ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Σφαιρόπουλος: "Δύσκολη αποστολή, χωρίς άγχος"

Σφαιρόπουλος: "Δύσκολη αποστολή, χωρίς άγχος"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στο ματς των δύο ομάδων το απόγευμα της Μ. Τρίτης (30/4).
Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, μετά τον θρίαμβο της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, τη Μ.Τρίτη (30/4) και ώρα 18:15. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί από την ΝΕΤ. Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησαν για λογαριασμό του Πανιωνίου οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Γιώργος Μπόγρης. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Γιάννης Σφαιρόπουλος (προπονητής Πανιωνίου): "Παίζουμε με τον Πρωταθλητή Ευρώπης και μία από τις τέσσερις καλύτερες φετινές ομάδες της Ευρωλίγκα που προκρίθηκε στο φάιναλ-φορ της διοργάνωσης. Έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή όμως θα παίξουμε δίχως άγχος αφού έχουμε ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση της κανονικής περιόδου. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να μπορέσουμε να βελτιώσουμε στοιχεία του παιχνιδιού μας έχοντας απέναντί μας έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο".

Γιώργος Μπόγρης (σέντερ Πανιωνίου): "Έχοντας εξασφαλίσει την 3η θέση στην κανονική περίοδο θέλουμε δίχως άγχος να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός είναι και φέτος μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη και το έργο μας θα είναι πάρα πολύ δύσκολο κόντρα σε μία ομάδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Είναι κρίμα που ο αγώνας θα γίνει δίχως την παρουσία φιλάθλων αφού θα ήταν μία ευκαιρία να δουν δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος"


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου