ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ο Σαλίνο χαιρέτησε επίσημα την Μπράγκα

Ο Σαλίνο χαιρέτησε επίσημα την Μπράγκα

Ο Σαλίνο με επίσημη τοποθέτηση του αποχαιρέτησε την ομάδα της Μπράγκα, ευχαρίστησε τους Πορτογάλους για την συνεργασία που είχαν και σύντομα ο Βραζιλιάνος μπακ θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.
Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, Λεάντρο Σαλίνο, με μήνυμα του στο Facebook αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια, αποχαιρετώντας την ομάδα της Μπράγκα με επίσημη τοποθέτηση του. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον πορτογαλικό σύλλογο, μεταβαίνει στην πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές με τελικό προορισμό την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Όπως σας αναφέραμε άλλωστε την προηγούμενη μέρα, σύντομα η πειραϊκή ΠΑΕ θα ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Σαλίνο, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Σαλίνο έγραψε χαρακτηριστικά:

"Φίλοι και φίλες, ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Η διαμονή μου στην Πορτογαλία έφτασε στο τέλος της και φεύγω για διακοπές στη Βραζιλία. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τη φιλική αντιμετώπιση, ειδικά την πόλη της Μπράγκα.

www.redplanet.gr/

Θα ήθελα να αποχαιρετήσω καθέναν από σας ξεχωριστά, αλλά δεν μου αρέσουν πολύ οι αποχαιρετισμοί. Φίλοι της Μπράγκα, σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση αυτά τα τρία χρόνια. Αυτή η ομάδα, ο κόσμος της και η πόλη θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Ένα φιλί για όλους σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου