ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Γιαπλές: "Μόνο σε θαύμα ελπίζουμε"

Γιαπλές: "Μόνο σε θαύμα ελπίζουμε"

Ο κόουτς Γιαπλές έδωσε συγχαρητήρια στους Πειραιώτες για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, τόνισε πως η ομάδα του έχει αδειάσει ψυχολογικά και είπε πως στόχος του Ρεθύμνου είναι η 3η θέση στο πρωτάθλημα. Καλλινίκδης: "Χαιρόμαστε για τον Ολυμπιακό".
Ο Θανάσης Γιαπλές έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που κατέκτησε την Ευρωλίγκα για δεύτερη σερί σεζόν, σχολίασε πως η ομάδα του Ρεθύμνου έχει αδειάσει ψυχολογικά, με τον κόουτς της κρητικής ομάδας να τονίζει πως στόχος είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα.
Ο Θανάσης Γιαπλές είπε πως: "Συγχαρητήρια για την Ευρωλίγκα. Είναι σημαντικό ότι ο τίτλος έμεινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα και με Έλληνα κόουτς. Δεν μπορώ να πω ψέματα για το παιχνίδι. Η ομάδα έχει αδειάσει και ψυχολογικά. Είναι δύσκολο να κρατήσεις τα παιδιά σε ανταγωνιστικό επίπεδο απέναντι στον Ολυμπιακό. Στο μυαλό μας είναι η τρίτη θέση και τα ματς με τον Πανιώνιο. Αντέχουμε λίγο.

Παίζουμε πολύ συγκεκριμένα και ο Ολυμπιακός μπορεί να σε εκθέσει εύκολα μόλις διαβάσει το παιχνίδι σου, δηλαδή μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Δεν είναι στο χέρι μας για την Ευρώπη. Δεν πληρούμε καμία προϋπόθεση ούτε για Eurocup ούτε για Eurochallenge. Αν γίνει κάποιο θαύμα δεν ξέρω. Αλλά δεν γίνεται να παίξουμε σε άλλη περιοχή της Κρήτης λόγω του τοπικισμού που υπάρχει".

Καλλινικίδης: "Χαιρόμαστε για τον Ολυμπιακό που πήρε την Ευρωλίγκα"


Ο Ακης Καλλινικίδης είπε: "Χαιρόμαστε όλοι για Ολυμπιακό που πήρε την Ευρωλίγκα. Προσπαθήσαμε σήμερα να είμαστε συνεπείς και ανταγωνιστικοί, αλλά έχει να κάνει με το ποιος είναι απέναντι σου. Είχαμε απέναντι μας τον πρωταθλητή Ευρώπης σε μια στιγμή που είναι στο πικ της φόρμας του. Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς αυτή. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσο πιο πολλά λάθη μπορούμε την Παρασκευή".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου