ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Μπαρτζώκας: "Συγκεντρωμένοι για 18 λεπτά"

Μπαρτζώκας: "Συγκεντρωμένοι για 18 λεπτά"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας τόνισε πως οι παίκτες του έπαιξαν συγκεντρωμένα για 18 λεπτά "χτίζοντας" μια μεγάλη διαφορά στο σκορ, αλλά τόνισε πως στο τέλος οι αθλητές του "έσβησαν". Παράλληλα, εκθείασε την προσπάθεια που κάνει το Ρέθυμνο.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου δεν είχε να πει πολλά για το 1-0 που έκανε ο Ολυμπιακός επί του Ρεθύμνου (77-62) στο ΣΕΦ, στην ημιτελική φάση των playoffs. Τόνισε πως οι παίκτες του έπαιξαν συγκεντρωμένα για 18 λεπτά, ενώ τόνισε πως στο τέλος οι αθλητές του "έσβησαν", με αποτέλεσμα να χάσουν την μεγάλη διαφορά (+30) που είχαν "χτίσει". Παράλληλα εκθείασε την προσπάθεια της κρητικής ομάδας.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε πως: "Το Ρέθυμνο σαν ομάδα έχει επιμονή και θέλει να μείνει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.

Πιστοποιεί μια οργανωμένη και εξαιρετική δουλειά και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι ό,τι καλύτερο από τις επαρχιακές ομάδες και παράδειγμα για τις υπόλοιπες η προσπάθεια που κάνει.

Εμείς παίζοντας συγκεντρωμένα για 18 λεπτά πήραμε μια μεγάλη διαφορά, που έφτασε τους 30 πόντους, και έπειτα οι παίκτες μας “έσβησαν”, καθώς χαλάρωσαν στο τέλος.

Το ματς θεωρητικά μπορεί να είχε κριθεί, αλλά δεν ήμασταν σοβαροί στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά τους καταλαβαίνω. Φυσικά, θα θέλαμε να βρούμε ρυθμό από αυτά τα ματς ενόψει ενόψει της συνέχειας.

Το Ρέθυμνο και η Πάτρα έχουν αθλητικότητα, ενέργεια και μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα, αν δεν είσαι έτοιμος. Συνεχίζουμε και σκοπός μας τώρα είναι να κάνουμε το 2-0 στη σειρά".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου