ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Προπονήθηκε ο Σερμαντίνι, θλάση ο Κατσίβελης

Προπονήθηκε ο Σερμαντίνι, θλάση ο Κατσίβελης

Ο Σερμαντίνι προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού και αναμένεται να παίξει κόντρα στο Ρέθυμνο την Τετάρτη (29/5). Θλάση υπέστη ο Κατσίβελης.
Ο Γιόργκι Σερμαντίνι πριν 20 μέρες περίπου, λίγες ώρες πριν την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final-Four του Λονδίνου, είχε υποστεί θλάση στους προσαγωγούς. Κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ Μαδρίτης συμμετείχε πραγματοποιώντας θετικές εμφανίσεις, αλλά πριν τα ματς είχε κάνει ενέσεις, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η κατάσταση του.
Για αυτόν τον λόγο αυτές τις μέρες έκανε αποθεραπεία, δεν συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις και έμεινε εκτός αποστολής από τα τελευταία τρία σερί παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Την Κυριακή (26/5), όμως, ο Γεωργιανός σέντερ προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του και έλαβε μέρος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των ερυθρολεύκων ενόψει της ημιτελικής φάσης των playoffs κόντρα στο Ρέθυμνο. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη (29/5) στο ΣΕΦ και ο Γιόργκι Σερμαντίνι αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση.

Πρόβλημα όμως παρουσιάστηκε με τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος στην προπόνηση της Κυριακής (26/5) υπέστη ελαφρά θλάση στο γαστροκνήμιο (γάμπα).

Ο 22χρονος γκαρντ θα μείνει για λίγες μέρες εκτός δράσης και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προλάβει να αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό των playoffs απέναντι στην ομάδα της Κρήτης. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και ακόμη και αν χάσει το πρώτο ματς κόντρα στο Ρέθυμνο την Τετάρτη (29/5), θα λάβει σίγουρα μέρος στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (31/3) και πάλι στο ΣΕΦ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου