ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ποια συμβόλαια; Το Πρωτάθλημα!

Ποια συμβόλαια; Το Πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμούς playoffs, αντιμετωπίζοντας στα ημιτελικά τον Ρέθυμνο. "Ποια συμβόλαια; Το Πρωτάθλημα έχουμε μοναχά στο μυαλό μας", τονίζουν απ' το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (29/5) το βράδυ (20:00, ET-1) θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μπαίνοντας και πάλι σε ρυθμούς playoffs, αντιμετωπίζοντας το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ, στο πρώτο ματς της ημιτελικής σειράς. Υπενθυμίζεται πως τα δύο πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στον Πειραιά (το δεύτερο την Παρασκευή, 31/5) και το τρίτο θα διεξαχθεί στην Κρήτη (Δευτέρα, 3/6). Όποια ομάδα σημειώσει τρεις νίκες θα προκριθεί στους τελικούς, αντιμετωπίζοντας τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός - Πανιώνιος.
Κανείς από τον Ολυμπιακό δεν σκέφτεται την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού. Άπαντες είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος. "Ποια συμβόλαια; Το Πρωτάθλημα έχουμε μοναχά στο μυαλό μας αυτή την στιγμή", τονίζουν απ' το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, επισημαίνοντας πως το γεγονός πως η ομάδα κέρδισε και φέτος την Euroleague δεν σημαίνει πως έχει μειωθεί το ενδιαφέρον για τον τίτλο στην Basket League. "Όποιος λέει πως δεν έχουμε "δίψα" για το Πρωτάθλημα μετά το Ευρωπαϊκό, είναι τρελός! Οι περισσότεροι παίκτες σε αυτή την ομάδα δεν έχουν κερδίσει τόσους πολλούς τίτλους στην καριέρα τους ώστε να είναι σε θέση να υποτιμήσουν ένα τρόπαιο όπως είναι το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ακόμη και αυτοί που έχουν πάρει αρκετούς τίτλους, "πεινούν" το ίδιο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος", λένε.

"Εδώ για το Κύπελλο πηγαίνουμε και "διψούμε" για να το κατακτήσουμε, δεν θα έχουμε τεράστια επιθυμία για να πάρουμε το Πρωτάθλημα για δεύτερη σερί σεζόν; Όλοι στην ομάδα έχουν τεράστιο κίνητρο. Να το ξέρει ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός ήταν 15 χρόνια μακριά από την κορυφή και δεν έχει την πολυτέλεια να αδιαφορεί για τρόπαια. Κανείς μας δε νιώθει χορτασμένος. Όλοι "πεινάμε" για τίτλους και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε και φέτος το Πρωτάθλημα". Όπως γίνεται αντιληπτό στον Ολυμπιακό είναι προσηλωμένοι, αφοσιωμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι στον τελευταίο στόχο της χρονιάς, που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Κανείς από τους παίκτες δεν σκέφτεται αυτή την στιγμή τα συμβόλαια τους, ούτε και θέλουν (και έχουν κουραστεί) να συζητούν για αυτά τα θέματα, καθώς εκτιμούν πως μόνο κακό κάνει στην ομάδα, καθώς την αποπροσανατολίζει. Κάτι που... βολεύει τους "απέναντι".

Κανείς από τον Ολυμπιακό δεν έχει εφησυχάσει από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου. Άπαντες είναι σε εγρήγορση, γνωρίζοντας πολύ καλά το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να κατακτήσει για δεύτερη σερί σεζόν (και) το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Αποτελεί έξτρα δέλεαρ για τους παίκτες να ξεκινήσουν την δική τους κυριαρχία-δυναστεία στην Basket League, αποδεικνύοντας πως αποτελούν το παρόν αλλά και το μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ. Οι παίκτες "διψούν" για ένα ακόμη πρωτάθλημα και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας "πεινάει" ώστε να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα Ελλάδας στην καριέρα του. Το κίνητρο είναι μεγάλο και ισχυρό για όλους και έχοντας το απόλυτα πλεονέκτημα της έδρας έως τους τελικούς, σκοπός τους είναι να το αξιοποιήσουν, έχοντας φυσικά για μεγάλο σύμμαχο τους τον κόσμο τους στις κερκίδες του ΣΕΦ.

Με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά, οι Πειραιώτες απέδειξαν φέτος πως αυτό που κατάφεραν πέρσι δεν ήταν τυχαίο. Το ίδιο θέλουν να κάνουν και στην Ελλάδα, κερδίζοντας για δεύτερη συνεχή σεζόν το πρωτάθλημα στην πατρίδα μας, χτίζοντας-συνεχίζοντας την κυριαρχία τους στην Basket League. Ύστερα από την ερυθρόλευκη δυναστεία της δεκαετίας του '90 με τους πέντε συνεχόμενους τίτλους (1993, 1994, 1995, 1996, 1997), σκοπός για αυτή την ομάδα του Ολυμπιακού είναι να φτιάξει την δική της. Αφού έδωσε πέρσι τέλος στην 15ετή ανομβρία τίτλων, επαναφέροντας τον σύλλογο στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, ζητούμενο είναι η διάρκεια και η παραμονή της στην πρώτη θέση και στις εγχώριες διοργανώσεις, στέλνοντας μήνυμα σε όλους πως έφτασαν στην κορυφή ώστε να μείνουν εκεί για τα επόμενα χρόνια.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου