ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Προεδρος της Ελληνικης Δημοκρατίας:«Μας κάνατε περήφανους» (video)

Προεδρος της Ελληνικης Δημοκρατίας:«Μας κάνατε περήφανους» (video)

15/05/2013

Στο Προεδρικό Μέγαρο, καλεσμένη του Προέδρου της Δημοκρατίας, βρέθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού που κατέκτησε το τρόπαιο της Ευρωλίγκας.


Η αποστολή του Ολυμπιακού ήταν η εκλεκτή καλεσμένη του Προέδρου της Δημοκρατίας προκειμένου να τιμηθεί. Ο Κάρολος Παπούλιας έδωσε σε όλα τα μέλη τιμητική πλακέτα ενώ οι «ερυθρόλευκοι» του χάρισαν μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλους, μία φανέλα της ομάδας με τον νούμερο 1 στην πλάτη και το όνομα του και 2 εισιτήρια διαρκείας της ομάδας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απηύθηνε το εξής μήνυμα:

«Θέλω να σας συγχαρώ για αυτό που καταφέρατε. Το μέγεθος της επιτυχίας σας είναι τεράστιο αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερα από όλα είναι το μήνυμα που περνάτε. Δίνετε κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και σε μία περίοδο κρίσης χαράζετε τους δρόμους για το πώς πρέπει να μάχονται οι νέοι για να κερδίζουν. Συγχαρητήρια, μας κάνατε περήφανους».

Τους πρωταθλητές Ευρώπης τίμησε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, συμφωνώντας απόλυτα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενώ έκανε ξεχωριστή μνεία στο κατόρθωμα του Γιώργου Μπαρτζώκα λέγοντας, «Τόσο εγώ όσο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρεθήκαμε σε Final 4 αλλά δεν καταφέραμε κάτι ανάλογο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Συγχαρητήρια γιατί ανοίγεις την αγορά για τους Έλληνες προπονητές που έχουν λαμπρό μέλλον».

Δηλώσεις έκαναν και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε, «Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάτε. Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε περήφανους τους Έλληνες».

Ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε, «Κάναμε την Ελλάδα να πανηγυρίσει. Αυτή η ομάδα με τον τρόπο που μάχεται κάνει περήφανους τους φίλους του αθλήματος ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης. Σας ευχαριστούμε πολύ».

 Δειτε τα βιντεο απο το Προεδρικο Μεγαρο

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου