ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η πρόκριση περνάει από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Η πρόκριση περνάει από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Στο "Γεώργιος Καραισκάκης" θα γίνουν και οι τρεις εναπομείναντες αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τη προκριματική φάση του Μουντιάλ 2014.
Στην έδρα του Ολυμπιακού, στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", θα δώσει τους εναπομείναντες αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική μας ομάδας ποδοσφαίρου, ύστερα από τις αποφάσεις που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ.
Στο "Γεώργιος Καραισκάκης" θα γίνουν και οι τρεις εναπομείναντες αγώνες της Εθνικής για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2014 κόντρα σε Λετονία (10/9), Σλοβακία (11/10), Λιχτενστάιν (15/10).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη σημερινή του συνεδρίαση του Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ έλαβε μεταξύ άλλων τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Οι εναπομείναντες αγώνες της Εθνικής Ανδρών για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2014 να διεξαχθούν στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

2. Να διεξαχθεί στην Καρδίτσα στις 5-7/7/2013 το σεμινάριο προεπιλογής διαιτητών, βοηθών διαιτητών, παρατηρητών και εκπαιδευτών διαιτησίας για την περίοδο 2013-2014.

3. Ενέκρινε τους εκπροσώπους της Super League στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης".

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου