ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Και για τα δυο ατυχα αποτελεσματα των πλευ-ωχ..φταιει ο...Ολυμπιακος

 Και για τα δυο ατυχα αποτελεσματα των πλευ-ωχ..φταιει ο...Ολυμπιακος

16/05/2013 

 

 Πως θα το κανουμε τωρα? αυτος φταει τωρα, ο Ολυμπιακος...μας επιρρεασε την ψυχολογια....οι μπαοκτζηδες ηθελαν την δευτερη θεση στην Super League και την κουπα του Κυπελλου, την ειχαν ταξει στον ...Ιβαν τον Τρομερο...και δεν τους βγηκε...Ο Αστερα? πανω που πηγε πρωτη φορα κιαυτος στην ιστορια του μετα απο τοσες φαπες στον τελικο κυπελλου και πηγε να γελασει λιγο το χειλακι της Τριπολης που ειχε να γελασει απο την απελευθερωση της Τριπολιτσας, τσαααακ...νασου παλι αυτος...ο Ολυμπιακος, τι θα γινει ρε παιδια ? Δεν αποχωρειτε μερικα χρονια απο το πρωταθλημα και το κυπελλο να δουμε κι εμεις καμμια ασπρη μερα? δεν ειναι κατασταση αυτη...ελεος..Κανονικα...δεν θαπρεπε ουτε σε συνεντευξεις ουτε σε εφημεριδες ουτε στο youtube να κυκλοφορει οτιδηποτε ερυθρολευκο...να μην επιρρεαζονται τα παιδια..

Τα γκολ-οφσαιντ του μπαοκ δεν μετρανε ε, μπουγατσομαχοι μου;

Μιλάει τώρα καμιά μπουγάτσα;
Με γκολ-οφσάιντ προηγήθηκαν οι μπουγάτσες στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Μετά από σέντρα του Λίνο από τα δεξιά, ο Σαλπιγγίδης από καθαρή θέση οφσάιντ έκανε το 1-0, αλλά η παράβαση δε σημειώθηκε ποτέ και το γκολ μέτρησε κανονικά.


Βέβαια, ούτε με γκολ οφσάιντ δε μπορούν να κερδίσουν και μετά ήθελαν ...πρωτάθλημα και τελικό κυπέλλου! Έχασαν ΚΑΙ από τον Ατρόμητο με 2-1 οι...υποψηφιοι νταμπλούχοι. Πάντα έτσι είναι ο τίτλος τους...υποψήφιοι...Για να ήταν ο Τζεμπούρ λ.χ. στη θέση του Σαλπιγγίδη και ο Ολυμπιακός αντί του ΠΑΟΚ, να βλέπατε μπουμπουνητά και σαματάδες. Γιατί στο τέλος της ημέρας, μα κάθε ημέρας, κάθε σεζόν, όλων των ετών του ελληνικού ποδοσφαίρου, ποιος άλλος ντε; Ο Ολυμπιακός …φταίει για όλα!
Απόψε θα εχει εκπομπή ο ΣΚΑΙ για τη φάση ή θα κανετε τις...κουνελες?; Αλλά ξεχάσαμε...όλη η χολή βγήκε στον τελικό του Κυπέλλου!
Δε θα ακούσετε τίποτα λοιπόν για το γκολ-οφσάιντ του Σαλπιγγίδη.  Δεν έπαιζε βλέπετε ο Θρύλος ...Αλλά έπαιζε ο ΜΠΑΟΚ που δεν κερδίζει ΟΥΤΕ με γκολ-οφσάιντ!

 Ασε Μπακο..Καυμενακη, Τσιωλη...ξερουμε ποιος φταιει για την φαπα..Ο Ολυμπιακος


Δεν χρειαζεται να μου στεναχωριεσται τυρογαλαδες μου, κακως κανατε ηδη δηλωσεις, ξερουμε ποιος φταιει για την φαπα απο τον ΠΑΣ, ποιος αλλος ο Ολυμπιακος και η παραγκα του.
Δεν ειχε ψυχολογια ο Αστερας γαμωτο...ηταν στεναχωρεμενα τα παιδια που εχασαν τον Τελικο Κυπελλου...και δεν μπορεσαν να ξαναβρουν την ψυχολογια τους μωρε τα καυμενα...

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΕΜΦΥΤΗ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ...ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΤΟΝΤΕΣ ΑΣΤΕΡΕΣ...
Σημερα ειστε εδω και αυριο στην...ΒΕθνικη κατηγορια...ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΤΣΙΩΛΗ ΤΟΝ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟΝ...ΠΙΛΑΒΙΟ ΓΙΑ...ΠΑΡΑΠΟΝΑ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου