ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Απο σφαγεας.....top model

 Απο σφαγεας.....top model

29/04/2013

Ρε αμα εχει ο ανθρωπος ταλεντο, τι να λεμε τωρα...και δεν μιλαμε για οποιον κι οποιον αλλα για καποιον που ειναι...πολυταλαντος...τον Τασο Κακο..μηπως δεν ξερετε γιατι? 1)Ταλεντο στην...σφυριχτρα..2)ταλεντο στο...σφαξιμο..3)ταλεντο στο...modeling...και πουσαι ακομα...

Aς θυμηθουμε καποια παλια φωτοσοπ για τον μοντελο Τασο Κακο...

 Ειδικα εδω που ποζαρει για την ...Πρασινη

Και γιατι αφιερωσαμε χρονο για την παρτη του? Ιδου....

Πόζαρε ως… μοντέλο ο Κάκος!

Η καριέρα του ως διαιτητής τελειώνει όπου να ‘ναι. Ο Τάσος Κάκος, όμως, δεν θα «πεινάσει» ποτέ. Διότι εφόσον το θελήσει -αποδείχθηκε ότι- η πασαρέλα τον περιμένει…

Πόζαρε ως… μοντέλο ο Κάκος! (pics)
29/04/2013
Είχε προειδοποιήσει -με την ενδυματολογική προσέγγιση στη γιορτή του ΠΣΑΠ. Τότε που έκανε τους υπόλοιπους να νιώθουν ότι πήγαν σαν… λέτσοι να πάρουν τα βραβεία τους.

Ε, πλέον ο Τάσος Κάκος το επιβεβαίωσε: Είναι μοντέλο! Κυριολεκτικά.

Όταν ο φακός φωτογράφησης μόδας που έγινε στην Κέρκυρα λοιπόν (με την υπογραφή του οίκου Θοδωρή Τρανούλη και της «Chiaro haute couture») στάθηκε απέναντί του, ο Έλληνας ρέφερι δεν του έβγαλε… κάρτα. Αλλά έβγαλε το fashion icon που κρύβει μέσα του.

Καμαρώνοντας με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Golden Fox», Αλέξανδρο Μιχαλά και χαρίζοντας μερικές brutal πόζες με την παρτενέρ του για τις ανάγκες της φωτογράφησης, Βανέσα Πίτσιου.

*Οι φωτογραφίες είναι από το «styleland.gr»


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου