ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Aυτος σιγουρα βλεπει εφιαλτες στον υπνο του με τον Ολυμπιακο (video)

 Aυτος σιγουρα βλεπει εφιαλτες στον υπνο του με τον Ολυμπιακο (video)

14/05/2013

Nαι σιγουρα, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση για αυτον..αυτος κοιμαται και βλεπει εφιαλτες στον υπνο του με τον Ολυμπιακο, σιγουρα θα βλεπει οτι τον κυνηγαει ενα τσουρμο γαυροι να τον λυωσουν, τον Μαρινακη να τον παταει στο κεφαλι και να του το λυωνει,και σιγουρα βλεπει τους εφιαλτες που του εχουμε δημιουργησει εμεις στην πραγματικοτητα,3αρες, 4αρες ξεφτυλες κλπ...θα ονειρευεται σιγουρα οτι μας εχει εξαφανισει απο τον ποδοσφαιρικο και οχι μονο χαρτη του πλανητη Γη, οτι μας εχει κανει παραρτημα και τετοια...με αυτους τους εφιαλτες  που βλεπει ξυπναει το πρωι και παιρνει σειρα στα καναλια και κανει δηλωσεις και σταζει χολη για τον αιωνιο εραστη της ομαδας του, αδιαφορωντας αν προκαλει το κοινο φιλαθλο αισθημα και αν δημιουργηθουν επεισοδια αν προκαλει την βια αν υπαρξουν νεκροι κλπ, κλπ...αυτος να βγαλει τα αποθυμενα του και δεν τρεχει τιποτε , αυτες ειναι και οι εντολες στο μπουρδελοκαναλο του με τους εντολοδοχους δημοσιοκαφρους να σπειρουν την διχονοια και να θερισουν ποιος ξερει τι καποια στιγμη, μετα θα φταινε οι κακοι χουλιγκανς γαυροι...και εννοειται οτι ολοι κωφευουν σε αυτο το παραληρημα του τρελου, ουτε τιμωριες σοβαρες ουτε τιποτε,δεν πειραζει, ολα εδω πλερωνονται Γιαννακη,και να ξερεις τους εφιαλτες αυτους θα τους βλεπεις σε ολη σου την ζωη..στο υπογραφω.

Εβαλε και στο στομα του το Καραισκακη, ελεος..ειναι λεει το πιο ασχημο γηπεδο στην Ευρωπη, εσυ βρε τρελαμενε σε ποιο γηπεδο παιζεις? δεν ντρεπεσαι εσυ και οι προηγουμενη ηγεσια που ξαναγυρνατε στην..Λεωφορο που ακομα και αυτο δεν ειναι δικο σας για οσους δεν ξερουν το εχουν με παραχωρητηριο απο την μονη Πετρακη..μεγα θεμα με τον Δημο της Αθηνας που ελεγαν πως ηταν δικο τους.

Αλλα εγω ξερω γιατι θες να γυρισεις εκει Γιαννακη, θες να θυμασαι τις δοξασμενες ημερες της Χουντας, τοτε που ο μπαμπας σου μεσουρανουσε με τους δικτατορες και επαιρνε τα εργα το ενα μετα το αλλο καιειχε φιαξει 10 φορες το συντριβανι της Ομονοιας και ολο στραβο ηταν και πληρωνε τοτε ο Ελληνικος λαος...επισης σου θυμιζει το Χουντεμπλευ, αλλα...και τις ξεφτυλες που σας εχουμε κανει εκει μεσα...


Αντε γεια Γιαννακη...και οσον αφορα τους εφιαλτες σου..περαστικα σου , γινε γαυρος να  σταματησεις να τους βλεπεις.




Ιδου τι δηλωσε ο Τζωνης

Αιχμηρή διευκρίνιση Αλαφούζου για Ολυμπιακό

14/05/2013
 Ο Γιάννης Αλαφούζος διευκρίνισε πως έφερε σαν παράδειγμα τον μπασκετικό Ολυμπιακό για να καταδείξει τις διαφορές με τον ποδοσφαιρικό.

Αιχμηρή διευκρίνιση Αλαφούζου για Ολυμπιακό
Η τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου για τον μπασκετικό Ολυμπιακό ως παράδειγμα ομάδας που διαπρέπει χωρίς μεγάλο μπάτζετ προκάλεσε αίσθηση κατά την παρουσίαση του νέου τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος μετά τη συνέντευξη Τύπου σε πηγαδάκι διευκρίνισε πως χρησιμοποίησε το παράδειγμα αυτό ως μομφή για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν νέο, πολύ ισχυρό Παναθηναϊκό. Σας υπενθυμίζω πως η Ντόρτμουντ πριν δέκα χρόνια ήταν σε αυτή τη θέση που είμαστε μείς τώρα και παίζει τελικό Champions League. Ο ‘αιώνιος αντίπαλός’ Ολυμπιακός, έδειξε το ίδιο στο μπάσκετ», είχε αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου, ενώ λίγα λεπτά μετά διευκρίνισε:

«Είναι σαφέστατο πως θεωρώ ότι η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αδικήθηκε στους προημιτελικούς με την Μπαρτσελόνα και ότι η θέση της ήταν στο Final 4 Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει ότι αποτελεί κορυφαία μπασκετική δύναμη. Το παράδειγμα με τον μπασκετικό Ολυμπιακό το χρησιμοποίησα ως μία μομφή για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό».
Δειτε στο βιντεο που πηραμε απο το http://lib.tilesport.tv/ τι δηλωσε ο Τζωνης

«Το πιο άσχημο γήπεδο της Ευρώπης το Καραϊσκάκη»

14/05/2013
 Στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν μετά το τέλος της παρουσίασης του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού, ο Αλαφούζος αναφέρθηκε στο θέμα της Λεωφόρου κάνοντας παράλληλα υποτιμητικό σχόλιο για το Καραϊσκάκη.

«Το πιο άσχημο γήπεδο της Ευρώπης το Καραϊσκάκη»
Πολλά και διάφορα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν μετά το τέλος της παρουσίασης του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε στο γηπεδικό, λέγοντας πως εάν δεν γίνει το νέο στάδιο στον Βοτανικό, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας θα είναι για αρκετά χρόνια το γήπεδο του «τριφυλλιού» αφού θα ανακατασκευαστεί. Επιπλέον, έκανε αναφορά και για το Καραϊσκάκη δηλώνοντας πως είναι το ασχημότερο γήπεδο της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στους εκπροσώπους Τύπου στα πηγαδάκια μετά την παρουσίαση του τεχνικού τιμ.

«Για το θέμα της πενταετίας στη Λεωφόρο δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Πριν λίγο καιρό δεν μπορούσαμε ούτε να το χρησιμοποιήσουμε. Τώρα μας δόθηκε η δυνατότητα για πέντε χρόνια και αυτό θα πάει και παραπάνω. Θα κάνουμε μία σχετική εισήγηση για να πάρει παράταση η πενταετία. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα γιατί δεν θα υπάρξει κανείς που να τολμήσει να πάρει την Λεωφόρο. Από εκεί και πέρα, αν βρει πόρους ο δήμος και φτιάξει το γήπεδο και μας το παραχωρήσει έναντι πολύ μικρού τιμήματος, όχι όπως το ΟΑΚΑ, τότε δεν θα πούμε όχι. Δεν το βλέπω πολύ πιθανό αν και ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα.

Στις σκέψεις μας είναι να κατασκευάσουμε κάθε κερκίδα ξεχωριστά. Να την γκρεμίζουμε και να την φτιάχνουμε από την αρχή. Θα προχωράμε, έτσι, στην δημιουργία της νέας Λεωφόρου ανάλογα με τα χρήματα που θα έχουμε. Σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αντιστήριξης. Έχουν γίνει στατικές μελέτες. Κοιτάμε τον όγκο του γηπέδου που μπορεί να φτιαχτεί με βάση τα μέτρα που είναι τώρα και το ύψος. Οι στατικές μελέτες έχουν δείξει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μπορούν να προχωρήσουν. Με τους εμπορικούς χώρους θα δούμε τι θα γίνει. Το μοντέλο του Καραϊσκάκη, πάντως, έχει αποτύχει. Είναι το πιο άσχημο γήπεδο της Ευρώπης».

Τέλος, ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε και στην ΑΜΚ. «Θα συσταθεί μια εταιρία μέσω της οποίας θα έρθουν τα λεφτά. Θα είναι 4-5 εκατομμύρια ευρώ. Αν δεν αποπληρωθούν οι δόσεις, τα χρήματα μπορούν να μετατραπούν σε μετοχές. Έχουν μπει έναντι της αύξησης στα ταμεία της ΠΑΕ 3.100.000. Όσο για την Παιανία; Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να την χρησιμοποιούμε με χαμηλό μίσθωμα είτε να συζητήσουμε για την αγορά των εγκαταστάσεων από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Έχει γίνει ήδη μία επαφή και δεν ήταν ιδιαίτερα αρνητική».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου