ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ήρθε, πρότεινε και… εγκρίθηκε

Ήρθε, πρότεινε και… εγκρίθηκε

29/05/2013
 Στην Αθήνα επέστρεψε ο Μίτσελ, που συναντήθηκε με τους Λορένθο και Βρέντζο και το μπάτζετ που ζήτησε εγκρίθηκε. Ακολουθεί συνάντηση με τη διοίκηση, όπου αναμένεται να παρευρεθεί και ο Β.Μαρινάκης.

Ήρθε, πρότεινε και… εγκρίθηκε
Ο Μίτσελ έκανε την… έκπληξη κι ενώ αναμενόταν την Πέμπτη στην Αθήνα, τελικά ήρθε μια μέρα νωρίτερα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η προγραμματισμένη για το τέλος της εβδομάδας συνάντηση κορυφής με τους συνεργάτες του έγινε ήδη!

Ο Ισπανός προπονητής συναντήθηκε με τους Γιάννη Βρέντζο και Χουάνχο Λορένθο. Έκανε τις εισηγήσεις του για το μπάτζετ και το ύψος αυτού που εκείνος έκρινε αναγκαίο για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας εγκρίθηκε. Μάλιστα ο Μίτσελ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και τόνιζε πως έχει στα χέρια του τα απαραίτητα μέσα για να δημιουργήσει μία ομάδα που μπορεί να πετύχει την επόμενη σεζόν το κάτι παραπάνω. Όσον αφορά στους στόχους της σεζόν, αυτοί είναι το νταμπλ και η πρόκριση στους «16» του Champions League.

Ο Μίτσελ έχει προγραμματίσει να δειπνήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αναμένεται να δώσει το «παρών», έστω και για λίγη ώρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου