ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Μάριο Σαντάνα

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Μάριο Σαντάνα

Ο Μάριο Σαντάνα δεν υπολογίζεται από τη Νάπολι και έχει προταθεί στον Ολυμπιακό ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ποιοτικός Αργεντινός εξτρέμ, διανύει το 32ο έτος της ηλικίας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο Μάριο Σαντάνα έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησής του. Ο Αργεντινός, με το ιταλικό διαβατήριο, εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι έως το καλοκαίρι του 2014, αλλά δεν υπολογίζεται από τους "παρτενοπέι" για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο 32άχρονος (23/12/1981) έχει μία σημαντική καριέρα πίσω του, κυρίως στα ιταλικά γήπεδα. Με Βενέτσια, Παλέρμο, Κιέβο, Φιορεντίνα, Νάπολι, Τσεζένα και Τορίνο. Στη Φιορεντίνα έπαιξε για πέντε σεζόν, από το 2006 μέχρι το 2011, στο καλύτερο διάστημα της μέχρι τώρα σταδιοδρομίας του. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, τα έκανε στη Σαν Λορέντσο. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Τορίνο ως δανεικός από τη Νάπολι.

Ο Μάριο Αλμπέρτο Σαντάνα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Το ετήσιο συμβόλαιό του είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του πειραϊκού συλλόγου, καθώς αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, παίζει κυρίως στη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις αγωνιζόμενος πίσω και από τον επιθετικό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου