ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

"Γιάννη με το Twitter δεν... κανείς!"

"Γιάννη με το Twitter δεν... κανείς!"

Απίστευτες ατάκες και ξεφτιλίκια στην ιντερνετική συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου με οπαδούς του Παναθηναϊκού που μόνο καμιά... φάπα δεν του δώσανε! Ρεσιτάλ ύβρεων από τον Twitterάκια, παραδοχή για κοινό μέτωπο με τον ΠΑΟΚ και αλλαγή του νόμου μέσω κομμάτων για τη Λεωφόρο! Η σπόντα των οπαδών για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έφερε τον Αλαφούζο στα πρόθυρα του εγκεφαλικού!
Μιλάμε πως η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Και για να μην λέμε πολλά, διαβάστε και απολαύστε τον Yiannis!
-Κύριε Αλαφούζο, να ξεκινήσουμε με το ιδιοκτησιακό;

-Το 58% ανήκει στην Παν Συμ. και αυτή τη στιγμή έχουμε 8.000 μέλη. Ελπίζω η ιδέα της Συμμαχίας να μην είναι αποτυχημένη.

-Τα αποτελέσματα άλλα δείξανε.

-Η πραγματικότητα απο τη θεωρία έχουν μεγάλη απόσταση, έπαιξε ρόλο και η κρίση και οι εκλογές με μεγάλη αβεβαιότητα. 2 Ιουλίου ξεκινήσαμε, είχαμε λίγες μέρες, ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...

-Με μετοχές όπως είπες παρκαρισμένες, με Τσάκες, φτάσαμε σε ένα Γιάννη Αλαφούζο, οπότε ο κόσμος δεν είναι λογικό να θορυβείται και να θεωρεί τον Αλαφούζο μπροστινό του Βαρδινογιάννη. Πως εμφανίστηκες; Υπήρχε ένα πλάνο;

-Εγώ ήξερα τον Δημήτρη το Γόντικα. Του είπα την ιδέα μου το χειμώνα. Υπήρχε μου είχε πεί και για το Κατάρ, εκτός απο τον Τσάκα. 'Εκανα τις έρευνες που βγήκαν αλλ αντ άλλων. Πριν μπούμε όπως μπήκαμε με την ΠΑΝΣΥΜ, τότε είχαμε μαζέψει 1 εκατ ευρώ. (είχαμε δεσμεύσεις για 2 εκατ.) εκεί είχε αντιδράσει ο κ. Βγενόπουλος, παραιτήθηκε η διοίκηση, μπορεί και καλύτερα. Με παραιτημένους αυτούς υπήρχε προσπάθεια να μη διαλυθούμε, δεν υπήρχε καν Δ.Σ. Απο τους τέσσερις ο ένας έφυγε τελείως, ο άλλος είπε 500.000 και έβαλε 100.000.

-Έπρεπε να το παίξεις λίγο καλύτερα. Εμφανίζεσαι ξαφνικά και έπρεπε να περιμένεις...

-Τρέχαμε και δεν προλαβαίναμε. Δεν είχα καμιά ιδιαίτερη σχέση με τον Βαρδινογιάννη.

-Εμφανιστήκατε εσείς να το πάρετε πάνω σας και να σκάσει στα χέρια σας μια φούσκα, γι αυτό πολλοί λένε ότι είστε "μπροστινός" του Βαρδινογιάννη.

-Με ενοχλεί πολύ αυτό. Να μου λένε ότι είμαι μπροστινός. Εγώ ξεκίνησα με την ΠΕΚ. Έφτιαχνα τον ΣΚΑΙ τότε, την εποχή της ΠΕΚ, είχα πάει να στηρίξω την προσπάθεια, χωρίς λεφτά, ως μιντιάς.

-Έπαιξε ρόλο κύριε Γιάννη ότι παραχώρησε μόνο το 46% ο Βαρδινογιάννης στο ότι απέτυχε η ΠΕΚ;

-Μπορεί. Εγώ απο όλους της ΠΕΚ, γνωρίστηκα με τον Νίκο. Με το Νίκο τον Πατέρα γνωρίστηκα και γίναμε φίλοι.

-Όταν ήταν πρόεδρος ο Νίκος;

-Ναι.

Που βρισκόμαστε σήμερα με το χρέος;

-Σε πολύ καλύτερη θέση από ότι πριν από ένα χρόνο. Όταν μπήκαμε είχαμε άνοιγμα 28 εκατ ευρώ (18 σε ποδοσφαιριστές και εφορία). Σε κάθε 100 ευρώ παίρνει 95 η εφορία δηλαδή το 45%! (σ.σ. μπέρδεμα με τα ποσοστά ο Yiannis!).

Το άνοιγμα μας είναι 24 εκατ. από 28 εκατ. που ήταν πέρσι. Το κόστος μας ήταν 29 εκατ. το χρόνο και κατεβήκαμε στα 15 εκατ σταδιακά μέσα στη χρονιά και του χρόνου θα είμαστε με 12 εκατ. ευρώ (5 τηλεόραση 1 forthnet arxeio, 4 χορηγίες, 4 εισιτήρια, καθόλου ΠΑΝΣΥΜ). 10 εκατ. θα είναι το λειτουργικό μπάτζετ (5 εκατ. το αγωνιστικό κομμάτι)...

-Πριν αναλάβεις εσύ έγινε καμιά προσπάθεια να μειωθεί το κόστος;

-Ο Μπουμσόνγκ πάρθηκε όταν είχε αρχίσει η κρίση, έγιναν προσπάθειες, αλλά μικρές.

-Το μισθό του Γόντικα που προσπάθησε να κόψει δε μας λες πόσο ήταν; Με την εφορία πάνω από 30.000...

-10 εκατομμύρια για τον Μπουμσόνγκ ήταν όντως πολλά!

-Όποιος παρέλαβε τι βρήκε στην ΠΑΕ; Η πολυμετοχικότητα τι παρέδωσε; 18 εκατομμύρια;

-Αν είχαμε διαχειριστεί σωστά το ποσό η διοίκηση Γόντικα θα υπήρχε ομαλή προσγείωση. Συνηθίσαμε σε έναν ακριβό τρόπο λειτουργίας και αυτό έγινε. Ο ΠΑΟ είχε λεφτά να προσγειωθεί ομαλά. Όταν πήγα στον ΠΑΟ θεωρούσα ότι 400.000 είναι λίγα, τώρα θεωρώ ότι είναι πολλά. Ο Χριστοδουλόπουλος, ο Βύντρα, ο Κατσουράνης, σχεδόν 1 εκατομ. ο καθένας. Υπερβολικά... Με 100.000€ παίρνεις πολύ καλούς ευρωπαίους παίκτες.

-Θα έρθει και θα σας πεί κάποιος ότι με φιστίκια παίρνεις μαιμούδες. Χωρίς παίκτες ομάδα δεν φτιάχνεις.

-Εγώ νομίζω συμβαίνει το αντίθετο. Δεν είναι έτσι. Η Ντόρτμουντ χτίστηκε από δικούς της παίκτες.

-Η τρόικα διέλυσε την ομάδα. Κωνσταντόπουλος, Βαρδινογιάννης, Γόντικας...

-Είχαν ξοδευτεί 150 εκατομμύρια. Είχαν μπεί πάρα πολλά λεφτά από τους μετόχους.

-Υπήρχε δόλος σε αυτό που έγινε; (σ.σ.διάλογος μεταξύ τους). Μπορεί να μας πεί τι γνώμη του, πρόεδρος στον ΠΑΟ είναι;

-Στον τάφο του Ινδού είχατε πεί ότι έφταιγε ο μεγαλομέτοχος.

-Είπα ότι είχε παρκάρει τις μετοχές του...

-Είναι ωραία η παραδοχή σου, αφού έχεις φάει, έχεις δεί τι γίνεται εδώ μέσα, στον Παναθηναικό. Μάθαμε πριν το παιχνίδι με τη Λιβαδειά. Ότι έγινε το Μάιο έγινε με την παραίτηση των τριών μελών ήταν για να πάει στο Πρωτοδικείο και την ομάδα στην Δ Εθνική. Στο λέω και στο υπογράφω. Να πάρουμε το Χρήστο μετά να στο πεί. Το έχουν χρεώσει στο Βγενόπουλο αλλά το είπε ο Βαρδινογιάννης.

-Αυτός που όριζε το μέλλον είναι ο Γιάννης ο Βαρδινογιάννης.

-Σε έχει απειλήσει ποτέ;

-Δεν είχα ποτέ στενές σχέσεις και μάλλον είχαμε απόσταση.

-Είπες, σε είχε ξενερώσει.

-Δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο να με απειλήσει...

-Η απειλή δεν είναι τραμπουκισμός ή σκότωμα, να σου πεί ρε παιδί μου "βούλωστο και μη μιλάς"...

-Όχι, όχι, όχι...

-Ούτε ένα ευρώ λένε ότι δεν έχεις βάλει, τι έχεις βάλει;

-Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι ότι γίνεται θα γίνει για να ανδρωθεί η ΠΑΝΣΥΜ. Δεν πήγε όσο καλά περίμενα να πάει. Την έχουμε βάλει στη θερμοκοιτίδα για να επιβιώσει. 3,1 εκατ. Άλλα 3 με 4 εκατομμύρια.

-Από εσάς πόσα έχουνε μπεί;

-Έχουν μπεί από τη ΠΑΝΣΥΜ αλλά θα μπούν στη Συμμαχία...

-Αλτρουιστής ο Αλαφούζος.

-Ο Αλτρουισμός επιβάλλεται.

-Πες το στον Βαρδινογιάννη και τα τσιράκια του.

-Ναι, ναι, ναι...

-Δηλαδή έχεις βάλει λεφτά και δεν θές να το πείς;

-Ναι. Εγώ για τον πρωταθλητισμό την πάτησα πέρσι, με την πίστη μου που είχα στον Φερέιρα. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Κάλιαρι είναι 30 εκατ. ευρώ, στην Αγγλία 100 εκατ. ευρώ! Πέρσι είχαμε το δεύτερο ακριβότερο μπάτζετ, αλλά δεν είχαμε καλή ομάδα. Οι παίκτες δεν είχαν καλή σχέση μεταξύ τους. Λίγο και οι διαιτητές. Ή θα έπρεπε να πάρουμε κάποιον που δεν τον ξέραμε, θεώρησα ότι ο Φερέιρα ήταν εντυπωσιακός. Είναι διαφορετικό να διψάς να κατακτήσεις κάτι. Σκέφτηκα ότι δεν μπορεί καμιά ομάδα να πάρει έναν καλό ξένο και επειδή στο πρωτάθλημα έχει πολύ σαπίλα και διαφθορά, δεν ήθελα να μπλέξω. Γνώρισα τον Αναστασίου απο ένα φίλο μου σε μια τράπεζα στην Ολλανδία. Και μου είπε κάποιος είναι εδώ που θέλει πολύ να σε γνωρίσει. Και επέμενε να γίνει προπονητής στον ΠΑΟ σε βαθμό αυθάδειας"...

-Είναι περίεργο έτσι όπως το λες.

-Που θέλετε να πάμε τώρα; Ήρθε να με γνωρίσει και κανονίσαμε ένα Σαββατοκύριακο.

-Ο Αναστασίου έχει προταθεί "πακέτο" και στον Άρη και στην ΑΕΚ μαζί με έναν ανεπιθύμητο (σ.σ. Νταμπίζα).

-Πρώτη φορά ακούω για ΑΡΗ και ΑΕΚ!

-Ψάξτο!

-Είναι ο Γιάννης Σαμαράς, είναι ο Ρούτερ, ο Σαμαράς έχει αποδοχές Δημοσίου Υπαλλήλου. Πραγματικά αγαπάει τις Ακαδημίες και είμαστε τυχεροί που τον βρήκαμε σε αυτή τη θέση. ο Στίβ ο Ρούτερ, δάσκαλος Σαμαρά και Αναστασίου. Είναι προπονητής στο FA και παραιτείται για να έρθει σε εμάς. Και θέλουμε να βγάζουμε προπονητές. Όπως βγήκε ο Βονόρτας.

-Γιάννη, μη πέσουμε στη λούμπα! Μην παίρνουμε μόνο όσους παίρνουν λίγα!

-Όχι θα πάρουν αύξηση! Είχαν ευκαιρία να βγάλουν παραπάνω λεφτά και δεν το έκαναν. Τους εμπιστεύεσαι και τους στηρίζεις.

-Πάμε στον Ερασιτέχνη; Γιατί δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση και ακόμα δεν υπογράφεται;

-Έχουμε μια κατ αρχήν συμφωνία με τον κύριο Μακρόπουλο. Τα βρήκαμε στα λεφτά, δεσμευτήκαμε και οι δυο να κυνηγήσουμε τους δικηγόρους μας για να συνεχίσουμε.

-Θα είναι σταθερό το 10% ή θα κλέβετε τον Ερασιτέχνη;

-360.000€ δώσαμε στον Ερασιτέχνη. Έχουμε ένα φοβερό χλοοτάπητα στον ερασιτέχνη και θα στοιχίσουν τουλάχιστον 1εκατ. ευρώ! Το σχέδιο είναι να βελτιώνουμε συνέχεια το γήπεδο. Πιστοποιητικό καταλληλότητας θα έχουμε και θα βρεθούμε στις 18 Ιουλίου στη Λεωφόρο.

-Αυτό με τις 45.000 θέσεις είναι εφικτό;

-Σε δεύτερο στάδιο. Ανακαλύψαμε ότι η Λεωφόρος είχε χαρακτηριστεί σαν πράσινο με νόμο που περασε η Μπιρμπίλη. Πήγαμε στα κόμματα, άλλαξε ο ΝΟΜΟΣ και μπορούμε να παίξουμε στη Λεωφόρο!

-Το όραμα για το γηπεδικό ποιό είναι;

-Όνειρα και οράματα έχουμε πολλά, αλλά αυτά θα εξαρτηθούν από την πραγματικότητα. Εμένα ο Βοτανικός δεν μου αρέσει καθόλου.

-Το Βαρδινογιάννη ρώτα ρε φίλε, εμάς ρωτάς!

-Δεν καταλαβαίνω με τι μυαλό δίνουμε ένα γήπεδο στο κέντρο της πόλης με φοβερή παράδοση και παίρνεις ένα οικόπεδο στα σκουπίδια. Αν μας χαρίζανε ένα γήπεδο μοντέρνο θα έπρεπε να το δούμε σοβαρά! Δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διπλή ανάπλαση! ο Δήμαρχος πολιτικός είναι και θα λέει ό,τι θέλει. Από το ΕΣΠΑ που λέγανε απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται λεφτά.

- Όταν σου είπαμε τι τον θέλεις τον Δήμαρχο... Είναι και στη  Συμμαχία. Έβαλες κάτι Μαχαιρίτσες, τίποτα δεν έκαναν.

-Στην πραγματική ζωή η διοίκηση του ΠΑΟ πρέπει να μιλάει και να συναλάσσεται με το Δήμαρχο, με τον Βαρδινογιάννη που για παράδειγμα ξεκινήσαμε μια συζήτηση να πάρουμε την Παιανία.

-Αν δεν συγκρουστείς δεν σε σέβονται. Να κάνουμε διάλειμμα;

-Δεν υπάρχει διάλειμμα ρε.

-4 Μαΐου του 2012 ακούσαμε να λέτε για όλες τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ για ένα ευρώ. Στις 8 Μαΐου, είπατε ότι δεσμεύεστε για την επίλυση του θέματος. Ο Βγενόπουλος σας είπε αν θα αναλάβετε γραπτώς, είπατε σε ένα μήνα, πέρασε ένας χρόνος.

-Τι στο διάολο ευθύνη πρέπει να αναλάβω όταν δεν έχω θέμα. Τρέχουμε με εφορίες, με τράπεζες, με παίκτες, να κάνουμε ιστορικές αναδρομές. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη ΓΗΠΕΛ.

-Άμα λυνότανε το θέμα της ΓΗΠΕΛ θα βάλω 15 εκατ ευρώ είχε πει.

-Σας λέω ότι μέχρι σήμερα δεν έχω βρει καμιά απαίτηση από τη ΓΗΠΕΛ. Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα προκύψει κάτι τέτοιο στο μέλλον. Δεν ασχολούμαι με τρίχες. Ο Βωβός είναι ένας χρεοκωπημένος επιχειρηματίας, δεν υπάρχει Βωβός, υπάρχει AlphaBank. Αν μας το χαρίζανε θα το κοιτάζαμε. Μας λένε να πάμε να βρούμε εμείς τα λεφτά να φτιάξουμε το γήπεδο. Γι' αυτό δεν καταλαβαίνω τη σύλληψη του Βοτανικού!

-Θέλουμε να καταλάβουμε και τη θέση των άλλων μετόχων, εγγράφως, για να μην υπάρχουν άλλες δικαιολογίες, μετά θα πάμε εμείς... Να ξέρουμε τι γίνεται.

-Αν ο Βγενόπουλος βάλει 10 εκατομμύρια, 5 εκατομμύρια. Αφού δεν έρχεται κανείς και δεν κάνει τίποτα. Με δουλεύετε;

-Δεν σας κάνει εντύπωση που δεν έχει ενδιαφερθεί γι' αυτό το σύλλογο κανείς;

-Ιδιοκτησιακά προβλήματα, πολλά χρήματα, μαύρη τρύπα. Ο Βαρδινογιάννης τον πάρκαρε τον ΠΑΟ τον παράτησε! Δεν υπήρχε κανείς!

-Το 2010 ο αντίπαλός μας είχε μεγαλύτερη τρύπα από εμάς, ήταν 5ος κι όμως βγήκε κάποιος και έσωσε την ομάδα (σ.σ. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!!! και σε αυτό το σημείο ο Αλαφούζος παθαίνει... εγκεφαλικό!)

-Πρέπει να κάνεις αυτό που έχεις πεί εγγράφως, Γιάννη!

-Θα το κανονίσουμε εμείς, ο Βγενόπουλος θα έχει να κάνει μαζί μας.

-Τι να υπογράψω; Δεν έχει προκύψει καμιά ευθύνη από τη ΓΗΠΕΛ. Επιμένω, είμαι στον Παναθηναϊκό ένα χρόνο. Ένα από τα πράγματα που δεν με έχουν απασχολήσει, είναι η ΓΗΠΕΛ. Αυτά άμα είναι να προκύψουν, προκύπτουν.

 -Δεν είναι για γέλια, δε λέμε μαλακίες!

-Δε λέω μαλακίες εγώ! Φέρτε το να υπογράψουμε... Η Παιανία είχε παραχωρηθεί δωρεάν. Προσπαθούμε και έχουμε κάνει μια συζήτηση με τον καπετάνιο.

 -Το λειτουργικό πόσο είναι; Της Παιανίας;

-"Ένα εκατομμύριο! Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλος Δήμος που έχει έκταση και έχουμε κάνει μια συζήτηση. Αν μπορούμε να πάρουμε την Παιανία, αν αποκτήσουμε την ιδιοκτησία με ένα τυπικό μίσθωμα ή κόστος, θα το κρατήσουμε ή θα πάμε αλλού και θα δημιουργήσουμε απο την αρχή ένα προπονητικό κέντρο. Είναι σημαντικό να έρχονται νέα παιδιά και να γίνονται παίκτες για την ομάδα. Ανεξάρτητα με την εξέλιξη της Παιανίας, προχωράμε".

- Δε γίνεται κάποιοι όπως ο Παρθενόπουλος να είναι εκεί τόσα χρόνια!

-Δεν ξυνόμαστε. Μας βγαίνει ο κώλος εκεί πέρα. Να κάνουμε ξαφνικά ένα θαύμα με ανθρώπους χωρίς καμμιά πείρα. ο Γόντικας έφυγε, ο Πέτσος έφυγε... Ρε Γιώργο, πήγαμε στην Adidas. Με τον Παρθενόπουλο την έκανα, με ποιόν την έκανα.

 -Ρε Γιάννη εκεί τον βρήκες!

-Δουλεύουμε πρωί, δουλεύουμε βράδυ... Έχουμε πολύ δουλειά. Στο γραφείο δεν έχουμε μιζέρια και καρμιριά. Θα μου επιτρέψετε να κρίνω και εγώ αν κάποιος κάνει τη δουλειά του.

 -Τον Τσάκα πάντως τον παρουσίασε ο Παγκάκης στον ΣΚΑΙ. Ήρθε η δικηγόρος του Μπέου, η άλλη η πριγκιποπούλα, που έχουν φτάσει οι αγωγές για τον Τσάκα;

-Οι αγωγές στην Ελλάδα κάνουν τρία τέσσερα χρόνια.

 -Γίναμε περίγελος.

-Για απλές δυσφημίσεις και αγωγές δεν πάμε γρήγορα. Για τον Τσάκα θα σας πώ το εξής: Συνεργάστηκα πάρα πολύ στενά με τον Αντρέα τον Βγενόπουλο. Με ακούτε; Επειδή είναι έμπειρος δικηγόρος και καταστρώσαμε την στρατηγική και έτσι απεδείχθη ότι ήταν φούσκα. Μας έκανε τεράστια ζημιά. Είχαμε χιλιάδες θέματα και ασχολιόμασταν με τον Τσάκα.

 -Τι ήταν αυτός ο τύπος; Ήταν βαλτός;

-Δεν μπορεί να μην είχε κάποια πλάτη.

 -Να μιλήσουμε λίγο για τα χάλια της επικοινωνιακής πολιτικής της ΠΑΕ. Το ότι οι εφημερίδες ξεφτιλίζαν κάθε μέρα τον Φερέιρα. Είχε βγεί ότι θα πάρουμε τον Σισέ. Ο Κωνσταντίνου έλεγε... Πολλά παιδιά με ρωτάνε καθημερινά: Είναι ένας άνθρωπος των media. Πως του τρώνε τον προπονητή οι δημοσιογράφοι!

 -Η SportDay είναι ελεγχόμενη.

 -Είναι χειρότεροι απο το ΓΑΥΡΟ. Και το Goal τα ίδια. Ο κύριος... Μπόμπολας!

 -Είχα στείλει και στον Πατέρα και το γιό Μπόμπολα τα δημοσιεύματα που είχαν κάνει για μένα. Η "ΠΡΑΣΙΝΗ" μας στηρίζει και κάποια σάιτ. Ξέρετε, ελπίζω να συμβεί αυτό. Ο Παναθηναϊκός είχε μέσα του την αρρώστια της διχόνοιας. Αυτά δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα. Παιδιά, υπάρχει ένας συντάκτης, ο Σερέτης, δούλευε στον ΣΚΑΙ και το τι βρίσιμο μου έριχνε δεν πάει το μυαλό σας!

 -Ας γίνουμε λίγο πιο διαχυτικοί με τον Αλαφούζο. Έχει κανάλι, ράδιο, την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Άμα δε γίνεται πόλεμος από εκεί δε γίνεται! Με το twitter δε γ@μησε κανείς! Ο Κυριακούλης έβγαινε στις 10:00! Γιατί μπαίνει τώρα ο διπλός πράκτορας που τον χρειάζεσαι στις 12:00; Πέστα του Χρήστου που είναι διευθυντής!

 -Θα μου επιτρέψετε να σας πώ ότι για τη διαιτησία παίρνουμε πολλά μέτρα... Έχουμε, ένα από τα πράγματα που κάνουμε, υποβάλλουμε μια μηνυτήρια αναφορά και περιγράφουμε τις φάσεις που μας έκλεψαν οι διαιτητές και θα ενισχύσει την έρευνα που υπάρχει σε εξέλιξη από τον ΚΟΡΕ(!), εεε, από τον Κορέα! Τα είχαμε βγάλει εμείς! Ο κύριος Σαρρής και ο κύριος Κουρίδης που συστηματικά πολεμούν τον Παναθηναικό θα έχουν καταγγελίες όπου να 'ναι, νομίζω την άλλη εβδομάδα! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δε λειτουργεί όπως θα ήθελα! Μόνο κάποιοι δικαστές! Το δουλεύαμε με ένα δικηγόρο που ξέρατε όλοι!

 -Με βάση τις δηλώσεις Σαββίδη, αν θα κάνετε μέτωπο κατά της διαιτησίας και του Ολυμπιακού;

-Εμείς έχουμε πάρει πρωτοβουλίες για τον αγώνα εναντίον αυτής της διαιτησίας. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι μια ομάδα που μπορούμε να συνεργαστούμε. Το θέμα θα το λύσουμε μόνοι μας. Αλλά οι σύμμαχοι είναι ευπρόσδεκτοι!

 -Να σηκωθεί να φύγει ο Νταμπίζας!

-Ρε παιδιά αφήστε τις μαλακίες! Εγώ δεν πήρα τον Νταμπίζα του Ολυμπιακού, πήρα τον Νταμπίζα της Νιουκάστλ! Και τέλος πάντων αν δεν μπορώ να επιλέγω ένα συνεργάτη, τότε να σηκωθώ να φύγω και εγώ.

-Επειδή το πας στον τσαμπουκά, τότε θα σου πώ σήκω και φύγε. Μαζί τα λέγαμε για τον Νταμπίζα και με έκλασες!

-Γιώργο δεν σε έκλασα! Γαμώ την Π@ν@γί@ μου! Δεν είχα καμιά διάθεση να είμαι πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Όταν στηρίζω έναν άνθρωπο και τον στηρίζω μέχρι το τέλος! Ο Νταμπίζας είχε δυο αδέρφια που τον πλακώνανε στο ξύλο!

 -Καλά του κάνανε...


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου