ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τόμιτς: «Κοιτάμε μόνο το πρώτο ματς»

Τόμιτς: «Κοιτάμε μόνο το πρώτο ματς»

28/05/2013
 Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΑΓΟΡ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ και θέλει να κάνει το 1-0 στη σειρά, ενόψει του δεύτερου αγώνα την Παρασκευή.

Τόμιτς: «Κοιτάμε μόνο το πρώτο ματς»
Ο Μίλαν Τόμιτς ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του σκέφτονται μόνο το ματς της Τετάρτης και όχι πόσα θα χρειαστούν για να προκριθούν στον τελικό, «αποθέωσε» τους Κρητικούς και περιμένει από τους «ερυθρόλευκους» να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχει ένα ψυχολογικό «άδειασμα» μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά: «Η ημιτελική σειρά των play off αρχίζει με δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Εμείς κοιτάμε μόνο το πρώτο ματς και πως θα κάνουμε το 1-0 στη σειρά με το Ρέθυμνο. Οι αντίπαλοί μας έδειξαν και στα προημιτελικά κόντρα στον ΠΑΟΚ πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας και τους εαυτούς μας και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας, αλλά και της συγκέντρωσής μας, ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Στα τρία παιχνίδια με τον Απόλλωνα Πατρών, ένα για την κανονική περίοδο και δύο για τα Play off, προσπαθήσαμε να "γυρίσουμε τον διακόπτη" και να αφήσουμε πίσω μας το Final Four του Λονδίνου. Δεν ήταν εύκολο, καθώς ήταν λογικό να υπάρχει ψυχολογικό "άδειασμα", αλλά και κούραση. Πλέον, μπαίνουμε στην τελική ευθεία με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα πρέπει, όμως, να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Το Ρέθυμνο έδειξε και στο ματς της κανονικής διάρκειας στο ΣΕΦ πως μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητικό. Οπότε, εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το 1-0. Για ακόμη ένα ματς, όλα θα αρχίσουν από την άμυνά μας».

Ο Τζος Πάουελ συμπλήρωσε πως: «Το Ρέθυμνο διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα. Το έδειξε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, το έδειξε και στην πρώτη φάση των Play off. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να καταφέρουμε τον στόχο μας. Το Ρέθυμνο είναι ομάδα ρυθμού. Τους αρέσει πολύ να τρέχουν και να πηγαίνουν τα σκορ σε υψηλά επίπεδα, εμείς θα πρέπει, από τη μεριά μας, να βάλουμε "φρένο" στο παιχνίδι τους, μέσω της άμυνάς μας».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου