ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Δείτε το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Αρετόπουλος (video)

Δείτε το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Αρετόπουλος (video)

29/04/2013

Δείτε το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Αρετόπουλος (video)
Τραβηγμένο από τα μαλλιά το πέναλτι που έδωσε σε βάρος του Ολυμπιακού ο Αρετόπουλος. Ασε που υπάρχουν σοβαρές υποψίες για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα του μαρκαρίσματος του Παπάζογλου στον παίκτη του Πανθρακικού.
Οπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, αλλά και στη φωτό που σας παρουσιάζουμε, ο παίκτης του Πανθρακικού απλώνει το χέρι, στην πλάτη του Παπάζογλου και προς το σβέρκο και τον σπρώχνει. Αμέσως μετά πέφτει λες και τον τινάζει ηλεκτρικό ρεύμα και ο πολύ κακός Αρετόπουλος δίνει πέναλτι. Οπως φαίνεται καθαρά στο δεύτερο ριπλέι το άπλωμα του χεριού του Παπάζογλου δεν σημαίνει ότι είναι και πέναλτι.
Επίσης, ο Αρετόπουλος επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Πανθρακικού, ενώ χάλια τα πήγαν (λέγοντας στο διαιτητή να δώσει κάποια φάουλ) και οι επιπρόσθετοι διαιτητές εστίας Γιάχος (αριστερά όπως βλέπαμε στην τηλεόραση) και Κάκος (δεξιά). Αρετόπουλος, Γιάχος και Κάκος έδειξαν αδίκησαν σε πολλές φάσεις τον Ολυμπιακό.
Το ότι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε δεν σημαίνει ότι αυτά πρέπει να περνάνε απαρατήρητα. Αν οι υποδείξεις αυτές ήταν υπέρ του Ολυμπιακού τώρα θα είχαμε έκτακτες δίκες. Και πολλά παράθυρα στην τηλεόραση

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

 www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου