ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Το γιόρτασαν οι πρωταθλητές-«Αποθεώνει» Ρόμπεν ο διεθνής Τύπος

Το γιόρτασαν οι πρωταθλητές-«Αποθεώνει» Ρόμπεν ο διεθνής Τύπος

26/05/2013
 
 Στα... ουράνια όλοι οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου μετά το τέλος του αγώνα με την Ντόρτμουντ και την κατάκτηση του τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε φωτογραφίες.

Το γιόρτασαν οι πρωταθλητές! (pics)

Είναι οι νέοι πρωταθλητές Ευρώπης!

Κι έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν για το επίτευγμά τους.

Έτσι, οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου μετά τη νίκη τους κόντρα στην Ντόρτμουντ ήταν κάτι παραπάνω από... τρισευτυχισμένοι και ήθελαν όλοι, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα να αγκαλιάσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και πέτυχαν το στόχο τους, αφού άλλαξε πολλά χέρια.

Μάλιστα, όλοι οι Βαυαροί έκαναν... επιδρομή στα δίχτυα των δύο εστιών του «Γουέμπλεϊ», για να τα πάρουν ως ενθύμιο και μάλλον δεν έμεινε και πολύ!





«Αποθεώνει» Ρόμπεν ο διεθνής Τύπος

26/05/2013
 Τον σκόρερ του νικητήριου γκολ της Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ντόρτμουντ, Αριεν Ρόμπεν, «αποθεώνει» ο διεθνής Τύπος στην ανασκόπηση του 58ου τελικού.

«Αποθεώνει» Ρόμπεν ο διεθνής Τύπος
«Ο "βασιλιάς"» του "Γουέμπλεϊ" και «η εκδίκηση της Μπάγερν» ήταν μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς τίτλους των κορυφαίων εντύπων και sites της Ευρώπης.

Αναλυτικά:

Bild: Ο "βασιλιάς" του «Γουέμπλεϊ».
«Τι άγχος, τι συγκίνηση, τι γερμανικός τελικός! Η Μπάγερν Μονάχου πήρε την κούπα. Στην τρίτη προσπάθειά της μετά το 2010 (0-2 από την Ίντερ) και το 2012 (4-5 στα πέναλτι από την Τσέλσι). Οι πρωταθλητές Ευρώπης έφεραν ξανά το πιο σημαντικό τρόπαιο στο Ίσαρ. Η Μπάγερν είναι η νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ για το 2013»!

Daily Mail: «Η εκδίκηση του Ρόμπεν!
«Ο "ιπτάμενος" εξτρέμ δημιούργησε το πρώτο γκολ και σημείωσε το νικητήριο δεύτερο. Ξεπέρασε την πίκρα της περυσινής σεζόν και εξασφάλισε για την Μπάγερν το Τσάμπιονς Λιγκ».

As: Ο Ρόμπεν έδωσε το πέμπτο στην Μπάγερν.
«Ένα γκολ από τον Ολλανδό στο 88', ο οποίος είχε χάσει τρεις ευκαιρίες πιο πριν, έφερε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Μπάγερν. Η Μπορούσια ήταν καλύτερη στην αρχή, αλλά μετά υποχώρησε αναμενόμενα».

Κicker: Ο Ρόμπεν φόρεσε στην Μπάγερν το ευρωπαϊκό στέμμα.
«Η Μπάγερν φόρεσε δίκαια το ευρωπαϊκό στέμμα, επικρατώντας της Ντόρτμουντ στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Στο πρώτο ημίχρονο, οι τερματοφύλακες ήταν οι πρωταγωνιστές, με την Μπορούσια να μπαίνει δυνατά από την αρχή. Έπειτα από μισή ώρα, όμως, η Μπάγερν "ξύπνησε" και απάντησε».

Corriere dello Sport: H Μπάγερν πρωταθλήτρια.
«Η ομάδα του Χάινκες νίκησε με 2-1 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κι έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Ρόμπεν έκρινε το ματς με γκολ στο 89'. Μάντζουκιτς και Γκουντογκάν τα άλλα δύο».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου