ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Εγκώμια Τρινκιέρι για Ολυμπιακό και Σπανούλη

Εγκώμια Τρινκιέρι για Ολυμπιακό και Σπανούλη

Στην επίσημη παρουσίαση του από την ΕΟΚ, ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε για την ανάληψη των καθηκόντων του ως ομοσπονδιακός τεχνικός και αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια σε Ολυμπιακό και Βασίλη Σπανούλη.
Ιδιαίτερα ευδιάθετος εμφανίστηκε στην επίσημη παρουσίαση του ο Αντρέα Τρινκέρι, ο οποίος αποτελεί τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Ιταλός προπονητής, που καλείται να οδηγήσει την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας τον Σεπτέμβριο, μίλησε το πλάνο του και το ενδιαφέρον των διεθνών για την ομάδα έπειτα από συνομιλίες που είχε μαζί τους.
Ο Τρινκιέρι ύστερα από σχετικές ερωτήσεις αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια στον Ολυμπιακό και τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για το Final-4 του Λονδίνου και τον ημιτελικό ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ υποστήριξε πως είναι τυχερός που έχει στην διάθεση του έναν εκ των τριών κορυφαίων γκαρντ της Ευρώπης.

"Πιστεύω ότι για τον α' ημιτελικό, η ΤΣΣΚΑ περιμένει έναν χρόνο αυτό το παιχνίδι. Αυτό που συνέβη πέρσι γίνεται μία φορά στα 30 χρόνια. Κανένας δεν πιστεύει ότι θα ξαναγίνει. Ο Ολυμπιακός όμως παίζει με... καρύδια. Θα είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Όποιος κερδίσει αυτό το ματς, θα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τον τίτλο. Κι αυτό γιατί στο άλλο ματς, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα καταναλώσουν πολλή ενέργεια, θα είναι ο... τρίτος παγκόσμιος πόλεμος για αυτούς", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τρινκιέρι και συμπλήρωσε:

"Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Σπανούλη στην ομάδα. Οι Διαμαντίδης, Σπανούλης και Ναβάρο είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη, έχουμε τον ένα οπότε είμαστε τυχεροί".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου