ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σύντομα η ανακοίνωση για Σαλίνο

Σύντομα η ανακοίνωση για Σαλίνο

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν θα είναι ο Βραζιλιάνος μπακ, Λεάντρο Σαλίνο. Δεδομένη χαρακτηρίζεται η μεταγραφή. Σύντομα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μετά την μεταγραφή του Μίκαελ Ολαϊτάν, οι ερυθρόλευκοι θα γνωστοποιήσουν την συμφωνία τους με τον 28χρονο  (22/4/1985)Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, Λεάντρο Σαλίνο.
Ο Λατινοαμερικανός αμυντικός δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπράγκα, στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία τριετία (έχοντας συνεργαστεί με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ) και θα έρθει στον Πειραιά με ελεύθερη μεταγραφή. Το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία ολοκληρώθηκε πριν 10 μέρες, με τον Λεάντρο Σαλίνο να πραγματοποιεί θετική σεζόν, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της πορτογαλικής λίγκας.

Η απόκτηση του Λεάντρο Σαλίνο από τους ερυθρόλευκους χαρακτηρίζεται δεδομένη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει έρθει ήδη σε πλήρη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, ο οποίος ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Βασίλη Τοροσίδη στο ρόστερ, με το "deal" να κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές έως το 2016.

Ο Λεάντρο Σαλίνο εν δράσει:

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου