ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«Σπουδαίος παίκτης ο Μισίμοβιτς»

«Σπουδαίος παίκτης ο Μισίμοβιτς»

27/05/2013
 Σπουδαία μεταγραφή θα είναι για τον Ολυμπιακό η ενδεχόμενη απόκτηση του Ζβέζνταν Μισίμοβιτς, σύμφωνα με τον Μάρσελ Κόλερ.

«Σπουδαίος παίκτης ο Μισίμοβιτς»
Με τα καλύτερα λόγια για τον Ζβέζνταν Μισίμοβιτς που φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού μίλησε ο Μάρσελ Κόλερ.

Ο Ελβετός τεχνικός της εθνικής Αυστρίας είχε συνεργαστεί πριν από δύο χρόνια με τον Βόσνιο στην Μπόχουμ και τόνισε ότι μπορεί με τις πάσες του να διαλύσει τον οποιονδήποτε αμυντικό σχηματισμό.

«Αναμφισβήτητα ο Ζβέζνταν διαθέτει εξαιρετική ποιότητα στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο 53χρονος προπονητής στην εφημερίδα Goal και πρόσθεσε:

«Έχει το γκολ αλλά και μία μπαλιά που μπορεί να διαλύσει οποιονδήποτε αμυντικό σχηματισμό».

Στη συνέχεια, ο Κόλερ τόνισε: «Είναι, αναμφίβολα, λίρα εκατό για όποια ομάδα τον αποκτήσει. Αν, λοιπόν, ο Ολυμπιακός καταφέρει να τον πάρει, θα ’χει κάνει μία σπουδαία μεταγραφή. Έχω συνεργαστεί μαζί του και γνωρίζει καλά τις δυνατότητες που έχει ως ποδοσφαιριστής. Είναι σπουδαίος παίκτης».

Καταλήγοντας, ο Ελβετός κόουτς υπογράμμισε: «Σίγουρα. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να παίξει στο Champions League έχοντας ταυτόχρονα την πρόκληση ενός Μουντιάλ το επόμενο καλοκαίρι. Γνωρίζω ότι μία τέτοια προοπτική θα συναρπάσει τον Μισίμοβιτς».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου