ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Οι Τζόναθαν, οι Έλληνες, οι νέοι και οι δανεικοί

Οι Τζόναθαν, οι Έλληνες, οι νέοι και οι δανεικοί

02/05/2013
 Μπροστά είναι μόνο ο τελικός του Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό αλλά παράλληλα κοιτάζουν και το πώς θα ενισχυθεί η ομάδα το καλοκαίρι.

Οι Τζόναθαν, οι Έλληνες, οι νέοι και οι δανεικοί
Αυτό που προέχει για τον Ολυμπιακό είναι ο τελικός του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (11/5). Δεν απαγορεύεται όμως την ίδια ώρα να γίνεται και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Τα πράγματα για τους «ερυθρόλευκους» είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα. Στον Πειραιά έχουν βάλει προτεραιότητα το ελληνικό στοιχείο. Για αυτό ο Μίτσελ είναι έτοιμος να περάσει από κόσκινο όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και να αξιολογήσει τους παίκτες που δεν έχει γνωρίσει ακόμα αφού ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες από τους Πειραιώτες ή αποκτήθηκαν νωρίς-νωρίς.

Στην πρώτη λίστα είναι οι περιπτώσεις των Γιαννιώτα και Φούντα, οι οποίοι και έχουν δείξει την αγωνιστική τους αξία και προοπτική έχουν. Ο Ολυμπιακός κοιτάει κάπως και την περίπτωση του Ταχτσίδη από την Ρόμα, ο οποίος έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα των Ρωμαίων. Στο δεύτερο κομμάτι είναι οι Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος, Ποτουρίδης, Σουμπίνιο, Κάταϊ, Γκρμπιτς, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν.

Πάμε τώρα στο μεταγραφικό κομμάτι. Μπορεί ο Ολυμπιακός πριν από μερικές ημέρες να είχε διαψεύσει τις επίσημες επαφές για τους δύο Ντος Σάντος, ωστόσο άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν και τις δύο περιπτώσεις. Και του Τζόναθαν (κυρίως) αλλά και του Τζιοβάνι. Πάντως εξελίξεις με αυτούς τους παίκτες θα περιμένουμε προς το τέλος του μήνα.

Ο Μίτσελ πάντως έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως θέλει να κάνει εκκαθαρίσεις στο ρόστερ οπότε όλοι είναι υπ’ατμόν.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου