ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ενδιαφέρον για Μολό γράφουν οι Γάλλοι

Ενδιαφέρον για Μολό γράφουν οι Γάλλοι

Οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου Γάλλου χαφ-εξτρέμ, Γιοάν Μολό, ο οποίος παίζει ως δανεικός στην Σεντ Ετιέν από τη Νανσί (video).
Σύμφωνα με δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας, και συγκεκριμένα της mercato365, ο Ολυμπιακός έχει στην μεταγραφική του λίστα τον 24χρονο (18/7/1989) ακραίο μεσοεπιθετικό, Γιοάν Μολό (1.75 ύψος).
Ο Γάλλος χαφ-εξτρέμ ανήκει στη Νανσί, αλλά αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην Σεντ-Ετιέν. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μαρσέιγ, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Μονακό (2008-2011), παίζοντας ως δανεικός σε Καέν (2010-2011) και Γρανάδα (2011-2012) προηγουμένως. Υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα Νέων της Γαλλίας (Κ-19 και Κ-21) και μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Το γαλλικό δημοσίευμα γράφει συγκεκριμένα πως: "ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιοάν Μολό, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός δίχως οψιόν αγοράς στην Σεντ Ετιέν από τη Νανσί.  Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει αφήσει αδιάφορο τον Ολυμπιακό, αλλά ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016 με την ομάδα της Νανσί.

Για τον ποδοσφαιριστή, πάντως, ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, όπως οι Φούλαμ, Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον. Η τιμή εκκίνησης για την μεταγραφή του Γιοάν Μολο ξεκινά από τα 6.000.000 ευρώ", αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα. Βέβαια, αν ισχύει το δημοσίευμα, ίσως ο Ολυμπιακός να μην στοχεύει για την αφορά του παίκτη, αλλά για τον δανεισμό του.

Ο Γιοάν Μολό πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φέτος με την Σεντ Ετιέν, μετρώντας 18 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα, σημειώνοντας 4 γκολ. Πρόκειται για έναν γρήγορο ακραίο μεσοεπιθετικό που ξεχωρίζει για την καλή τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, ο οποίος φημίζεται για την ικανότητα του στις ντρίμπλες, όντας ένας χαφ-εξτρέμ που πατάει την αντίπαλη περιοχή, αγωνιζόμενος με άνεση και στις δύο πλευρές στις πτέρυγες, αν και δεξιοπόδαρος. Καλός ποδοσφαιριστής και εφόσον το γαλλικό δημοσίευμα ισχύει, τότε ίσως οι Πειραιώτες να ψάχνουν στα ίδια λημέρια έναν νέο... Κέβιν Μιραλάς.

Ο Γιοάν Μολό εν δράσει:

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου