ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Έτοιμοι για το Spax Cup!

Έτοιμοι για το Spax Cup!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έχουν μπροστά τους ένα αγωνιστικό τριήμερο, γεμάτο φιλικά, στο Spax Cup του Ενέπεταλ.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
"Το όνομα της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού έγινε ευρέως γνωστό κατά τη διάρκεια της σεζόν που διανύουμε, μέσω της μεγάλης διάκρισης που πέτυχε στο NextGen Series, φτάνοντας στους "8". Κατέκτησε το Πρωτάθλημα Νέων Superleague, πανηγυρίζοντας μέσα στο Καραϊσκάκη τον τίτλο και πλέον το βλέμμα των νεαρών "άσων" και του Μπερντ Στορκ είναι στραμμένο στο τουρνουά φιλικών αγώνων που θα δώσει τις προσεχείς ημέρες στο Ενέπεταλ της Γερμανίας. Το περίφημο Spax Cup!

Τα νεαρά αστέρια του Ολυμπιακού θα βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και τη Δευτέρα, στην πατρίδα του προπονητή τους, Μπερντ Στορκ, όπου θα συμμετάσχουν σε αυτό το ιστορικό τουρνουά, στο οποίο έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν ποδοσφαιριστές όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Αντρέι Σεφτσένκο, ο Γιούργκεν Κλίνσμαν και ο μεγάλος Λάγιος Ντέταρι!

Οι αγώνες αρχίζουν από αύριο, Σάββατο και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα, με τη διεξαγωγή της τελικής φάσης. Υπάρχουν δύο γκρουπ, των τεσσάρων ομάδων το καθένα. Ο Ολυμπιακός μας συμμετέχει στο δεύτερο γκρουπ με την ολλανδική Τβέντε και τις γερμανικές Σάλκε και Ενέπεταλ. Αναλυτικά:

1ο ΓΚΡΟΥΠ
Μποταφόγκο
Μπεσίκτας
Κολωνία
Μπορούσια Ντόρτμουντ

2ο ΓΚΡΟΥΠ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τβέντε
Σάλκε
Ενέπεταλ

Αύριο, Σάββατο 18 Μαΐου, στις 15:00 (τοπική ώρα), οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα κοντραριστούν με τη διοργανώτρια, τοπική ομάδα του Ενέπεταλ. Την Κυριακή στις 13:30 (τοπική ώρα) θα αντιμετωπίσουν την Τβέντε και αργότερα, στις 18:00 (τοπική ώρα). Τη Δευτέρα θα γίνουν οι ημιτελικοί και ο τελικός, καθώς και οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 8, 7, 6, 5, 4, 3. Το πρόγραμμα θα αρχίσει από τις 09:30 και θα ολοκληρωθεί με τον τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 15:00 (τοπική ώρα).

Ο Μπερντ Στορκ πήρε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές πλην των Σούκια (δίνει Πανελλήνιες), Παιδάκη (είναι τραυματίας) και Βούρου-Παπασάββα (είναι τραυματίες, ενώ δίνουν και εξετάσεις). Με την ομάδα Νέων ταξιδεύει και ο Διαμαντάκος.

Σε δράση και η Κ17

Στη Γερμανία, όμως, θα βρίσκεται από την Παρασκευή και η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού, με τον προπονητή Γιώργο Κοκολάκη. Η Κ17 του συλλόγου μας θα δώσει στο Ντίσελντορφ μία σειρά από τρία φιλικά, τα οποία θα διεξαχθούν όλα την ίδια μέρα και συγκεκριμένα το Σάββατο. Στις 10:00 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τάνενχοφ, στις 11:50 τη Λοκομοτίβ Μόσχας και στις 14:30 τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Οι εμπειρίες που θα λάβουν οι νεαροί παίκτες του συλλόγου μας, τόσο της Κ20 όσο και της Κ17, είναι δεδομένες και μετά την εξαιρετική κίνηση του συλλόγου μας με το Next Gen, η συμμετοχή των δύο ομάδων σε αυτά τα τουρνουά αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την προσοχή που τυγχάνουν πλέον οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού μας!"

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου