ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Τα βάζουν κάτω

Τα βάζουν κάτω

26/05/2013
 Επί τάπητος τίθεται ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη και την επικείμενη συνάντησή του με τον Μίτσελ.

Τα βάζουν κάτω
Στο ντουλάπι της ιστορίας μπήκε από χθες το βράδυ ο τελικός του Champions League, τον οποίο παρακολούθησε μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο και τον Μίτσελ.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναμένεται να έχει συνάντηση εντός της εβδομάδας με τον Ισπανό τεχνικό, παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου και του Χουάνχο Λορένθο που «τρέχει» και εκείνος από την πλευρά του τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Στο… στόχαστρο των Πειραιωτών βρίσκεται ο Τζόναθαν της Μπαρτσελόνα που θέλει πολύ ο Μίτσελ, ενώ έχουν ακουστεί τα ονόματα του Πέδρο Μοσκέρα και του Πέδρο Λεόν (πιο δύσκολη περίπτωση). Επίσης, υπάρχει και ο Ίλιε Σάντσεθ που έχει αποκαλύψει πως έχει δεχθεί εξαιρετική πρόταση από τον νταμπλούχο Ελλάδας.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα κάνουν κουβέντα για τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, με τον Ιμπαγάσα και τον Κάρολ (υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Βορεϊοιρλανδό τερματοφύλακα) να έχουν τις δικές του πιθανότητες να μείνουν στην ομάδα. Ωστόσο, εκείνος που αποφασίζει είναι ο Ισπανός τεχνικός.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις και ενδέχεται να υπάρξουν αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ. Δεν αποκλείεται αρκετοί από τους παίκτες που δόθηκαν φέτος με τη μορφή δανεισμού να αποδεσμευτούν ή να πουληθούν σε άλλες ομάδες.

Σε αυτή τη λίστα μπαίνει και ο Γκρέκο, ο οποίος δεν υπολογίζεται εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όλα, όμως – όπως σας προαναφέραμε παραπάνω, θα συζητηθούν στη συνάντηση που έχει ο Μαρινάκης με τον Μίτσελ, παρουσία του Βρέντζου και του Λορένθο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου