ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Τον κατηγορουμενο για τα στημενα φωναζετε για να βοηθησει? ελεος....

Τον κατηγορουμενο για τα στημενα φωναζετε για να βοηθησει? ελεος....

18/05/2013

Ρε σεις δεν παμε καλα...πραγματικα μονο στην Ελλαδα μπορουν να συμβουν αυτα.

Καλειτε τον κατηγορουμενο για τα στημενα για να δειτε αν  μπορει να βοηθησει στην υπόθεση των καταγγελιών περί «στημένων πινάκων διαιτησίας» με αφορμή τις δηλώσεις του για τη διαιτησία του τελικού του Κυπέλλου?

Τι να πω? πραγματικα οι θεσμικοι παραγοντες αυτου του τοπου εισαστε για κλαματα..

Απαντησε κιολας ο Καυμενακης οτι αμα θελει ο εισαγγελεας να παρει τα βιντεο απο τις καμερες του ΟΑΚΑ, τα ξερει καλα τα κολπα ο μαγκας...καλε ρε Καυμενακη...γιατι δεν τοπες απο την αρχη αγορι μου αυτο για το ΟΑΚΑ? γιατι δεν τολεγες το κολπο αυτο τοσα χρονια να καθαρρισει επιτελους το Ελληνικο ποδοσφαιρο? Γιατι δεν τολεγες τοσα χρονια που εσφαζαν τον Ολυμπιακο που φωναζε για τους στημενους πινακες διαιτησιας? τωρα το θυμηθηκες? Ρε μας δουλευουν ολοι μου φαινεται...ολα παραμυθι-λαχανο ειναι...κανενας δεν προκειται ουτε να τιμωρηθει ουτε θα σταματησει το φαινομενο οχι των στημενων πινακων η αγωνων αλλα του...δουλεματος.Και φυσικα παντα θα πιπιλιεται η καραμελα της κοκκινης παραγκας ...ειπαμε ..για ολα φταιει ο Ολυμπιακος.

Iδου τι συνεβη με τον εν λογω κυριο...

Στον εισαγγελέα ο Καϋμενάκης

17/05/2013
 Τον εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη, κάλεσε την Παρασκευή στην Ευελπίδων ο αθλητικός εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας, προκειμένου να μιλήσουν για την… ελληνική διαιτησία.

Στον εισαγγελέα ο Καϋμενάκης!
Ο κ. Κορέας κάλεσε τον Γιάννη Καϋμενάκη μήπως και ο ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης μπορεί να τον βοηθήσει στην έρευνα που διεξάγει για την υπόθεση των καταγγελιών περί «στημένων πινάκων διαιτησίας». Η κλήση του έγινε με αφορμή τις δηλώσεις του Τριπολιτσιώτη επιχειρηματία για τη διαιτησία του τελικού του Κυπέλλου.

Ο κ. Καϋμενάκης, βέβαια, δεν είχε ακριβή γνώση για την υπόθεση που είχε καταγγείλει τον περασμένο Αύγουστο ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χρήστος Σάββας για «στήσιμο» στους πίνακες διαιτητών και έτσι δεν κατέθεσε κάτι συγκεκριμένο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε στον Αριστείδη Κορέα πως αν θέλει απαντήσεις για το τι συμβαίνει στη διαιτησία, δεν έχει παρά να βρει το υλικό των καμερών στους εσωτερικούς χώρους του ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου…


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου