ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


26/05/2013


Γίνεται… Ιταλός ο Σκόνδρας

25/05/2013
 Το ενδιαφέρον της για τον Γιάννη Σκόνδρα επισημοποίησε η Μπολόνια, η οποία φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον αρχηγό του Ατρομήτου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Γίνεται… Ιταλός ο Σκόνδρας
Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα κατέθεσε η Μπολόνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, οι «ροσομπλού» προσφέρουν πάνω 180.000 ευρώ στον Ατρόμητο για την παραχώρηση του αρχηγού της ομάδας, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, ο διεθνής μπακ φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ιταλικό σύλλογο για τα επόμενα τρία χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του δεν ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ.

Δεν αποκλείεται μετά το τέλος της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, οι δύο πλευρές να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις και ο Σκόνδρας να βρει στην Μπολόνια άλλα δύο Ελληνόπουλα (τον Παναγιώτη Κονέ και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο).

Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος μπακ έπαιξε σε 30 ματς, χωρίς να έχει γίνει αλλαγή σε κάποιο από αυτά και πέτυχε δύο γκολ.

Μόνο ΟΦΗ θέλει ο Δασκαλάκης

25/05/2013
 Σαν τρελός θέλει ο Σήφης Δασκαλάκης να επιστρέψει στον ΟΦΗ.

Μόνο ΟΦΗ θέλει ο Δασκαλάκης
Την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΟΦΗ (είχε αγωνιστεί το διάστημα 2002-2005) εκφράζει διαρκώς ο Σήφης Δασκαλάκης, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα των Κρητικών για την θέση κάτω από τα δοκάρια.

Μάλιστα, ο 31χρονος τερματοφύλακας υποστηρίζει πως το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα για εκείνον, αφού μετά από δύο χρόνια απραξίας (σε Ολυμπιακό και Βέροια) θέλει να υπερασπιστεί ξανά την εστία κάποιας ομάδας.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται από τους Ηρακλειώτες.

Αν και η άλλη ομάδα της περιοχής, ο Εργοτέλης, είναι κοντά στην επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα, ο Δασκαλάκης θέλει σαν τρελός να παίξει στον ΟΦΗ και αυτό ίσως μετρήσει στην τελική απόφαση των ανθρώπων του ΟΦΗ.

Ο Ηλιάδης θα φέρει και τη… Samsung

25/05/2013
 Συμφωνία με την νοτιοκορεατική εταιρεία έχει στα… σκαριά ο Δημήτρης Ηλιάδης η οποία θα αποφέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του Άρη σε περίπτωση που εκείνος αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ.

Ο Ηλιάδης θα φέρει και τη… Samsung
Σύμμαχο την νοτιοκορεατική εταιρεία, Samsung έχει ο Δημήτρης Ηλιάδης στην προσπάθεια που κάνει να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Άρης.

Όπως αποκαλύπτει η Sportday στο σημερινό της φύλλο ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο των κίτρινων έχει στα σκαριά συμφωνία με την Samsung για ένα μεγάλο χορηγικό ντιλ το οποίο θα αποφέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ομάδας.

Η γνωστή πολυεθνική εταιρεία ενδιαφέρεται να σπονσοράρει το γήπεδο, καταβάλλοντας για αυτό και ένα σεβαστό ποσό.

Να πάρει δηλαδή το γήπεδο την ονομασία Samsung Stadium για τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γνωστή εταιρεία φέρεται να προσφέρει ποσό 600.000 ευρώ για τη χορηγία του πρώτου χρόνου και στη συμφωνία, υπάρχει η πρόθεση να μπει όρος ότι εφόσον οι δυο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες από τη συνεργασία και ο Αρης πετύχει την έξοδό του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η συμφωνία θα ανανεωθεί με αυξημένους οικονομικούς όρους.

«Ντόπες» από Χριστοβασίλη

25/05/2013
 Μισθούς και δόσεις συμβολαίων πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ντόπες» από Χριστοβασίλη
Το ηθικό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα φρόντισε να ανυψώσει ο Γιώργος Χριστοβασίλης εν όψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα στην έδρα του Ατρομήτου.

Ο πρόεδρος της ηπειρώτικής ΠΑΕ πλήρωσε χθες τους παίκτες, τα μέλη του τεχνικού επιτελείο και τους εργαζόμενους της ΠΑΕ, με ποσά που αντιστοιχούν τόσο σε μισθούς όσο και σε δόσεις συμβολαίων.

Με αυτό τον τρόπο ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θέλει η ομάδα να πάει η ομάδα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σε αυτό το ματς ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλει τους τρεις βαθμούς για να… κλειδώσει την τρίτη θέση στη διαδικασία των πλέι οφ και να μην ξεκινήσει η προετοιμασία τους από τα μέσα Ιουνίου.

Δεν αγχώνονται στην Κομοτηνή

25/05/2013
 Αισιόδοξοι παρουσιάζονται στον Πανθρακικό πως τις επόμενες ημέρες θα λυθεί το οικονομικό ζήτημα και θα πάρουν την αδειοδότηση.

Δεν αγχώνονται στην Κομοτηνή
Μπορεί ο Πανθρακικός να μην έχει πάρει αδειοδότηση, ωστόσο στην Κομοτηνή δεν φαίνεται να ανησυχούν μιας και υπάρχει η σιγουριά ότι η ομάδα θα διευθετήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η διοίκηση και τεχνικό τιμ συνεχίζει το σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να ανανεώσει τα συμβόλαια των βασικών παικτών της για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Ήδη τη φανέλα του Πανθρακικού θα συνεχίσουν να φορούν την επόμενη σεζόν οι Ντενίζ Μπαϊκαρά και Δημήτρης Κουτσόπουλος, ενώ πρόθεση της ομάδας είναι να κρατήσει στο δυναμικό της τους Λαδάκη, Χρήστου και Μίνγκα.

Ξεκαθαρίζει για Μενδρινό

25/05/2013
 Τα δεδουλευμένα της φετινής σεζόν εξασφάλισε ο Κώστας Μενδρινός σε χθεσινή παρουσία που είχε με τον οικονομικό διευθυντή, Βαγγέλη Σουφλέρη.

Ξεκαθαρίζει για Μενδρινό
Πολλά επεισόδια πρέπει να παιχθούν ακόμα για να παραμείνει ο Κώστας Μενδρινός στον Πανιώνιο.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε συνάντηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού με τον Βαγγέλη Σουφλέρη, παρουσία του νομικού του εκπροσώπου.

Όπως γράφει η SportDay, το βασικό θέμα συζήτησης των τριών ανδρών ήταν το οικονομικό.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του 28χρονου ποδοσφαιριστή ήθελε να εξασφαλίσει τα φετινά δεδουλευμένα, αφού σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιό του.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία και ο Μενδρινός είπε στον οικονομικό διευθυντή του συλλόγου να μιλήσει με τον μάνατζέρ του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.

Καπίνο: «Ξεχωριστή εμπειρία»

25/05/2013
 Για την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Νάπολι μίλησε ο Στέφανο Καπίνο χαρακτηρίζοντάς την μια ξεχωριστή εμπειρία.

Καπίνο: «Ξεχωριστή εμπειρία»
Έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας μεταγραφής του στη Νάπολι δηλώνει ο Στέφανο Καπίνο.

Σε δηλώσεις του την Live Sport ο 19χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού επισημαίνει ότι δεν έχει κλείσει η συμφωνία και –εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί- την χαρακτηρίζει μια ξεχωριστή εμπειρία στην καριέρα του.

«Δεν με πειράζει που δεν κάνω διακοπές. Συμβαίνει και αυτό στη ζωή ενός παίκτη. Μπορεί να κάνω αργότερα. Ακόμα δεν είναι τελειωμένο και στις μεταγραφές πολλά έχουν γίνει. Μπορούμε και στο εξωτερικό οι Έλληνες παίκτες και τερματοφύλακες, το έχουμε αποδείξει. Έχω πολύ καλές βάσεις από τον Παναθηναϊκό, η δουλειά που γίνεται με τους γκολκίπερ είναι ευρωπαϊκού επιπέδου. Σίγουρα θα είναι διαφορετική, ξεχωριστή εμπειρία αν ολοκληρωθεί η υπόθεση», ανέφερε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Νάπολι και κατέληξε μιλώντας για το Μουτιάλ Νέων…

«Θα πάμε πρωτίστως για να το ευχαριστηθούμε, αλλά και για να νικήσουμε. Δεν ξέρω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά ατή η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο, στο επίπεδό της, θα πάμε ως δεύτερη καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν γνωρίζουμε ακόμα καλά τους αντιπάλους μας, αλλά την επόμενη εβδομάδα αρχίζει η προετοιμασία και σταδιακά θα μπορούμε στο πνεύμα του τουρνουά. Είναι μεγάλο το κίνητρο για όλους μας, έχουμε ωραία παρέα και καλή ομάδα, θα δούμε...».

Παράσχος: «Να τον πιέσουμε για τη… νίκη»

25/05/2013
 Με σκοπό να πιέσει αρκετά τον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι των πλέι-οφ θα κατέβει ο Ατρόμητος όπως αναφέρει ο Γιώργος Παράσχος στη Nova.

Παράσχος: «Να τον πιέσουμε για τη… νίκη»
Με σκοπό να πιέσει αρκετά τον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι των πλέι-οφ θα κατέβει ο Ατρόμητος όπως αναφέρει ο Γιώργος Παράσχος στη Nova.

«Στην έδρα μας θέλουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα και θα προσπαθήσουμε να εγκλωβίσουμε τον αντίπαλό μας και να τον πιέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο προκειμένου να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο προπονητής του Ατρόμητου.

«Η αντιπαράθεση δεν βοηθά το ποδόσφαιρο»

25/05/2013
 Στο πλευρό της ΕΠΟ, κυρίως στο θέμα του "ποδοσφαιρικού μνημονίου" τάχθηκε ο Γιάννης Μώραλης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, αναφορικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν εναντίον της ομοσπονδίας.

«Η αντιπαράθεση δεν βοηθά το ποδόσφαιρο»
Στο πλευρό της ΕΠΟ, τουλάχιστον σε ότι αφορά στο θέμα του "ποδοσφαιρικού μνημονίου" που υπέγραψαν οι λίγκες με τους ποδοσφαιριστές, τάχθηκε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 αναφορικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η αντιπολίτευση της ομοσπονδίας σε βάρος της διοίκησης.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αναφέρθηκε επίσης στα πλέι οφ, σχολίασε την οικονομική κατάσταση των ομάδων και τις αποφάσεις περί αδειοδότησης, μίλησε για τον αριθμό των ομάδων της "μεγάλης κατηγορίας", αλλά και το μέλλον του στην προεδρία του συνεταιρισμού, ενώ προέβλεψε και το νικητή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Μιχάλη Ηλιού και του Άρη Ασβεστά

Για τη διαδικασία των πλέι οφ και αν θα συνεχιστούν τα επόμενα χρόνια

«Θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν, αφού υπάρχει σχετική συμβατική υποχρέωση με τη Nova. Ως εκ τούτου θα υπάρχουν πλέι οφ τουλάχιστον και την επόμενη σεζόν. Τηρουμένων των αναλογιών είμαστε ικανοποιημένοι. Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι η μοναδική “μεγάλη” ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και οι άλλες αποτελούν τις εκπλήξεις της σεζόν. Υπήρχαν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα είναι ανταγωνιστικές οι ομάδες, αφού πέρασε ένα μεγάλο διάστημα μέχρι να ξεκινήσουν οι αγώνες. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη των πλέι οφ και ελπίζω να συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Μακάρι να μην ξεκαθαρίσει η κατάσταση την επόμενη ή την προτελευταία αγωνιστική για να δούμε μάχες μέχρι το τέλος».

Για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν με την παρουσία 18 ομάδων και αν ισχύει η ευχή που είχε δώσει πριν από την έναρξη της φετινής κούρσας να μην αποχωρήσει κάποια ομάδα λόγω οικονομικών προβλημάτων:

«Θα παραμείνει η ευχή. Θέλουμε να δούμε και ποιοι θα προβιβαστούν από τη Football League. Υπάρχει ένα ασταθές περιβάλλον στη χώρα. Θέλαμε οι ομάδες να μην "σκάσουν" οικονομικά και να συνεχίσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν θέλαμε να κάνουμε προβλέψεις, αφού όποτε πέφτουμε έξω ακούμε την κριτική ολόκληρου του κόσμου σε βάρος μας. Αυτή τη στιγμή έχουμε τον Άρη στο πρωτάθλημα, ο οποίος έχει αβέβαιο οικονομικό μέλλον. Έχουμε βέβαια την ΑΕΚ που υποβιβάστηκε, ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος δείχνουν πως μπορούν να διαχειριστούν τα προβλήματά τους, και η μόνη ομάδα που περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει είναι ο Άρης. Για αυτό θα κάνουμε την ίδια ευχή».

Για πόσα χρόνια θα συμμετέχουν 18 σύλλογοι στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας:

«Θα πω τη δική μου εισήγηση, τη σεζόν 2015/16 να επανέλθουμε στις 16 ομάδες. Για δύο χρόνια θα είμαστε 18 ομάδες. Η εισήγηση θα είναι να επανέλθουμε στις 16 ομάδες, αν και η ΕΠΟ είναι εκείνη που αποφασίζει. Η εισήγησή μας για του χρόνου θα είναι να υποβιβάζονται τρεις και να προβιβάζονται τρεις ομάδες. Όταν εμείς θα επανέλθουμε στις 16 θα υποβιβαστεί μεγαλύτερος αριθμός ομάδων. Πρέπει να έχουμε έναν σχεδιασμό για να δώσουμε ένα συνολικό μήνυμα στους φιλάθλους. Αν κάτσουμε όλοι οι φορείς (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Football League) να συζητήσουμε θα τα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα υλοποιήσιμο πλάνο και απόλυτα δίκαιο για όλους».

Για τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ και είχαν προβλήματα και την περσινή σεζόν:

«Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε καμία βελτίωση τη χρονιά που πέρασε. Δεν μπορούμε να βάζουμε και τις έξι ομάδες στο ίδιο καζάνι. Πέρσι υπήρχαν συγκεκριμένα προβλήματα από κάποιες ομάδες. Ο ΟΦΗ, για παράδειγμα, έχει βελτιωμένα στοιχεία και ο Πανιώνιος έκανε μια μεγάλη προσπάθεια, όμως όλα τα στοιχεία τα γνωρίζει η ΕΠΟ. Πρέπει να ισορροπήσουμε στα νέα δεδομένα. Παλιότερα υποβιβάζονταν οι ομάδες, πέρσι βάλαμε άλλες τιμωρίες και τώρα θέλουμε το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό.

Πέρσι εκείνο που λέγαμε ήταν ότι μέχρι τον Ιούνιο του 2015 να δούμε τις ομάδες να παίρνουν άνετα τις αδειοδοτήσεις και να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Δεν με προβληματίζει ότι κάποιες ομάδες δεν θα αδειοδοτηθούν, για αυτό χαλαρώσαμε τα μέτρα για να τονώσουμε το κομμάτι του ανταγωνισμού.

Θέλουμε να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερος ανταγωνισμός απέναντι σε εκείνον που πληρώνει κανονικά και δεν αντιμετωπίζει η ομάδα του κανένα πρόβλημα. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρό μας και στη χώρα και νομίζω ότι έγινε μία καλή διαχείριση στο σύνολο των ομάδων της Σούπερ Λίγκας».

Για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν κατά της ΕΠΟ από τις ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση και εκδικάζονται την Τρίτη:

«Το γενικό σχόλιό μου είναι ότι μία αντιπαράθεση μεταξύ… αντιπολίτευσης και… κυβέρνησης -όπως σχολιάζεται από αρκετούς- δεν βοηθάει το ποδόσφαιρο. Δεν θα αναφερθώ στους έξι λόγους που επικαλούνται οι κ.κ. Τζώρτζογλου και Χατζηαποστόλου. Θα μιλήσω μόνο για τον έναν που αφορά τη Σούπερ Λίγκα, σχετικά με το μνημόνιο που υπογράψαμε η Σούπερ Λίγκα, Football League, ΠΣΑΠ και ΕΠΟ. Θα προτιμούσαμε να εκλείπει από τους λόγους που κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα. Το μνημόνιο το θέλαμε το σύνολο των ομάδων της πρώτης, δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών και της ΕΠΟ και ήταν μονόδρομος.

Ήταν απαραίτητο αυτό και έγινε απολύτως νόμιμα και με απόλυτη ομοφωνία. Δεν μπορεί να υπάρχουν ρυθμίσεις σε όλη τη χώρα και στο ποδόσφαιρο να μην υπάρχει. Δεν βλέπω γιατί αυτό θα πρέπει να είναι ένας λόγος να εκπέσει το Συμβούλιο, αφού αντέδρασαν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές και γενικά το ποδόσφαιρο υπέγραψε και συμφώνησε με την συγκεκριμένη ενέργεια. Αυτό ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Σούπερ Λίγκας και της Football League μαζί με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ και του ΠΣΑΤ. Και επειδή μία από τις Ενώσεις που προσέφυγαν είναι και αυτή του Ηρακλείου, θέλω να πω ότι ο ΟΦΗ δεν θα μπορούσε να παίξει στη Σούπερ Λίγκα χωρίς το μνημόνιο και μάλιστα πρωτοστάτησε σε αυτό. Ο κ. Πουλινάκης πρωτοστάτησε και δεν είχε κανένα πρόβλημα με το μνημόνιο.

Θα υποστηρίξω παντού τη συγκεκριμένη ενέργεια που αφορά έμμεσα τη Σούπερ Λίγκα. Θα σταθούμε στο πλευρό της ΕΠΟ για το συγκεκριμένο κομμάτι, αφού είναι κάτι που ζητήσαμε εμείς και διαπιστώσαμε ότι είναι μονόδρομος. Υπεγράφη από τους ποδοσφαιριστές και δεν βλέπω για ποιον λόγο να γίνεται τέτοια κουβέντα αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για ένα από τα βασικά επιτεύγματα της φετινής χρονιάς. Την Τρίτη όλα αυτά θα κριθούν στο Ειρηνοδικείο και αν κληθούμε από την ΕΠΟ, θα παρέμβουμε».

Για το μέλλον του στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας:

«Δεν είναι σημαντικό θέμα για να ασχοληθούμε. Όλοι οι πρόεδροι αποχώρησαν μετά τον πρώτο χρόνο της θητείας τους. Θα το δούμε στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας».

Για τον νικητή του αποψινού τελικού του Champions League ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μπάγερν Μονάχου:

«Από μικρός ήμουν Μπάγερν, λόγω… χρώματος. Σε αυτά τα παιχνίδια βαραίνει πάρα πολύ η φανέλα. Αν έκανα κάποιο προγνωστικό, θα ήταν υπέρ της Μπάγερν. Σε τέτοια ματς μετράει η φανέλα και η εμπειρία των παικτών. Η φανέλα της Μπάγερν είναι πάρα πολύ βαριά».

Έξω ο Λέντσε

25/05/2013
 Εκτός αποστολής για το ματς της 4ης αγωνιστικής των play-offs άφησε τον Λάζλο Λέντσε ο Σάκης Τσιώλης.

Έξω ο Λέντσε
Το ματς με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των play-offs είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες επιθυμούν να κάνουν την δική τους αντεπίθεση προκειμένου να πάρουν προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα του μίνι πρωταθλήματος και ο Σάκης Τσιώλης έχει ήδη έτοιμα τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Λάζλο Λέντσε ενώ επιστρέφουν στη δράση οι Μπαντής, Ουρτάδο και Καστέλς.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Καστέλς, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Σέττι, Κάφα, Ναβάρο, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε, Μπακασέτας, Καλαντζής.

Γεωργιάδης: «Το ίδιο σοβαροί»

25/05/2013
 Να πείσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ ότι πρέπει να είναι το ίδιο σοβαροί αύριο όπως ήταν και στο προηγούμενο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει ο Γιώργος Γεωργιάδης όπως τόνισε στη Nova.

Γεωργιάδης: «Το ίδιο σοβαροί»
Να πείσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ ότι πρέπει να είναι το ίδιο σοβαροί αύριο όπως ήταν και στο προηγούμενο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει ο Γιώργος Γεωργιάδης όπως τόνισε στη Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

-ποια στοιχεία του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τετάρτης θέλει να δει και πάλι την Κυριακή:
«Δε θα σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι, το είδαμε όλοι. Στη συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες, στη θέληση, στο πως ήταν όλοι μαζί συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, ως μια πραγματική ομάδα, έτσι όπως πρέπει να παίζει μια μεγάλη ομάδα κι έτσι όπως πρέπει να στέκεται».

-Εάν περιμένει διαφορετικό αγώνα την Κυριακή;
«Ολα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Ξεκινούν από το μηδέν - μηδέν, ξεκινούν από το πρώτο λεπτό. Σίγουρα έχουμε παίξει πέντε παιχνίδια με τον Αστέρα. Δεν υπάρχουν μυστικά αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κάθε παιχνίδι κρίνεται στις λεπτομέρειες. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε εδώ που σταματήσαμε το βράδυ της Τετάρτης, οπωσδήποτε».

- Εάν φοβάται μην τυχόν επιστρέψει η ομάδα στις εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων;
«Εμείς τις ... 'σφαλιάρες' μας τις φάγαμε στα προηγούμενα δυο παιχνίδια. Η δικιά μου η δουλειά είναι να πείσω τους παίκτες ότι εδώ πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και το ίδιο καλοί και την επόμενη Κυριακή αλλιώς δεν κάναμε τίποτα».

Γουνδουλάκης για άλλες... πολιτείες

25/05/2013
 Στην απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Φανούρη Γουνδουλάκη προχώρησε το Δ.Σ. του Πανιωνίου. Έτσι, ο 30χρονος μέσος θα ψάξει αλλού να συνεχίσει την καριέρα του.

Γουνδουλάκης για άλλες... πολιτείες
Στην απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Φανούρη Γουνδουλάκη προχώρησε το Δ.Σ. του Πανιωνίου. Έτσι, ο 30χρονος μέσος θα ψάξει αλλού να συνεχίσει την καριέρα του.

Ήταν δύσκολο από την αρχή να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Φανούρη Γουνδουλάκη από τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» δεν μπορούσαν να προσφέρουν τα χρήματα που ήθελε ο αρχηγός και έτσι το Δ.Σ. αποφάσισε να μην προσφέρει στον 30χρονο μέσο νέο συμβόλαιο.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Γουνδουλάκης αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον Πανιώνιο.

«Μακάρι να νικήσουμε τον Αστέρα»

25/05/2013
 Την ευχή να νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα Τρίπολης έκανε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος τόνισε πως οι Αρκάδες είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι.

«Μακάρι να νικήσουμε τον Αστέρα»
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να νίκησε τον Αστέρα στην Τρίπολη αλλά τίποτα δεν τελείωσε στην μάχη των πλέι οφ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει τους Αρκάδες στην Τούμπα και ο Στέφανος Αθανασιάδης επισήμανε πως πρέπει ξανά να δείξουν την δύναμη και το πάθος που είχαν στο πρώτο ματς προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Αθανασιάδης στην κάμερα της Nova:

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Σίγουρα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Καταφέραμε και τον κερδίσαμε μέσα στην έδρα του. Πιστεύω ήταν μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια των πλέι οφ. Μακάρι και μέσα στην έδρα μας, με τη βοήθεια του κόσμου, να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τα θετικά στοιχεία που έδειξε ο ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη: «Το πάθος κι η δύναμη που δείξαμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Ο μαραθώνιος συνεχίζεται ότι αποτέλεσμα και να φέρουμε την Κυριακή. Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος των παιχνιδιών των πλέι οφ».

«Το μόνο που κοιτάμε είναι η νίκη»

25/05/2013
 Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλουν στον Ατρόμητο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με όσα λέει ο Βαγγέλης Νάστος.

«Το μόνο που κοιτάμε είναι η νίκη»
Εδώ που έχουμε φτάσει, κάθε ματς είναι τελικός και ο Ατρόμητος θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βαγγέλης Νάστος τονίσει πως το μόνο αποτέλεσμα που κοιτούν εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι η νίκη και ελπίζει μέχρι το τέλος των πλέι οφ να πετύχουν τον στόχο τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Νάστου στην κάμερα της Nova:

«Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα το μοναδικό αποτέλεσμα που κοιτάμε είναι η νίκη. Θα προετοιμαστούμε και θα ξεκουραστούμε για αυτό το δύσκολο ματς. Κάθε ματς είναι τελικός όπως και το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που εάν το χάναμε θα μέναμε πίσω. Στα πλέι οφ έχουμε έξι τελικούς και ελπίζω να έχουμε τις δυνάμεις και να φτάσουμε μέχρι το τέλος».

«Τον ξέρουμε τον Ατρόμητο»

25/05/2013
 Ο ΠΑΣ ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει έτσι ώστε να φύγει νικητής από το γήπεδο του Περιστερίου στο ματς με τον Ατρόμητο σύμφωνα με τον Θέμη Τζημόπουλο.

«Τον ξέρουμε τον Ατρόμητο»
Ήδη ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος έχουν συναντηθεί τρεις φορές φέτος και δεν έχουν πολλά μυστικά. Ο Θέμης Τζημόπουλος τόνισε πως οι Ηπειρώτες αν θέλουν να κερδίσουν στο μεταξύ τους παιχνίδι γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν και πως ο ΠΑΣ πρέπει να στηριχθεί στην αμυντική του λειτουργία για να φύγει νικητής από το γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θέμη Τζημόπουλου στην κάμερα της Nova:

«Είναι ένα ματς με μία ομάδα που την ξέρουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Θα είμαστε 11 εναντίον 11 και ξέρουμε ότι ο Ατρόμητος στην έδρα του παρουσιάζεται καλύτερος. Πιστεύω ότι με άξονα την αμυντική μας λειτουργία θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα εάν φυσικά προσέξουμε και δεν κάνουμε λάθη».

ORIGINAL 21 υπέρ Μελισσανίδη, Κοτσάτου, Αλεξίου

25/05/2013
 Ξεκάθαρη θέση υπέρ του ψηφοδελτίου του Κοτσάτου-Αλεξίου και του Δημήτρη Μελισσανίδη ενόψει τον εκλογών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ πήρε η ORIGINAL 21.

ORIGINAL 21 υπέρ Μελισσανίδη, Κοτσάτου, Αλεξίου
Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει την θέση της ενόψει των εκλογών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ εξέδωσε η ORIGINAL 21. Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της Ένωσης τόνισε πως τάσσεται στο πλευρό του ψηφοδελτίου του Κοτσάτου-Αλεξίου και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ORIGINAL:

«Οι μέρες που έρχονται είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την ιστορία του συλλόγου μας και η 9η Ιουνίου ,ημέρα εκλογών της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ ,αποτελεί ορόσημο. Για το λόγο αυτό θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε απόλυτα τη θέση μας :

Η ORIGINAL 21 ΨΗΦΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΤΣΑΤΟΥ- ΑΛΕΞΙΟΥ ,Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.&-

Οποιαδήποτε άλλη διασπαστική κίνηση ,είτε προέρχεται από πολιτικούς χώρους (βλ. τους "ιδιαιτέρως οικολογικά ευαισθητοποιημένους " εκπροσώπους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που μέχρι τώρα είχαν θέση στο Δ.Σ. της Α.Ε.Κ.) ή από μεμονωμένα άτομα (βλ.,διάφορους τύπους, γνωστούς για το αποτυχημένο παρελθόν τους στα κοινά της Α.Ε.Κ.), δε θα μας βρει απλώς απέναντι αλλά ευθέως εναντίον της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η παρέμβαση μας στο Δ.Σ. της προηγούμενης Δευτέρας ήταν "προπηλακισμός" μάλλον δε θέλουν να δουν πως πραγματικά "προπηλακίζει" η ORIGINAL...Θέλουμε τέλος να πούμε και σ' αυτούς και σε όσους άλλους ψάχνουν να βρουν πολιτικά κίνητρα στις κινήσεις μας ότι όσο και να ψάξουν στην ORIGINAL δε θα βρουν ούτε "φασίστες " ούτε "αναρχικούς" αλλά θα βρουν μόνο ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.

R21
MONO A.E.K.».

Τα προβλήματα… γνωστά

25/05/2013
 Με τα γνωστά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Ατρόμητο. Χωρίς Κεϊτά και Ντε Βινσέντι οι Ηπειρώτες στην Αθήνα.

Τα προβλήματα… γνωστά
Με τα γνωστά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Ατρόμητο. Χωρίς Κεϊτά και Ντε Βινσέντι οι Ηπειρώτες στην Αθήνα.

Οι τιμωρημένοι Κεϊτά και Ντε Βινσένστι είναι οι «πονοκέφαλοι» του Γιάννη Χριστόπουλου ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο για τα πλέι οφ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των παραπάνω ποδοσφαιριστών στον κρίσιμο αγώνα με τους Περιστεριώτες με τους Ηπειρώτες να θέλουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:

Φέγκρους, Μπαμπανιώτης, Βίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Λίλα, Μιχαήλ, Μπέριος, Νάκος, Νικλητσώτης, , Ντάσιος, Τσουκαλάς, Γεωργίου, Ίλιτς, Τζημόπουλος, Γιάκος, Οικονόμου, Ρουμπουλάκου.

Ωδή στον Φανούρη

25/05/2013
 Με αφορμή το «αντίο» του Φανούρη Γουνδουλάκη στον Πανιώνιο, ακούστε ξανά το τραγούδι που είχε φτιαχτεί για τον αρχηγό της ομάδας.

Ωδή στον Φανούρη
Μετά από 9,5 χρόνια ο Γουνδουλάκης θα αποτελέσει παρελθόν από τον Πανιώνιο.

Έτσι, είναι ευκαιρία να θυμηθούμε το τραγούδι που είχε φτιαχτεί για τον αρχηγό του «Ιστορικού» πριν περίπου ένα χρόνο.

Από ένα φίλο της ομάδας για τον Φανούρη…

Θυμηθείτε το.

Οι μεταδόσεις του… θρίλερ των play offs!

25/05/2013

Οι μεταδόσεις του… θρίλερ των play offs!
Η 4η αγωνιστική των Play offs της Superleague «παίζει» μπάλα στα κανάλια Novasports και την Κυριακή 26 Μαΐου οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους αγώνες ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα.

Έπειτα και από τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής, το ενδιαφέρον όλο και μεγαλώνει για την έκβαση της μάχης για τα εισιτήρια που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League και του Europa League και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να δουν σπουδαία παιχνίδια.
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης με τον «Δικέφαλο» να επιδιώκει μόνο τη νίκη και τους φιλοξενούμενους να αναζητούν να φύγουν αήττητοι από τη Θεσσαλονίκη. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.
Μετά το τέλος των αγώνων ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα, θα ακολουθήσει η ημίωρη εκπομπή «Superleague Play offs – Post Game Show», στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα και από τα δύο ματς, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών.
Επίσης οι αγώνες ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα, θα προσφερθούν απευθείας σε ηχητική μετάδοση στην WEB TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε όλο το κόσμο, ενώ η εκπομπή «Superleague Play offs – Post Game Show» με τον απόηχο από τα δύο ματς θα προβληθεί επίσης απευθείας στην WEB TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε συνδρομητές forthnet/nova.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων των καναλιών Novasports για την 4η αγωνιστική των Play offs της Superleague έχει ως εξής:

Κυριακή 26 Μαΐου

* 18:15 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα
* 20:30 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα από το Novasports 1 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Άκη Κουζούλη

 Oι υπολοιπες τηλεοπτικες μεταδοσεις

Σέλτικ στο Action 24
Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Σκωτίας, ζωντανά και αποκλειστικά στο Action 24. Αυτή την Κυριακή 26/5 στις 17.00 η Χιμπέρνιαν αντιμετωπίζει την Σέλτικ του Ελληνα Γιώργου Σαμαρά, σε έναν τελικό δίχως αύριο.
Στην περιγραφή ο Παντελής Περιβολάρης.

Ντέρμπι Νιούελς – Μπόκα και Ρίβερ –Ραφαέλα
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Μαΐου, δύο σπουδαία παιχνίδια (Ρίβερ Πλέιτ – Ατλέτικο Ραφαέλα και Νιούελς Ολντ Μπόις - Μπόκα Τζούνιορς) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής.
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η πρωτοπόρος Νιούελς Ολντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο, υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς που «καίγεται» για βαθμούς, σε ένα ματς που αναμένεται να καθηλώσει τους φίλους του ποδοσφαίρου.
Στο άλλο παιχνίδι, η Ρίβερ Πλέιτ, υποδέχεται την Ατλέτικο Ραφαέλα με τις δύο ομάδες να επιζητούν την νίκη, προκειμένου να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων των καναλιών Novasports έχει ως εξής:

Κυριακή 26/05 (προς ξημερώματα Δευτέρας 27/05)

* 00:10 Ρίβερ Πλέιτ – Ατλέτικο Ραφαέλα από το Novasports 2 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
* 03:30 Νιούελς Ολντ Μπόις - Μπόκα Τζούνιορς από το Novasports 1 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

Γίνεται… ΑΕΚ το Ελληνικό

25/05/2013
 Τις διαδικασίες πλήρους… ΑΕΚοποίησης του Ελληνικού προχωρά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Παραγγέλθηκαν ήδη οι λυόμενες εξέδρες και 22.000 καινούργια καθίσματα που θα τις «ντύσουν» στα κιτρινόμαυρα.

Γίνεται… ΑΕΚ το Ελληνικό
Το «σπίτι» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ο τομέας που… φορτσάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης:

Από την ενδυνάμωση της επιχειρηματικής ομάδας που θα το στηρίξει, ως τις επαφές για τη χρηματοδότηση και φυσικά την επίσκεψη στο Τορίνο για να ξεναγηθεί στο (πρότυπο όπως το έχει στο μυαλό του) γήπεδο της Γιουβέντους.

Παράλληλα με όλα αυτά όμως ο Μελισσανίδης δουλεύει στο φουλ και την προσωρινή έδρα της νέας ΑΕΚ. Και οι κινήσεις του δείχνουν πως το κάνει με το ίδιο μεράκι και την ίδια… αλλεργία σε προχειροδουλειές.

Παρά την πρόταση που είχε κάνει λοιπόν στο ΟΑΚΑ για παραχώρηση 9.000 καθισμάτων απ’ το κολυμβητήριο που θα χρησιμοποιούνταν στο γήπεδο του Ελληνικού (μια συμφωνία που θα ευνοούσε και τις δυο πλευρές) η κακή κατάσταση που διαπιστώθηκε ότι βρίσκονται εκείνα και η πρόθεσή του να μην αρκεστεί η ΑΕΚ σε «μπαλώματα» οδήγησε σε μια απόφαση που θα λήξει μια και καλή το θέμα:

Παρήγγειλε, έτσι, 22.000 καινούργια καθίσματα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες -όχι μόνο των λυόμενων εξεδρών που επίσης έχουν παραγγελθεί ώστε ν’ αυξηθεί η χωρητικότητα- αλλά ν’ αντικατασταθούν και τα ήδη υπάρχοντα καρεκλάκια στο γήπεδο.

Δεδομένου λοιπόν ότι αυτά θα είναι φυσικά σε κιτρινόμαυρο χρώμα (αλλά και ότι έχουν δοθεί ήδη εντολές για διαμόρφωση του γηπέδου με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται απολύτως ξεκάθαρο ποιος παίζει εκεί και τι αντιπροσωπεύει) το Ελληνικό θα είναι όσο πιο… ΑΕΚ γίνεται τη διετία που θα χρειαστεί μέχρι να επιστρέψει η «Ένωση» στο κανονικό της «σπίτι».

Μία σου και μία μου

Σχεδόν ισορροπημένη είναι η προϊστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας.

Μία σου και μία μου26/05/2013
  Σημερα ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης αναμετρώνται για 7η φορά σε αγώνα πρωταθλήματος, στο γήπεδο της Τούμπας.

Η προϊστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων είναι σχεδόν ισορροπημένη, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μετράει τρεις νίκες, τους Αρκάδες δύο και ένα ματς να έχει λήξει ισόπαλο.

Αναλυτικά, η προϊστορία από το paokfc.gr:

«Οι Αρκάδες ξεκίνησαν με νίκη (0-1) στην πρώτη παρουσία τους στην Τούμπα, την περίοδο 2007-2008, ενώ και την επόμενη χρονιά έφυγαν με θετικό αποτέλεσμα (1-1) πριν έρθει η πρώτη νίκη (1-0) για τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2009-2010, χάρη σ’ ένα γκολ του Κουτσιανικούλη.

Με το ίδιο σκορ, αλλά διαφορετικό σκόρερ τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο «Δικέφαλος» επικράτησε και την σεζόν 2010-2011, ενώ σ’ ένα δραματικό παιχνίδι (με τον Λίνο να αστοχεί σε πέναλτι στο 90ο λεπτό) ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-3 την περίοδο 2011-2012.

Στον αγώνα πρωταθλήματος της φετινής σεζόν ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1, αφού έφερε τα «πάνω – κάτω», καθώς ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Περόνε για να απαντήσει ο «Δικέφαλος» με τα γκολ των Λόρενς και Αθανασιάδη.

15/03/2008 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1
07/12/2008 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-1
16/01/2010 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-0
09/01/2011 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-0
10/03/2012 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-3
16/09/2012 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1»

Στην Τσεχία για Μπόρεκ

25/05/2013
 Στην Πράγα θα βρεθούν την Κυριακή οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Τόμας Μπόρεκ. Θέλουν να κλείσουν τη μεταγραφή οι «πράσινοι».

Στην Τσεχία για Μπόρεκ
Παρακολουθούν «στενά» κάθε στόχο στον Παναθηναϊκό! Οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος θα ταξιδέψουν στην Τσεχία και την Κυριακή θα δουν από κοντά τον Τόμας Μπόρεκ, τον «εκλεκτό» του Γιάννη Αναστασίου για την θέση του αμυντικού μέσου.

Ο παίκτης αναμένεται να αγωνιστεί αύριο με την φανέλα της Ντούκλα κόντρα στην Μλάντα Μπόλεσλαβ για το πρωτάθλημα και οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συλλέξουν κι άλλες πληροφορίες.

Βέβαια, ο λόγος του ταξιδιού έχει να κάνει και με την προσπάθεια των «πράσινων» να κλείσουν οριστικά την μεταγραφή. Επιθυμία του 27χρονου Τσέχου είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσει και η ομάδα του. Γι’ αυτό και οι Νταμπίζας, Σαραβάκος θα έχουν συζητήσεις με την διοίκηση της Ντούκλα για να κάμψουν και τα τελευταία εμπόδια.

Στο πλευρό της ΕΠΟ ο ΟΦΗ

25/05/2013
 Αντίθετος με την απόφαση της ΕΠΣ Ηρακλείου να καταθέσει αφαλιστικά μέτρα εις βάρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, εμφανίστηκε μέσω επιστολής του ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης.

Στο πλευρό της ΕΠΟ ο ΟΦΗ
Το μέρος της ΕΠΟ και των μελών της πήρε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, ανάμεσα στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με την ΕΠΣ Ηρακλείου της οποίας ο πρόεδρος, Νίκος Τζώρτζογλου, μαζί με εκείνον της ΕΠΣ, Κιλκίς Βασίλης Χατζηαποστόλου, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα στο Ειρηνοδικείο για να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας!

Εκτός αυτού οι δύο “ισχυροί” άνδρες κατήγγειλαν και το “ποδοσφαιρικό μνημόνιο” (του οποίου εμπνευστής ήταν ο ΟΦΗ) κάτι που εξέπληξε δυσάρεστα τον πρόεδρο της Κρητικής ΠΑΕ.

Αναλυτικά η επιστολή του Μάνθου Πουλινάκη προς το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ:

«Προς Δ.Σ. ΕΠΣΗ

Αγαπητοί Κύριοι,

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η Ένωση Ηρακλείου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ και μάλιστα μου έκανε αρνητικότατη εντύπωση το γεγονός ότι στους λόγους που αναφέρεται χρησιμοποιείται και το λεγόμενο «μνημόνιο».

Μια απόφαση που έσωσε από αρκετές περιπέτειες τον ΟΦΗ, που είναι μέλος της Ένωσης σας και δεκάδες άλλες ομάδες που ήταν ένα βήμα από τον «αφανισμό».

Ήταν μια πρόταση που καταθέσαμε εμείς και έτυχε σχεδόν καθολικής αποδοχής από την Ομοσπονδία, την Σούπερ Λιγκ αλλά και του ίδιου του συνδικαλιστικού οργάνου των παικτών, του ΠΣΑΠ. Οπότε η απορία μας είναι εύλογη και ειλικρινά αδυνατούμε να κατανοήσουμε, πως μια απόφαση που είναι προς όφελος του ΟΦΗ και του συνόλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου, γίνεται από την ΕΠΣΗ «σημαία» αντιπαράθεσης.

Τόσο εγώ ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ στηρίζω απόλυτα τις έως τώρα αποφάσεις και κινήσεις της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που στο σύνολο τους είναι για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και κατ επέκταση της ομάδας που έχω την τιμή να ηγούμαι διοικητικά.

Με εκτίμηση
Ματθαίος Πουλινάκης
Πρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ»

Προσοχή στα στημένα

25/05/2013
 Έτοιμος για το 2Χ2 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι ο ΠΑΟΚ. Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή. Την προσοχή στις στημένες φάσεις επέστησε ο Γεωργιάδης.

Προσοχή στα στημένα
Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η μίνι-προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Όπως συμβαίνει πριν από κάθε παιχνίδι, η προπόνηση ήταν μικρής διάρκειας και έντασης, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να δίνει έμφαση στα στημένα.

Στην αποστολή βρίσκεται ξανά ο Χακόμπο, παρόλο που ο Ιτάνζ επέστρεψε στις προπονήσεις.

Εκτός 18άδας έμειναν οι ανέτοιμοι Καμαρά, Έτο (γι’ αυτό δηλώθηκε να εκτίσει και την ποινή του), όπως και οι Κατσικάς, Κωνσταντινίδης.

Η αποστολή: Γλύκος, Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Λίνο, Σταφυλίδης, Κατσουράνης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Βούκιτς, Ρομπέρ, Λόρενς, Ολίσε, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Νέος πρόεδρος του Άρη ο Ηλιάδης

25/05/2013
 Ο Δημήτρης Ηλιάδης είναι ο νικητής στην εκλογική μάχη με τον Λάμπρο Σκόρδα για την θέση του νέου προέδρου στον Άρη. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Νέος πρόεδρος του Άρη ο Ηλιάδης
Τον Δημήτρη Ηλιάδη ανέδειξε νέο πρόεδρο του Άρη ο κόσμος της ομάδας, στην σημερινή εκλογική αναμέτρηση με τον Λάμπρο Σκόρδα.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 19:15 με την συμμετοχή 2.249 μελών των «κίτρινων».

Η διαφορά Ηλιάδη και Σκόρδα είναι μεγάλη, όπως προκύπτει και από τα αναλυτικά αποτελέσματα:

Ηλιάδης 1439 ψήφους
Σκόρδας 769 φήφους
Ακυρα/Λευκά 41

Ο συνδυασμός «ΑΡΗΣ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου, που περιμένει από τη νέα διοίκηση να μείνει πιστή στις δεσμεύσεις της.

Συγχαρητήρια από την… αντιπολίτευση

26/05/2013
 Ο Λάμπρος Σκόρδας ήταν ο μεγάλος ηττημένος του Σαββάτου στις εκλογές της ΚΜΑ στον Άρη και έσπευσε να συγχαρεί το νικητή της διαδικασίας, Δημήτρη Ηλιάδη, για την επιτυχία του.

Συγχαρητήρια από την… αντιπολίτευση
Ο πρώην «ισχυρός» άνδρας των «κιτρινόμαυρων», με ανακοίνωση που εξέδωσε την ίδια μέρα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης και τονίζει πως έδωσε ένα αγώνα που κάνει περήφανη την παράταξή του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Συγχαίρουμε τον Δημήτρη Ηλιάδη για την εκλογή του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση της αποστολής του.
Είμαστε περήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε. Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις για το καλό του ΑΡΗ μας, που κλείνει 100 χρόνια ζωής.

Χαράλαμπος Σκόρδας
Νικόλαος Βογιατζής
Γεώργιος Βασβάνης
Στέφανος Τσιόνκης
Αθανάσιος Κώνστας
Χρήστος Τσομπανίδης»

Με τις γνωστές απουσίες για τη νίκη

25/05/2013
 Χωρίς τους Ελίνι Δημούτσο και Ουντότζι θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τις γνωστές απουσίες για τη νίκη
Τη νίκη που θα τον φέρει πιο ψηλά στην βαθμολογία θα αναζητήσει ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του.

Ο Γιώργος Παράσχος πλην των τιμωρημένων Ελίνι Δημούτσο και Ουντότζι δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών από αυτή την πολύ κρίσιμη για τους Περιστεριώτες αναμέτρηση.

Την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι: Ράντμαν, Μανόλο, Σκόνδρας, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Καλλέργης, Γιαννούλης, Μπάλλας, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φυτανίδης, Κούτσι, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Καραγκούνης, Μπρίτο.

Για την διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει:

«Την Κυριακή το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 11.30 μέχρι τις 18.00. Από τις 18.30 μέχρι την έναρξη η πώληση θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του Γηπέδου.
Η γενική είσοδος σε όλες τις θύρες είναι 5 ευρώ (πλην της Θύρας 3)
».

Υπολογίζει Τσουμάγκα ο Δέλλας

26/05/2013
 Ο Τάσος Τσουμάγκας φαίνεται πως βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπολογίζει Τσουμάγκα ο Δέλλας
Ο νεαρός αριστερός μπακ είναι από τους παίκτες που θέλει ο Τραϊανός Δέλλας στην «Ένωση» της νέας εποχής στην τρίτη Εθνική κατηγορία και έχει ενημερώσει σχετικά και τους διοικούντες.

Έτσι, οι τελευταίοι θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις με τον παίκτη, ώστε να υπάρξει συμφωνία και αυτός να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Στο ίδιο τέμπο…

26/05/2013
 Χωρίς μεγάλες αλλαγές στη σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει το πολύ σημαντικό «τρίποντο» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο ίδιο τέμπο…
Την εμφάνιση της προηγούμενης Τετάρτης που ήταν από τις καλύτερες της φετινής καλείται να επαναλάβει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (18:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στην Τούμπα τους Αρκάδες και με νίκη έχουν την ευκαιρία – όχι μόνο να τους θέσουν εκτός μάχη για την πρώτη θέση – αλλά και να ισχυροποιήσει την δική του στον δρόμο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν πρόκειται να προχωρήσει σε σημαντικές και μεγάλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα των Θεσσαλονικέων.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ δεν φανέρωσε τα πλάνα του στις τελευταίες προπονήσεις και αυτό φανερώνει ότι δεν σκέφτεται κάτι διαφορετικό για τον σημερινό αγώνα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολόπουλο (λόγω της απουσίας του Έτο), Κατσουράνη, Κουμάλο και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Λάζαρ, ενώ την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν Βούκιτς, Ρομπέρ και Ολίσε. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ένας εκ των Αθανασιάδη ή Σαλπιγγίδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χακόμπο, Σταφυλίδης, Ιντζίδης, Φωτάκης, Λόρενς και Γεωργιάδης. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Σίλντενφελντ.

Κλείνει στην Στουτγκάρδη ο Φούντας

26/05/2013
 Έτοιμος να γίνει παίκτης της Στουτγκάρδης είναι ο Ταξιάρχης Φούντας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Κλείνει στην Στουτγκάρδη ο Φούντας
Αν και ο μάνατζερ του Ταξιάρχη Φούντα είχε δεσμευτεί ότι ο 17χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι «παρών» στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ, εκείνος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Γερμανία για λογαριασμό της Στουτγκάρδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η πλευρά του νεαρού παίκτη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη φιναλίστ του Κυπέλλου Γερμανία και δεν αποκλείεται σύντομα να πέσουν οι υπογραφές.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο Φούντας θα αναχωρήσει για Γερμανία, συνοδευόμενος από τον ατζέντη του (Γιάννη Καινούριο) και υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και – εφόσον όλα πάνε καλά – θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές ή τεσσάρων ετών συμβόλαιο.

Η Στουτγκάρδη προσπαθεί να ρίξει το μπάτζετ της και ο νεαρός παίκτες αποτελεί για εκείνους μια επένδυση για το μέλλον.

Παρότι ο γερμανικός σύλλογος τερμάτισε στη μέση της Bundesliga κατάφερε να εξασφαλίσει ένα «εισιτήριο» για το Europa League, αφού στον τελικό του Κυπέλλου θα αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την Στουτγκάρδη ήταν κοντά στη Βέρντερ Βρέμης (είχε συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο έναντι 1,25 εκατ. ευρώ), αλλά η συμφωνία χάλασε λόγω των αυξημένων απαιτήσεων του εκπροσώπου του.

Στην τελική ευθεία για δύο

26/05/2013
 Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θέλει ο Παναθηναϊκός ολοκληρώσει τις μεταγραφές του Ερικ Φάλκενμπουργκ και του Μάρκους Μπεργκ. «Τσεκάρει» Μπόρεκ ο Νταμπίζας.

Στην τελική ευθεία για δύο
Αίσιο τέλος ελπίζουν στον Παναθηναϊκό να έχουν οι υποθέσεις του Ερικ Φάλκενμπουργκ και του Μάρκους Μπεργκ, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Γιάννης Αναστασίου έχει ρίξει όλο το βάρος στην υπόθεση του 25χρονου μεσοεπιθετικού και εκφράζει την αισιοδοξία πως μέχρι την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη θα έχει καταφέρει να αποσπάσει τη θετική απάντηση της Αλκμααρ.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολλανδό και τον πατέρα του και πλέον απομένει η θετική απάντηση του ολλανδικού συλλόγου.

Η Αλκμααρ πρέπει να δώσει 225.000 ευρώ ως τροφεία στον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιθυμεί το συγκεκριμένο ποσό να γίνει το… αντάλλαγμα για την απόκτηση του Φάλκενμπουργκ.

Όσον αφορά τον Μάρκους Μπεργκ, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται σε επαφές με τον παίκτη, ο οποίος χρειάζεται να ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του και να κλείσει θετικά και αυτή η υπόθεση.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Νταμπίζας θα μεταβεί σήμερα στην Τσεχία για να παρακολουθήσει από κοντά τον Τόμας Μπόρεκ της Ντούκλα Πράγας, η οποία παίζει με την Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ να μιλήσει με τον 27χρονο μέσο και τον μάνατζέρ του, ώστε να διαπιστώσει από κοντά τις απαιτήσεις του. Πάντως, οι «πράσινοι» δεν σκοπεύουν να δώσουν πάνω 100.000-120.000 ευρώ για τη μεταγραφή ενός παίκτη που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο.

Δηλώνει «παρών» στα κέντρα αποφάσεων

26/05/2013
 Μετά την πανηγυρική του εκλογή στην προεδρία του ο Άρη ο Δημήτρης Ηλιάδης θέλει να δηλώσει την ισχυρή παρουσία του συλλόγου σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα.

Δηλώνει «παρών» στα κέντρα αποφάσεων
Προτεραιότητα αποτελεί για τον νέο πρόεδρο του Άρη, Δημήτρη Ηλιάδη, η εκπροσώπηση του συλλόγου στα κέντρα αποφάσεων (ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα).

Πρόθεση του νέου ισχυρού άνδρα της «κίτρινης» ΠΑΕ είναι να δυναμώσει η παρουσία των Θεσσαλονικέων και για αυτό τον λόγο θα βρεθεί από σήμερα στην Αθήνα, αφού αύριο θα δώσει το «παρών» στην ΕΠΟ για την καταγγελία κατά του Άρη για το άρθρο 99.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Ηλιάδης θα επιδιώξει να παραμείνει όσο το δυνατό περισσότερο στη πρωτεύουσα και θα να έχει επαφές με ανθρώπους του αθλητισμού.

Στη… χειρότερη ο Μαρτίνεθ

26/05/2013
 Τον Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ θα επιλέξει ο ΠΑΟΚ για εάν δεν βρει κάποια καλύτερη περίπτωση προπονητή.

Στη… χειρότερη ο Μαρτίνεθ
Η αναζήτηση προπονητή στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται και –βάσει των δεδομένων αυτής της χρονικής περιόδου- ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ είναι αυτός που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ομάδας.

Όμως δεν είναι αυτός η τελική τους επιλογή.

Τσιστιακόφ - Βρύζας - Ζαγοράκης έχουν αναλάβει την ευθύνη να ξεχωρίσουν κάποιους προπονητές, να αρχίσουν τις συζητήσεις μαζί τους. Ο Ιβάν Σαββίδης θα επιλέξει τον… τυχερό αλλά και να κλείσει την συμφωνία με τις συνομιλίες που θα έχει μαζί του.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς η επιθυμία όλων είναι ότι υπάρχει –έστω και λίγος χρόνος- για να αναλύσουν τις περιπτώσεις προπονητών και να φτάσουν στην τελική τους απόφαση.

Όλοι παραδέχονται ότι ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ είναι ένας από τους τεχνικούς που έχει τα προσόντα για να υποστηρίξει το πρότζεκτ της ομάδας των νέων ετών.

Δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο «εκλεκτός» εφόσον δεν βρεθεί κάποιος άλλος που να συγκεντρώνει περισσότερα «θετικά» στοιχεία.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά τον έχουν πλησιάζει, και εκείνος από την πλευρά του έχει συγκεντρώσει πολλά στοιχεία για τον ΠΑΟΚ, την στιγμή που στη Θεσσαλονίκη πιστεύουν πως εάν κινηθούν για να κλείσουν τη συμφωνία μαζί του τότε θα το κάνουν και μάλιστα επιτυχημένα.

Μπόρεκ: «Ό,τι καλύτερο για εμένα ο ΠΑΟ»

26/05/2013
 Ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Τομάς Μπόρεκ με δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal.

Μπόρεκ: «Ό,τι καλύτερο για εμένα ο ΠΑΟ»
Ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Τομάς Μπόρεκ με δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal.

Ο άσος της Ντούκλα Πράγας επισήμανε ότι είναι ένα θέμα που το χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζέρ του και εκτίμησε ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα γνωρίζει εάν θα φορά του χρόνου τη φανέλα των πράσινων.

«Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού έχει καταγραφεί εδώ και ημέρες στον Τύπο της Τσεχίας. Δεν γνωρίζω περισσότερα πράγματα, αφού το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο ατζέντης μου.

Αν βεβαίως ισχύουν όσα γράφονται και ο ελληνικός σύλλογος κινηθεί για την απόκτησή μου, θα ήταν απλά σούπερ», τόνισε και συνέχισε:

«Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει μία τέτοια μεταγραφή; Πρόκειται για ένα σπουδαίο κλαμπ, με τίτλους, διακρίσεις και μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη.

Για μένα θα ήταν ό,τι καλύτερο και θεωρώ πως έπειτα από τόσα χρόνια στην Τσεχία, είμαι πλέον έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα. Θα δούμε... Δεν θέλω να πω πολλά, πιστεύω ότι το αργότερο μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος (σ.σ στις 2 Ιουνίου) θα ξέρουμε τι θα γίνει», κατέληξε.

Δυσαρέσκεια για το «διαζύγιο» με Γουνδουλάκη

26/05/2013
 Ενοχλημένοι με την απόφαση της διοίκησης του Πανιωνίου να μην κρατήσει τον Φανούρη Γουνδουλάκη είναι οι οπαδοί της ομάδας.

Δυσαρέσκεια για το «διαζύγιο» με Γουνδουλάκη
Ιδιαίτερη ήταν η εκτίμηση του κόσμου του Πανιωνίου στο πρόσωπο του Φανούρη Γουνδουλάκη, ο οποίος από χθες αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Τη φετινή σεζόν, όπου υπήρχαν αρκετοί νεαροί σε ηλικία παίκτες, ο 30χρονος μέσος έδειξε πόσο πολύτιμος ήταν μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια των Νεοσμυρνιωτών.

Η είδηση του «διαζυγίου» με τον πολύπειρο χαφ προκάλεσε την δυσαρέσκειά των οπαδών, οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Φανούρη, ψυχάρα -μείνεις, δεν μείνεις- για πάντα Πανιωνάρα», έγραψε κάποιος στο Facebook και οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν κατά της απόφασης της διοίκησης.

Το πρόβλημά τους ήταν ότι ο Γουνδουλάκης ήταν εκτός πλάνων για τη νέα περίοδο και δεν κλήθηκε για να συζητήσει μείωση των αποδοχών του. 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου