ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Παυλίδης: "Αυτή η ομάδα έχει όλο το μέλλον μπροστά της"

Παυλίδης: "Αυτή η ομάδα έχει όλο το μέλλον μπροστά της"

Ο Χάρης Παυλίδης τόνισε πως η νεανική ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έχει πολύ μέλλον και με σωστό προγραμματισμό θα πάρει πάρα πολλούς τίτλους, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Βουλιαγμένη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μετά από ένα συναρπαστικό και συγκλονιστικό στην εξέλιξή του παιχνίδι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Βουλιαγμένη, έχασε το πρωτάθλημα αλλά τα κέρδη από την εφετινή χρονιά είναι τεράστια όσο και το ταλέντο των πολιστριών του Χάρη Παυλίδη.
Οι ερυθρόλευκες κέρδισαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς το αυθόρμητο χειροκρότημα των φιλάθλων καθώς έπαιξαν πολύ καλό πόλο και παρά την απειρία τους κατάφεραν να κάνουν μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη και να διεκδικήσουν με αξιώσεις τον τίτλο από μία ομάδα με τεράστια εμπειρία.

Είναι ξεκάθαρο ότι εφέτος μπήκαν σωστά οι βάσεις ώστε βήμα – βήμα, παιχνίδι – παιχνίδι ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα φτάσει πολύ ψηλά.

Ακόμη και ως την κορυφή της Ευρώπης όπως ομολόγησε ακόμη και ο πάντα  χαμηλών τόνων, Χάρης Παυλίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Πειραιά.

"Αυτή η ομάδα έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Με σωστή δουλειά και προγραμματισμό τα επόμενα χρόνια θα κερδίσει πολλούς τίτλους και έχει το ταλέντο να κατακτήσει και το πρωτάθλημα Ευρώπης", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τεχνικός ο οποίος πρόσθεσε:

"Εάν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έλεγε κάποιος, ότι αυτή η νεανική ομάδα του Ολυμπιακού θα διεκδικούσε, από τη Βουλιαγμένη, τον τίτλο θα τον  περνούσαν για τρελό. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια που σήμερα θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη η οποία θα άλλαζε τη ροή του πρωταθλήματος.

Εάν κάναμε το 2-1 το άγχος θα μεταφερόταν στις αντιπάλους μας και θα είχαμε τη δυνατότητα να το εκμεταλλευτούμε σε έναν τέταρτο τελικό. Δεν τα καταφέραμε αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη για την κατάκτηση του τίτλου. Ήταν πιο έτοιμη για τη διαδικασία των τελικών στην οποία κρίνεται το πρωτάθλημα".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου