ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Δηλωσεις προπονητων και παικτων

Δηλωσεις προπονητων και παικτων

26/05/2013

Χάινκες: «Μας επηρέασε το άγχος του φαβορί»

26/05/2013
 Στο «βάρος» του φαβορί που είχε δοθεί στην Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ντόρτμουντ απέδωσε τη μέτρια εικόνα των Βαυαρών στο πρώτο ημίχρονο ο Γιουπ Χάινκες.

Χάινκες: «Μας επηρέασε το άγχος του φαβορί»
Ο τεχνικός των νέων πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε πως έκανε τις διορθωτικές κινήσεις που έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο και έριξε την πίεση πάνω στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά: "Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο τόσο σωστά, έτσι διόρθωσα κάποια πράγματα στην ανάπαυλα. Υπήρχε πίεση και για τις δύο ομάδες, αλλά εμείς σαφώς είχαμε το βάρος του φαβορί, το οποίο και αντέξαμε στα πρώτα 20'

Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και για την γενιά των Λαμ- Σβαϊστάιγκερ. Πάω να γιορτάσω μέχρι το πρωί με τους παίκτες μου.

Η απόφασή μου για το τι θα έκανα φέτος, πάρθηκε μετά το περυσινό ματς Kυπέλλου με την Ντόρτμουντ. Αν θα αποσυρθώ; Μετά το ματς με την Στουτγκάρδη, θα το μάθετε".

Κλοπ: «Σημασία έχει ότι χάσαμε»

Στην ήττα και όχι στην απόδοση της Ντόρτμουντ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη λήξη του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κλοπ: «Σημασία έχει ότι χάσαμε»
Ο τεχνικός των Βεστφαλών τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν και πρέπει να τους κάνει να νιώσουν υπερήφανοι για αυτό που κατάφεραν, πιστοποιώντας πως οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να είχαν νικήσει αυτοί στον τελικό.

Αναλυτικά: "Δεν έχει σχέση πως και πότε θα χάσεις. Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι χάσαμε, αλλά η ομάδα μου προσπάθησε πάρα πολύ. Θα προσπαθήσω πολύ για να εξασφαλίσω ότι οι παίκτες μου θα καταλάβουν πως έχουν πετύχει πολλά για να αισθάνονται υπερήφανοι.

Ίσως τους πάρει μερικές ώρες. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, κάτι που αποδεικνύει ότι ήμασταν άξιοι ανταγωνιστές. Η ποιότητα της Μπάγερν ως ομάδας είναι πολύ καλή και είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις.

Πρέπει να συγχαρώ την Μπάγερν. Στο νικητήριο γκολ τους, ήταν ένα φάουλ και δεν είχαμε τον σωστό σχηματισμό στην άμυνα. Τη στιγμή που επετεύχθη, ήταν αργά για εμάς στο ματς, ήταν μια πραγματικά σκληρή χρονιά για εμάς και το είδα απόψε για 75'".

«Είμαστε περήφανοι για το ποδόσφαιρο που παίξαμε»

Περήφανος για την απόδοση της Ντόρτμουντ κόντρα στην Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε πως είναι ο Ρόμαν Βαϊντενφέλερ.

«Είμαστε περήφανοι για το ποδόσφαιρο που παίξαμε»
Ο Γερμανός διεθνής γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» συμπλήρωσε πως δεν ήταν γραφτό να νικήσει η ομάδα του στον 58ο τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά: «Είμαστε περήφανοι για το ποδόσφαιρο που παίξαμε κόντρα στην Μπάγερν. Κάναμε πολύ ωραίο αγώνα, αλλά δεν ήταν γραφτό μας να νικήσουμε στο τέλος».

«Δουλέψαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Στο γεγονός πως η Μπάγερν δούλεψε πολύ και άξιζε την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ντόρτμουντ στάθηκε ο Φίλιπ Λαμ.

«Δουλέψαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε»
Ο διεθνής Γερμανός αμυντικός των Βαυαρών τόνισε πως η πίεση ίσως να επηρέασε την ομάδα του, όμως κοιτώντας τα προηγούμενα χρόνια και τι έγινε στους τελικούς, όλοι οι συμπαίκτες του πίστεψαν στην επιτυχία στο Λονδίνο.

Αναλυτικά: «Όταν κάποιος κοιτάζει τα προηγούμενα χρόνια, τον περυσινό χαμένο τελικό και βλέπει πως η ομάδα σήμερα τα κατάφερε, τότε αντιλαμβάνεται πως πήραμε αυτό που μας άξιζε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, πιστεύαμε σε αυτή την επιτυχία, υπήρχε μεγάλη πίεση, αλλά καταφέραμε να τα πάμε πολύ καλά».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου