ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ολική επαναφορά!

Ολική επαναφορά!

25/05/2013
 Πέρυσι τα έχασε όλα… Φέτος τα σήκωσε όλα! Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Λαιμό της Βουλιαγμένης με 8-7, έκανε το 3-1 στους τελικούς κατακτώντας μετά το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα!

Ολική επαναφορά!
Το 27ο Πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγυρίζει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», παρά το κακό τους ξεκίνημα στο Λαιμό, επικράτησαν της Βουλιαγμένης με 8-7, έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών και κατέκτησαν τον τίτλο. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τις… κούπες, οι Πειραιώτες επέστρεψαν δυναμικά παίρνοντας τα σκήπτρα από τον περυσινό νταμπλούχο, ΝΟΒ.

Πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ο Νίκος Δεληγιάννης που είπε πολλές φορές «στοπ» στους παίκτες του Τεό Λοράντου.

Το ματς

Απολύτως ισορροπημένο το παιχνίδι στο πρώτο οκτάλεπτο με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο. Ωστόσο το καλύτερο ποσοστό της Βουλιαγμένης στον παίκτη παραπάνω (2/3 έναντι 0/3 για τον Ολυμπιακό) της έδωσε στο τέλος της περιόδου το προβάδισμα με 3-2.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που υπερίσχυσαν στο δεύτερο οκτάλεπτο. Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύονταν εξαιρετικά στο σκοράρισμα (1/6 στον π.π.) με αποτέλεσμα ο ΝΟΒ να ολοκληρώσει το πρώτο μισό της αναμέτρησης με «αέρα» τριών γκολ, 6-3.

Διαφορετικό πρόσωπο για τους Πειραιώτες στην τρίτη περίοδο. Με τον Δεληγιάννη να σταματάει τους παίκτες του Τεό Λοράντου και τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τρόπους να σκοράρουν το ματς ξαναέγινε ντέρμπι ενάμισι λεπτό πριν το τέλος του οκταλέπτου με τον Μπλάνη να ισοφαρίζει σε 6-6.

Το επιθετικό μπλακ άουτ του ΝΟΒ συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να περάσει μπροστά με γκολ του Δελακά, 7-6. Η Βουλιαγμένη δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο χρόνο που απέμενε με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν πανηγυρικά στην κατάκτηση του τροπαίου με 8-7.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 0-3, 1-2

Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης 1, Βλαχόπουλος 1, Αφρουδάκης 1, Ελμισιάν 1, Τίγκας 1, Γούνας 1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Μάλιαρακ 2, Μάζης 1, Σχίζας 1, Φουντούλης 1, Μπλάνης 1, Δελακάς 1, Κολόμβος 1

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου