον από τις διαθέσεις ανώνυμων υβριστών, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζουν», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:


Η Super League δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε οποιαδήποτε μορφή διαλόγου με τους ανώνυμους συντάκτες της συγκεκριμένης απαράδεκτης ανακοίνωσης.

Η Super League, σύμφωνα με τους κανονισμούς (ΚΑΠ Αρθρο 8, παρ. 5) όρισε τον αγώνα με τη σύμφωνη γνώμη, ως όφειλαν, του Ερασιτεχνη Πανιωνίου αλλα και της ΠΑΕ Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και όπως είναι αυτονόητο ζητά από την Πολιτεία και τα θεσμοθετημένα όργανά της να πράξουν τα δέοντα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αλίμονο αν αποδεχθούμε ως οργανωμένο ποδόσφαιρο αλλά και ως ευνομούμενη Πολιτεία ότι η τέλεση του οποιουδήποτε αγώνα θα εξαρτάται στο μέλλον από τις διαθέσεις ανώνυμων υβριστών, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Τέλος είναι προφανές ότι η ΣΛ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της και απέναντι στους ανώνυμους συντάκτες της ανακοίνωσης αλλά και απέναντι σε εκείνους που προέβησαν σε βανδαλισμούς στα γραφεία της διοργανώτριας.

Στα δικαστήρια…

02/05/2013
 Τη δικαστική οδό θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Γιώργου Δώνη. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Στα δικαστήρια…
Με… αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γιώργου Δώνη.

Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα γύρω από τις συνθήκες που συνάντηση ο Έλληνες τεχνικός στους Θεσσαλονικείς, αυτοί με τη σειρά τους ενημέρωσαν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Έπειτα από σειρά δημοσιευμάτων το τελευταίο 24ωρο στο σύνολο του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου, σχετικά με τις θέσεις του πρώην προπονητή της ομάδας κ. Γιώργου Δώνη, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σεβόμενη τις αρχές της αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του ακολουθώντας τη δικαστική οδό».

Κόρμπος: «Δεν θα μείνω στη Λιβαδειά»

02/05/2013
 Την αποχώρησή του από τον Λεβαδειακό για προσωπικούς λόγους γνωστοποίησε στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Παναγιώτης Κόρμπος.

Κόρμπος: «Δεν θα μείνω στη Λιβαδειά»
Στο στόχαστρο πολλών ομάδων φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο 25χρονος αμυντικός του οποίου το συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό λήγει στο τέλος της σεζόν δήλωσε πως πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει από την ομάδα της Λιβαδειάς, απόφαση στην οποία έχει οδηγηθεί εξαιτίας προσωπικών λόγων.

Ωστόσο, ο Κόρμπος δήλωσε πως προς το παρόν σκοπεύει να ξεκουραστεί και μετά το Πάσχα θα ασχοληθεί με το μέλλον του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Μαζιά:

Για το μέλλον του:
«Το συμβόλαιο μου λήγει, αλλά δεν έχω ακόμη μιλήσει με τον Πρόεδρο. Όταν αυτό γίνει θα επαναλάβω αυτό που του έχω πει, δηλαδή ότι για προσωπικούς λόγους δύσκολα θα μείνω στη Λιβαδειά. Όσον αφορά για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Σκοπεύω να συναντήσω τον μάνατζερ μου πριν την Κυριακή και να μου πει πως έχει η κατάσταση. Αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό αρχικά θα το συζητήσω με την οικογένεια μου».

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε:
«Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, ξεκίνησε καλά, αλλά μετά δεν πήγαμε όπως θέλαμε. Τώρα προέχει να ξεκουραστώ κυρίως ψυχολογικά και μετά το Πάσχα θα δούμε τι θα κάνω ποδοσφαιρικά».

Για το φετινό πρωτάθλημα και την οικονομική κατάσταση:
«Ήταν ένα πρωτάθλημα –έκπληξη με τους κανονισμούς των μεταγραφών, άλλαξε πολύ η κατάσταση και έγινε ένα περίεργο πρωτάθλημα. Όλα αυτά είχαν αντίκρισμα στους παίκτες, οι οποίοι δεν έβρισκαν ομάδες. Έμειναν πολλά παιδιά χωρίς ομάδα, άλλοι πήγαν στην τέταρτη κατηγορία. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο, οι χρηματικές απολαβές έχουν περιοριστεί ιδιαίτερα περισσότερο στις μικρότερες κατηγορίες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, ελπίζουμε στο μέλλον τα πράγματα να βελτιωθούν».

Επιστρέφει Λεωφόρο!

02/05/2013
 Έστω και άτυπα, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Λεωφόρο την Τρίτη του Πάσχα!

Επιστρέφει Λεωφόρο!
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα πρέπει να περιμένουν μέχρι και τη νέα αγωνιστική σεζόν για να μπορέσουν να πατήσουν του πόδι τους στη Λεωφόρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστροφή στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα.

Τότε θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», χωρίς την παρουσία οπαδών, λίγα 24ωρα πριν το μπαράζ με την Skoda Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη.

Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα.

Προχωρά παντού ο Μελισσανίδης

02/05/2013
 Οι δουλειές του -ειδικά αυτές τις μέρες- τρέχουν. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όμως, «τρέχει» αδιάκοπα και το πρότζεκτ επιστροφής στην ΑΕΚ. Με συνεχείς επαφές και πυρετώδεις ετοιμασίες σε όλα τα επίπεδα.

Προχωρά παντού ο Μελισσανίδης
Οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες -και κυρίως η αγορά του ΟΠΑΠ- προφανώς και κράτησε… απασχολημένο τις τελευταίες μέρες τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν τον εμπόδισε ωστόσο να συνεχίσει να κινεί αδιάκοπα τα νήματα της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Και μάλιστα σε όλα τα μέτωπα.

Αφενός σε αυτό της χρηματοδότησης του γηπέδου λοιπόν (η οποία υπολογίζει να φτάσει στα 50-60 εκατ. ευρώ) έχει εξασφαλίσει ήδη τη στήριξη των Παππά, Χατζηιωάννου και τη δέσμευση των Κανελλόπουλου, Γκούμα ότι θα συνδράμουν. Την ίδια ώρα βρίσκεται σε επαφές και με άλλους επιχειρηματίες (αλλά και εταιρείες για χορηγία του ονόματος), ενώ φέρεται να το έχει προτείνει ακόμα και στον συνέταιρό του στον ΟΠΑΠ, Γίρι Σμετς.

Παράλληλα με το θέμα του γηπέδου ωστόσο, ο Μελισσανίδης δρομολογεί και τις εξελίξεις στο θέμα της Ερασιτεχνικής. Έχει δρομοληγήσει ήδη τις κινήσεις του λοιπόν για τις επικείμενες εκλογές -με κυριότερη εξ αυτών τη συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο.

Εκεί όπου συμφώνησαν ώστε ο εφοπλιστής και ένας εκ των δυο ηγετών της μπασκετικής ΑΕΚ να κατέβει επικεφαλής ψηφοδελτίου -με τη δική του στήριξη. Κάτι που -με δεδομένο και το ότι έχουν κάνει ήδη στην άκρη οι Έρτσος και Γεωργαντζόγλου (οι οποίοι φέρονταν διατεθειμένοι να διεκδικήσουν την προεδρία) και το ότι η ORIGINAL θα τον υποστηρίξει- αναμένεται να φέρει στον έλεγχό του και το σωματείο.

Κι όλα αυτά την ώρα που ο Μελισσανίδης δεν παραλείπει να «ψάχνεται» ακόμα και για το τεχνικό μέρος του πρότζεκτ του γηπέδου. Διατηρεί, λοιπόν, τις επαφές του με τον αρχιτέκτονα της «Αγιά-Σοφιάς», Στέλιο Αγιοστρατίτη, αλλά ζητά τη γνώμη και άλλων αρχιτεκτόνων και κατασκευαστικών εταιρειών. Τόσο πολύ, ώστε να μην αποκλείεται ακόμα και η δημιουργία νέου σχεδίου -αν χρειαστεί- πάνω στον υπάρχοντα νόμο.

Άλλωστε ο Δήμος, δια των δηλώσεων της Έφης Αποστολάκη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έχει κάνει σαφές πως τον περιμένει να συζητήσουν και θα τον στηρίξει στην προσπάθεια να επιστρέψει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και σε αυτό το μέτωπο δε -όπως και σε όλα τα προαναφερόμενα- ο Μελισσανίδης αναμένεται να κορυφώσει τις ενέργειές του αμέσως μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα.

«Βλέπει» Δερμιτζάκη ο ΟΦΗ

02/05/2013
 Ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για διάδοχη κατάσταση με τον Παύλο Δερμιτζάκη να είναι το φαβορί.

«Βλέπει» Δερμιτζάκη ο ΟΦΗ
Τα σενάρια που θέλουν τον Παύλο Δερμιτζάκη να είναι πρώτος στη λίστα του ΟΦΗ, «φουντώνουν». Ο Μακεδόνας τεχνικός αποτελεί εδώ και κάποιες ημέρες παρελθόν από τον Πανθρακικό, την στιγμή που έχει παρθεί η απόφαση να αποχωρήσει από τους Κρητικούς και ο Γιάννης Πετράκης.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, όχι μόνο δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά ούτε καν επίσημη πρόταση από τους Κρητικούς, οι οποίοι όμως, είναι αλήθεια, έχουν τον «Δέρμι» πρώτο στη σχετική τους λίστα.

Εξελίξεις αναμένονται μετά το Πάσχα, όταν και θα οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Πετράκη. Ενδεχομένως, τότε, να κάτσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να επέλθει ο… «γάμος».

52 και συνεχίζουν...

02/05/2013
 Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός πιστοί στην παράδοση, αγωνίζονται για 52η φορά τη Μεγάλη Παρασκευή.

52 και συνεχίζουν...
Όπως κάθε χρόνο τη Μεγάλη Παρασκευή, έτσι και φέτος οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής θα φανούν συνεπείς στο ραντεβού τους.

Αύριο το πρωί, στις 10:30, στο γήπεδο της Νίκαιας, Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός θα συναντηθούν για 52η φορά!

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αποτίσουν φόρο τιμής στους αείμνηστους Στέλιο Μπέση, Κώστα Μεσολογγίτη και Βασίλη Τερκεσίδη, ενώ θα γίνουν βραβεύσεις από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νικαίας.

Αγκάνθο: «Έχω προτάσεις από την Ισπανία»

02/05/2013
 Την πρόθεσή του να τιμήσει το συμβόλαιό του με τον Άρη τόνισε ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος ανέφερε πως έχει στα χέρια του προτάσεις από ισπανικές ομάδες.

Αγκάνθο: «Έχω προτάσεις από την Ισπανία»
Την διάθεσή του να παραμείνει και του χρόνου στον Άρη, επανέλαβε ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους «κίτρινους» και περιμένει την ανάδειξη της νέας διοίκησης για να φανούν οι προθέσεις της.

Τι είπε για το ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αναλυτικά, όσα είπε στον “Arena 89,4”:

«Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Άρη με όλα τα προβλήματα που υπήρχαν, είτε οικονομικά είτε αγωνιστικά, ωστόσο ξεπεράστηκαν και τελικά καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ισπανία, όπου δουλεύω εδώ με προπονήσεις. Περιμένω από τη διοίκηση να επικοινωνήσει μαζί μου, καθώς έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει με κάποιον συγκεκριμένα, διότι δεν έχει υπάρξει καμία επαφή μαζί μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Άρη και γενικότερα από τη παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη, διότι έχω κάνει φίλους και είμαι εντυπωσιασμένος από τον κόσμο της ομάδας και θέλω να μείνω».

Για το ενδιαφέρον ομάδων από την πατρίδα του: «Έχω προτάσεις από ισπανικές ομάδες. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά σενάρια, ακούγονται διάφορα όμως εγώ επικεντρώνομαι μόνο στον Άρη διότι θέλω να μείνω. Παρά το ότι υπήρχαν αρκετά οικονομικά προβλήματα, ήμασταν μια οικογένεια όλοι οι παίκτες μεταξύ μας και τα αντιμετωπίσαμε όλα με τη συμπαράσταση του κόσμου. Είναι αλήθεια ότι περάσαμε δύσκολες στιγμές και οι νεαροί παίκτες αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, αλλά μας βοήθησε το γεγονός ότι ήμασταν μια ενωμένη φαμίλια. Υπήρχαν πολλά δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτά με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό που θα έκρινε πολλά. Επίσης με τον ΠΑΟΚ, προς το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά οι φίλαθλοι του Άρη δεν μας άφησαν λεπτό, ήταν πάντα κοντά μας και αυτός είναι ένας λόγος που θέλω να μείνω στη Θεσσαλονίκη. Περιμένω τη νέα διοίκηση που θα προκύψει, να με καλέσει να έρθω και να συνεχίσω στον Άρη».

Για τους καλύτερους αντιπάλους, που αντιμετώπισε στην Ελλάδα: «Ο Τζεμπούρ και ο Φουστέρ του Ολυμπιακού, ο Μητρόπουλος της ΑΕΚ και ο Λαζάρ του ΠΑΟΚ ήταν για μένα πολύ καλοί, αλλά και κάποιοι άλλοι που δεν ξέρω τα επώνυμά τους. Όσο για τους παίκτες του Άρη που μπορούν να διακριθούν στην Ευρώπη, νομίζω ότι ο Γιαννιώτας, ο Σουνάς και ο Διούδης έχουν πολλά προσόντα και είναι μεγάλα ταλέντα. Είμαι βέβαιος ότι μπορούν να παίξουν στο εξωτερικό».

Διαμαντάκος: «Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός»

02/05/2013
 Πρώτα θα συζητήσει με τον Ολυμπιακό και μετά θα ξεκαθαρίσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Διαμαντάκος. «Θα με ενδιέφερε να μείνω και στον Άρη», τόνισε σχετικά.

Διαμαντάκος: «Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός»
Ο δανεισμός του στον Άρη ολοκληρώθηκε και ο Δημήτρης Διαμαντάκος επέστρεψε στον Ολυμπιακό.

Αφού λοιπόν μιλήσει με τους «ερυθρολεύκους», όπου θα κριθεί αν τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν, θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Βέβαια, ξεκαθάρισε πως θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί και του χρόνου στον Άρη. Για την φετινή παραμονή τόνισε πως κομβικά σημεία ήταν η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, καθώς και το διπλό στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μας όλα όσα ζήσαμε, είχαμε ανάμικτα και καινούργια συναισθήματα, ευτυχώς στο τέλος τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολο, βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο κάποια στιγμή, αλλά πιστεύαμε όλοι μαζί ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και αυτό έγινε».

Στο ερώτημα για το πού κρίθηκε τελικά η παραμονή για τον Άρη, απάντησε: «Πιστεύω πως κρίθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και παρ΄ ότι παίζαμε με δέκα παίκτες, τα καταφέραμε. Δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα, είπαμε να τα δώσουμε όλα και για αυτό τα καταφέραμε. Εκείνη τη στιγμή της αποβολής, καταλάβαμε ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα, ήμασταν με το ένα πόδι να πέσουμε, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Παίζουμε και για τη φανέλα και αυτό φάνηκε και από το ξέσπασμα του Παπαζαχαρία. Αισθάνθηκε ότι αδικείται και για αυτό το έβγαλε από μέσα του με τα κλάματα».

Όσο για το τι θα του μείνει από αυτή τη χρονιά: «Ο αξέχαστος κόσμος, που στα πολύ δύσκολα ήταν μαζί μας. Αλλά και το ότι ήμασταν ενωμένοι μεταξύ μας, αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Ουσιαστικά ήμασταν μόνοι μας. Αν ήμασταν κι εμείς χωρισμένοι, θα τελείωναν όλα. Μείναμε εμείς ενωμένοι και πετύχαμε».

Για το αν υπήρχαν παίκτες που είχαν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης: «Μερικά παιδιά έφτασαν σε τέτοια κατάσταση και οι μεγαλύτεροι προσπαθούσαν να βοηθήσουν. Ήταν δύσκολες καταστάσεις».

Τέλος, για το μέλλον του και το αν θα συζητούσε ανανέωση του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό στον Άρη, επεσήμανε: «Θα συζητήσω με τον Ολυμπιακό, μετά το Μουντιάλ που έχουμε στην Τουρκία. Είμαι ανοιχτός σε συζήτηση, τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός. θα με ενδιέφερε να συνεχίσω στον Άρη. Η παρουσία μου στον Άρη με βοήθησε πολύ».

Πρώτο φαβορί ο Μάντζιος

02/05/2013
 Ο Παύλος Δερμιτζάκης αποτελεί παρελθόν από τον Πανθρακικό και στην Κομοτηνή ήδη ψάχνουν διάδοχο, με τον Άκη Μάντζιο να είναι στη λίστα.

Πρώτο φαβορί ο Μάντζιος
Τον αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη αναζητούν ήδη στον Πανθρακικό. Ο Μακεδόνας τεχνικός αποχώρησε, μετά από συνάντηση που είχε με την διοίκηση και έτσι, οι «πράσινοι» ψάχνουν εναλλακτικές επιλογές.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν πολλά από την αρχή, όμως αυτό που έχει ξεχωρίσει και είναι πρώτο στη λίστα είναι αυτό του Άκη Μάντζιου. Ο νεαρός τεχνικός έχει φύγει εδώ και καιρό από την Κέρκυρα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Παράλληλα, διαψεύδονται τα σενάρια που ήθελαν τον Πανθρακικό να κινείται για τον Σάββα Πάντελιδη, αφού μπορεί να είναι ελεύθερος, όμως αυτή την στιγμή δεν ενδιαφέρει τους ανθρώπους της ομάδας.

Στην Παιανία ο Αλαφούζος

02/05/2013
 Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού πήγε ο Γιάννης Αλαφούζος, όπου συνομίλησε με τον Γιάννη Βονόρτα και κάποιους παίκτες της ομάδας.

Στην Παιανία ο Αλαφούζος
Στην Παιανία βρέθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Βονόρτα, ενώ συνομίλησε και με κάποιους ποδοσφαιριστές, σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ευχήθηκε από κοντά καλό Πάσχα σε όλους, αφού δεν είχε ταξιδέψει μαζί με την αποστολή στην Κύπρο.

Μάλιστα, πριν την διεξαγωγή του μπαράζ με την Ξάνθη, αναμένεται να βρεθεί εκ νέου στην Παιανία. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι πιθανώς να κρίνει πολλά για το… αύριο του συλλόγου, κάτι που θέλει να κάνει σαφές σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Εν αναμονή για Σισοκό

02/05/2013
 Θεραπεία ακολούθησε ο Ιμπραΐμ Σισοκό, μια μέρα μετά τον τραυματισμό του στην Κύπρο. Από Δευτέρα αναμένεται να «ανεβάσει» ρυθμούς. Κανονικά προπονήθηκε ο Μαρίνος. Εκτός οι... γνωστοί.

Εν αναμονή για Σισοκό
Όλοι στον Παναθηναϊκό έχουν «πέσει» πάνω στον Ιμπραΐμ Σισοκό.

Κι αυτό γιατί στο χθεσινό παιχνίδι με την Ομόνοια τραυματίστηκε στον δεξί ώμο και είναι αμφίβολος για το μπαράζ με την Ξάνθη. Την Μεγάλη Πέμπτη, ο Ιβοριανός έκανε θεραπεία, προσπαθώντας σιγά-σιγά κι όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Από την Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Κατά τα άλλα, ατομικά προπονήθηκαν οι Σεϊταρίδης, Μαυρίας, Πίντο και Καζιγιάμα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Κουίνσι και Φορναρόλι.

Στα ευχάριστα για τον Γιάννη Βονόρτα, το γεγονός πως ο Στέργος Μαρίνος προπονήθηκε κανονικά και δίνει ακόμη μια λύση στο αμυντικό «κομμάτι» του τριφυλλιού.

Ενοχλήσεις ο Μπέρτος

02/05/2013
 Το μπαράζ με τον Παναθηναϊκό δεν αφήνει τους παίκτες της SKODA Ξάνθη να μη βρίσκονται σε εγρήγορση.

Ενοχλήσεις ο Μπέρτος
Έτσι, τη Μ. Πέμπτη συνεχίστηκε σε έντονους ρυθμούς η προετοιμασία στα Πηγάδια για την αναμέτρηση που θα κρίνει την έκτη θέση της Σούπερ Λίγκας.

Κάποιες ενοχλήσεις ένιωσε ο Μανώλης Μπέρτος, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά σε δυνατούς ρυθμούς. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και το ποδοβόλεϊ, όπως και του νευρομυικού συντονισμού, έγιναν ασκήσεις τακτικής, όπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τη Μ. Παρασκευή στις 09:00 το πρωί και, στη συνέχεια, θα υπάρξει διήμερο ρεπό.

Απέχουν… από το μπαράζ οι οπαδοί της Ξάνθης

02/05/2013
 Νέα ανακοίνωση με την οποία κάνουν γνωστή την πρόθεσή τους να μην κατέβουν στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού γίνει το μπαράζ Παναθηναϊκός-Ξάνθη, εξέδωσαν οι οπαδοί των Ακριτών.

Απέχουν… από το μπαράζ οι οπαδοί της Ξάνθης
Ημέρα χωρίς ανακοίνωση που να έχει να κάνει με το μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη δεν γίνεται να περάσει… Οι οργανωμένοι οπαδοί των Ακριτών, λοιπόν, επέστρεψαν και με νέα τοποθέτησή τους, ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν σκοπό να ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, είτε το ματς γίνει στην Αθήνα, είτε οπουδήποτε αλλού…

Στην απόφαση αυτή έφτασαν, προκειμένου, όπως αναφέρουν, να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους αλλά και να προστατέψουν την ομάδα από τυχόν προβοκάτσιες…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Για το παιχνίδι μπαράζ που είναι να γίνει εδώ , να γίνει εκεί και τώρα μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου μπορεί να γίνει παραπέρα (όπως αναφέρει και η ΠΑΕ), γνωρίζοντας πως και εμείς είμαστε ένα κομμάτι αυτού που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλοντας να διατηρήσουμε την όποια αξιοπρέπεια μας έχει απομείνει από αυτό, λαμβάνοντας υπόψιν και την προστασία της αγαπημένης μας ομάδας αλλά και της ιστορίας του συνδέσμου μας από τυχόν προβοκάτσιες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα, αποφασίσαμε πως ΔΕΝ θα μεταβούμε στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού διεξαχθεί τελικά αυτός ο αγώνας.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας και στους παίχτες μας καλή επιτυχία και να γυρίσουν νικητές.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλο τον κόσμο και γρήγορη Ανάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ. Πάντως εμείς εμμένουμε στην αρχική μας πρόταση για διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα στο PlayStation
».

Σε οικογενειακούς ρυθμούς…

02/05/2013
 Δεν αναδείχτηκε νικητής στο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με την μικτή ομάδα Κ17 και Κ20 του συλλόγου.

Σε οικογενειακούς ρυθμούς…
Οι δυο ομάδες ήρθαν 2-2 στους «Ζωσιμάδες», με τους «μεγάλους» να προηγούνται, μάλιστα, με 2-0.

Στο 10', σουτ του Νάκου μετά από σέντρα του Ντε Βινσέντι, 1-0.

Στο 38', ο Νάκος ανατράπηκε από τον Αλεξίου. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ντε Βινσέντι, 2-0.

Στο 75', ο Κολοβέτσιος ανέτρεψε τον Φράγκο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μουσκάι, 2-1.

Στο 78’, ο Μπουκουβάλας, μετά από μπαλιά του Πότση, έκανε το 2-2.


ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Θωμαΐδης): Ταμπάσης (72' Κολιοφούκας), Ντάσιος, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα, Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι, Νάκος, Ίλιτς, Κοροβέσης

ΠΑΣ Κ-20 (Γ. Τάτσης): Φεγκρούς, Μουσκάι, Φίλιος, Φράγκος, Αλεξίου (46' Θεοδωράκης), Πανταζής (82' Παπαγεωργίου Στ.), Φαρμάκης (65' Μώκος), Ασωνίτης, Πότσης, Μπουκουβάλας (82' Μάντζος), Σιούλας (60' Μερκουριάδης)


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο βοηθός του Γιάννη Χριστόπουλου, Γιάννης Θωμαϊδης, τόνισε πως: «Ήταν ένα φιλικό με στόχο να κρατηθούν οι παίκτες σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σε γενικές γραμμές, είμαστε ικανοποιημένοι από τα περισσότερα παιδιά».

Τεσσάρα στην Πρέβεζα

02/05/2013
 Την ώρα που κάποιοι παίκτες του ΠΑΣ έπαιζαν φιλικό με τη μικτή ομάδα, μια άλλη του ομάδα σάρωσε την Πρέβεζα με 4-1 εκτός έδρας, επίσης, σε φιλικό ματς.

Τεσσάρα στην Πρέβεζα
Οι Γιαννιώτες ήταν σαφώς ανώτεροι και θα μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα τέρματα, προσφέροντας, πάντως, θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Πριν την έναρξη, η διοίκηση των Πρεβαζάνων τίμησε τον «Αγιαξ της Ηπείρου» για την πορεία του στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο ΠΑΣ ευχαρίστησε για τη φιλοξενία.

Στο 40', ο Νικλητσιώτης με σουτ έκανε το 0-1. Στο 43’, η κεφαλιά του Γεωργίου πήγε στο αντίπαλο δοκάρι.

Στο 50’, ο Σιδέρης με σουτ ισοφάρισε. Στη συνέχεια, ήταν η σειρά του Γιάκου που σημείωσε χατ τρικ, στο 70’, στο 84’ και στο 86’.


ΠΑΣ Πρέβεζα (Γκαρτζονίκας): Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ., Χαϊδάκης, Βάλβης, Μάρκος Σκαμνέλος Χ., Δημουλιάς, Καρακώστας, Νίκου, Μπόμπορης, Σιδέρης
Έπαιξαν και οι:Μέλλος, Κοψάρης, Πετρόπουλος, Κίστης, Λάσκαρης, Παπουτσής, Ντούσκος, Γεωργουσόπουλος, Παναγιωτίδης

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Πάντος, Ρουμπουλάκου, Οικονόμου, Μπέριος, Κεϊτά, Χαρίσης, Γεωργίου, Βίλα, Νικλητσιώτης, Γιάκος
Αγωνίστηκαν και οι : Παππάς, Μπακόλας, Ζωγράφος, Βένος, Μπιστιόλης, Μάγκος.

«Χρειάζεται στήριξη ο Αναστασίου»

03/05/2013
 Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μίλησε στην Sportday και τονίζει πως η πρόσληψη του Αναστασίου στο τιμόνι του ΠΑΟ είναι σωστή απόφαση και πως χρειάζεται στήριξη και υπομονή.

«Χρειάζεται στήριξη ο Αναστασίου»
Σίγουρος πως το πλάνο του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αναστασίου στο τιμόνι της ομάδας θα πετύχει εμφανίστηκε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο πρώην πρώτος προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε για την απόλυση του μεσούσης της περιόδου, σχολίασε τον επαναπατρισμό των «πρασίνων» στην Λεωφόρο ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα του ΠΑΟ.

Διαβάστε όσα είπε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην Sportday:

Χουάν, πώς θα χαρακτήριζες τη φετινή χρονιά για τον Παναθηναϊκό;


«Είναι μία μεταβατική περίοδος, που έγιναν αρκετά πράγματα, ωστόσο το ποδόσφαιρο είναι πολλές φορές πανεπιστήμιο. Μαθαίνεις κάθε μέρα. Τώρα γίνεται ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».

Αναφέρεσαι στην επιλογή της τεχνικής ηγεσίας με τον Γιάννη Αναστασίου;

«Ναι, εφόσον αναλάβει ο Γιάννης και οι δύο συνεργάτες του, ο Άγγλος και ο Ολλανδός είναι μία σωστή απόφαση. Βέβαια χρειάζεται υπομονή, στήριξη και πίστωση χρόνου. Ειδικά ο Στιβ Ρούτερ, που λέγεται ότι θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη, αλλά και ο Γιούσεφ Φος, ο Ολλανδός γυμναστής, έχουν μάθει στην ηρεμία του εξωτερικού και εδώ θα νιώσουν μεγαλύτερη πίεση. Ο Στιβ θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη σε πολλά πράγματα, θα το δείτε».

Για τον Αναστασίου;

«Ο Γιάννης είναι ήρεμο παιδί, με εμπειρίες από Ολλανδία και Αγγλία, με δίψα και κίνητρο για δουλειά».

Υπάρχουν κάποιοι, που λένε, ότι είναι ρίσκο η επιλογή του..

«Για μένα είναι μία απόφαση στη σωστή κατεύθυνση».

Νιώθεις πίκρα με τον τρόπο που έφυγες από την ομάδα;

«Δεν έχω περιθώριο για να πικραίνομαι για κάτι. Αν έκανα κάτι, που δεν πίστευα θα έλεγα, ότι είμαι πικραμένος με τον εαυτό μου. Αλλά έκανα αυτό που πίστευα».

Τι συνέβη με τη διοίκηση;

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα βγάζεις και κάποια που δεν βγαίνουν προς τα έξω, διότι είναι συζητήσεις μεταξύ δύο. Είναι θέμα αρχών. Και στο παρελθόν έχω κρατήσει ίδια στάση. Η ζωή είναι πιο σκληρή από ένα τέτοιο γεγονός».

Έγινε πολλή κουβέντα για τη δήλωση στήριξης προς τους Βύντρα, Σπυρόπουλο και λέγεται ότι αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγες...

«Αυτό έγινε αυθόρμητα. Ρωτήθηκα στη συνέντευξη Τύπου για αυτούς τους παίκτες και απάντησα».

Τι βλέπεις για την επόμενη μέρα;

«Εύχομαι να υπάρχει σοφία και υπομονή. Ο Παναθηναϊκός για τα επόμενα δύο χρόνια, ίσως δεν είναι σε θέση να κάνει πρωταθλητισμό. Είναι ευκαιρία να μπουν γερές βάσεις, να αλλάξει το τοπίο. Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα, τον αγαπάω. Έζησα μεγάλες στιγμές. Χρειάζεται στήριξη από τώρα και εννοώ και το παιχνίδι με την Ξάνθη, το οποίο η ομάδα πρέπει να το κερδίσει».

Θα είναι καλύτερη η νέα χρονιά;

«Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερη. Κάποια πράγματα που γίνονται φαίνονται, κάποια άλλα δεν φαίνονται. Και όταν χτίζεις μία ομάδα, όπως κάνει τώρα ο Παναθηναϊκός, δεν φαίνεται. Πλέον η πρώτη ομάδα μπαίνει σε άλλη βάση και θέλει στήριξη».

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο, που μέχρι τώρα δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και τη διοίκηση...

«Από το ποδόσφαιρο γίνεσαι κάθε μέρα και σοφότερος. Περιμένω ότι θα υπάρχει αλλαγή σελίδας και σταθερότητα. Πιστεύω ότι και η διοίκηση θα μάθει. Το είπε και ο κ. Αλαφούζος σε μία συνέντευξή του πριν από λίγες ημέρες. Υπάρχει και μεγάλο οικονομικό βάρος, μην το ξεχνάμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα, αλλά τώρα είναι στη σωστή κατεύθυνση. Για να χτίσεις, θέλει υπομονή. Και ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και να στηρίξει!».

Μπορείς να ρισκάρεις μία πρόβλεψη για το πού θα καταλήξει αυτή η προσπάθεια;

«Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα ξανακάνει πρωταθλητισμό, άρα θα πετύχει αυτή η προσπάθεια».

Την επιστροφή του Σαραβάκου πώς τη βλέπεις;

«Είναι ένα πολύ αγαπητό παιδί στον κόσμο του Παναθηναϊκού, είχε πάντα πολύ καλή συμπεριφορά. Δεν έχει εχθρούς, όμως, σε κανένα σωματείο. Είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής από όσους έχω δει εγώ στο σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο. Απαιτείται σεβασμός στο πρόσωπό του».

Εσύ τι θα κάνεις από εδώ και πέρα;

«Είμαι μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά στις Ακαδημίες και θα δούμε από τον Ιούνιο και μετά τι θα γίνει».

Πώς βλέπεις την αντιπαλότητα σήμερα;

«Θα σου πω ένα πρόσφατο περιστατικό. Είχα πάει στη Λήμνο πριν από μία εβδομάδα, για να παραβρεθώ σε μία εκδήλωση, που έκαναν οι παίκτες 15 ομάδων, που είναι απογοητευμένοι από τις συνθήκες. Με κάλεσαν για να πω την άποψή μου. Μου είπαν να μην πάω στον σύνδεσμο φίλων του Ολυμπιακού, μήπως υπάρχει πρόβλημα. Εγώ, όμως, πέρασα χαιρετήθηκα με τα παιδιά, μίλησα. Το ξέρω ότι είμαι ρομαντικός, αλλά έτσι πρέπει να συμβαίνει».

Πώς βλέπεις την επιστροφή στη Λεωφόρο;

«Η Λεωφόρος είναι έδρα, αλλά θέλει προσοχή από τον κόσμο. Σίγουρα όσοι πάνε στο γήπεδο, θέλουν να έχουν τις ανέσεις τους, κάτι που στη Λεωφόρο δεν υπάρχει σε κάποιον βαθμό. Τώρα, όμως, είναι ανάγκη να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, αφού είναι και μεγάλο το οικονομικό βάρος της παραμονής στο ΟΑΚΑ. Ελπίζω σύντομα ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο».

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας φέτος;

«Υπήρχε ένα σκεπτικό, αλλά δεν πέτυχε το μοντέλο. Κάθε μέρα μαθαίνεις. Τώρα αλλάζει το σκεπτικό και είναι στη σωστή κατεύθυνση. Οι βάσεις υπάρχουν. Και ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει μεγάλη βάση στις Ακαδημίες του, όπου γίνεται καταπληκτική δουλειά».

Κλείνει παίκτες πριν τον προπονητή

03/05/2013
 Προπονητή για την νέα αγωνιστική σεζόν δεν έχει βρει αλλά παίκτες έχει…

Κλείνει παίκτες πριν τον προπονητή
Μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμη ο προπονητής για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ωστόσο στον ΠΑΟΚ υπάρχει η πιθανότητα να κλείσουν παίκτες άμεσα.

Όπως αναφέρει η Sportday, στο «Δικέφαλο του Βορρά» σκοπεύουν να κινηθούν επάνω στον μεταγραφικό σχεδιασμό που είχαν καταστρώσει με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο της ομάδας.

Βάσει του πλάνου αυτού, οι υπεύθυνοι της ομάδας εξετάζουν τις περιπτώσεις των παικτών που μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο. Το πλάνο αυτό βρίσκεται στο τελικό του στάδιο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται κοντά στο «εξάρι» και τον επιθετικό χαφ.

Εάν θα ολοκληρωθούν οι συμφωνίες πριν πέσουν οι υπογραφές με τον νέο προπονητή είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Τους «τρέχει» ο Μελισσανίδης

03/05/2013
 Έντονη κινητικότητα υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων που εμπλέκονται στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης θέτει τις προτεραιότητες.

Τους «τρέχει» ο Μελισσανίδης
Η αρχή έχει γίνει. Ως… έμπειρος προπονητής, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει φτιάξει το «ρόστερ» των ανθρώπων που έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Ο Πόλυς Χατζηιωάννου είναι ο πρώτος που είναι και σίγουρος μετά την γραπτή του δήλωση πως πρόκειται να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή.

Ο Πέτρος Παππάς μπορεί να μην το έχει δηλώσει αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα μπει κι εκείνος όπως φαίνεται πως στο «σχήμα» θα μπει και ο συμπαίκτης του Μελισσανίδη στην αγορά του 33% του ΟΠΑΠ, Γίρι Σμετς. Σε αυτή την ομάδα βρίσκονται κι άλλοι επιχειρηματίες αλλά το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα.

Ο «Τίγρης» φαίνεται πως έχει βρει σημείο επαφής και με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής, η οποία έχει και τον σημαντικότερο λόγο για το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου, με φόντο και τις εκλογές που θα γίνουν τον επόμενο μήνα. Οι Έρτσος και Γεωργαντζόγλου στο άκουσμα του μπασίματος του Μελισσανίδη φαίνεται πως κάνουν πίσω στην αρχική τους πρόθεση να θέσουν υποψηφιότητα για την προεδρία της Ερασιτεχνικής και δεν προτίθενται να βάλουν εμπόδια στα πλάνα του.

Τέλος, άμεση προτεραιότητα είναι το τι θα γίνει και με τον Δήμο. Η Δήμαρχος, κ. Αποστολάκη, είναι θετική στην ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ αλλά μέχρι ως ότου υπάρξει τελική συμφωνία δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου