ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ούκιτς «Συνήθως νικούσαμε με Λαμόνικα»

Ούκιτς «Συνήθως νικούσαμε με Λαμόνικα»

30/04/2013 

 EΙΔΑΤΕ?Μετα μην λετε οτι ειμαστε εμεις οι κακοπροαιρετοι που σας κατηγοραμε...ΜΑΡΤΥΡΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ ΡΕΕΕΕ....Εξασφυριχτος με τα ολα του...Καθε τρυπα και...σφυριχτρα !!!

«Συνήθως νικούσαμε με Λαμόνικα»
Φοβερή ομολογία του Ούκιτς σε Κροατική ιστοσελίδα, που ξέφυγε από τον πράσινο έλεγχο και καταρρίπτει όλη την προπαγάνδα κατά της διαιτησίας.
Το κλάμα για τη διαιτησία δεν έχει σταματήσει από την στιγμή που ο ΠΑΟ αποκλείστηκε από το φάιναλ-φορ, μόνο που οι ίδιοι οι παίκτες του καταρρίπτουν με τις δηλώσεις την προπαγάνδα που έχει στηθεί περί διαιτητικής αδικίας. Όλοι θα θυμάστε πως μετά τον πρώτο χαμένο αγώνα στην Βαρκελώνη, ο Τσαρτσαρής είχε δηλώσει πως «δεν έφταιγε η διαιτησία για την ήττα μας». Φυσικά η δήλωση του είχε περάσει στα ψιλά, κάτι που έγινε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό με την συνέντευξη του Λένι Ούκιτς στην Κροατική ιστοσελίδα «sportske novosti».
«Όταν ο Λαμόνικα σφύριζε αγώνες του Παναθηναϊκού νικούσαμε, τώρα αυτό δεν έγινε. Η Μπαρτσελόνα συνολικά στα 5 παιχνίδια ήταν καλύτερη, εμείς χάσαμε στην ποιότητά μας. Όταν δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 70 πόντους, δεν μπορείς να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα», ήταν η εκπληκτική ατάκα του Κροάτη, η οποία φυσικά «αποσιωπήθηκε» όσο ήταν δυνατό. Θυμίζουμε ότι με τον Λαμόνικα, ο ΠΑΟ είχε κερδίσει τον 4ο προημιτελικό του 2011 στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς που είχε προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες των Καταλανών.
Μήπως τώρα θα τιμωρηθεί και ο Ούκιτς, ο οποίος ξέφυγε από τον έλεγχο; Στον Τσαρτσαρή θα επιβληθεί πρόστιμο; Καλή η προπαγάνδα δεν λέμε, αλλά στη σύγχρονη εποχή είναι δύσκολο να περάσει.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου